Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 минути, miro20 написа:

Аз ти показвам че не е нужен дори шпионски софтуер. Ама де толкова акъл да го разбереш....

А.. ей го един наритан. Ами преди да плюеш кажи за какво си наритан ?

Предполагам за "абсолютно нищо , и заради цензура" :giggle1: нали ? :) 

Бегай с 200 от ника ми , не ми се занимава с Бавни !

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, _ramus_ написа:

И така - нещо съвсем простичко - технологията БЛУТУТ представлява безжичен протокол за данни за връзка между устройства. Основното в него е, че между свързаните устройства разстоянията са не повече от 10 (десет) метра . :lol6:Свързаните устройства са примерно - между фитнес-гривна, аудиобезжични слушалки и смарттелефон, между два смарттелефона и т.н. Има и много други различни варианти.  Интересно ми е - колко шпионска мярка е това - цели 10 метра шпионаж...

Смешник,като не си разбрал какво гласят с блутута,да беше си мълчал.Да, от 10 метра шпионаж ще е!Досега са те следили къде си с GPS,ама сега добавят друго.Като се доближиш до друг смартфон,ще знаят веднага с кой си се срещал.Ако този се окаже болен,ще те сложат под карантина.Ако се окаже престъпник,ще те изкарат съучастник. Приятно ли ще ти е това?

току-що, Inana.. написа:

Бегай с 200 от ника ми , не ми се занимава с Бавни !

И мен. Ама понякога ми се набивате на очи с невероятните си фантасмагории и елементарно незнание :) 

Знаеше ли ги тези работи за държавите в които са забранени гугъл и др ?  Не нали ? :)

преди 5 минути, miro20 написа:

Между другото, бг мамите са доста полезен и информативен сайт.

Естествено! Рая на троловете е там, такива като нас не виреят, но нисконаведените си живеят живота!:lol6:Хайде пак докладвай обидно съдържание!

преди 6 минути, miro20 написа:

А.. ей го един наритан. Ами преди да плюеш кажи за какво си наритан ?

Предполагам за "абсолютно нищо , и заради цензура" :giggle1: нали ? :) 

Бе няма значение за какво съм бил наритан. Ти кажи що умре сайта след като се отървахте от "гамените"?

преди 11 минути, miro20 написа:

Между другото, бг мамите са доста полезен и информативен сайт. С добра култура и стандарти на общуване. Точно за това  гамени няма да намерят място там. Откъдето и да са.

супер е. само във важните теми трябва да спазваш партийната линия, че да не се окажеш трол набързо, защото е пряко сайт на ГЕРБ.

иначе си е ОК за всякаква информация.

току-що, barbuncela написа:

Естествено! Рая на троловете е там, такива като нас не виреят, но нисконаведените си живеят живота!:lol6:Хайде пак докладвай обидно съдържание!

Къде и какви тролове видя в бгмамите ? Въобще наясно ли си с понятието "трол " по точно "интернет трол" ?

Какво значи "такива като нас там не виреят"  ?  Теб трудно ли ти е ако те интересува прах за пране да участваш и дискутираш в някоя от техните теми за това ?

Или някоя рецепта за готвене да споделиш или обратно - научиш  ?

Нямаш никакъв проблем да "вирееш" . Но виж, ако започнеш с  нападките каквито си позволяваш  тук, бързо ще си намериш колая... И това няма нищо общо с репресии и "гонене на инакомислещи" .

току-що, Радул написа:

Бе няма значение за какво съм бил наритан.

Ама разбира се. :) 

Бил Гейтс диктува правилата на СЗО. Той казва дали ще има епидемия, как я иска тази епидемия и какво да правим. Той си плаща за това.

преди 12 минути, miro20 написа:

Аз ти показвам че не е нужен дори шпионски софтуер. Ама де толкова акъл да го разбереш....

Ей акъла! Едно време комунистите следяха и без никакъв софтуер. Почваш ли да зацепваш вече същината на казаното или по си те кефи да си блееш?

преди 7 минути, miro20 написа:

Но виж, ако започнеш с  нападките каквито си позволяваш  тук, бързо ще си намериш колая...

Аз не знам какво обидно чуваш от мене, но ти внимавай с определения и епитети защото наистина почваш да прекаляваш! Цитати искаш ли а? Че и нахален бе!

Единия тъп, другия без акъл, трети не знам си какъв бил, ама и парадира! Мислиш, че не ти следя творенията ти ли? А и нещо се заканваш ми се струва а?

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

Ама разбира се. :) 

Кажи де, кажи що умре сайта с елита, не бягай от въпроса. :)    А беше голям сайт преди да го налазят педесетпроцентови математици.

преди 4 минути, acnekt написа:

Бил Гейтс диктува правилата на СЗО. Той казва дали ще има епидемия, как я иска тази епидемия и какво да правим. Той си плаща за това.

фб - Independent fact-checkers at Lead Stories say this post has false information. To help stop the spread of false news, a notice will be added to your post if you decide to share this

Ето така изглежда новия патент на Майкрософт. Изпозлва темпереатурата на тялото, за да копа криптовалута.

Оп- паааа... Чак от здравното министерство си признаха! Шах с пешката!

От МЗ признаха: Има болници, отчели като жертва на COVID-19 пациенти, починали от друго

Цитат

От здравното министерство признаха още, че има болници, които са отчели като жертва на COVID-19 пациенти, които са починали от друго.

По време на пресконференцията няколко пъти беше подчертано, че проблемът се дължи на човешки грешки и то най-вече при пренасянето на информацията от хартия на електронен носител. Повторена беше и до болка познатата фраза, че който не работи, той не греши.

Въпросът е какви са грешките. А поне от случилото се днес за пореден път е видно, че те не са просто объркване заради стреса, а са системни. Свързани с начините по които системата функционира и се управлява. И затова не е чудно, че хората вярват в конспиративните теории. Те спокойно тръгват от признание като днешното, че има хора, починали от определено заболяване, но записани като жертва на коронавируса.

преди 3 минути, acnekt написа:

Ето така изглежда новия патент на Майкрософт. Изпозлва темпереатурата на тялото, за да копа криптовалута.

Технологиите напредват прекалено много и прекалено бързо...жажда за власт и пари...и не е изключено филма "Терминатор" от фантастика да стане реалност...

Искам да ви предложа да изгледате едно видео . Разследване на чудовищата и техните Злодеяния , както и МРАЧНИТЕ тайни , които крият !

Това видео не е за хора със слаби нерви !  Поради тази причина не мога да го публикувам тук. Дори и скрито , много хора , могат да се изкушат

и да го отворят , без да са се преценили доколко могат да издържат на новините и разследванията около върха на пирамидалната структура в Световен мащаб.

Ужасът може да нанесе психическа травма на по-лабилните психики.

Който смята , че може да поеме лична отговорност нека ми пише на ЛС и ще му предоставя материала.

преди 46 минути, Inana.. написа:

Дай да те "светна " как ще те "интегрира " тази технология и като цяло шпионският софтуер :

Функционалност на продуктът (шпионският софтуер):

Разговори:

Хронология на телефонните повиквания.

Аудио записи на телефонните повиквания.

Хронология на разговори проведени по интернет (Skype / Viber / Messanger / WhatsApp )

Съобщения:

SMS (СМС-и)

MMS (ММС-и)

E-mail (и-мейли)

Skype (Скайп)

Viber (Вайбър)

Facebook / Facebook Messenger (Фейсбук)

Whats App (Уатс ъп)

Yahoo Messenger (Яхо)

Instagram (Инстаграм)

Snapchat (Снапчат)

други

Локация - Местоположение:

Следене и записване на местоположението на устройството

Околна среда:

Аудио запис на случващото се около устройството

Мултимедия:

Снимки

Видео файлове

Аудио файлове

Други:

Следене историята на отваряните уеб страници

Следене на Календара

Списък с инсталираните приложения           .......................

Всичко това си го имаше и преди,но за някои от описаните неща,полицията искаше разрешение от прокуратурата,а за другата част плащаха на Гугъл,за да им даде тяхната информация.Сега,по времето на „пандемията“ вече  всичко им е разрешено.Мога да допълня твоя списък с наблюдение на живо от камерата по всяко време,дори и когато чатиш.Микрофона също може да работи и да те слушат,дори и от джоба.А IMEI номера на смартфона е записан на определено име,така,че смяна на картата не помага въобще.

преди 3 минути, Радул написа:

Повторена беше и до болка познатата фраза, че който не работи, той не греши.

Именно! Просто за всяка простотия си търсят извинение. Ако на тоя се беше случило нещо с негов близък едва ли щеше да каже това "който не работи, той не греши" Или ако работиш в жизнено важен възел...примерно атомна електроцентрала!

преди 3 минути, barbuncela написа:

не е изключено филма "Терминатор" от фантастика да стане реалност...

Само че идеята за използване на човешкото тяло като източник на енергия, за да захранва машина, е от друг филм - "Матрицата". 

току-що, Димитър 59 написа:

Всичко това си го имаше и преди,но за някои от описаните неща,полицията искаше разрешение от прокуратурата,а за другата част плащаха на Гугъл,за да им даде тяхната информация.Сега,по времето на „пандемията“ вече  всичко им е разрешено.Мога да допълня твоя списък с наблюдение на живо от камерата по всяко време,дори и когато чатиш.Микрофона също може да работи и да те слушат,дори и от джоба.А IMEI номера на смартфона е записан на определено име,така,че смяна на картата не помага въобще.

Абсолютно ! 

преди 1 минута, RudeBoy написа:

Само че идеята за използване на човешкото тяло като източник на енергия, за да захранва машина, е от друг филм - "Матрицата". 

Все тая. Да не станат реалност че лошо се пише!

ще станат. и оруел ще стане реалност. той си е реален де.

твърде дългото правене на с*ирки, накрая се отплаща щедро. ние си имаме бойко за пример в това отношение.

мирко дотолкова е позволено инакомислието https://bg-mam.ma/p/1198767/40859428

действа се с твърда ръка там.

преди 7 минути, RudeBoy написа:

Единия не пречи на другия :D паралелно

Някоя Сара Конър в този момент може би прави набирания, или Нео и Морфей смачкват агенти с жиужицу :D

тази тема станА...няма измислена дума

преди 22 минути, Радул написа:

Ей акъла! Едно време комунистите следяха и без никакъв софтуер. Почваш ли да зацепваш вече същината на казаното или по си те кефи да си блееш?

Ехоо толкова си разбрал , демек нищо, че потвърждаваш  това което аз казвам . Че не е нужен никакъв шпионски софтуер.

това АЗ го казах .

Особенно във въпросните държави в които и логове и информация и трафик си вървят "където трябва "  в явен вид. Или в акъвто им е удобно.

Пак сбърка опорките :) 

преди 23 минути, barbuncela написа:

Аз не знам какво обидно чуваш от мене, но ти внимавай с определения и епитети защото наистина почваш да прекаляваш! Цитати искаш ли а? Че и нахален бе!

Единия тъп, другия без акъл, трети не знам си какъв бил, ама и парадира! Мислиш, че не ти следя творенията ти ли? А и нещо се заканваш ми се струва а?

Именно такива коментари никой не би допуснал . Точно за това говоря когато казах .. " за такива неща ще си намериш бързо колая там" .

преди 1 минута, miro20 написа:

Именно такива коментари никой не би допуснал . Точно за това говоря когато казах .. " за такива неща ще си намериш бързо колая там" .

https://bg-mam.ma/p/1198767/40859428

а тея обиди как така не си намират колая там? ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.