Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 49 минути, Димитър 59 написа:

Докато ни будалкат с корона вируса: На 26 май SpaceX подаде заявление до FCC за 30000 спътника от следващо поколение „Gen2“.  Те ще насочват фокусирани лъчи,които ще покрият Земята в мозайка от припокриващи се клетки,като всяка е с диаметър 8 километра.С последното изстрелване,SpaceX повиши своите сателити „Gen1“ с още 60,като сега са 420. Поставяне на земята в компютър с висока скорост. юни 2020

Класически фейкомет.

Който не знае какво е - да чете и да се образова какво е туй "фейкомет".

преди 1 час, Mapuku написа:

giphy.gif?cid=ecf05e478e965e54b1e1074ff1
giphy.gif?cid=ecf05e47f7414b4e758df3575d
реакцията в бг-мамма, когато Бойко да го обяви :)

Човек, съвсем си психясал с тази бгмамма  :) 

Какъв ти е проблема да си кажеш мнението там ? Защо ми е да ти чета глупостите и отговорите към тях тук ?

Ах да... май  там са доста по стриктни срещу тролове и спамери ли :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

стриктността им е доказана. по съвпадение всички баннати са анти бойко.

преди 3 минути, Spiro B написа:

масово по магазаните не се влиза с маски

Естествено, то е свързано и с възпитание (особено първите 7 години) дето в последно време много липсва. Българина е бабаит "майстор" "гявол" "отворен" и какво ли не, с големи изисквания и малки възможности! Всеки реве,че му ограничават правата, знае си правата но задълженията не!

не сте фенове ама коментара е ВЕЛИК

https://bg-mam.ma/p/1223364/40875423

а Мангъров (редактирано че да му е гадно, хаха) излиза враг N1 и не би трябвало да му дават да говори по медии, които някак наподобява северна корея, но кой ли ми ти мисли подробности.

масово в администрацията казван - страх ни е, имаме заболявания, НО никой не напуска

преди 5 минути, Mapuku написа:

а мангъров излиза враг N1

да този дрънка големи глупости

виждате ли не само аз пиша имената с малки букви

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

масово в администрацията казван - страх ни е, имаме заболявания, НО никой не напуска

хахахаха, яко е това.

преди 13 минути, Mapuku написа:

а мангъров излиза враг N1

Естествено, най-неудобния за управляващите, определени групи даже в фейса се организират да го плюят. Човека от глупост е станал доцент, началник на педиатрична инфекциозна клиника, тези постове в България се заемат само от глупаци и хора дето говорят глупости!

На страна че ми излекува синът(единствено той) след като обиколих всички "светила" през 2014 година! Пълен глупак е!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

има съвсем реални призиви че на тоя не трябва да му се дава поле за изява в медиите. комунизма майката си трака.

преди 2 минути, Mapuku написа:

комунизма майката си трака.

Какъв комунизъм бе? Мафията! Неудобен за мафията. Говори неща които хората не трябва да знаят!

"Направо се чудя на този /нашият Менгеле/кой му дава думата и най-вече защо-и няма ли най-после вместо да се изявява и да плещи тук и там да вземе да поработи в отделения с Ковид и да полекува малко болни като е такъв експерт,а не да се скатава ....Защо не отиде да даде рамо във Видин или др.болница...Ама на чужд гръб 100 тояги са малко.."

хаха много ме кефи когато феновете на комунизма и диктатурата (неосъзнати) използват такива реплики

:lol6::lol6::lol6::lol6:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/ognishte-na-koronavirus-v-selo-izgrev-6110698

"Кунчев и бандити подържат огъня до сезонния грип през зимата който да препишат на Ковид и ударят големият джакпот. Божков пасти да яде пред тях !"

преди 12 минути, barbuncela написа:

Какъв комунизъм бе? Мафията! Неудобен за мафията. Говори неща които хората не трябва да знаят!

Не хората, а овцете. Щото нормалните хора, това дето го казва Мангъров си го знаят. Той не казва неща, които изискват някакви много задълбочени познания по биология.

Говорейки за дезинформация, нека поговорим за Илон Мъск и така нареченото му космическо проучване. Видеото по-долу, взето от официалното издание на СпейсЕкс, показва, че има МИШКА (животно), видима в космоса по време на старта на СпейсЕкс Дракон. Изглежда, че Мъск скоро ще влезе в затвора за измама. Напомня ми за онова, което Пол Лейн от Агенцията за отбранително разузнаване каза  „НАСА означава „Некосмическа агенция“

Иначе много си фантазират , че летят в "космоса ".

Филмите им край нямат.

преди 32 минути, barbuncela написа:

Леко да напомня за тези , които са с по-кратка памет и в момента им симпатизират .

1.Скандал със земеделската министърка , веднага зам ,министъра с ковид19 и цялото министерство се затваря - до потулване на скандала .

2. Ще ходите на море в Гърция а ?  Веднага всички шофьори с неплатени такси и фишове , никакво напускане на границата .

3 . " Подпорната стена на клетки " на морето се оказа на мъжлето на външ . министърка Е.Захариева .

Какво има да се пише повече ? Нещата и цирка коронка са не очевидни , а очевадни .

преди 1 час, miro20 написа:

...

... Защо ми е да ти чета глупостите и отговорите към тях тук ?

...

Ми като ги смяташ за глупости, просто ги пропусни... Много е лесно...

преди 9 минути, M.Николов написа:

Интересното е, че нищо от казаното от него не се потвърди, но няма нищо, някои продължават да му вярват.

Дай едно нещо, което не се потвърди. Да го обсъдим. После ще обсъдим и колко се потвърди, казаното от "яко да измрат"... и да сравним мозъчния капацитет. :)

Давай, ти си.

преди 52 минути, Без умствен капацитет написа:

да този дрънка големи глупости

Ти няма ли да покажеш епикризата  , като ДОКАЗАТЕЛСТВО ,че си прекарал кошмара на ковид 19 ? Така написа в темата, или мислиш , че вече някои е забравил затова?

преди 4 минути, Радул написа:

Давай, ти си.

Ще му докараш главоболие ,имай милост .

преди 2 минути, палав_ник написа:

Ще му докараш главоболие ,имай милост .

Абе на мен ми се чини, че си е ударил главата преди около 2 месеца и главоболието е перманентно.

Ми, хубаво да започнем с теорията за масовия имунитет, до момента според различни изследвания в различни страни едва 4-5 % процента от населението има наличие на антитела, тоест е развило имунитет, според теорията за да спре разпространението на вируса трябва 70% от населението да има придобит имунитет, тоест ако слушахме Мангъров трябваше поне още 10 години да пазим болните и старите от вируса.Как точно го виждаш това като реализация?

преди 1 час, Spiro B написа:

масово по магазаните не се влиза с маски

Оня ден в банката всички бяха без маски. Барабар с охраната и управителя на клона.

Бях като някакъв маскиран обирджия. :biggrin:

На хората им писна да ходят с намордници!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 3 минути, Радул написа:

Абе на мен ми се чини, че си е ударил главата преди около 2 месеца и главоболието е перманентно.

А на мен ми се вижда, че прекалено много си позволяваш.

преди 37 минути, Радул написа:

Не хората, а овцете. Щото нормалните хора, това дето го казва Мангъров си го знаят. Той не казва неща, които изискват някакви много задълбочени познания по биология.

Барбунцела, тук не забелязваш ли обида?

Или забелязваш само тези в постовете на Рамус?

Цитат

Заради усложнената ситуация в Доспат, Сърница и Сливен се налага удължаване на извънредната епидемична обстановка в страната, която засега е в сила до 14 юни. Това каза държавният здравен инспектор Ангел Кунчев, цитиран от БНР.

Според него трябва да останат ограничения за влизане в страната и след 15 юни, но нужда от блокада на населени места и от повторното въвеждане на задължително носене на маски на открити места няма.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30660478.html

преди 3 минути, M.Николов написа:

Ми, хубаво да започнем с теорията за масовия имунитет, до момента според различни изследвания в различни страни едва 4-5 % процента от населението има наличие на антитела тоест е развило имунитет, според теорията за да спре разпространението на вируса трябва 70% от населението да има придобит имунитет тоест ако слушахме Мангъров трябваше поне още 10 години да пазим болните и старите от вируса.Как точно го виждаш това като реализация?

Тоест, това което той казва е вярно. КОлкото по- бързо се заразим всички, толкова по- бързо ще го има имунитета. Бавейки работата си вкарваме автогол. Пак ще умират хора, ама другите дето нема да умират скоро, ще  се доближат. Не мислиш... следваш матрици.

преди 7 минути, M.Николов написа:

Барбунцела, тук не забелязваш ли обида?

Николов, не знаеш ли къде е бутона "докладвай" ?  Или смяташ ,че аз трябва да следя непрекъснато кой какво пише? Или просто ти върви да се заяждаш?

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.