Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 183 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      113
    • да правят какво си искат
      5%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      54
    • по-скоро НЕ
      65%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      56%
      102
    • не
      43%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Еххх, тези религии. Или както си ми е мнението за религиите - вредно и пагубно творение на човечеството. Лошото е, че загиват невинни хора и най-вече деца.

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 250,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

Не, разчитали са, след войната обявена на Израел од другите арабски страни, да бъде унищожен Израел и те да се върнат,след като това не става се организира ООП , точно от тези избягали.

Бих се зарадвал ако ми посочиш нещо като доказателство.

Твоята теза ми звучи неубедително.

Аз мисля,че са бягали,за да се спасят от евреите.

Профруит,виж първо себе си,а после се чукай по главата за чужди мнения:) А с тези твои стрели нещо си ги измисляш,срещу катюши защитата е почти нулева,пак ни мяташ яко по върбите;) Ние трева все пак не пасем,учили сме това онова. От този ти пост само разбрах за баба Цана нещо,иначе вода и кал в ушите.

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Ти в кой град на Израел живееш? .Кой тв канал гледаш и кое радио слушаш? Абонат си на селком или ориндж?

Дай да си да дем среща, за да мога очи в очи да ти чуя умностите.Готов съм за среща на живо.

Не живея в Израел, не живея в Ливан, живея си тук в България. Информацията си черпя главно от интернет и се старя да преценявам истинноста на тази информация на базата на собсвения си опит и познания. И преди да се срещнем вземи малко се образовай, научи какво значи "Катюша", "Град", "Ураган", "Смерч" или "Фаджр-5" и може ли магаре да бъде платформа за изстрелване на ракета, дори на примитивна самоделка като палестинските "Касам"-и. Можеш да започнеш от тук. Сайта е израелски, макар и рускоезичен и обитателите му са достатъчно компетентни, с широки познания и боен опит.
  • Автор

Абе кой от кого бягал... Хузбулла представа си нямат с какво се захващат,скоро ще им свършат ръждивите ирански ракети.Ето до какво води слабата държава,една терористична организация си действа и напада който си иска пък после се крие сред народа.Жалко че страдат невинни хора и от двете страни.Мисля че групировката трябва да се изкорени.

Извинявам се, обаче темата вече се изчерпва и се изражда в личностни нападки.Едва ли тук ще се реши дългогодишният спор между Израел и част от арабските страни.Приканвам Ви да успокоите страстите и спазвате добрия тон!

Както казват французите"На война-като на война!".Няма какво да им се сърдите на Израел,че бомбардират Ливан,и на "Хизбула",че изтрелва ракети.Нали това им е работата.Оставете момчетата и от двете страни да си вършат работата Публикувано изображение

P.S.Само едно не мога да разбера-Защо никой не обявява ВОЙНА? Публикувано изображение

Говори се със всякакви евфемизми,само не и точните термини.Говорят за "акция","спасяване",но не и че това си война-и двете страни използват вече и тежко оръжие......

Всички таблоиди тук излизат всеки ден с огромен надпис: Мильхама им Лебанон ( Война с Ливан) и съобщават за развитието на нещата. Идея си нямам, защо си с такова впечатление. Лека вечер

Профруит,виж първо себе си,а после се чукай по главата за чужди мнения:)

А с тези твои стрели нещо си ги измисляш,срещу катюши защитата е почти нулева,пак ни мяташ яко по върбите;)

Ние трева все пак не пасем,учили сме това онова.

От този ти пост само разбрах за баба Цана нещо,иначе вода и кал в ушите.

Твоите постове напоследък са само-кой не разбирал, кой бил тъп и непросветен, и съдържат обиди.Нищо лично, ама и тази тема май ще я затворят, защото подклаждаш спорове на лична основа тук.Вземи да пишеш по темата, разбрахме вече, че не харесваш Profruit, мен и всички, които са на различно мнение от твоето.

Съжалявам за off

относно ХЕЦ, нека се запознаем за системата

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Система "Хец-2" в последний раз испытывалась в декабре и успешно перехватила ракету, имитировавшую иранскую ракету "Шихаб", на самой большой высоте по сравнению со всеми предыдущими 13 запусками "Хец". Хотя "Хец" всегда была первой линией обороны от иранского ракетного удара, помимо нее за ракетами следят батареи Patriot, которые применялись во время первой войны в Персидском заливе и служат дополнительной системой перехвата.

У Израиля есть, по крайней мере, две функционирующие батареи "Хец", и каждая содержит сотни ракет. Одна дислоцирована в Пальмахиме для защиты Тель-Авива, вторая – в Эйн-Шемере около Хадеры на севере.

Проект "Хец" был запущен около 12 лет назад с целью защиты от относительно грубых ракет "Скад", вроде тех, что Ирак выпустил по Израилю во время войны в Персидском заливе. Однако по мере развития проекта оборонный истеблишмент решил не сосредотачиваться на прошлых войнах, а смотреть на будущие угрозы, в числе которых были скоростные ракеты, запускаемые с дальних расстояний и снабженные разделяющимися боеголовками. В эту систему ПРО инвестировано уже почти 2,5 млрд долларов, и две трети финансирования поступает от американского Агентства по противоракетной обороне.

Однако, хотя "Хец" и защищает Израиль от ракет "Шихаб", города остаются уязвимыми и незащищенными от ракет "Катюша" – несколько тысяч таких ракет сосредоточено в руках "Хезболлах" в Южном Ливане – и разработанных палестинцами ракет "Кассам". Хотя уже существует технология перехвата таких низкотехнологичных ракет, средств на разработку соответствующих систем пока нет. "Хец" не эффективна в отношении ракет с дальностью полета менее 60-70 км.

Этому шедевру технического гения, весьма недешевому, противостоит «Скад». Бочка примитивной взрывчатки на базе допотопной немецкой ракеты «Фау–2», проектировщики которой были захвачены в плен Советским Союзом после Второй мировой войны.

У ракеты «Хец» нет никаких шансов победить в этом поединке. Именно поэтому, хотя баллистических ракет боятся все, ни одно государство в мире не выразило желания приобрести это новшество — даже Америка, которая вроде бы помогает в разработках.

«Хец» — очень умная ракета в технологическом плане, но потрясающе глупая в плане концептуальном.

Арье Став, редактор журнала «Натив», сравнивает нашу борьбу с арабами с дуэлью на пистолетах. При этом один из дуэлянтов может стрелять, когда хочет, откуда хочет, какое угодно количество раз. А его противнику разрешено стрелять только после того, как выстрелит первый, и только в пулю, которая вылетела из дула его пистолета, и попасть в нее он имеет право только на последнем этапе ее полета.

Это потрясающе, но «Хец» это может! Правда, лабораторные условия не всегда в точности повторяют реальные условия боя. Эксперты считают, что необходимо, по меньшей мере, два «Хеца» на каждый «Скад», чтобы обеспечить попадание. Иными словами, речь идет о расходах минимум в 5 млн. долларов на обезвреживание одного «Скада» (стоимость же последнего — примерно 5% от этой суммы). Если взять в расчет только египетские и сирийские «Скады», которые в данную минуту угрожают стране, и попытаться изготовить достаточное количество ракет «Хец», то сумма, которую придется вложить в это, превысит весь бюджет системы государственной безопасности! То есть, даже если совершенно отказаться от содержания армии и все деньги потратить на ракеты «Хец», этого окажется недостаточно для стопроцентной защиты от опасности «Скадов». А ведь попадание даже одного «Скада», начиненного неконвенциональным оружием, в район Гуш Дан означает конец израильской истории! Так что неполная защита еще хуже, чем отсутствие защиты, ведь она создает иллюзию безопасности и отнимает средства на достижение недостижимого.

Пока мы говорили только об экономической стороне дела и не касались техники. Но ракета с химической боеголовкой принесет много вреда, даже если ее собьет «Хец» и она взорвется в воздухе. А что сделает «Хец» ракетам с разделяющимися боеголовками? Вооружение ими наших врагов — только дело времени. Может, он тоже будет разделяться соответствующим образом?

На самом деле и «разделительный забор», и ракета «Хец» (этакий «разделительный забор» в небесах) — это изобретения, призванные создать иллюзию решения проблем, которые ставит перед нами действительность. Если правительство не руководствуется никакими моральными ценностями, то оно не может даже проанализировать действительность, тем более — предлагать решение существующих проблем.

Наши руководители продолжат покупать время своего правления, вкладывая общественные миллиарды в эфемерные проекты. Экономическая стоимость — это еще не самое главное в этом деле. Эти миллиарды вырваны изо рта голодных детей, но есть еще более страшное последствие: Израиль остается незащищенным перед лицом смертельной опасности, тогда как его гражданам усиленно «втирают очки», делая вид, что государство обеспечивает им необходимую защиту.

yvsot, делението на черни и бели е неизбежно, някои играят шахмат. Някой мести фигурките.

Това е ясно, но не сме ние тези които местим "фигурките" (това е игра с живота на много хора). "Ние" сме публиката които вижда черното, а му викаме бяло. Аз играя шах, но привържениците ми не се интересуват с кой цвят съм играла (бял, черен или друг), а от това дали ще бия в партията. Това което пиша е, че оневинявате престъпници не по-малки от тези които сочите с пръст. Това наричам лицемерие.

Горният поост, показва защо е такова отношението ми. Нямам нищо против това което казваш, но просто по-реално трябва да се гледа на нещата.То вече след един обикновен мач се стига до кръвопролития, камо ли , когато говорим за интереси със стратегическо значение. Иначе уважавам мненията ти, но това е наистина по детски наивно :P

Репликата ти е насочена към lpa, но тук искам да се включа. Днес нямам време да разкажа една моя спортна аналогия свързана със политиката и футбола Публикувано изображение , която е много подходяща в случая. Надявам се, че утре ще намеря такова :yanim: .

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Три пътя има човек за да постъпва разумно. Първият най-благородният е размишлението. Вторият - най-лекият е подражанието. Третият - най-горчивият е опитът. Този, който се учи, без да размишлява изпада в заблуждение. Този който размишлява и не желае да се учи се оказва в затруднение. Конфуций

P.S.Само едно не мога да разбера-Защо никой не обявява ВОЙНА? Публикувано изображение

Говори се със всякакви евфемизми,само не и точните термини.Говорят за "акция","спасяване",но не и че това си война-и двете страни използват вече и тежко оръжие......

А на кого е нужно да се обявява война? Целта на Израел е да принуди ливанското правителство да окажат натиск върху Хизбула, затова и се унищожават обекти от гражданската инфраструктура - летището, мостове, тунели. От друга страна Израел не желае да окупира Ливан както през 1982, прекалено рисковано и твърде скъпо.

Засега ефект няма, ливанците не желаят нова гражданска война, а ливанската армия възпрепятства израелски десант близо до Сайда.

П.П И накрая Хизбула поднесе поредната изненада на Израел атакувайки с противокорабна ракета израелски военен кораб. В резултат на атаката загинаха четирима матроси.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

А на кого е нужно да се обявява война? Целта на Израел е да принуди ливанското правителство да окажат натиск върху Хизбула, затова и се унищожават обекти от гражданската инфраструктура - летището, мостове, тунели. От друга страна Израел не желае да окупира Ливан както през 1982, прекалено рисковано и твърде скъпо.

Засега ефект няма, ливанците не желаят нова гражданска война, а ливанската армия възпрепятства израелски десант близо до Сайда.

П.П И накрая Хизбула поднесе поредната изненада на Израел атакувайки с противокорабна ракета израелски военен кораб. В резултат на атаката загинаха четирима матроси.

И сега ми кажете , от къде тази съпротива вади такова оръжие? В момента на "Хизбула" се отрязват всякакви достъпи до снабдяване с оръжие, за това се руши инфрасруктура.А на Сирия е дадн ултиматум да спре подкрепата си за "Хизбула" иначе се обявява война. Една такава групировка не може да има такова оръжие бвз чужда помощ.А между другуто Ливан поска прекратяване на военните действия, не е ли нахално?

И сега ми кажете , от къде тази съпротива вади такова оръжие? В момента на "Хизбула" се отрязват всякакви достъпи до снабдяване с оръжие, за това се руши инфрасруктура.А на Сирия е дадн ултиматум да спре подкрепата си за "Хизбула" иначе се обявява война. Една такава групировка не може да има такова оръжие бвз чужда помощ.А между другуто Ливан поска прекратяване на военните действия, не е ли нахално?

Макар че въпросите са риторични, отговарям. :) Основен спонсор на "Хизбула" е Иран, който освен това помага и на Сирия. В Ливан има и ирански специалисти и инструктори, възможно е точно те да обслужват по-високотехнологичните оръжия. Изолирането на южен Ливан само с авиация и кораби е малко ефективно. Ракетите са вече доставени и са в достатъчно количество за да се тероризира северен Израел още дълго време. Една стара мъдрост гласи че една позиция не е превзета докато над нея не увиснат топките на пехотинците Публикувано изображение . Но е малко вероятно Израел да се реши на сухоземна операция, вече казах защо. Така че истинската цел на ударите срещу Ливан е да се принудят ливанците да окажат натиск върху "Хизбула". Сравни с войната в бивша Югославия, докато ударите бяха насочени срещу военни обекти, сърбите се държаха, но когато НАТО започна да разрушава икономниката им те вдигнаха бялото знаме.

Погледнато от друга страна спонсорите на израелската държава са много по-щедри и доставят много по-високотехнологични оръжия.

Според мен горещата фаза на конфликта ще продължи докато Щатите кажат "достатъчно, стига", а дребните престрелки и големите закани надали ще спрат в обозримо бъдеще.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Сирия,Иран, и Ливан са фанатизирани държави,управлявани от психопати, и в този си вид не заслужават да съществуват. :)

Макар че въпросите са риторични, отговарям. :) Основен спонсор на "Хизбула" е Иран, който освен това помага и на Сирия. В Ливан има и ирански специалисти и инструктори, възможно е точно те да обслужват по-високотехнологичните оръжия. Изолирането на южен Ливан само с авиация и кораби е малко ефективно. Ракетите са вече доставени и са в достатъчно количество за да се тероризира северен Израел още дълго време. Една стара мъдрост гласи че една позиция не е превзета докато над нея не увиснат топките на пехотинците Публикувано изображение . Но е малко вероятно Израел да се реши на сухоземна операция, вече казах защо.

Погледнато от друга страна спонсорите на израелската държава са много по-щедри и доставят много по-високотехнологични оръжия.

Според мен горещата фаза на конфликта ще продължи докато Щатите кажат "достатъчно, стига", а дребните престрелки и големите закани надали ще спрат в обозримо бъдеще.

Моето мнение е , че съвсем скоро Израел ще влезне по суша в Ливан, когато "Хизбула" е омаломощен

Надали САЩ ще нападнат Иран преди да са излезли от Ирак. Що се отнася до думите на иранския президент към неговият сирийски колега, то те могат да се сравнят с потупване по рамото, "просто за окуражаване ". Дори да бъде нападната Сирия Иран няма големи възможности за отговор. Засега те нямат ядрено оръжие, а дори да имаха надали биха рискували да го употребят първи. Що се отнася до агресивноста на Иран през последните 100 години не знам да са нападали някого, макар че се намесваха и в Афганистан и сега в Ливан, за разлика от други държави в региона.

Моето мнение е , че съвсем скоро Израел ще влезне по суша в Ливан, когато "Хизбула" е омаломощен

То лесно ще влезе, но как ще излезе? Военният разгром на Хизбула не е проблем, те са няколко стотин или няколко хиляди лековъоръжени бойци. Въпросът е кой ще плати войната и високите цени на петрола, а също така готов ли е Израел за едно по-високо ниво на човешки загуби?

То лесно ще влезе, но как ще излезе? Военният разгром на Хизбула не е проблем, те са няколко стотин или няколко хиляди лековъоръжени бойци. Въпросът е кой ще плати войната и високите цени на петрола, а също така готов ли е Израел за едно по-високо ниво на човешки загуби?

Мисля си че е готов, за да дава на Сирия ултиматум, или иначе ще им отвори война значи са подготвени за по-дълги военни действия , на чужда територия

Надали САЩ ще нападнат Иран преди да са излезли от Ирак. Що се отнася до думите на иранския президент към неговият сирийски колега, то те могат да се сравнят с потупване по рамото, "просто за окуражаване ". Дори да бъде нападната Сирия Иран няма големи възможности за отговор. Засега те нямат ядрено оръжие, а дори да имаха надали биха рискували да го употребят първи. Що се отнася до агресивноста на Иран през последните 100 години не знам да са нападали някого, макар че се намесваха и в Афганистан и сега в Ливан, за разлика от други държави в региона.

Аз пък мисля , че само търсят повод и това им идва "дюшеш"

Твоите постове напоследък са само-кой не разбирал, кой бил тъп и непросветен, и съдържат обиди.Нищо лично, ама и тази тема май ще я затворят, защото подклаждаш спорове на лична основа тук.Вземи да пишеш по темата, разбрахме вече, че не харесваш Profruit, мен и всички, които са на различно мнение от твоето.

Съжалявам за off

Мисля че вече достатъчно се разбра кои са личностите които нападат другите ,които си дават плюсове,аплодират се и дават минуси на опонентите си само защото не са на тяхно мнение.За твое сведение бате Ици май достатъчно доказа кой наистина само сее слухове и парадира с несъществуващи или невярни данни,с цел и аз дори незнам каква.А ти освен да критикуваш едни и ръкопляскаш на други с какво си допринесла за темата?? Да не говоря че и други специални с доста висока репутация само аплодират без никакви разумни факти и сведеняи освен общи приказки.Вземете пример от Бате Ици,недейте се излага,достатъчно глупости вече слушахме тука.

По темата,вече започна сухопътната инвазия,не искам да предполагам докъде ще доведе тя,имам свое виждане и мисля че тя ще е само разрушавай още повече инфраструктура и убивай цивилно население.

Я си представете ако в случайна бомбандировка бъдат убити чужди граждани,дали ще ревннат някои страни за да протестират? Както Израел започна войната заради 3-ма войника,2-ма от които дори не са евреи а друзи!За тях намерете инфо сами,кои и какви са като етнос.

Та въпоса който си задавам е дали САЩ,Великобритания или друга държава ще протестират ако бъдат убити техни граждани от Израелска бомбандировка в Ливан,и дали ще обявят заради тях война на Израел :) Няма и защо според вас,нали и те ценят своите граждани?

Мисля че вече достатъчно се разбра кои са личностите които нападат другите ,които си дават плюсове,аплодират се и дават минуси на опонентите си само защото не са на тяхно мнение.За твое сведение бате Ици май достатъчно доказа кой наистина само сее слухове и парадира с несъществуващи или невярни данни,с цел и аз дори незнам каква.А ти освен да критикуваш едни и ръкопляскаш на други с какво си допринесла за темата?? нДа не говоря че и други специални с доста висока репутация само аплодират без никакви разумни факти и сведеняи освен общи приказки.Вземете пример от Бате Ици,недейте се излага,достатъчно глупости вече слушахме тука.

По темата,вече започна сухопътната инвазия,не искам да предполагам докъде ще доведе тя,имам свое виждане и мисля че тя ще е само разрушавай още повече инфраструктура и убивай цивилно население.

Я си представете ако в случайна бомбандировка бъдат убити чужди граждани,дали ще ревннат някои страни за да протестират? Както Израел започна войната заради 3-ма войника,2-ма от които дори не са евреи а друзи!За тях намерете инфо сами,кои и какви са като етнос.

Та въпоса който си задавам е дали САЩ,Великобритания или друга държава ще протестират ако бъдат убити техни граждани от Израелска бомбандировка в Ливан,и дали ще обявят заради тях война на Израел :) Няма и защо според вас,нали и те ценят своите граждани?

Морфей, стига.Не съм давала минуси на никой, взел участие в тази тема.Даже на теб. Публикувано изображение А плюсовете ги давам и за други теми.Аз влизам тук да чета и да науча нещо.И пиша много малко, понеже не съм компетентна по въпроса.За разлика от теб-да броя ли мненията ти сега :)

Хайде пиши за Израел, не за мен.

Ти ме нападна лично предния си пост,каза че само се правя на умен.Е Бате Ици,не аз доказва кой е глупавия тука.Това да кажеш на бялото че е бяло лична нападка ли е?? Да съм обидил или наклеветил някого? А когато някой сам се прави на глупак като дава уж много компетентни мнения заслужава да му се каже това,и то човек който претендира да е уж в центъра на събитията.А вие които го аплодирате помислете сами какви сте.Няма смисъл повече да дискутирам неща за които само да кажа че са такива и ми се репчат и ме обвиняват в какво ли не.А после когато се докаже че съм прав дори едно извинение не получавам.Не че ми трябва,но нали все сте голямата работа. И аз съжалявам за Офтопика ;)

Ти ме нападна лично предния си пост,каза че само се правя на умен.Е Бате Ици,не аз доказва кой е глупавия тука.Това да кажеш на бялото че е бяло лична нападка ли е?? Да съм обидил или наклеветил някого? А когато някой сам се прави на глупак заслужава да му се каже това,и то човек който претендира да е уж в центъра на събитията.А вие които го аплодирате помислете сами какви сте.Няма смисъл повече да дискутирам неща за които само да кажа че са такива и ми се репчат и ме обвиняват в какво ли не.А после когато се докаже че съм прав дори едно извинение не получавам.Не че ми трябва,но нали все сте голямата работа.

И аз съжалявам за Офтопика ;)

Ами заслугата е на Бате Ици, не твоя. А чие мнение поддържам, и на кого вярвам от писалите тук, няма да питам теб.Приеми, че има хора, които имат различно от твоето мнение.Не може всички да разсъждаваме еднакво.И понеже си такъв, че държиш последната дума да е твоя, сега като пишеш, напиши и нещо различно, от това, какви сме били и какви не.Наистина ми писна от обидите ти вече, отправени към мен, и всеки, дръзнал да напише тук, че поддържа политиката на Израел.Ами в това вярвам-искам Израел да е добре.Нещо против моето лично мнение?Целия ми хуманизъм и любов към хората не са достатъчни, да аплодирам терористи.Съжалявам.И ако ти изхождаш от личен опит, то аз-също.В момента се намирам в Татван/ако изобщо си чувал къде е и за какво става въпрос тук/, пристигнах преди два дни, и от такива надъхани ми е дошло до гуша.Не оправдавам по никакъв начин терористите и глупостите им.

п.п. Да не говорим, че и на теб съм давала плюс, за мнение в друга тема, защото съм сметнала, че разсъжденията ти ми харесват.Но в тази тема-не.Всеки има право на лично мнение.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.