Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ти не беше ли ИТ специалист, бре?

Пък май се оказа, че си сервитьор.:D

Кой бил сервитьор??? От къв зор???

А да, ракията я сервирах с удоволствие на възрожденците.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

А на "Възраждане" им дават около 2.4% което си е удвояване на резултата, спрямо предишните избори, ако не се лъжа.

Чиновничето се дървеше, че ще влязат в тоя парламент, и в другия вече ще управляват те.

Гледай колко са му надъхани фенките, за 2 бонбонки правят пируети като в цирка. Това по повод гласуване в Лион:

BRAVOOO!!!...SMELO...MLADI XORA...RODINATA..E...NASHA!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🙏🙏🙏☀️☀️☀️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🌹🌹🌹🇧🇬🇧🇬🇧🇬🍀🍀🍀🍀🇧🇬🇧🇬🇧🇬
преди 6 минути, IvanKirov написа:

Кой бил сервитьор??? От къв зор???

А да, ракията я сервирах с удоволствие на възрожденците.

Е, ти хем не ги харесваш, хем ракия им сервираш!

Определи се най-сетне, къде си!

току-що, M.Николов написа:

Е, ти хем не ги харесваш, хем ракия им сервираш!

Определи се най-сетне, къде си!

Виж колко им се радвам ся, горният пост дето го цитирах е самата красота!

Дано да са им дали по една клечка, да мерят от горната страна на бюлетината кое квадратче да драснат! Тъй процедират в Столипиново.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Чиновничето се дървеше, че ще влязат в тоя парламент, и в другия вече ще управляват те.

Във следващия може и да влязат, просто тръгнаха от много ниска база.Но удвояване на резултата си доста добър успех.

Лигавим си се ние, ама ако поразровиш нета - почти навсякъде им се подиграват. Прекалено се наду бюджетния служител, и отказа да се вслуша в единствения сектор, дето налива свежи пари. Опита се да отреже клона на който седи, и наистина се надявам да не успеят да се докопат до голямата трибуна.

Ако пробият вътре ще обере целия лумпенски вот, вкл. аудиторията на СМРАД-овете. Тогава вече е страшно, луд с картечница. Волен на стероиди!

преди 9 часа, M.Николов написа:

Ти не беше ли ИТ специалист, бре?

Колкото Троло 20 е IT специалист

преди 8 часа, M.Николов написа:

Във следващия може и да влязат, просто тръгнаха от много ниска база.Но удвояване на резултата си доста добър успех.

Като гледам към момента, почти утрояват. 

Следващия тираж може и да е това лято, така както гледам резултатите.

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Като гледам към момента, почти утрояват. 

Следващия тираж може и да е това лято, така както гледам резултатите.

С нетърпение очаквам ракиения ви възрожденец да почне да пустосва като Жорж Ганчев едно време.
"Хак ти е народе" като не ме избра сега страдай, и т.н. проклятия. Чак се чудя Пасков как още не е дошъл да ни се кара.

Много бяхте накукошинени, от снощи обаче свихте байраците. Ако се стигне до лятото и толкова резултат няма да видите. 

Спряха и коментари да трият, Коцето е бил отбой, партсековете по леглата и угаси лампите!

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Коцето е бил отбой, партсековете по леглата и угаси лампите!

Амин ...

Дали Москва ще си иска обратно инвестициите ?  Да се съберат със Сидерович и да помедитират върху това :)  

Мисля вече е извън съмнение, че Възраждане няма да видят парламента отвътре.

А толкова много ми се звереха, че трябвало да ме саможертват.

Неблагодарен народ ей! Те тръгнали света да оправят, пък не ща да им давам пари! Вторачил съм се у мойта малка правда, и не виждам тяхната голямата. Да си давам доходите на чиновници, че да преразпределят.

Непрогресивно човечество сме! Костадинов толкова народ жертва като пешки да ядат бой по протестите, на един му строшиха челюстта, и накрая Коцето с глупостта си успя да отвърне 97,5% от народа. Като му разправях, че те чиновниците бледни нямат капацитета да гласят реалния бизнес - те ми се дзверят, че съм бил буржоазия алчна. Възвисено било да получават всеки по 50-тарка месечно от мойта паничка, ама Пасков не ще да си дава 17% от субсидийката, в името на общото благо. Предложих му ама си трае!

Т.е. патриотично е само когато вземат. Също така е патриотично аз да давам. Иди че му разбери!

Отново субсидия ще получава партията на Костадин Костадинов - "Възраждане" - поне 595 хил. лв. на година. Айде Пасков, докажете че сте принципни, върнете 17% от горницата над 3000 лева обратно в хазната. Или е патриотично само от мен да ги искате, от вас е обидно?

преди 2 часа, IvanKirov написа:

... Коцето с глупостта си успя да отвърне 97,5% от народа.

Как така?

В сравнение с предишните избори имат близо три пъти повече гласове.

преди 1 час, extreme_b_c_d написа:

Как така?

В сравнение с предишните избори имат близо три пъти повече гласове.

Тая партия е създадена преди 7 години. Не могат да влязат в парламента. Тъй ако я карате на следващите избори и 1% няма да хванете.

Нали Коцето се тупаше в гърдите, че ще влязат в парламента, и на следващия ще имат 51% подкрепа.

Тъй става тя тая работа, с триене на неудобни коментари. Смятай каква лумпенотия е събрал, аз им цитирам тяхната програма и кандидати, те ми викат гербажийски трол!

Те самите си знаят какви ги натвориха! Някой им ака в гащите, предполагам тия като мене са им виновни, един дори ми разправя, че ще горя в ада. Само не разбрах дали защото не ги подкрепих, или защото им цитирам тяхната програма.

Или пък се обиждат, че не им давам от мойто си, на тях, да си преразпределят. И пак се обиждат, ако спомена те да платят 17% данък, точно тоя който те го искат от мен.

Като едновремешните комундели - който крие жито е кулак, и враг. Съотв. в Сибир!

Плащай си данъците и не мрънкай повече!  Гледай субсидията на големите. И размерът, който си гласуваха - най- големия в света. Цървулев като прави референдум за лев и това беше най-отговаряният въпрос дали ще я намали?

И поздрави с една група от мое село

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Филипов, плащам ги бе, освен данъците и субсидиите дори винетките и изобщо режийни са по-скъпи от САЩ и много места в Европа.

Затова се подлютих, малко им е това, че и за още реват.

Най-забавното е че "възрожденците" на кандидатите и на собствената си програма викат тролщина и гербаджилък.

Костадинов не е математик, освен това винаги е бил бюджетен мишок. Няма да му дойде на акъла, че такива като него са малцинство, и някак си сиромахомилството се котира само където чантаджията има келепир.

Развъдиха се до 2 големи града в България, в село община има по няколко големи сгради пълни с бюджетни храненици. Половината жители папат от хазната.

Додеяха на всички с тоя паразитизъм!

И аз не съм съгласен всякакви калинки и такива, които ги е хванал принципът на Питър да грухтят от бюджета. Ако искаш погледни секцията в ДУбай - там Възраждане имат повече гласове от БСП. И там ли хората не могат да мислят или са глупави (според теб)?

преди 1 час, Филипов написа:

И аз не съм съгласен всякакви калинки и такива, които ги е хванал принципът на Питър да грухтят от бюджета. Ако искаш погледни секцията в ДУбай - там Възраждане имат повече гласове от БСП. И там ли хората не могат да мислят или са глупави (според теб)?

В Дубай не им дреме колко данък ще плащаме ние тука. Според мен изобщо не трябва да гласуват като не живеят тука. Както аз не им определям дневния ред в Дубай - тъй да бъдат така добри да не ми мътят водата отдалеч на нас! Хем ще си отдъхнем от ДПС.

• Автор
преди 5 часа, IvanKirov написа:

И пак се обиждат, ако спомена те да платят 17% данък, точно тоя който те го искат от мен.

Абе, и 27% да е. Да виждаш защо да го правиш,  ще го платиш.  Ама нито администрация работеща на някакво, макар и средно,  ниво,  нито службите- служби,  пътища, инфраструктура и т.н е излишно да коментираме в какво състояние са, за кочината, в която живеем и 5% е много,  имайки предвид,че ако са изразходвани правилно и с акъл,  и най вече без безочливо грабене, с двойно по ниски данъци може да се постигне повече.  

преди 21 часа, IvanKirov написа:

Тая партия е създадена преди 7 години. Не могат да влязат в парламента. Тъй ако я карате на следващите избори и 1% няма да хванете.

Нали Коцето се тупаше в гърдите, че ще влязат в парламента, и на следващия ще имат 51% подкрепа.

Тъй става тя тая работа, с триене на неудобни коментари. Смятай каква лумпенотия е събрал, аз им цитирам тяхната програма и кандидати, те ми викат гербажийски трол!

Те самите си знаят какви ги натвориха! Някой им ака в гащите, предполагам тия като мене са им виновни, един дори ми разправя, че ще горя в ада. Само не разбрах дали защото не ги подкрепих, или защото им цитирам тяхната програма.

Или пък се обиждат, че не им давам от мойто си, на тях, да си преразпределят. И пак се обиждат, ако спомена те да платят 17% данък, точно тоя който те го искат от мен.

Като едновремешните комундели - който крие жито е кулак, и враг. Съотв. в Сибир!

Че не могат да влязат в парламента това е твое wishful thinking. Тенденцията на гласове за тях на избори е растяща. Ако продължава по същия начин, на следващи избори може и да влязат. Ако не бъркам, сега имат повече субсидия, а и имат медийна трибуна, която скоро ще стане известна на все по-голям кръг хора и замълчаването им от големите медии ще бъде преодоляно в някаква степен.

Да, сегашните политически форуми и въобще форуми не са това, което беше, с насоката им към нетърпимост и безотговорно тоталитарно поведение на администрацията и собствениците. Този тук форум - също; виж, че 80% от съдържанието му е по-зле от бг-мамите даже (мъни мъни мъни, Гугъл мъни...). Успешно взимат пример от социалните мрежи-клоаки.

преди 16 часа, Michigan111 написа:

Абе, и 27% да е. Да виждаш защо да го правиш,  ще го платиш.  Ама нито администрация работеща на някакво, макар и средно,  ниво,  нито службите- служби,  пътища, инфраструктура и т.н е излишно да коментираме в какво състояние са, за кочината, в която живеем и 5% е много,  имайки предвид,че ако са изразходвани правилно и с акъл,  и най вече без безочливо грабене, с двойно по ниски данъци може да се постигне повече.  

Така е. Докато управляват крадци, лъжци и национални предатели, държавата няма да се оправи.

преди 16 часа, Michigan111 написа:

Абсолютно си прав. Дъщеря ми например плаща 40 процента данък за горницата над 46к паунда и казва че било нормално защото държавата трябва да получава доходи за да може да функционира добре. Тук когато виждаме че не отиват на правилното място данъците ни и 10 процента ни се виждат много.

Че не могат да влязат в парламента това е твое wishful thinking. Тенденцията на гласове за тях на избори е растяща. Ако продължава по същия начин, на следващи избори може и да влязат. Ако не бъркам, сега имат повече субсидия, а и имат медийна трибуна, която скоро ще стане известна на все по-голям кръг хора и замълчаването им от големите медии ще бъде преодоляно в някаква степен.

Досега трябваше да прехвърлят 4%, тъй ако я карат с по 1% на всеки 4 години, току виж след 500 години взели мнозинство и ни "оправили". Такъв гьон-суратлък и наглост като техния дори в ГЕРБ не съм виждал, дето все ме обвиняват. Че щом не съм съгласен с нещо дето директно ми бърка у джоба и айде вече не съм патриот. Напълно открито двуличие - хем църкат като ги модерират - хем те самите си подбират коментарите и въпросите към тях.

Хем искат от моите пари, хем обаче се ослушват да платят 17% данък върху 600 хилядната субсидия годишно. Даренията и членския внос отделно.

Като шумкарите мандраджии едно време - идват да ти омишкунят поминъка, и ако не си ОК с това си народен враг.

Да, сегашните политически форуми и въобще форуми не са това, което беше, с насоката им към нетърпимост и безотговорно тоталитарно поведение на администрацията и собствениците.

Не че е от значение, ама ти цъкнах плюсче само заради това. Прав си за съжаление, 99% от форумното пространство е безпринципно модериран СМРАД, дори тоя дето вкара понятието СМРАД той самият смрад-ува навсякъде където може.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.