Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

а щом съм си избрал име което казва всичко - дали наистина съм

Знам със сигурност , че ИЗЛЪГА , че си прекарал ковид 19 . Поне досега не си го доказал с ФАКТИ ! Какво ти струва да дадеш ДОКАЗАТЕЛСТВО , или такова липсва?

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 минути, miro20 написа:

Всъщност, въобще не ми пука за твоето мнение

Да бе, и за това ми цитираш всеки пост който пиша! :lol6:Нямам пост в тия теми дето да съм писала, и ти да не ме цитираш после понеже не ти пука за мнението ми! Това любопитните могат да го проверят! :lol6:

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

току-що, M.Николов написа:

САЩ да оспорва тези цифри като цяло.

ааа - чак "никой" - едва ли. Оспорването вече е спорт и се е превърнало в народно състезание. :) И не само с САЩ... 

"....България беше Сериозна държава .." !  

Сега България е "бананова република " ! 

Е как няма да е , със тези фенкоронки навсякъде ? 

Години наред Мачкане на Българската психика , чрез Брутални парадокси , грабежи от върхушката , мафиотски структури , най-ниски РЗ , робски

внушения , ниско-качествена храна , продажба на населението като опитни мишки на големите фармацевтични конгломерати , превръщането на

страната ни в "задният двор на Европа " ... Равносметката ? 3 милиона - работоспособни Българи със стиснати зъби и юмруци Напуснаха родината си !  Онези  , които сега щяха да бъдат на площада и да се Борят за Справедлив Живот !

Останаха техните родители - пенсионери !  Останаха и едни други , които мизерията така ги обремени , че "завъдиха " стокхолмски синдром" !

Същите онези , които сега наричаме фенкоронки ! 

България сега се Крепи на малкото останали Българи , събудени в традиционният , Боен , Български Дух !

Дръжте се Българи ! На вашите плещи сега лежи Бъдещето на крехкото , младо , Българско поколение !

Адмирации за всички Българи , които явно и Скрито работят и защитават интересите на България !

преди 4 минути, darkterminal написа:

E! И ти носиш отговорност само за себе си, ама искаш да наложиш подходящите според теб мерки на всички...

В случая не е важно какво искам аз или ти.Нещата не зависят от нас.

преди 5 минути, _ramus_ написа:

Медиците по принцип нямаха никакви проблеми някой да им казва какво трябва да правят, как и защо - те са хора които са наясно с нещата.

Е , точно и медиците се раздвоиха , по-точно ГИ раздвоиха на удобни и неудобни . Даже и тези , на "първата линия  ' ги скараха помежду им , с едни 1000 лв. НЕ СЕ ЗАТВАРЯ така цяла държава по команда отвън . Видя се как РЯЗКО обърнаха палачинката .

преди 9 минути, miro20 написа:

А например онкоболните какво предлагаш ? а тежко болните ? да ги хвърляме в ями ? А инвалидите ?

а престарелите ? Медицината въобще кому е нужна ?

Ех тези мангърови нацистки теории...

...

Мирко! Тези твои фантазии си ги запази за себе си... Аз теории и предложения не съм давал... Това са интерпретации, които са плод на неистовото желание да не да обориш, а да дискредитираш опонента си! Този тип аргументи се наричат в риториката логически заблуди. Тия могат и да вървят на пейките в квартала ти и да те правят да изглеждаш корифей. Тук обаче, карат потребителите да ти се присмиват... 

преди 8 минути, M.Николов написа:

Няма да си играя и да търся такава информация, най малкото защото не съм чул още никой в САЩ да оспорва тези цифри като цяло.

Оспорват ги количествено! Но дори и да са такива каквито ни ги показват, то те трябва да се сравнят с нещо за да имат аналитична стойност...

преди 9 часа, Lumberman написа:

При нас пшеницата в Добруджа е пред провал на 80-90  процента.

Това е също фейк. Пшеницата е вече ожъната на някои места в Тракия, . Реколтата е чудесна. Сега се налага да обикалям по селата около Пловдив - служебно. Всичко е зелено, тучно... защото всеки ден вали, с допълнение с горещо време.

Всъщност цяла политика е всяка година да се тръби колко е слаба житната реколта. Има си причина - като се говори по този начин има предпоставки вътрешната цена на пшеницата да се поддържа високо. Този номер не минава на международните борси, но при тях пък има глобални и климатични фактори в широк диапазон.

Има и други причини... :) но не са за коментар тук.

преди 1 минута, палав_ник написа:

Даже и тези , на "първата линия  ' ги скараха помежду им , с едни 1000 лв.

има болници пишат пациенти, точно заради тези 1 000 лв

преди 3 минути, darkterminal написа:

Оспорват ги количествено! Но дори и да са такива каквито ни ги показват, то те трябва да се сравнят с нещо за да имат аналитична стойност...

Е, едва ли в САЩ няма достатъчно умни хора за да направят тези съпоставки.

преди 2 минути, палав_ник написа:

Видя се как РЯЗКО обърнаха палачинката .

ъъъ - искаш да кажеш че "умните, образованите, честните и достойните" видяха всичко ясно и тях тия не им минават? :)

Да - това вече го видяхме чудесно в темата дотук... Че и не само в тая тема. :)

преди 10 минути, M.Николов написа:

В случая не е важно какво искам аз или ти.Нещата не зависят от нас.

Ся... Ако не беше ваяжно, какво мислим и искаме... Нямаше да пишем тук :)

току-що, darkterminal написа:

Ся... Ако не беше ваяжно, какво мислим и искаме... Нямаше да пишем тук :)

Имам предвид, че никой от нас не заема такъв пост, че нещата да зависят от него, иначе ние спокойно можем да си спорим тук, но това няма да доведе до промяна на ситуацията.:)

преди 49 минути, палав_ник написа:

От теб очаквам сериозно да анализираш от какво се получават инфекциите  и  кое  причинява инфекциозните болести в човешкия организъм ?

аз за 5 год. съм му задала 1 чувал въпроси и отговор така и не получих.

Човека идва тук да си поиграе на психолог , да си напомпа егото , да си задоволи някои потребности и "шапка на тояга " .

рамосмен е от 20 год. по форуми , села и паланки да гради "кариера " и Образ , не е тук да отговаря на въпроси.

Той е като мутреско , когато му зададат неудобен въпрос и се фръцка и "изключва микрофона" .

Има си "заготовки - шаблончета " , пуска ги и затваря вратата. В тези шаблончета от 20 год. всички били деца и си играели сценки с образи и театри и приказки разигравали , роли , според приоритетният таргет и вярване , вземали и крадели от некъде некви думички , които не били техни и изобщо не били в час как да ги подреждат и ползват ....ии .......а не мога повече ....умирам от смях ...:biggrin:

Отивам да гледам някой филм ... теа фенкоронки тука ме дразнят .. :rolleyes:

преди 1 минута, Mapuku написа:

бойко ше ни е*е много здраво.

Ама що само "бойко" - толкова мами... Едва ли бойко ги е направил "майки"... :) Тогава би била нация от бойковчета бре... 

преди 6 минути, M.Николов написа:

Е, едва ли в САЩ няма достатъчно умни хора за да направят тези съпоставки.

Със сигурност са ги направили... Те и в България ги направиха и излезнаха много любопитни резултати, ама си затраяха за тях... Излезе, че тази година за периода на заразата, смъртността е съизмерима с тази за миналата година (даже леко занижена)... Което само по себе си вече е интересен факт... Сега, анализа трябва да е много по-сериозен... Но в момента е удобно да се извличат политически дивиденти и такива данни не се афишират...

Дайте да ги видим тез данни и тогава да говорим сериозно... До тогава само ще си бутаме нищо незначещи чисълца в полезрението...

току-що, Mapuku написа:

защото никой не е*е по-добре от бойко.

може би това го познаваш от собствен опит ли? :)

Ми пиши им на мамите от форума - при тях има известен недостиг и са в търсене на "якото"... Да ходят да ги оножда най-якия... Ще решиш куп проблеми... на толкова много майки - най-малкото заради това че ти самия си толкова доволен. Направо си е като реклама на въпросния.

преди 1 минута, Mapuku написа:

защото никой не е*е по-добре от бойко.

ами вземи се регни най после в бг мама, виждаме че ти е слабост

преди 5 минути, darkterminal написа:

Със сигурност са ги направили... Те и в България ги направиха и излезнаха много любопитни резултати, ама си затраяха за тях... Излезе, че тази година за периода на заразата, смъртността е съизмерима с тази за миналата година (даже леко занижена)... Което само по себе си вече е интересен факт... Сега, анализа трябва да е много по-сериозен... Но в момента е удобно да се извличат политически дивиденти и такива данни не се афишират...

За България с 160 починали смятам разбираш, че трудно могат да се направят някакви сравнения с миналите години.Именно в САЩ ще е интересно какви ще са резултатите от сравненията.

анти-бойковчета са забранени.

мангъров искат да го дават на съд.

има само една линия на мисъл там позволена.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.