Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Откачена работа. Внимание, никакви нови ограничения няма. Даже напротив, театрите (може би за да ликвидират по- бързо заразата)отварят от 15 юни на 50% публика, не е вече 30! Но извънредното за сега е до 30 юни! :angry:

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 22 минути, barbuncela написа:

Откачена работа. Внимание, никакви нови ограничения няма. Даже напротив, театрите (може би за да ликвидират по- бързо заразата)отварят от 15 юни на 50% публика, не е вече 30! Но извънредното за сега е до 30 юни! :angry:

Това е така защото заразяването е клъстерно в момента което позволява не толкова сериозни мерки . 

"Беше пресилена световната реакция, пресилена беше и българската реакция, която следва хода на останалите европейски страни. Вирус съществува, но това не е особено опасна инфекция. Особено опасните инфекции са една специална група към групата, към която се опитваме по някакъв начин да прибавим и тази болест", коментира проф. Мира Кожухарова.

https://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/prof-mira-kozhuharova-za-covid-19-beshe-presilena-svetovnata-reakcija-presilena-beshe-i-balgarskata-reakcija.html

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Време беше

То се лъже до време . После няма накъде.

преди 1 час, Радул написа:

Що така не са поканили "яко да измрат"?

Защото за тези му приказки в нормална държава му "късат пагоните" - разжалват и отива на военен съд . Умишлено всяване на страх , паника и психоза у населението. Горе на линка професор - ЕПИДЕМИОЛОГ  казва много неща .

преди 4 минути, палав_ник написа:

Защото за тези му приказки в нормална държава му "късат пагоните" - разжалват и отива на военен съд. 

Нормална държава имаш предвид Северна Корея? Защото само там може да се случи по описания начин това. 

преди 26 минути, barbuncela написа:

Но извънредното за сега е до 30 юни! 

Задължителни намордници само в градския транспорт , за другите затворени места е препоръчително . За по-нататък засега не се знае .

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Ясно, става ви хубаво като ви турят намордници.

Всъщност за това ви питам. Ся дали го докарвате чак до оргазъм ще се примиря да не узная, не ме интересува чак толкова личния ви живот.

Ами ако за теб по високите хигиенни мерки за теб са унижение... твой си проблем. Ако искаш не се подмивай в знак на протест... или не си мий зъбите, можеш и да не се къпеш, за да си истински "природно фрии" :) 

преди 1 минута, FusE написа:

Нормална държава имаш предвид Северна Корея? Защото само там може да се случи по описания начин това. 

Пак си помисли . Какво заслужават по българското законодателство за приказките си премиера ББ и Мутафчийски ? 

преди 1 минута, палав_ник написа:

Пак си помисли . Какво заслужават по българското законодателство за приказките си премиера ББ и Мутафчийски ? 

Каквото заслужава всеки друг искащ да ти запази живота и здравето. 

преди 16 минути, FusE написа:

Това е така защото заразяването е клъстерно в момента което позволява не толкова сериозни мерки . 

Ами извънредното да важи само за клистърите тогава. Просто си искат извънредното защщото има обявени демонстрации. И да ги парират по-бързо. Ето за това е до 30. Не сме толкова кретени!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 2 минути, barbuncela написа:

Не сме толкова кретени!

:giggle1:

току-що, FusE написа:

Ако искаха да ни пазят здравето, щяха да обърнат внимание на съсипаната здравна система!

преди 4 минути, barbuncela написа:

Ами извънредното да важи само за клистърите тогава. Просто си искат извънредното защщото има обявени демонстрации. И да ги парират по-бързо. Ето за това е до 30. Не сме толкова кретени!

Демонстрациите не са забранени, който има да протестира за нещо може да го направи. 

преди 2 минути, FusE написа:

Моля ?  Прочети отново какво те попитах и стига с тези  измислени Спасители .

преди 8 минути, палав_ник написа:

преди 1 минута, Радул написа:

Ако искаха да ни пазят здравето, щяха да обърнат внимание на съсипаната здравна система!

Ако търсим причини, ще намерим, ясно е, но защо да отричаме нещо в полза на народа направено, което всички търсим като изискване при избори. 

преди 3 минути, палав_ник написа:

Моля ?  Прочети отново какво те попитах и стига с тези  измислени Спасители .

Не знам какви приказки имаш предвид, как да ти отговоря? Освен това не ми е силата правото, но ще се постарая . 

преди 19 часа, miro20 написа:

Всъщност, въобще не ми пука за твоето мнение.

И каква стана тя! Май доста ти ПУКА за моето мнение! Г-н Вижте ме чуйте ме какви ги говоря!:lol6:

преди 8 минути, miro20 написа:

:giggle1:

Почти нямам пост дето да не си ме цитирал. Понеже не се интересуваш от мнението ми! :lol6:

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 3 минути, FusE написа:

Ако търсим причини, ще намерим, ясно е, но защо да отричаме нещо в полза на народа направено, което всички търсим като изискване при избори.

Защото е във вреда на народа, не в полза. Все още нито ти нито някой друг е виждал болен от корона! Как така реши, че наистина те пазят от нещо? Ти в телевизията и интернет ли живееш?

преди 8 минути, FusE написа:

Демонстрациите не са забранени, който има да протестира за нещо може да го направи. 

Да бе, защото не ходиш! Ела на демонстрация да видиш как "Родната полиция ни пази!"

преди 5 минути, FusE написа:

Не знам какви приказки имаш предвид, как да ти отговоря?

Типичен отговор за човек , който му е по-лесно да се направи на луд , че не знае .

преди 5 минути, barbuncela написа:

И каква стана тя! Май доста ти ПУКА за моето мнение! Г-н Вижте ме чуйте ме какви ги говоря!:lol6:

Почти нямам пост дето да не си ме цитирал. Понеже не се интересуваш от мнението ми! :lol6:

Да коментирам, дискутирам и опровергавам дадени писаници тук, а често и глупости, не означава че ми "пука". Не знам откъде обвърза тези неща :)

А за последния израз за кретените просто ми стана смешно.

преди 1 минута, miro20 написа:

Да коментирам, дискутирам и опровергавам дадени писаници тук, а често и глупости, не означава че ми "пука".

А какво означава? Да не ти пука значи да не ти пука! Тоест да не го мислиш. Ей мен не ми пука какво си кудкудякат в бг мама и нито ходя да ги опровергавам, нито ги чета даже.

преди 4 минути, miro20 написа:

Да коментирам, дискутирам и опровергавам дадени писаници тук, а често и глупости, не означава че ми "пука".

Казваш, че си платен трол ли ?

Не ме изненада. И без това си го помислих

преди 2 минути, Радул написа:

А какво означава? Да не ти пука значи да не ти пука!

Май му плащат за да троли. Иначе защо взема отношение, ако не му пука ?

преди 7 минути, Радул написа:

Защото е във вреда на народа, не в полза. Все още нито ти нито някой друг е виждал болен от корона! Как така реши, че наистина те пазят от нещо? Ти в телевизията и интернет ли живееш?

Не съм виждал и болен от ХИВ, но да го отричам ли трябва? Не съм виждал също и алцхаймер него също ли да отричам, още повече че тук всеки ден започваме спора от начало? Ние не сме видяли болен от Ковид, и пожелавам на всички ни да нямаме този "шанс" но пък други са го видяли, преболедували, и такива които не са имали този късмет. 

преди 11 минути, barbuncela написа:

Да бе, защото не ходиш! Ела на демонстрация да видиш как "Родната полиция ни пази!"

Ще дойда ама за не знам защо се протестира, предпочитам да свърша нещо далеч по полезно за мен вместо да викам безцелно. 

преди 7 минути, Радул написа:

Това няма как да се случи . Поне през близките години . Здравната система е в настоящото положение благодарение на 30 години целенасочено управление в тази насока. През последните 2-3 г. починаха много мои познати , мъже над 50 или около 60 . За управляващите това е прекрасна новина. Хората цял живот са внасяли осигуровки и сега няма да получават пенсия. Ние сме сред най-бързо изчезващите нации в света . Смъртността е сходна с Еритрея и Лесото. Като се изчисли ,колко много хора умират на такава възраст ,това са милиони спестени от държавният бюджет. Втората част от уравнението са милиардите източвани от здравната каса. Те се насочват умело към  " правилните "  лица и обръчи от фирми ,като управляващите получават нужния дял от финансовата схема . Та защо им е да променят перфектната процедура  ? Както се изрази един  " медиен герой "  Угоените гълъбчета не виждат смисъл да не си напълнят гушките и банковите сметки . Какво значение има заличаването на цял един народ ....  ?

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Май му плащат за да троли. Иначе защо взема отношение, ако не му пука ?

1800 евро или пък беше за да се заразиш с Ковид :speak:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.