Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Ха ха. Нали ти беше диво селянче на младини? А да, сега си софианец, мечтата на живота ти. Е, аз съм живял в софия и не ме кефи просто. Трябва да си мазохист, че да си го причиняваш, па и да ти е гордост някаква.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, Toto2 написа:

Ха ха. Нали ти беше диво селянче на младини? А да, сега си софианец, мечтата на живота ти. Е, аз съм живял в софия и не ме кефи просто. Трябва да си мазохист, че да си го причиняваш, па и да ти е гордост някаква.

И сега имам село.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

И сега имам село.

Селянин е душевно състояние. Караш си, или си държиш катраника на трупчета? Караш си, или си държиш мозъка на трупчета.

преди 9 часа, АСПЕКТ написа:

Кой ли е агресора? Кой има повече казарми в света Россия или САЩ? Коя държава е участвала повече във военни действия САЩ или Русия?

https://bntnews.bg/news/kak-sa-razpredeleni-silite-na-nato-v-sasht-i-evropa-1184057news.html

d25fa804f208b892b492bb8151de15e1.png

293582113_5279988835449296_3075621759093

Войната в Украйна показа че с право са се страхували от Русия и тези казарми са били необходими.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Селянин е душевно състояние. Караш си, или си държиш катраника на трупчета? Караш си, или си държиш мозъка на трупчета.

Вие с развитите мозъци що само искате от нас, ама не го правите самите?

Искал Теточков казарма за сина си, ама не го пратил.

Иска още 7% данък, ама си къта кинтите и не ги дава доброволно.

Двуличници сте, руски байраци на поход за мир, постовете ви пълни с правописни грешки.

И все оправдания. Пък ние тъй, па инак. Тоя хигиениста - гееве ни изкарва, щото сме служили и сме обиколили света, пък той освен немски нужници друго не виждал.

Много ли за умни се имате?

преди 3 часа, Toto2 написа:

Абе вчера два клипа от мястото на събитието, нема кой да гледа....Виж с очите си, тогава говори. А да, чекаш някой да ти "каже". Не се уморихте на бялото черно да казвате. Лъжци сте си и в червата.

Прав си! Възможно е да е бил голям протеста щом не е стигнала храната, или просто някои от вашите са я окра... раздали за себе си преди да стигне и за останалите дошли за сириниту и луканката.

H4yjtGs.jpg

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Вие с развитите мозъци що само искате от нас, ама не го правите самите?

Искал Теточков казарма за сина си, ама не го пратил.

Иска още 7% данък, ама си къта кинтите и не ги дава доброволно.

Двуличници сте, руски байраци на поход за мир, постовете ви пълни с правописни грешки.

И все оправдания. Пък ние тъй, па инак. Тоя хигиениста - гееве ни изкарва, щото сме служили и сме обиколили света, пък той освен немски нужници друго не виждал.

Много ли за умни се имате?

Стига с тази казарма. Казарма няма как да има повече в България. То семейство и училище вече няма, та каква казарма? Ще има паради, но на ЛГБТ обществата. 

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Много знаеш ти от село Левски, дето и гарата ви затваря за обяд. Отвисях си там като войник, да правя връзка.

Разбрали "възрожденци" от маркова бира... то ни сандвичи с шунка, каквото не кусвам, ни вода дори.

Връзка или свръзка си правил? Има разлика, но май нито казармата, нито училището са ти били от полза.

преди 7 минути, treyyy написа:

Стига с тази казарма. Казарма няма как да има повече в България. То семейство и училище вече няма, та каква казарма? Ще има паради, но на ЛГБТ обществата. 

Стига с тия ЛГБТ, да ти отговоря в твой стил. Никой няма да ти навира насила в ГЗ квото и да е.

Ако си последовател на копейковете - казарма ще има. 4,5 месеца, и то само в най-тъпите служби, кашимерия разни, ОХР и трудоваци. Или ги наричаш лъжци? Говорят празни приказки?

преди 7 минути, treyyy написа:

Връзка или свръзка си правил? Има разлика, но май нито казармата, нито училището са ти били от полза.

Май свръзка е правилно, ние му викахме връзка. Слизаш от един влак и чакаш друг. 5,5 чАса пътувах до в къщи, и пак се водех наблизо, тъпия шапкар пращаше родителите ни по диагонал на картата. Да не може да се прибират, с години. Не знам що такава злоба, към невинни хора.

large.(7).jpg.5430d17ead7c206870fb431ce5b84952.jpglarge.(4).jpg.81ff38924dc4b881cfef4a13dc5f8d9d.jpg

преди 20 минути, treyyy написа:

но май нито казармата, нито училището са ти били от полза.

Не спирам да повтарям, че от казарма файда няма, училището е на 90 % зубрене на безсмислена информация.

Егати тъпите умнокрасиви. Сандвичи никога не са се давали и то безплатни. Верно че сте големи с фотошопа, ама сте безмозъчни за другото. Кво да говорим, лъжци сте . Там ви е силата, ама докато има кой да ви вярва.

преди 17 минути, Toto2 написа:

Егати тъпите умнокрасиви. Сандвичи никога не са се давали и то безплатни. Верно че сте големи с фотошопа, ама сте безмозъчни за другото. Кво да говорим, лъжци сте . Там ви е силата, ама докато има кой да ви вярва.

Ся ще кажеш, че тия са патриоти, осъзнати циг ани, или пък е фотошоп?

vazrajdane.thumb.jpg.162b21438e7b73c52a118ac3f0304bb3.jpg

преди 18 минути, Toto2 написа:

А ти що си лъжец? Пита ли сина си дали е съгласен да го пратиш като млад баща на казарма за 6 месеца да си остави детето и жена си и да спи с малцинствата в една стая, за да "стане мъж"?

преди 1 минута, Гражданин написа:

А ти що си лъжец? Пита ли сина си дали е съгласен да го пратиш като млад баща на казарма за 6 месеца да си остави детето и жена си и да спи с малцинствата в една стая, за да "стане мъж"?

Не съм го питал. По туй време нямаше казарма. Ако имаше, щеше да служи. И кво значи да го питам? Не зависи от него. Докато е в мойта къща слуша мене, аз го храня, аз му плащам всичко. Пък ти като джендърче сигурно за всичко питаш децата си(ако имаш, сега кажи че нямаш щото не си искал). Питаш ли ги момченце ли искат да бъдат или момиченце?

Аз не съм лъжец, ти си лъжец.

Искам да благодаря на Възраждане и на хората, които протестираха, че благодарение на тях спряха прожекцията на педофилския филм. На две деца на 13 години, момчета, които открили любовта, обичта и още нещо по между си. 

На 17.ЮНИ да не забравим.

347402110_256934647026223_86830878781179

преди 10 минути, Toto2 написа:

Не съм го питал. По туй време нямаше казарма. Ако имаше, щеше да служи. И кво значи да го питам? Не зависи от него. 

Аз не съм лъжец, ти си лъжец.

ЛЪЖЕЦ!!!

Платени войници винаги е имало, а дали и неслужили може да станат редници не съм сигурен дали Каракачанов го въведе, или и преди това го имаше.

Щом е на 30, значи е имал шанса да "служи".

ЛЪЖЕЦ!

И по мое време имаше едни чичаци при нас, размъкват се с автоматите да вардят складове, в които нищо няма. По твое време и парцал сте вардили, в трисменен режим. Най-гадните караули са тия. Не може да мръднеш.

преди 8 минути, Coco1 написа:

Тото 3 защо си еФтин соц -лъжец-платен-трол, като всеки друг твой другар произведен в Мосейково

Ти що си толкова тъп и гнусен соросоиден трол-шибаняк?

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Ся ще кажеш, че тия са патриоти, осъзнати циг ани

Не допускаш, че може да имат повече акъл от теб ли? 

току-що, IvanKirov написа:

ЛЪЖЕЦ!!!

Платени войници винаги е имало, а дали и неслужили може да станат редници не съм сигурен дали Каракачанов го въведе, или и преди това го имаше.

Щом е на 30, значи е имал шанса да "служи".

ЛЪЖЕЦ!

И по мое време имаше едни чичаци при нас, размъкват се с автоматите да вардят складове, в които нищо няма. По твое време и парцал сте вардили, в трисменен режим. Най-гадните караули са тия. Не може да мръднеш.

Нямаше казарма. Имаше доброволно служене. Има разлика, но тъпак като тебе няма как да зацепи. Нале разчитаме сега на пллатени войници. Постъпваш в армията и служиш на заплата. Та и ти си си един голям тлъст лъжец. 

току-що, Sliderum2 написа:

Не допускаш, че може да имат повече акъл от теб ли? 

Аз с ман густи съм служил, и много добре знам що за стока са. Набито му е у кратуната, че БЪЛГАРИТЕ сме им длъжни, като си дойда отпуска вика "кво имаш ЗА МЕНЕ".

Убедени са, че тук трябва да стане отново Турция. Хич не им дреме за менте възрожденци.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Нямаше казарма. Имаше доброволно служене. Има разлика, но тъпак като тебе няма как да зацепи. Нале разчитаме сега на пллатени войници. Постъпваш в армията и служиш на заплата. Та и ти си си един голям тлъст лъжец. 

Не било врат било шия.

Като не е казарма кво е бе менте? "Служба", само че в по-лек режим, и на заплата.

Значи лекия режим не щете, искате ангария без пари и къпане веднъж в месеца! Туй последното е буквално. Дори банята ни бяха ограбили, тъпите шапкарски бок луци!

преди 5 минути, Toto2 написа:

Внимавай провокира те, за да изговаряш обиди, да те изкара из кожата с неверни думи. Трол.

Знам, че като хвърлиш камък върху л.айно ще се оцапаш. Само ти казвам.  

Най-големите мизерии искате да връщате, после се чудите що не ви пущат в бирариите! То поне смисъл да имаше от тез казарми, техника да пипнем, тактика, дисциплина.

Не тъй ами мотиката от сутрин до здрач!

преди 5 минути, Toto2 написа:

Ти що си толкова тъп и гнусен соросоиден трол-шибаняк?

Колко еФтин мосейковски-платен-тол си. Научиха ли те да плетеш чорапи в интерната 

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Аз с ман густи съм служил, и много добре знам що за стока са. Набито му е у кратуната, че БЪЛГАРИТЕ сме им длъжни, като си дойда отпуска вика "кво имаш ЗА МЕНЕ".

Убедени са, че тук трябва да стане отново Турция. Хич не им дреме за менте възрожденци.

И какво прави член на БКП, от елита, чистокръвен българин с роми в една казарма? Дали са ти лека смяна ли? Да вардиш празен склад? И да получаваш отпуска, когато си искаш?

току-що, АСПЕКТ написа:

Внимавай провокира те, за да изговарял обиди. Знам, че като хвърлиш камък върху л.айно ще се оцапаш. Само ти казвам. 

Кой е л-но не знам, ама ни си служил ни соц си видял. Къв се буташ изобщо при старите? Ни си образован, ни жизнен опит, най-долнопробната работа вършиш, дето и 8-ми клас не е нужен за нея.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.