Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Аз съм никой , но четящ и цитиращ хора с аргументи . Вие също сте "никои" , но цитирате и се аргументирате с нули .

А нула по нула колко е  , ?

И нула по нула ли не знаеш колко е?!? Бах та у инжилера:D

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0013935116300834

дали починаха от ковид тези жертви в бергамо 

5 . Заключения

В заключение, нашето проучване даде стабилна характеристика на излагането на замърсяване на въздуха и потенциалните му ефекти върху здравето на хората в голям силно замърсен италиански регион. В по-широката рамка за оценка на въздействието върху здравето нашите резултати предлагат важна информация, на която да се основават политиките и интервенциите в областта на общественото здраве.

преди 34 минути, Радул написа:

всичко на годината!

ще го направим летец на годината 

Това видяхте ли го?

UNDERCOVER NURSE EXPOSES WHAT IS REALLY HAPPENING WITH ‘COVID-19 PANDEMIC’ - 'IT'S MURDER'

Медицинска сестра заснема със скрита камера какво се случва в болница в Ню Йорк, където трябва да има само болни от ковид-19. По данните на мониторите на половината пациенти тестовете са отрицателни. Държат ги в стаи, където има или скоро е имало реално болни, и всички изглежда са упоени и сложени на апарати за дишане (а лекуващият персонал масово са всъщност обучаващи се стажанти). 

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Смятай колко е нагъл

По нагли  от вас с "леката настинка" няма.

преди 5 часа, karadzha написа:

И нула по нула ли не знаеш колко е?!? Бах та у инжилера:D

Питай реджепа . Не мен

преди 6 часа, M.Николов написа:

Мда, очаквам такива и в САЩ след време:

https://www.24chasa.bg/novini/article/8683579

https://www.24chasa.bg/novini/article/8685445

бря ! Жалби срещу "лека настинка" ?? :) 

преди 6 часа, Без умствен капацитет написа:

националният статистически институт ISTAT заяви, че броят на смъртните случаи в Бергамо е нараснал с 568% през март в сравнение със средния за 2015-2019 г., което го прави най-тежко засегнатият град по отношение на смъртта.

реджепа и ко бързо да им обяснят как са изкарали "лека настинка".

пардон.. не са изкарали...

И как е в Москва смъртността в проценти

https://www.kasparov.ru/material.php?id=5EE0D0C5804C1

Интересното е че във всички случаи /100% от починалите / им е направена аутопсия и анализ.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 часа, M.Николов написа:

Казаха един грозен и космат го изкупи щял да си пълни носа с него и да си блъска главата в стената.

Миро те е изпреварил

преди 2 часа, miro20 написа:

Питай реджепа . Не мен

И докога ще съм жив да ти мия срама от челото ?

преди 3 часа, miro20 написа:

Питай реджепа . Не мен.

Мирчо, нула до нула (00)= WC . Тва не е матеамтика, не бягай.

преди 1 час, Радул написа:

Ти пък - въпроси с повишена трудност ! :nono:

Той , оня във всеки свой пост си "мисли" , че на 1000 половината е 10 (10/00 - така го смята ) .:lol6:

Колко пъти да обяснявам , че половината не е 50% ? :)

Какъв дебат? Та те едно нормално интервю не могат да дадат!!! Оня психар мята микрофони и яко измира калабалъка. Сигурно се беше помислил за Джеймс Хейтфилд на сцена - хаха, Секси приключва интервютата както 2pac приключи Out on bail на живо (че и по-добре).

"Епидемията у нас вече е излязла извън контрол, това е ясно. Има ли желаещи да направим подписка или петиция с която да поискаме връщането ежедневните брифинги на щаба и ген.Мутафчийски. Някакси като имаше брифинги и подробна информация се чувствах много по-спокойна и много п" :lol6::lol6::lol6:

Цеца Величкович и синът ѝ са заразени с коронавирус. 

Цитат

Цеца Величкович се е заразила с Covid-19. Това сподели самата певица в своя Facebook профил. От публикацията става ясно, че Цеца и синът ѝ Велко са дали положителни проби за коронавирус.

Двамата са се изолирали и засега нямат обезпокоителни симптоми. Първият тест на звездата за коронавирус е с отрицателен резултат, то тя си прави и PCR тест, който се оказва с положителен резултат.

https://life.dir.bg/zvezdi/tsetsa-velichkovich-i-sinat-sa-zarazeni-s-koronavirus

преди 11 часа, Радул написа:

Какъв дебат? 

Ето защо съм избрал позицията на здравия разум след като не разбирам от вирусология. Нали някой ме питаше защо вярвам на НОЩ. В медицината, както и политиката, а и във форума, не всеки викащ силно, агресивен и арогантен е прав. 

Доц. Кунчев :Няма да дебатирам с Мангъров, 2 месеца получавах гнусни смс-и с ругатни.

Цитат

Главният държавен санитарен инспектор Ангел Кунчев отвърна остро на поканата, която той и други членове на Националния оперативен щаб (НОЩ) получиха вчера от своя опонент доц. Атанас Мангъров и няколко други лекари за дебат по темата с коронавируса и нужно ли беше удължаването на епидемичната обстановка.

"С  голяма изненада видях тази покана, засега предпочитам да не влизам в подробности, няма какво да дебатирам с тези хора. Първо, когато сме... айде, да не използвам военни термини във война, трябва да има единочалие и когато се каже нещо, да се изпълнява. В момента да водим научни дискусии не е моментът, само ще объркаме хората. Не бягам от такава дискусия, но няма да им направя удоволствие аз да им осигурявам присъствие в медиите, защото видях, че една от основните им тези е, че ние сме имали достъп до всички медии, пък те нямали. Ами, съжалявам, но не е моя работа да осигурявам, не съм пиар на никого", коментира Кунчев пред bTV тази сутрин.

Той подчерта, че неговото впечатление е, че на въпросните хора също е била давано ефирно време.

На въпрос дали някой друг от НОЩ ще приеме поканата, експертът отговори:

"Не мисля, че някой ще приеме, не съм говорил с тях, това е мое лично мнение. Не искам да влизам в подробности какво ми пишеха два месеца някои от тези хора. Ако дойде това време и това ще направя, ще покажа SMS-ите, които получавах - те са гнусни, заплашителни, с ругатни. И не само аз получавах, и ген. Мутафчийски също".

Запитан няма ли все пак да каже кой ги е изпращал, Кунчев отвърна:

"Чувството ми за колегиалност все още ми пречи да извадя цялата истина, но е недостойно поведението им".

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/dots-kunchev-nyama-da-debatiram-s-mangarov-2-mesetsa-poluchavah-sms-i-s-rugatni

Най-после се сетиха да отворят границите на ЕС. То беше много трудно. За другите, които не са в ЕС границата е затворена.

преди 26 минути, acnekt написа:

Най-после се сетиха да отворят границите на ЕС. То беше много трудно. За другите, които не са в ЕС границата е затворена.

Отворени,но със „съвети“ за пътуване,които щели да разглеждат другата седмица.Също придружени с мерки за проследяване...

сега пък Козлодуй. ех бойко, бойко, с диктатура ще добуташ до изборите.

преди 6 часа, Радул написа:

Именно де. Както искайте го смятайте, нула по нула или нула до нула... това представляват вашите "теории".

Изглежда по-добре Тръмп да спечели... Ония са абсолютни психопати.

преди 15 часа, Inana.. написа:

Граждани имат право да чуят истината и в тази връзка бихме искали да Ви поканим на публичен диспут в БТА, на който да обсъдим: различията в оценките за степента на опасност от този вирус; какви мерки е редно да се вземат и адекватността и резултатността на досега взетите, не само в медицински аспект; как това ще бъде от полза за гражданите и обществото като цяло.

Дебатът е един от инструментите в демократичната държава и дава възможност на тези, които трябва да поемат отговорност да стигнат до решения, почиващи на научни данни и анализи....

Предлагаме това да се случи на 17.06.2020 г. в залата за пресконференции на БТА от 14 часа. Очакваме Вашия отговор, за съгласие или отказ от дебата в срок от 5 дни.

Хайде да видим фенкороните дали са способни да излязат на дебат !!!

Според мен ще го отсвирят. Те обичат монолози и мисирки. Гербаджиите винаги са бягали от дебат с реални опоненти, така ще направят и протежетата им.

Иначе поздравления за инициативата на докторите!

Намордници само в градския транспорт.

Миро може да си носи намордника, където си поиска. И скилидки чесън може да си носи и светена вода. И тамян.

преди 11 минути, Христо Георгиeв написа:

тоя бездарник не ми го хвали
едното връзкарче вика да не си пипаме очите и  устата

другото връзкарче разправя че няма страшно
като попадне в стомаха виросчето умира в стомаха.

на кое връзкарче да вярваме
мустакатото или гологлавото или очилатото или тиквеното.

писах до няколко медии  да се заразя и да ме дават като в бигбрадър
никакъв отговор
пълни П утки

Вие сте много смел!
Вероятно в предишния си живот сте оцелели, мятайки яростно камъни от връх "Шипка".

преди 8 минути, Profruit написа:

Вие сте много смел!
Вероятно в предишния си живот сте оцелели, мятайки яростно камъни от връх "Шипка".

Той Сергеев бре

Иван Сергеев от Перник

преди 7 минути, Profruit написа:

Вие сте много смел!

Не е смел ! :nono:.......не е и други неща.....

Няма Вяра , а това е най-прекия път към Ада ! 

.........................

Пояснение за атеисти : Ада , в смисъл на саморазрушение ....атеистите също имат тяхна си Вяра !:nono:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.