Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Казваш, че си платен трол ли ?

Не ме изненада. И без това си го помислих

а на теб ти плащат да обвиняваш другите ли, и да се правиш на невинен

знаеш ли че в затвора всички са невинни - " другите бяха, натопиха ме"

преди 44 минути, barbuncela написа:

Да бе, защото не ходиш! Ела на демонстрация да видиш как "Родната полиция ни пази!"

защото и ти не ходиш

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 45 минути, Радул написа:

Ти в телевизията и интернет ли живееш?

В Kaldata брат за да бъда точен :D

преди 36 минути, FusE написа:

Не съм виждал и болен от ХИВ, но да го отричам ли трябва? Не съм виждал също и алцхаймер него също ли да отричам, още повече че тук всеки ден започваме спора от начало? Ние не сме видяли болен от Ковид, и пожелавам на всички ни да нямаме този "шанс" но пък други са го видяли, преболедували, и такива които не са имали този късмет.

За СПИН и Алцхаймер нямаше никакви забрани за хората, няма и сега. СПИН в началото се разпространяваше мълниеносно сред хомосексуалистите, но никой не забрани дори хомосексуализма! Тоест, никой неболен не пострада защото имало СПИН епидемия. Така че СПИН може да си го отричаш или да не го отричаш- нама никакво значение. Но когато твърдиш, че трябва да се взимат мерки спрямо ковид, ти вредиш на други хора!

преди 9 минути, FusE написа:

В Kaldata брат за да бъда точен :D

Никой не живее в калдата ако трябва да сме сериозни.

преди 2 минути, Радул написа:

че трябва да се взимат мерки спрямо ковид, ти вредиш на други хора!

Не вземането на мерки пък вреди на мен и други които са наясно че вируса е действителен и не е лека настинка . 

преди 3 минути, FusE написа:

Не вземането на мерки пък вреди на мен и други които са наясно че вируса е действителен и не е лека настинка . 

Ето защо те и попитах дали си виждал болен. Щото болен от спин и да не си виждал е без значение. Но ако не си виждал болен от корона, вече прилича на пригласяне, на един много кофти хор.

току-що, Радул написа:

Ето защо те и попитах дали си виждал болен. Щото болен от спин и да не си виждал е без значение. Но ако не си виждал болен от корона, вече прилича на пригласяне, на един много кофти хор.

Ако поискам мога да видя, всички могат да видят във инфекциозно отделение на бооници които лекуват заразени с Ковид, дори ако имат желание могат да дарят труд. Не знам защо се хващаш за това. 

преди 18 минути, FusE написа:

Е как ще ти вреди. Ти съвсем на Миро заприлича. 

И без мерки който си иска, може да си ходи с маска и да си стои във къщи. Можеш и кола да караш с маска.

Човешките права се нарушават от мерките. Не от липсата на мерки

Няма никаква епидемия. Лъжат ни тяхната...

току-що, FusE написа:

Ако поискам мога да видя, всички могат да видят във инфекциозно отделение на бооници които лекуват заразени с Ковид, дори ако имат желание могат да дарят труд. Не знам защо се хващаш за това. 

Не можеш да видиш. Хващам се на бас.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Е как ще ти вреди. Ти съвсем на Миро заприлича. 

И без мерки който си иска, може да си ходи с маска и да си стои във къщи. Можеш и кола да караш с маска.

Търси назад в темата и чети, писахме вече за това, защо трябва всеки ден да пишем едно и също. 

току-що, Радул написа:

На различно мнение съм, но пък всеки има правото да вярва в каквото си иска. 

преди 2 минути, FusE написа:

На различно мнение съм, но пък всеки има правото да вярва в каквото си иска. 

Ми дай да се хванем на бас, който очевидно ще спечелиш тогава.

преди 3 минути, Радул написа:

при желание може, но това че ти нямаш желание е друг въпрос

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

при желание може, но това че ти нямаш желание е друг въпрос

Ми хайде де, отидете и вижте. И го снимайте да видя и аз.

току-що, Радул написа:

Ми дай да се хванем на бас, който очевидно ще спечелиш тогава.

Не съм хазартвн тип, няма защо да се хващам на бас за очевидни неща, виж ако спора беше има или не извънземни тогава да, защото мога да помоля Серж да докаже че те са тук и ще делим спечеленето след това да си има за бензин на киата. 

току-що, FusE написа:

Не съм хазартвн тип, няма защо да се хващам на бас за очевидни неща, виж ако спора беше има или не извънземни тогава да, защото мога да помоля Серж да докаже че те са тук и ще делим спечеленето след това да си има за бензин на киата. 

Шикалкавиш защото е ясно, че съм прав. :)

току-що, Радул написа:

това си е като всеки друг в болница - ти караконджул ли искаш да видиш:lol6:

Тая вечер по новините нищо не казаха за болния зам. министър от земеделието! Що ли така? :speak:

преди 2 минути, Радул написа:

Снимано е вече защо да снимаме и ние.  

https://iz.ru/995660/video/v-bolnitcakh-aleppo-poiavilis-otdeleniia-dlia-bolnykh-covid-19

И снимки у нас на болни 

https://www.btv.bg/article/za-btv/spetsialno/edno-denonoshtie-ochi-v-ochi-s-koronavirusa-bolnite-i-tehnite-spasiteli-ekskluzivno-v-btv-reporterite-tazi-nedelja.html

току-що, FusE написа:

Зарежи пресата. Казваш че нещата са очевидни, а те са точно обратното- оченевидни.

Значи в отделенията за интензивно лечение, никога картините не са спокойни! То и за това се нарича интензивно! Там не е спокойна болнична стая! Никога. Ни с ковид, нито без ковид

интензивно отделение

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 3 минути, Радул написа:

Зарежи пресата. Казваш че нещата са очевидни, а те са точно обратното- оченевидни.

Ти отичаш всичко, ако покажа снимки от Ковид отделение също ще ги отречеш. 

преди 3 минути, barbuncela написа:

Значи в отделенията за интензивно лечение, никога картините не са спокойни! То и за това се нарича интензивно! Там не е спокойна болнична стая! Никога. Ни с ковид, нито без ковид

интензивно отделение

Така е, но в случая с Ковид докторите си вършат работата със скафандри колко им е трудно  не мога да си представя. Мога да го проиграя ако запоявам smd елементи с няколко чифта ръкавици, маска и запотен шлем. 

демонстрациите са толкова позволени че ся ако напиша айде на протест еди кога си у фб, гешев много бързо ще заработи. МНОГО БЪРЗО.

току-що, Mapuku написа:

демонстрациите са толкова позволени че ся ако напиша айде на протест еди кога си у фб, гешев много бързо ще заработи. МНОГО БЪРЗО.

Ти какво очакваш? Националната сигурност не е като писането във форум на глупости. 

преди 7 минути, FusE написа:

Ти отичаш всичко, ако покажа снимки от Ковид отделение също ще ги отречеш. 

Така е, но в случая с Ковид докторите си вършат работата със скафандри колко им е трудно  не мога да си представя. Мога да го проиграя ако запоявам smd елементи с няколко чифта ръкавици, маска и запотен шлем. 

Не знам. Но ако имахме снимки на тия отделения и доктори и сестри по време на свинския грип, не вярвам снимките да са по-малко зловещи. И мисля че и тогава са използвали предпазни средства. Интензивно си е все интензивно - инфекциозно!

уж били позволени, па не може да се съберем хората, да се уговорим, не схващам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.