Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

прокуратурата която така и не разбра че божков обвини горанов в много жестока схема. да, обичаме я тази прокуратура.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, Inana.. написа:

аз за 5 год. съм му задала 1 чувал въпроси и отговор така и не получих.

Човека идва тук да си поиграе на психолог , да си напомпа егото , да си задоволи някои потребности и "шапка на тояга " .

рамосмен е от 20 год. по форуми , села и паланки да гради "кариера " и Образ , не е тук да отговаря на въпроси.

Той е като мутреско , когато му зададат неудобен въпрос и се фръцка и "изключва микрофона" .

Ехаа , сериозен аналитик . Аз какво го питам , а той какво ми отговаря.

преди 51 минути, _ramus_ написа:

А очакванията... айде да не казвам закъде са, че има "филтри".

Знаех си , че сравнението ти отива директно в коша . Не пак , а отново се издъни , за пореден път . Това ли ти бе сериозния анализ , който направи ?

истината е че имаме ип за удължаване. и работим в тая насока. мотивирания човек с власт постига всичко.

преди 14 минути, M.Николов написа:

Всичко друго са общи приказки.

Точно така ! Общи приказки са ето това

преди 21 минути, M.Николов написа:

Напротив, копие на сигнал до прокуратурата е доказателство, че прокуратурата е запозната с тези твърдения и ще започне проверка.

е само общи , ами и нелепо поднесени.

Какъв "сигнал , какво копие , какво доказателство " ?

Ти да не си помисли , че са им отправяли Предложението в писмо с подпис и печат ?

"че прокуратурата е запозната с тези твърдения и ще започне проверка."

тцтцттцтцт

Прокуратурата работи с ФАКТИ , СВИДЕТЕЛИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА , Николов !

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ето и реалното състояние на нещата в Доспат и Сърница:

И пак 24 часа . Хайде да минат няколко дни и ще се покаже реалността , че като правя аналог с един завод Мизия в Плевен и малко ми се струва , че ще се повтори сценария .

преди 4 минути, Inana.. написа:

Прокуратурата работи с ФАКТИ , СВИДЕТЕЛИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА , Николов !

Първо се подава сигнал, след това всичко останало, Сирена!

преди 20 минути, палав_ник написа:

Аз какво го питам , а той какво ми отговаря.

Става , да си тренираш техниката и реакциите ...

преди 8 минути, M.Николов написа:

Зависи от сигнала и най-вече срещу КОГО . Ако е срещу НАШИТЕ , те нищо НЕ ЗНАЯТ . Не знам теб съществуването на каква Прокуратура те гони . Припомни си как бе избран този с "каскета " и сега вместо РЕАЛНО да работи , като независим орган , на базата ,която ти е написала Инана , той тръгнал да лови селските джепчии на арпаджик !   Защо я наричаш Сирена ?

преди 14 минути, Inana.. написа:

Става , да си тренираш техниката и реакциите ...

Очаквах анализатора и другите специалисти да вдигнат нивото на темата . Именно те се оплакват , че то било ниско . С този Рамус освен да се майтапиш и да му четеш глупостите , друго явно не става . Тренировките са за напреднали потребители .

преди 3 минути, M.Николов написа:

Не си запознат, затова спираме дотук.

Ако ставаше с такива "сигналчета " прокуратурата нямаше да смогва да работи.

Първо те поема следствен отдел и като отидеш да те разпитат и като не си склонен да съдействаш и да бъдеш свидетел - "сигналчето ' отива в коша ! 

Изобщо не достига до прокуратурата !

Както казах прокуратурата работи Изключително с ФАКТИ , ДОКАЗАТЕЛСТВА И СВИДЕТЕЛИ !

За да подадеш сигнал е нужно да имаш Доказателство , за сигнала , който отправяш.

Аз не вярвам да има записи на тези предложения , както и други доказателства , които да могат да изискват .

Но , от разследващи журналисти можем да очакваме все пак да изскочи нещо. И това няма да се пропусне.

преди 1 минута, палав_ник написа:

Защо я наричаш Сирена ?

Сирена ми е другият ник.

преди 3 минути, палав_ник написа:

Именно те се оплакват , че то било ниско .

Това е Традиционна "маневра " навсякъде по форумните 'бойни " полета.

Когато не можеш да обориш "противник" и "нивото" става ниско.

Иначе , ако им зададеш въпроса - Какво правят в тези "ниски нива" за тях , няма да могат да ти отговорят.

преди 7 минути, Inana.. написа:

Не си запознат, затова спираме дотук.

А ми не е запознат . Чете и вярва на написаното в 24 часа . Ще каже човек , че е рекламно лице на този вестник.

преди 9 минути, Inana.. написа:

Сирена ми е другият ник.

Мерси , разбрах от теб защо.

Оставям едно интересно видео за Спасителите - ББ и НОЩ , които никога не лъжат и са чисти като сълзици ! 

преди 6 часа, nikssi написа:

И не ги попиля с линкове? Айде бе!?!

И мене ме изгледаха,като влязох понеже пишеше само по двама в салона за обслужване ама аз взех ,че попитах охраната защо не носят маски ?!

Мълчат като затапени соросопитеци. 

Аз пък си мислех че мълчат като затапени червенопитеци.

преди 6 часа, Inana.. написа:

Стефан Илевски

Чуйте истината за Доспат Преди около час притеснен от новините за коронавируса се обадих на мой състудент и голям приятел от Доспат който е тестван за вируса днес в една от фирмите Предавам буквално неговите думи
Предлагат ти 1800 лева кеш за да те изкарват болен от коронавирус Стоиш си 14 дена в къщи под карантина ,водят те на работа през това време и си получаваш заплата Няколко от работниците сами изявявали желание да бъдат записани за да вземат някакви пари Дори в Доспат се носела мълвата ,че кметът има сериозни връзки за да изкара цял Доспат заразен
Не разбирате ли че обикновено за такива масови "зарази" се подбират фирми от по бедни региони с по податливи и мълчаливи хора

аууу.. паднала мизата.. не беше ли нещо за 5 000 лв  ? ааа.. или това бе за диагноза за умрелите...

Дообре :)

преди 5 часа, Inana.. написа:

Едно е сигурно ! Ще има журналистическо разследване !

Да не забравят и тия с 5-те хил лв.

преди 4 часа, Inana.. написа:

Сирена ми е другият ник.

И колко ника имаш и защо ти са ? ах да.. сетих се.. ако злите илюминати и световния заговор те банне от някъде, да имаш резервни за революционната си просветителска дейност за ИСТИНАТА.

преди 7 часа, miro20 написа:

Все едно никой друг от Щаба нито един болен нито е лекувал, нито виждал. Ей така, събрали ги от улицата :) 

Мда. Не ги знам колко болни са излекували тия, ама взех да се чудя колко ли болни са утрепали...

преди 1 минута, Радул написа:

Мда. Не ги знам колко болни са излекували тия, ама взех да се чудя колко ли болни са утрепали...

Да, ти много неща не знаеш и го показваш.

преди 3 минути, miro20 написа:

Да, ти много неща не знаеш и го показваш.

Ти пък не знаеш нищо и се вижда от самолет, въпреки че се опитваш да го прикриваш.

хаха по бнт вика нищо травмиращо психиката няма. нима след 3 м. се сетиха че заплашват и травмират хората.

преди 6 часа, M.Николов написа:

Да, Иван каза, че Драган  каза, че един човек каза.

Интересно само защо не е подал сигнал в прокуратурата?

Значи, да се оплаче на мафията, че мафията го заплашва. Идейно!!!

Къде викаш си удари главата?

преди 7 часа, miro20 написа:

Всъщност, въобще не ми пука за твоето мнение.

Вчера ревеше, че не ти обръща внимание. Май и ти си като Рамус

преди 7 часа, barbuncela написа:

Да бе, и за това ми цитираш всеки пост който пиша! :lol6:Нямам пост в тия теми дето да съм писала, и ти да не ме цитираш после понеже не ти пука за мнението ми! Това любопитните могат да го проверят! :lol6:

Точно. И аз това имах предвид, ама ти си се изразила по литературно

преди 8 часа, Inana.. написа:

Адмирации за всички Българи , които явно и Скрито работят и защитават интересите на България !

"Две смърти няма, без една не може"

Полковник Дрангов

https://bg-mam.ma/p/1223364/40876387

https://bg-mam.ma/p/1223364/40876390

https://bg-mam.ma/p/1223364/40876393

колко сме елементарни братче. бойко може да си ни прай квот' си пожелае.

добре подготвиха хората. съвсем скоро ще бъдат маркирани заразените и отлъчени.

hahahahahahahas veliko https://bg-mam.ma/p/1223364/40876478

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.