Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 5 минути, Mapuku написа:

демонстрациите са толкова позволени че ся ако напиша айде на протест еди кога си у фб, гешев много бързо ще заработи. МНОГО БЪРЗО.

Напиши, че очакваш да дойдат много хора на бунт

Според апокалиптусите очаквам не означава искам

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Както и като влезеш в морга разлика няма. Дали са убити, умрели от естествена смърт или починали от болест. Все си е морга!

преди 5 минути, FusE написа:

Ти какво очакваш?

Именно очаква. Очаква да се съберат много хора на бунт.

Нали вие твърдяхте до втръсване, че очаквам не означава искам

преди 6 минути, FusE написа:

Националната сигурност не е като писането във форум на глупости.

Заплашваш ли ?

Да не ти приседне

преди 2 минути, barbuncela написа:

Както и като влезеш в морга разлика няма.

Може като клиент, може като обслужващ персонал

преди 7 минути, barbuncela написа:

Не знам. Но ако имахме снимки на тия отделения и доктори и сестри по време на свинския грип, не вярвам снимките да са по-малко зловещи. И мисля че и тогава са използвали предпазни средства. Интензивно си е все интензивно - инфекциозно!

Не  мога да кажа това, но ако опасността от свински грип е била по сила като Ковид нали не вярваш, че нямаше да бъдат взети мерките които са сега, не само у нас а и по света, защтото свинския грип също не беше само у нас като зараза. 

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Може като клиент, може като обслужващ персонал

Или когато трябва да се погрижиш за собствената си майка...

току-що, FusE написа:

Не  мога да кажа това, но ако опасността от свински грип е била по сила като Ковид

Беше много по опасен и не бяха взети никакви мерки

току-що, barbuncela написа:

Или когато трябва да се погрижиш за собствената си майка...

Да не дава господ

преди 1 минута, FusE написа:

Не  мога да кажа това, но ако опасността от свински грип

Говори се и се пише за 4000 мъртви!? Да четири хиляди в България през 2008

току-що, Реджеп Иведик написа:

Беше много по опасен и не бяха взети никакви мерки

Това като вирусолог ли го твърдиш или като форумен протестант? 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Казваш, че си платен трол ли ?

Не ме изненада. И без това си го помислих

Май му плащат за да троли. Иначе защо взема отношение, ако не му пука ?

Не бе.. "казвам" че съм гей. Колкото това което казваш има общо  и  с това твърдение :) 

Все едно на теб ти пука за моето мнение ? Или на радулчо дето си пригласяте като двойка ? Или на барбунцела ? хехе  :)  Знам че не ви пука за моето мнение, но давате мило и драго да ме тролите :)  

Та... толкова за "пукането"  на който и да е.

Пак се оакахте.

преди 1 час, FusE написа:

1800 евро или пък беше за да се заразиш с Ковид :speak:

Абе къде дават да се запиша бре... може и на лични.  :)

Хората 5000 давали за починал с диагноза К19 , и сумата ти народ се впусна да трепе  роднините си , па все излъгани останаха...

Да, някъде толкова. Ама наистина от вируса.

Не като сега от придружаващи заболявания

преди 4 минути, barbuncela написа:

Свинския грип е опасен за свинете, за хората не в таква степен и затова не са взети мерки както сега, а сравнението е нелепо с Ковид. Ковид се разпространява от човек на човек и е леснозаразна болест. 

Цитат

Свинският грип е широко разпространен сред популациите свине по света. Предаването на вируса от свиня към човек не е често явление и не винаги води до грип у човека, като обикновено води само до производството на антитела в кръвта. Ако предаването доведе до грип у човека, то става въпрос за зоонозен свински грип. Хората с редовен досег до свине са с повишен риск от заразяване със свински грип.

преди 3 минути, FusE написа:

Свинския грип е опасен за свинете, за хората не в таква степен и затова не са взети мерки както сега

Казвам какво съм чела за България, включително и в чужди сайтове! 4000 умрели си е стряскаща цифра.

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Да, някъде толкова. Ама наистина от вируса.

Не като сега от придружаващи заболявания

ако го нямаше вируса, може да изкараш години с придружаващите заболявания, защото за тях има медикаменти

преди 11 минути, miro20 написа:

Абе къде дават да се запиша бре... може и на лични.  :)

Четох днеска из комнтари в дир, очаквах че ще напишат къде се подават заяленията да се закача и аз, но няма към този момент, дават се за да те запишат заразен с Ковид, кой ги дава не успях да разбера категорично, имаше доста противоречива информация за това. 

преди 4 минути, skalata_73 написа:

Тука няма ли да ви освидетелстват най-накрая?

Само ако ни хванат бате бате, бегам бързо. 

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Да не дава господ

Е как "да не дава Господ" ?? Нали вие сте феновете на "леката настинка " ? на мангъровите "излишни съчки " ??

Излишни, непотребни ... да се махат, да умират. Нали ?

Май бях прав че когато говорим за чужди майки и бащи - вълците ги яли.. те са "сухи съчки" било то в Италия или Испания... ама те вашите/нашите  "не ги касае" ? ?

И когато казах на някокло пъти още в началото  - че не 58 а 56 жертви да има , това означава двама спасени. Които може да са мои , твои роднини.

И вие ми се смеехте и подигравахте. а Радул нациста даже каза че по добре това в Швеция /с 4500 умрели/  отколкото мерките на ББ

Сега ми плямпаш " да не дава Господ"...  Пределно ясно ми стана колко си вярваш на хилядите глупости писани тук от теб.

:)

Казвам какво съм чела за България, включително и в чужди сайтове! 4000 умрели си е стряскаща цифра.

това с високия процент, не са много разпространени - защото те просто убиват гостоприемника  и не дават голяма въззможност за заразяване

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

ако го нямаше вируса, може да изкараш години с придружаващите заболявания, защото за тях има медикаменти

Можеш ама не можеш. Между другото, когато си с вируса ти ВЕЧЕ си изкарал години с придружаващото заболяване.

преди 1 минута, Радул написа:

Можеш ама не можеш. Между другото, когато си с вируса ти ВЕЧЕ си изкарал години с придружаващото заболяване.

да но тази корона рязко изостря заболяването (криза)

преди 1 минута, Радул написа:

И дали ще умре днес или след 10г няма значение, хайде сериозно и отговорно отношение все пак не сме лапета на по 15г. 

преди 15 минути, miro20 написа:

на мангъровите "излишни съчки " ??

Виж какво бе, престани да говориш с тая твоя кирлива уста за Мангъров! (Отивай да ме докладваш) Нито го знаеш нито го познаваш, нито знаеш що за човек е, ами лаеш само като бясно куче в унисон с всичките тролове от интернет, дето имате за задача да го плювате! Тоя човек единствен от много професори като "генералчето" ми спаси синът през 2014 година. Плюваш по някой който изобщо не познаваш а само четеш измислици по нета за тоя човек.И се правиш на "отворко и велик!" Така се става за толкова години началник на педиатрична инфекциозна клиника! Защото е некадърен! :vomit:

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 9 минути, FusE написа:

И дали ще умре днес или след 10г няма значение, хайде сериозно и отговорно отношение все пак не сме лапета на по 15г. 

Бате, тези дето умират от короната вече са изкарали по 10 години с разни други неща. Хайде наистина сериозно и отговорно отношение.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ти ни се смееш и подиграваш, задето казваме истината.

Ти сееш само лъжи. Както за моите никога неказвани твърдения, дето все зацикляш, така и за " леката настинка" . Особено за последното това е отдавна доказано че няма нищо общо  с "лека настинка" .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.