Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

https://www.facebook.com/vazrazhdane.bg/videos/558966078422136

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

на 18.04.2021 г. в 14:53, Реджеп Иведик написа:

Много се изложи Люба Кулезич

Пуснах само, колко да видя какво си кикимори пак, засякох, че думата "субект" според нея е обида, друго няма какво да й гледам. Остаря и тя, бута масло.

Все се надявах, че поне след изборите Копейкин ще се кротне и ще си прибере кротко 600 000 субсидия годишно.

Обидно ми е как се пъчат с титли войвода, просветител и възрожденец. Бидейки бедни шумкари, с поглед в чуждото!

Не се усещат, че са част от девалвацията на ценностите, която постоянно плюят. Като двуличието с модерацията дето правят за всеки пост под клиповете си, и после точно от същото нещо реват като им го приложи Youtube.

на 23.04.2021 г. в 1:30, IvanKirov написа:

Все се надявах, че поне след изборите Копейкин ще се кротне и ще си прибере кротко 600 000 субсидия годишно.

Обидно ми е как се пъчат с титли войвода, просветител и възрожденец. Бидейки бедни шумкари, с поглед в чуждото!

Не се усещат, че са част от девалвацията на ценностите, която постоянно плюят. Като двуличието с модерацията дето правят за всеки пост под клиповете си, и после точно от същото нещо реват като им го приложи Youtube.

Г-н Киров, вижте, мисля, че повечето (ако не всички) от участниците в дискусията тук вече достатъчно ясно разбрахме, че по една или друга причина сте разочарован от тях и не ги одобрявате, но наистина ли е необходимо да занимавате всички с негодуванието си и да го изливате под формата на поредица от язвителни коментари? В крайна сметка, индивидуални личности сме, много често имаме различни мнения за едно и също нещо. Тази дискусия е прекрасно кътче, където имаме възможност без притеснение да обменяме мнения и да спорим аргументирано, а не просто отдушник на негативни емоции. 

Относно модерацията - лично според мен е нормално да има определено ниво на модерация на публикациите в страници на партии, политици, общественици и др. Мисля, че ще се съгласите, че е логично и правилно коментарите с нецензурно съдържание да бъдат премахвани. За това не е необходима нарочна и специална намеса от когото и да било - Фейсбук често действа по свое усмотрение и филтрира коментарите, като най-често показва тези, които механично отчита за най-уместни за публикацията (Most relevаnt).

Не намеквам непременно, че Вие сте писали точно такъв тип коментари и искрено съжалявам, ако ваши стойностни коментари са били незаслужено изтрити. Но ако по тон и съдържание тези коментари са наподобявали това, с което ни заливате тук, не смятам, че имате право да се сърдите. Полушеговито, полусериозно, бих Ви посъветвал да отнесете оплакванията си към Зуки : ).

Аз лично също съм писал коментари и задавал въпроси на тяхната страница и, честно да си кажа, никога не ми се е случвало да не ми бъде отговорено или мои коментари да бъдат изтрити. Не мисля, че някой би се заел нарочно и упорито да трие вашите.

Ако изпитвате затруднения да общувате с тях по този начин, опитайте по е-поща. Без да съм им привърженик, пиар или адвокат, се чувствам длъжен да Ви напомня, че като партия, съставена, както те сами често споменават, изцяло от доброволци и хора, които, извън дейността си в партията, отделно работят, за да изкарват прехраната на семействата си, е твърде вероятно да са заети с голям брой ангажименти и е възможно понякога да не могат да ви отговорят веднага. 

Поправете ме ако греша, но доколкото ми е известно, те разполагат с офис в почти всеки областен център в страната. Така че, ако в момента сте в България и настоявате да получите от тях подробни, прецизни и ясни за Вас отговори на споменатите по-назад в дискусията въпроси, обмислете възможността за пряк контакт. 

Бих искал също да Ви помоля да проявите повече такт и умереност в следващите си коментари тук. Не съм модератор, нито мога да трия коментари, нито бих искал въобще някога да се занимавам с нещо подобно. Но апелирам да се въздържате от излишни нападки, директни обиди, лепене на етикети и прочие. 

Като изключим гореизброените елементи, всичко останало попада в рамките на градивната критика, от която имаме нужда не само ние, но и всички, заявяващи желание да участват в политическото управление на страната.

Извинявам се за дългия коментар и ако съм Ви засегнал с някоя част от него, но смятам, че тонът ми не е нито обиден, нито нападателен. Моля учтиво - нищо повече.

И накрая, няколко думи относно последния Ви коментар - абстрахирайки се от язвителната му обвивка (констатирам видимото и лесно установимото, не му лепя етикет!), бих искал да заявя следното:

1) ако под ''кротне'' имате предвид ''да стане удобен за съществуващото в България политическото статукво'', мисля, че сте объркали човека : ). В такъв случай, насочете ''надеждите'' си към ''новите'' партии в настоящия парламент - там броят на желаещите да останат ''кротнати'' във властта и да станат част от статуквото е огромен, уверявам Ви : ).

2) Фалшивата, жълтомедийна история/истерия, свързана с темата за субсидията, твърде отдавна се изтърка. Самият Костадинов (сигурен съм, че знаете, но за всеки случай да поясня - това е истинското име на лидера на партията, а не нелепия прякор, измислен от жълтите медии, който използвате в коментарите си) многократно я е коментирал, така че, наистина не виждам смисъл да се посвещава повече ненужно внимание на това. Сам можете да си проверите и да намерите необходимата Ви информация.

3) Според мен, въз основа на това, което съм имал възможност да видя и прочета за него и партията му, те са последователни и принципни в своите позиции през годините, така че онази част от коментара Ви в смисъл, че поведението му е предиборно, не издържа, меко казано, на най-елементарна проверка. Относно твърдението Ви за ''пъчене'' и ''титли'', ще ви помоля да поясните какво точно имате предвид.

4) Да ги обвинявате, че ''не се усещат, че са част от девалвацията на ценностите, която постоянно плюят'' и да говорите за двуличие, би могло да предизвика единствено смях сред хората, които малко или много познават човека/партията (дори да не са му/й привърженици). Останалата част от квалификациите няма да коментирам, те говорят достатъчно красноречиво сами за себе си и за написалият ги. Пак повтарям, искрено съжалявам, ако ваши стойностни коментари са били изтрити, но човек, като чете коментарите Ви тук, няма как да не му прави впечатление язвителният им и цялостно негативен тон, и някак си остава с чувството, че използвате случилото се като повод да леете жлъч по Възраждане. 

Дано все пак това не е така, а коментарите Ви да са просто отражение на справедливо от ваша гледна точка възмущение, но, дори и в такъв случай, наистина дискусията и участниците в нея нямат нужда от периодичен ''отчет'' относно негодуванието Ви и неуспехите в опитите Ви за комуникация, гарниран с обидни квалфикации. 

Желая Ви здраве и повече положителни емоции в ежедневието Ви! 😊

P.S

Между другото, откога изразяването на негативна, но добре аргументирана позиция относно девалвацията на ценности, чиято пагубност, убеден съм, усещаме все по-голям брой хора, се окачествява като ''плюене''? Ако човек търси някъде елементи на плюене, спокойно може да посочи вашите коментари - те идеално се вписват в тази матрица.

Добре, че ще си купиш "къщичка" на Лазур, без да си гъстак със тимаджиите - някои хора знаем повече, отколкото пише в медиите. А оправданието на Коцето, че видиш ли и "ония" имали, е достатъчно красноречиво.

преди 20 часа, DVS написа:

Г-н Киров, вижте, мисля, че повечето (ако не всички) от участниците в дискусията тук вече достатъчно ясно разбрахме, че по една или друга причина сте разочарован от тях и не ги одобрявате, но наистина ли е необходимо да занимавате всички с негодуванието си и да го изливате под формата на поредица от язвителни коментари? В крайна сметка, индивидуални личности сме, много често имаме различни мнения за едно и също нещо. Тази дискусия е прекрасно кътче, където имаме възможност без притеснение да обменяме мнения и да спорим аргументирано, а не просто отдушник на негативни емоции. 

Относно модерацията - лично според мен е нормално да има определено ниво на модерация на публикациите в страници на партии, политици, общественици и др. Мисля, че ще се съгласите, че е логично и правилно коментарите с нецензурно съдържание да бъдат премахвани. За това не е необходима нарочна и специална намеса от когото и да било - Фейсбук често действа по свое усмотрение и филтрира коментарите, като най-често показва тези, които механично отчита за най-уместни за публикацията (Most relevаnt).

Не намеквам непременно, че Вие сте писали точно такъв тип коментари и искрено съжалявам, ако ваши стойностни коментари са били незаслужено изтрити. Но ако по тон и съдържание тези коментари са наподобявали това, с което ни заливате тук, не смятам, че имате право да се сърдите. Полушеговито, полусериозно, бих Ви посъветвал да отнесете оплакванията си към Зуки : ).

Аз лично също съм писал коментари и задавал въпроси на тяхната страница и, честно да си кажа, никога не ми се е случвало да не ми бъде отговорено или мои коментари да бъдат изтрити. Не мисля, че някой би се заел нарочно и упорито да трие вашите.

Ако изпитвате затруднения да общувате с тях по този начин, опитайте по е-поща. Без да съм им привърженик, пиар или адвокат, се чувствам длъжен да Ви напомня, че като партия, съставена, както те сами често споменават, изцяло от доброволци и хора, които, извън дейността си в партията, отделно работят, за да изкарват прехраната на семействата си, е твърде вероятно да са заети с голям брой ангажименти и е възможно понякога да не могат да ви отговорят веднага. 

Поправете ме ако греша, но доколкото ми е известно, те разполагат с офис в почти всеки областен център в страната. Така че, ако в момента сте в България и настоявате да получите от тях подробни, прецизни и ясни за Вас отговори на споменатите по-назад в дискусията въпроси, обмислете възможността за пряк контакт. 

Бих искал също да Ви помоля да проявите повече такт и умереност в следващите си коментари тук. Не съм модератор, нито мога да трия коментари, нито бих искал въобще някога да се занимавам с нещо подобно. Но апелирам да се въздържате от излишни нападки, директни обиди, лепене на етикети и прочие. 

Като изключим гореизброените елементи, всичко останало попада в рамките на градивната критика, от която имаме нужда не само ние, но и всички, заявяващи желание да участват в политическото управление на страната.

Извинявам се за дългия коментар и ако съм Ви засегнал с някоя част от него, но смятам, че тонът ми не е нито обиден, нито нападателен. Моля учтиво - нищо повече.

И накрая, няколко думи относно последния Ви коментар - абстрахирайки се от язвителната му обвивка (констатирам видимото и лесно установимото, не му лепя етикет!), бих искал да заявя следното:

1) ако под ''кротне'' имате предвид ''да стане удобен за съществуващото в България политическото статукво'', мисля, че сте объркали човека : ). В такъв случай, насочете ''надеждите'' си към ''новите'' партии в настоящия парламент - там броят на желаещите да останат ''кротнати'' във властта и да станат част от статуквото е огромен, уверявам Ви : ).

2) Фалшивата, жълтомедийна история/истерия, свързана с темата за субсидията, твърде отдавна се изтърка. Самият Костадинов (сигурен съм, че знаете, но за всеки случай да поясня - това е истинското име на лидера на партията, а не нелепия прякор, измислен от жълтите медии, който използвате в коментарите си) многократно я е коментирал, така че, наистина не виждам смисъл да се посвещава повече ненужно внимание на това. Сам можете да си проверите и да намерите необходимата Ви информация.

3) Според мен, въз основа на това, което съм имал възможност да видя и прочета за него и партията му, те са последователни и принципни в своите позиции през годините, така че онази част от коментара Ви в смисъл, че поведението му е предиборно, не издържа, меко казано, на най-елементарна проверка. Относно твърдението Ви за ''пъчене'' и ''титли'', ще ви помоля да поясните какво точно имате предвид.

4) Да ги обвинявате, че ''не се усещат, че са част от девалвацията на ценностите, която постоянно плюят'' и да говорите за двуличие, би могло да предизвика единствено смях сред хората, които малко или много познават човека/партията (дори да не са му/й привърженици). Останалата част от квалификациите няма да коментирам, те говорят достатъчно красноречиво сами за себе си и за написалият ги. Пак повтарям, искрено съжалявам, ако ваши стойностни коментари са били изтрити, но човек, като чете коментарите Ви тук, няма как да не му прави впечатление язвителният им и цялостно негативен тон, и някак си остава с чувството, че използвате случилото се като повод да леете жлъч по Възраждане. 

Дано все пак това не е така, а коментарите Ви да са просто отражение на справедливо от ваша гледна точка възмущение, но, дори и в такъв случай, наистина дискусията и участниците в нея нямат нужда от периодичен ''отчет'' относно негодуванието Ви и неуспехите в опитите Ви за комуникация, гарниран с обидни квалфикации. 

Желая Ви здраве и повече положителни емоции в ежедневието Ви! 😊

P.S

Между другото, откога изразяването на негативна, но добре аргументирана позиция относно девалвацията на ценности, чиято пагубност, убеден съм, усещаме все по-голям брой хора, се окачествява като ''плюене''? Ако човек търси някъде елементи на плюене, спокойно може да посочи вашите коментари - те идеално се вписват в тази матрица.

Брей, че огромен коментар.

Идеята ми е повече хора да разберат, че Копейкин иска да повишава данъците на фирмите. Оттам всеки да си вади изводите без работа ли ще остава, или ще се радва на 1 кошница пазаруване.

Това противопоставяне на бизнес и служители няма да доведе до нещо добро. Виж, ако са решили да връщат соца туй е друго нещо. Само дето бай Тодор се оправяше със 60 000 писарушки, а сега са 4 пъти повече, и Копейкин иска още да развъжда.

А коментарите ми изобщо не се появяват под изявленията им. Нито един. Нито съм ги обиждал нито ругал. Просто ги питам мислят ли, че фирма дето има високоплатени специалисти ще им намали заплатите със 7%, че да ги дадат на музейното служителче Копейкин. Или пък фирмаджията ще се бръкне повече, че да има за 200 хилядната армия на държавна копанка. Питах двуличника дали е попълвал данъчна декларация, че да иска да вдига драстично данъчния товар. Дали е плащал поне на чистачка, да не говорим за IT екип. Дали има на идея, че тия прагове дето увеличава данъка - по белият свят за тия пари вземат помощи по бедност. Пък нашите цени на стоките дори са по-високи.

Искрено се надявам повече народ да видят двуличието им, и да си направят извода искат ли още развъждане на държавна администрация.

Ако отидат нещата към нови избори пак ще нагледам старите теми и ще напомня на народа какви са ги намислили от Възраждане. Всеки да си прави изводи ако се пресегне да граби от чуждата копанка дали пък шефът му ще каже "ай бактън", и ще мине в сивия сектор. Ако не затвори преди това.

Вас също ви разбирам, дето блъскате на минимална заплатица, и 50 лева горница са ви решаващи. Искам да ви напомня, че jobs.bg  е пълен с позиции над 5 бона заплащане, т.е. има и други начини да се замогнете. Гледането в чуждото не е единственият.

Възраждане се оформят като колектор на българската беднотия, и хич не ми се види възрожденско тия атаки към частния бизнес, дето лош или добър храни всички, дето не са на държавната копанка като Копейкин.

преди 2 минути, Марчо Пирчов написа:

Насочете ме, моля, към форума на "Възраждане".

Няма такъв. Трият в ютуб и ФБ. Квото не им изнася.

преди 2 часа, Марчо Пирчов написа:

Благодаря!

Странно ми е, че нямат форум.

Форум се казва на място за дискусия. При Възраждане дискусия не може да има, трие се всичко неудобно, вкл. линкове към изявление на лидера им. Срамуват се от думите си явно, друго обяснение нямам.

У 5-6 форума ги размъквам, призовавам и вас да го правите.  Административна мишка почне ли да се бърка в бизнеса то се връщаме по времената дето  100$ месечна заплата беше ОК.

преди 21 часа, Филипов написа:

Пфу, Копейкин нарече Сталин "велик политик". Поне гледате ли ги тия клипове, които пускате?

• Автор
на 27.04.2021 г. в 19:07, DVS написа:

Относно модерацията, такава в групите на костя не съществува.  Това си е жива цензура.  Трият се неудобни коментари,  а не обидни.  Напротив дори. Неслучайно съм сложил втория абзац от цитата,  понеже говориш за градивна критика.  Градивна критика е въпроса, редно ли е кандидат депутат, да използва в речта си (обществена) думи като цървул, пъпеш и т.н за политически опоненти.  Такъв въпрос ми беше изтрит, но въпросния пост остана.  И какво да си мисля аз за модерацията, и какво да си мисля за отношението към градивната критика.  

ДА уточня - въпросния цървул/пъпеш съм убеден, че е такъв. Но също съм убеден, че един народен представител не може да използва такъв език, поне сред обществото,  на битово ниво да си говори както желае.  

И това е отношение към всички критикуващи,  едно или друго, трият се постове, коментари, гонят се хора.. Само верните и покорни последователи на господаря могат да пишат хвалебствия.. тотална милиционерщина,  ти ми говориш за модерация и градивна критика.

преди 4 часа, Michigan111 написа:

Относно модерацията, такава в групите на костя не съществува.  Това си е жива цензура.  Трият се неудобни коментари,  а не обидни. 

Мани човек, скъсах се да ги питам за пустите данъци, Дренчев занимавах по мейла, пусках им цитати към техните евенти, към тяхната програма.

ТРИЯТ цитати от СОБСТВЕНАТА СИ ПРОГРАМА в коментарите, ей това е двуличие и мерзавство! Дори по IP адреси филтрират, ей за такава бесна цензура става въпрос.

Добре е повече народ да коментират тия неща по нета. Костадинов просто опитва да заеме мястото на Сидеров, да си оправи заемите и живота, и за пореден път да омерзи понятието "патриотизъм". Особено пък с тия вопли по Сталин, представяш ли си да се изтъпани един ден в народното събрание, и да почне с хвалебствията по най-големите изроди в историята на човечеството! Едва в горецитираното видео е, феновете на Копейкин дори не гледат клиповете, които цитират.

• Автор
преди 5 часа, IvanKirov написа:

. Особено пък с тия вопли по Сталин, 

Това съм го пропуснал,  ама не бих се изненадал. Скоро пак дрънкаше глупости в някакво предаване,  и каза нещо от типа, че "като влезат в парламента, нямало да могат да започнат с разплатата веднага, а като вземат над 50% тогава" 🤣  Милиционер- патриЕотизъм по сталински ще строи човека,  и малкото нормални хора останали в таз държава ще офейкат. 

преди 8 часа, Michigan111 написа:

Това съм го пропуснал,  ама не бих се изненадал. Скоро пак дрънкаше глупости в някакво предаване,  и каза нещо от типа, че "като влезат в парламента, нямало да могат да започнат с разплатата веднага, а като вземат над 50% тогава" 🤣  Милиционер- патриЕотизъм по сталински ще строи човека,  и малкото нормални хора останали в таз държава ще офейкат. 

Ето, да не кажете, че ви лъжа! По кого въздиша Копейкин:

"Кадрите решават всичко", както е казал един друг ВЕЛИК политик". Да, чичко Сталин, дето си навил на пръста да заселва Сибир. И имал квота всяка година да набеждават политически врагове, и да ги заточват у вечно заледената пустош, да оцеляват както намерят за добре. Почти като да те пратят на Марс. Един от най-големите изверги в човешката история, избил над 20 милиона сънародници. Както са се връщали като герои от фронта ги е пращал с офицерските униформи направо в каторгата. Прочетете "Архипелаг Гулаг", има я преведена на български.

И туй нещо ако им го пуснеш в техните дискусии веднага ще го изтрият. Хем се срамуват от думите си, хем като въшка на чело са по всички медии. Ето точния timestamp:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.