Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

https://bg-mam.ma/p/1198767/40861346

затваряй. спешно еееее.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Я да видим

Мангъров ? Ама разбира се. Още чакам и той да се извини за опроверганите си глупости.  :lol6:

преди 24 минути, Радул написа:

Ех да можеше и на нас грешките на Швеция да се паднат, а не "спасението" Боково!  Ама нейсе...

Желаеш реципрочно на техните жертви тук да сме с 3000-3500 умрели ли ?

Побойсая Бога.

преди 10 минути, Димитър 59 написа:

Евала на такива жени като теб!Ако имаше поне един на всеки пети мъж,с твоя хъс,досега да са ги измели... 

Да ти споделя ..Днес карантината ми свърши . Изкарах си я чинно като Съвестен Български гражданин. Не за друго , ами за да няма после "ама защо за нея няма " и ала-бала .  Изпивам си кафето и се потапям в общественият живот ! Искам да видя с очите си - кой какви ги е "дробил".

преди 3 минути, miro20 написа:

Мангъров ? Ама разбира се. Още чакам и той да се извини за опроверганите си глупости.  :lol6:

Желаеш реципрочно на техните жертви тук да сме с 3000-3500 умрели ли ?

Побойсая Бога.

На техните 4000 умрели в случая, ние противопоставяме над 10 000 умрели при раждане само.

https://bg-mam.ma/p/1198767/40861434

https://bg-mam.ma/p/1198767/40861440

майкооо ако искаш заключени хора само им дай License to kill и глей ко става. брррррррр, изтръпвам. всички ненужни хора ще бъдат избити. баташкото клане е едно голямо нищо.

преди 17 минути, Радул написа:

На техните 4000 умрели в случая, ние противопоставяме над 10 000 умрели при раждане само.

Можеш да сравниш и при трудови злополуки колко са починалите, или колко при катастрофи, или каквото си избереш.

Проблема е че.. просто спекулираш с абсолютно некоректни сравнения за да си оправдаеш абсолютната глупост която каза и съм цитирал по назад.

преди 29 минути, miro20 написа:

Още чакам и той да се извини за опроверганите си глупости.

А ти си "специалисто" инжинеро дето реши, че Мангъров говори глупости! Какъв си ти бе? То в тоя форум по големи глупости от твоите не знам да има!  :vomit:

преди 42 минути, miro20 написа:

Мангъров ? Ама разбира се. Още чакам и той да се извини

На тебе да се извини ?

Най добрия български вирусолог да ти се извинява на тебе ? Нагъл та дрънка

Ето статистиката от платформата на българските лаборатории, която потвърждава твърденията на Доцент Мангъров. 

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Нагъл та дрънка

Не, той се е взел толкова на сериозно изисква точна информация, отрича ,потвърждава, поучава, утре може да очаква и некой световен лидер да му се извини! Не го ли познаваш? Инжинеро - "специалисто"  от Калдата. Ако требва ББ ще му се извини утре! Какво си мислиш ти? :angry:

Изобщо супер трол!

преди 2 часа, Mapuku написа:

ще пламне ли германия?

https://bg-mam.ma/p/1198767/40860528

В Берлин местата, където съм бил се спазват правилата. Там, където съм бил. Може и да има и изключения.

Маски на обществени места. Автобус, метро, магазин... Безконтактно доставяне на пакети от пощата, примерно пред вратата, училищата са онлайн вече 3 месец, инстанциите също са онлайн. Онлайн банкиране, то отдавна го ползвам. За мен и за повечето сигурно не е нещо ново. Както и онлайн инстанциите.

Всичко е отворено, както преди. Магазини, ресторанти, молове, казина...

Но с маски и дистанция. Това е новото.

https://bg-mam.ma/p/1198767/40861818

е това вече е твърда ръка. фалит и смърт за ненужните.

хората адски бързо приеха идеята за ненужните и редуциране населението на Земята. ама Хитлер пак си е злодей де. пак не харесват комунизма, само цялата му идеология :lol6::lol6::lol6:

преди 1 час, Inana.. написа:

Да ти споделя ..Днес карантината ми свърши . Изкарах си я чинно като Съвестен Български гражданин. Не за друго , ами за да няма после "ама защо за нея няма " и ала-бала .  Изпивам си кафето и се потапям в общественият живот ! Искам да видя с очите си - кой какви ги е "дробил".

14  дневната карантина е грешка

трябва да е миниум 30 дена.

преди 1 час, Hristo52 написа:

А ти си "специалисто" инжинеро дето реши, че Мангъров говори глупости! Какъв си ти бе? То в тоя форум по големи глупости от твоите не знам да има!  :vomit:

Това вече го минахме, любезний ми христо :) 

Визирам подробно описаните опровержения на даниела Горчева коментирани по назад

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

И акъла му толкоз

Толкоз. да. Заиждай .

преди 1 час, Hristo52 написа:

Не, той се е взел толкова на сериозно изисква точна информация, отрича ,потвърждава, поучава, утре може да очаква и некой световен лидер да му се извини! Не го ли познаваш? Инжинеро - "специалисто"  от Калдата. Ако требва ББ ще му се извини утре! Какво си мислиш ти? :angry:

Изобщо супер трол!

бла бла... слама... :getout:

пп

А в Хонландия пък ще избият всички животни от осем ферми за норки

Заради два случая заразили се  от животните.

https://www.dw.com/ru/хроника-пандемии-в-армении-заявили-о-перегрузке-системы-здравоохранения/a-53703152?maca=rus-facebook-dw&fbclid=IwAR0jmFG94FansnEdkCopzvMhDP5kr1K5ZrmLDo8dy533ajcYQteinySXQjA

Цитат

В Нидерландах после вспышки нового коронавируса у норок сразу на нескольких зверофермах все пушные звери, включая детенышей, будут убиты. В общей сложности от эпидемии пострадали восемь хозяйств, расположенные в юго-восточной провинции Брабант неподалеку от границы с Германией. Министерство сельского хозяйства страны решилось на этот шаг после того, как минимум два человека были заражены вирусом от норок. Защитники прав животных пытались предотвратить умерщвление и обратились в суд. Однако в пятницу вечером, 6 июня, суд принял решение в пользу ведомства. Первые 1500 зверьков были убиты уже в субботу в Дёрне.

В Азербайджан затягат наново за два дена драстично мерките, след като охлабването  е довело до ръст на заболелите.

Забранява се излизането от домовете, затворени са магазините.

Ех тази реджепова "лека настинка" ....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Берлин отново на протест. Този път, че били толерантни. И са против расистите. Лицемери.
Аз толерантен, не расист немец, не съм виждал. 
Даже имаше и проучване, че немците са най-големите шовинисти и нацисти в целият свят.
Пак няма да видим, огнище на Корона и след този протест или там както се води.

https://m.facebook.com/472328872962664/posts/1378993935629482/?d=n

САМО БЪЛГАРИНА СИ БЛЕЕ ДОВОЛНО И ЗАКАЧА БОЙКОВИ ПОРТРЕТИ.

някой брои ли поръчковите убийства на неудобни бойкови хора по време на короната или мз не са пуснали брифинги още?

преди 1 час, acnekt написа:

Берлин отново на протест

Тези са убитаци бре. Прочети какво написах в темата за Русия и САЩ, че не ми се повтаря тука заради тебе

преди 12 минути, Mapuku написа:

Не го приемай като критика, но тук не е форума на мамите.Съществуват етични съображения за да не коментираме обширно мненията в други форуми.

преди 19 часа, Inana.. написа:

Ако имаш стабилен имунитет - Давай ... :D

Против простотия .

преди 10 часа, miro20 написа:

Разбира се че са братовчеди тези вируси. Но сегашния е нов и срвнително малко изследван. ОСвен че няма нито лекарство, нито ваксина.

Но да кажеш "това е нищо ново" за този нов вирус, е ... несериозно.

И да, има доказани мутации на този нов вирус, което прави поведението му още по непредвидимо.

Пак се завъртаме в кръг и стигаме до въпроса с АУТОПСИИТЕ !

И ти вземи си разясни какво е "трол" . Тролвое са тези които изместват дискусиите било то с лични простотии било то с несериозни аргументи като фейкове и конспирации,  и т.н. и т.н.

Ако се погледнеш отстрани , ще разбереш.

Аз не казвам на никого кой как д амисли, а се аргументирам.

И да, много хубаво си върви темата ако седят само вашите  неглижирания на коронавируса и насмешки към другите . :) 

Само че тогава трябва да се премести в раздел "вицове".

Вземи почерпи Барбунчела  един сладолед и и благодари , че има нервите толкова време да ти търпи простотиите .

преди 22 минути, палав_ник написа:

Вземи почерпи Барбунчела  един сладолед и и благодари , че има нервите толкова време да ти търпи простотиите .

Не, просто за миг си представих обратното-  ако аз демонстрирах като теб толкова незнание за вирусите, ако бълвах толкова простотия , фейк сайтове, конспирации и теории за "леки настинки" , ако говорех "желая грешките на Швеция с техните 4500 умрели.... ако аз тролех всеки ден с абсолютни лъжи как "някой твърдял нещо за 50% "  и т.н. и т.н.. отдавна да са ме наритали от тук.

И това би било  напълно логично.  :) 

/дори не поменавам личностните нападки и обиди заради които някои съм забелязал като че ли само за това влизат тук /

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 часа, M.Николов написа:

Коронавирусната "стратегия" на Швеция е провал, човешка трагедия, хазартна игра с лошо разпределение на риска и печалбата и потискаща проява на нефункционален публичен дискурс.
Отговорно за избрания път е правителството при министър-председателя Стефан Льофвен. Въпреки това той и неговите министри разчитат най-вече на препоръките и прозренията на държавния епидемиолог Андерс Тегнел и неговата Агенция за обществено здраве (Folkhälsomyndigheten).

Тегнел е обичан и уважаван от мнозина в Швеция, въпреки че е сгрешил по същество почти за всичко.
Ето вероятно не пълен списък с неща, които Тегнел е сгрешил или не е знаел:

Дай да ти го обясня и на теб , че гледам тази Швеция ви поникна на пъпа . Тази тянха стратегия е на база " епидемична обстановка" от самото начало . Но там управляващите "имат едно голямо на ум" , че северните народи , в частност и техния са си ПСИХАРИ и при нормални условия . Много добре си дават сметка колко САМОУБИЙСТВА биха се случили , ако бяха затворили всички по домовете си за 3 месеца . Разбираш ли сега ЗАЩО подхождат по този начин ? Същото се получи и при тях , както в Италия . Лумнаха старческите домове и кварталите около Стокхолм . Една грипна епидемия би довела до още по-големи щети - по-назад съм дал линк какво е станало точно от това 1993 г . Разбираш ли сега накъде бия . По ви е лесно олелееее , гледай в Швеция какво става , сега ще се почне и Северна Македония . Е какво става ? А у нас какво СТАНА ? Има ли нужда да питам ? Като започнем от поне 300 000 останали без работа , съсипан малък и среден бизнес и т.н ,не ми се продължава . Та тепърва ще лъсне цялата истина , пък нека Спасителя от Банкя се бие в гърдите как спасил живота на хората .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.