Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Всеки знае всичко, кое, как и защо трябва да е, аз се запитвам защо след като сме толкова разбиращи от всичко у нас и сме експерт до експерта по всеки въпрос и тема още сме на дъното в ЕС по доходи, по икономика, по култура ако щете дори?

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 часа, Mapuku написа:

бойко може да си ни прай квот' си пожелае.

ми нали "онождал яко"... То си има цена - като одите да ви "онождат яко", дали сте съ - тва е.

Упоритото снасяне на линкове от бг-мама, може да продължи с бг-баба, бг-онодени от б.б, бг-тати, бг-протестъри, бг-концлагеристи... бг-унижени, бг-среден път, бг-просветлени...

Още няма от бг-грамотни... то тия едва ли ще го докарат до цял форум, щото са малцинство, в сравнение с армията на виртуалните вселенски и информационни герои.

преди 1 минута, FusE написа:

Всеки знае всичко, кое, как и защо трябва да е, аз се запитвам защо след като сме толкова разбиращи от всичко у нас и сме експерт до експерта по всеки въпрос и тема още сме на дъното в ЕС по доходи, по икономика, по култура ако щете дори?

Гледай Баш Майсторът и ще ти стане ясно.

преди 2 минути, FusE написа:

разбирам и мисля си, че разбирам са две различни неща

тук всеки е по-умен от другия и казва, че останалите са по-тъпи от него

манталитет

Fuse - заради мафията.

Ония другия: не ти схващам иронията след като постовете в бг-мамма отговарят на твоята гледна точка, не на моята.

преди 1 минута, Пилешка Завист написа:

манталитет

Който не води до никаква ползотворност. 

току-що, Mapuku написа:

постовете в бг-мамма

пет пари не давам за постовете в кокошкарник, ако ще и да са за Далай-лама.

И гледната ми точка въобще няма нужда от "подкрепи" и групови лайкучки - афористично, но и име на цвете.

преди 1 минута, Mapuku написа:

Fuse - заради мафията.

Хайде стига с тази мафия, мафия има само у нас сигурно. Ако трябва да бъдем откровенни у нас мафия няма, има организирани престъпни групи и кокошкарски изпълнения. 

преди 2 минути, FusE написа:

Балкански, но при нас е много по-силно изразен.

Гърците твърдят, че го имат същия. Обаче Гърция протестираше с няколко десетки хиляди. При нас защо не може не знам.

преди 1 минута, Mapuku написа:

ИМА. МАФИЯТА ДОРИ СИ ИМА ДЪРЖАВА.

Не няма, тук всички престъпления се извършват от отделни групи . 

Мафия е 

Цитат

Мафията има собствена йерархия, ритуали, система от поощрения и наказания. Трафикът на наркотици и оръжия, склоняването към проституция, рекетът, хазартът и строителни афери са типичното ѝ поле на изява. В това число могат да влизат и лихварството, отвличането на хора за откуп, обирите

току-що, FusE написа:

Това не е точно така. Води до ползи - ползата е нещо много относително и е зависимо от субективното възприятие. Примерите са навсякъде, вкл и в самата тема тук.

преди 2 минути, Пилешка Завист написа:

При нас защо не може не знам.

Защото при нас не може да се постигне единстово по никой въпрос. 

преди 2 минути, _ramus_ написа:

Това не е точно така. Води до ползи - ползата е нещо много относително и е зависимо от субективното възприятие. Примерите са навсякъде, вкл и в самата тема тук.

Имаш право, но се търси лична полза от което в много случай няма позла в дългосрочен план. 

преди 9 минути, FusE написа:

Не няма, тук всички престъпления се извършват от отделни групи . 

Мафия е 

Мафия е в ромските махали, които имат и хора от властта, при българите е олигархия. Плутокрация.

https://bg-mam.ma/p/1223364/40877574

цитираното е изтрито ама кефи яко. добре ч е е било цитирано.

https://bg-mam.ma/p/1223364/40877593

мале от как бойко каза това за затварянето и 100-те е все едно да обещаеш на дете играчка :lol6:

преди 3 минути, Mapuku написа:

https://bg-mam.ma/p/1223364/40877574

цитираното е изтрито ама кефи яко. добре ч е е било цитирано.

https://bg-mam.ma/p/1223364/40877593

мале от как бойко каза това за затварянето и 100-те е все едно да обещаеш на дете играчка :lol6:

Ше те направят почетен член на бг мама ако продължиш с линковете от там. :D

преди 42 минути, FusE написа:

аз се запитвам

Аз знам. Когато тези, дето знаят, станат критична маса, ще се получи ей тва

Всъщност, ако вече са станали, на 15 юни, навръх Видовден очаквам да ги изметат. Ама яко да ги изметат. Калинките, барабар с мисирките да изметат

Тук всички знаят, какъв ще е мерителя за знание? 

преди 1 минута, FusE написа:

Тук всички знаят, какъв ще е мерителя за знание? 

Мерителя е победата.

Ако на Видовден победим, ще ги осъдим за гаврата Ковид19. И задето ни крадат. 

Ако се предадем и не се бием, значи сме овце и ще ни държат в намордници до второ пришествие.

преди 2 минути, Mapuku написа:

ОПГ ГЕРБ е мафия. Модератора изтри обяснението ми.

Това на каква база е твърдение? Нали разбираш, че всеки може да напише всичко, но без доказателства е нищо повече от празни приказки в хоремага. 

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Мерителя е победата.

Ако се предадем и не се бием, значи сме овце и ще ни държат в намордници до второ пришествие.

Кой кого ще победи? 2 млн са лицата в България над 65 години.
От 1 млн трудещи се повечето са на постове. Има повече шефове, отколкото работници в България.

Много вождове, малко индианци.

преди 47 минути, Пилешка Завист написа:

Обаче Гърция протестираше с няколко десетки хиляди

При нас на 14 май бяха около 10 хиляди. 

Ама на 15 юни може да са повече. Особено ся както се изгавриха с това удължаване на мерките до 30 юни. 

разбирам де. доказателствата са в тях. малка част в божков и така. но ние имаме пълното право да игнорираме всички знаци. затова сме стигнали толкова далеч в развитието си.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Мерителя е победата.

Каква победа бре, за какво се бориш (питаше един лейтенант от армията някога). 

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

При нас на 14 май бяха около 10 хиляди. 

Леко преувеличи мисля. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.