Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 11 минути, barbuncela написа:

Отивай да ме докладваш

Той не знае къде е бутона.

Мисли си, че е геройство да прави забележки на модераторите в открит ефир

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Вдига си акциите викаш... Ше вземе един грант отгоре за тва. :)

преди 20 минути, barbuncela написа:

Виж какво бе, престани да говориш с тая твоя кирлива уста за Мангъров! (Отивай да ме докладваш) Нито го знаеш нито го познаваш, нито знаеш що за човек е, ами лаеш само като бясно куче в унисон с всичките тролове от интернет, дето имате за задача да го плювате! Тоя човек единствен от много професори като "генералчето" ми спаси синът през 2014 година. Плюваш по някой който изобщо не познаваш а само четеш измислици по нета за тоя човек.И се правиш на "отворко и велик!" Така се става за толкова години началник на педиатрична инфекциозна клиника! Защото е некадърен! :vomit:

Виж какво бе.

Я ми кажи той излекувал ли е някой от КОВИД19 ?  Сина ти от КОВИД ли е боледувал ?

По същата логика лекарите от НОЩ са излекували стотици, да не кажа хиляди свои пациенти. Защо игнорираш тези хора ? Консултират се и ежедневно със световни общности по темата.

На Мангъров глупостите за КОВИД19 са отдавна опровергани. Както за стадния имунитет, така и като цифри  с които за Банско бе говорил за 500 хиляди, сега говори за едни 200 хиляди вече заразени и преболедували.

И т.н.

За съчките също разбирам че ти е неприятно , но това са неговите реални и изказани неклкократно теории в интервюто с георги Любенов. Че и срам не изпита като го казваше.

Това че смесваш личното с темата е разбираемо , но не и гаранция за "истината".

Да припомня :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, Радул написа:

Вдига си акциите викаш... Ше вземе един грант отгоре за тва. :)

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Не, показвам че не ми пука когато някой говори спекулации и глупости. Вие какво правите в момента ?

преди 1 минута, miro20 написа:

На Мангъров глупостите за КОВИД19 са отдавна опровергани

Мангъров е специалист бе, фалипръцко, ти кой си, че да прецениш дали е прав или не.

преди 1 минута, miro20 написа:

Не, показвам че не ми пука когато някой говори спекулации и глупости. Вие какво правите в момента ?

Коментираме, че от свинския грип умряха 4000 човека. Повечето от тях млади и здрави. Ето за тях може да се каже че са умрели от вируса.

преди 1 час, FusE написа:

Снимки на болен от коронавирус и в двата линка няма?В руският казват че създават отделения за болни от коронавирус.В другия на БТВ: Повече от денонощие, видеожурналистът на bTV Добромир Иванов прекара във всички отделения на Александровска болница, в които се грижат за болни от COVID-19(но не показват такива). Резултатът – ексклузивен разказ отвътре за зрителите на bTV Репортерите,за всичко, което се случва от приема на пациентите в Спешната помощ на лечебното заведение, през инфекциозното отделение, където се грижат за пациенти в средно тежко състояние, до реанимацията, в която се лекуват най-тежките случаи.    Т.Е.зрителите да очакват РАЗКАЗ за работата на болницата!Защо ли?Ако някой се види на снимка,че е обявен за „болен“ от този вирус,дали ще си мълчи?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Мангъров е специалист бе, фалипръцко, ти кой си, че да прецениш дали е прав или не.

Аз съм никой , но четящ и цитиращ хора с аргументи . Вие също сте "никои" , но цитирате и се аргументирате с нули .

А нула по нула колко е  , ?

преди 3 минути, miro20 написа:

Не, показвам че не ми пука когато някой говори спекулации и глупости

Е, ти затуй си в мир със себе си, като дрънкаш постоянно глупости и лъжи.

от как е почнала тая корона ни лъжат за всичко и десетилетия преди ова.

как им повярваха хората точно сега че мислят за тях, как им вярват на всичко, на учителките които трябваше да разеят вниманието. на заразения в МЗ. е акъл не ми го побира братче. той те лъже - ти му вярваш. ба си п*тката майчина. това си е пълна гавра.

поне ме радва факта че у Градус има зарзени. дано фалират. те са преките ръководители и донори на любимия ми форум. :)

Е, ти затуй си в мир със себе си, като дрънкаш постоянно глупости и лъжи.

Кое е глупост и лъжи  ?Цитирай ме.

Защото както казах, нула по нула е пак нула. За 600 страници ти не си мръднал от тази нула. И няма как де... "лека настинка" .... 600 страници :) 

преди 4 минути, miro20 написа:

Аз съм никой

Виж как се сещаш.

И понеже си никой, не ти е дадено да цапаш с некомпетентната си уста, достойни български лекари като доцент Мангъров.

Ясно ли ти е ?

Ясно ли ти е ?

Не

Какво стана с "да не дава Господ" ? Нещо нямаш отговор на тов акоето ти казах по назад ?

Как така "да не дава Господ "  като си фен на нацистките теории за "излишните съчки" на Мангъров ?

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Така казват специалистите

че то тук е "яко" поизрязан  Мангъров . Само май един виц за крокодилите не е изрязан...

:) 

Смяяятай.. и ти не си гледаш клиповете...

:) :)

Запитай се.. каква е тая пропаганда, дето даже си изрязват участниците от интервютата...

Боже Боже.... 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ето пак доказателство за правилността на мерките. По точно тяхната навременност.

преди 2 минути, M.Николов написа:

статии от сорта какво трябваше да се направи са пропагандни на някаква идея ;)

преди 16 минути, miro20 написа:

Нещо нямаш отговор на тов акоето ти казах по назад ?

Ковид19 е лека настинка, лъжльо. Това казват специалистите.

Ти не стига, че постоянно лъжеш и никога не се аргументираш, ами и наглееш

преди 1 минута, M.Николов написа:

168 : 7 = 24

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ковид19 е лека настинка, лъжльо. Това казват специалистите.

Ти не стига, че постоянно лъжеш и никога не се аргументираш, ами и наглееш

Тц. Лъжа е че е "лека настинка" . Ти си лъжец.

Видях че не си гледаш клиповете , където е изрязан Мангъров.

Видях и че никой освен мен не си направи труда да ти обърне на това внимание. Дори от вашата тролска групичка не си гледате видеотата.

Смятай колко си адекватен . :) 

току-що, M.Николов написа:

Изгледай клипчето, нали искаш да видиш болен от Ковид-19.

Абе тоя не си гледа клиповете бре. Като философа чечи с жълтите клипове дето не си ги и гледа.

На такива когато и да им обърна внимание, всеки път са закопани . :)

Пффф... аман от тролове....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.