Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Филипов, веселба пълна. Пускам видео където съм засякъл идиотията на Костадинов, на точната секунда, как ходил да се натиска да мете и копае в някое поделение. Граждански дълг имал, да изпълнява безсмислените заповеди на тъп шапкар.

После пускаш същото видео отначало, и ми цъкваш лайкче на моето. През 2 коментара нагоре.

Виждал ли си някой чак толкоз шашав да се натиска да копае градинки в поделение, или Копейкин ни има за чак толкова тъпи? Ако е последното - то си е направо обидно.

Няма лошо да си направиш абонамент на Възраждане, Цанов, Пасков и Костадинов. Доста са активни преди изборите, и генерират доста забава, като горекоментираната.

Подозирам, че ще гласуваш за тях. Не те ли дразнят тия неща дето ги приказвам?

п.с. Най-якото е, че самият дърт шапкар дето сам е наясно че службата е безсмислена парлама. Чудил се на Костадинов от какъв зор се натиска да ходи. Секретарката се чудила и тя, луд за връзване отвсякъде! И иска да управлява държава, да се дърви на Нато и САЩ!, да излизаме от ЕС и да връщаме мътните години на данъчен хаос.

Като отвържем и лева от еврото, и те ти Жан Виденова зима, с курс 3000 лева за долар, и заплати от 4 долара месечно. Акъл море, глава шамандура! Поне ги помниш тия неща, знаеш, че не преувеличавам.

Нямам регистрация в YT и съответно не мога да цъкна на "колкольчик"  както всички ме съветват. Обикновено предложенията са добри, но това го е пропуснало.

Обикалям че съм в центъра и не мога да ги видя и да ги поразпитам. И на теб ти бях обещал. Има само 2 тенти  на № 1 и 24. И плакати само на герберастите. И тук-там на един бивш техен от НАП, дето сега е при цвъчко.

Никъде не пише за офиси и телефони, предпочитам личен контакт.

Имаш си позиция за плоския данък - твоя работа. Не съм съгласен с нея и казвам че е редно облагането на доходите да бъде прогресивно както е в целия свят без 3 страни като у нас. Кажи нещо за двойното намаляване на осигурителния праг от 10 на 5 МРЗ и спестяващ на баш кратуните и калинките бая големи суми.

Относно казармата навремето имаше приказка за мъж който не е ходил в казармата и жена, която не е раждала. Преди години синът на бившия военен министър Добри Джуров загина там. Сега големите простотии в политиката ги творят такива, които не са ходили. Няма да цитирам поименно.

преди 24 минути, Филипов написа:

Нямам регистрация в YT и съответно не мога да цъкна на "колкольчик"  както всички ме съветват. Обикновено предложенията са добри, но това го е пропуснало.

Обикалям че съм в центъра и не мога да ги видя и да ги поразпитам. И на теб ти бях обещал. Има само 2 тенти  на № 1 и 24. И плакати само на герберастите. И тук-там на един бивш техен от НАП, дето сега е при цвъчко.

Никъде не пише за офиси и телефони, предпочитам личен контакт.

Само като видях изгонената бивш съдия Ченалова начело на 2 избирателни района и нямам капка съмнение, че Възраждане са поредното менте.

Цитат

Имаш си позиция за плоския данък - твоя работа. Не съм съгласен с нея и казвам че е редно облагането на доходите да бъде прогресивно както е в целия свят без 3 страни като у нас.

Прогресивно е по света, само дето прогресивното почва от доста солидни суми. Нашите кандидат болшевики ме таксуват като за богат, където по света дават помощи по бедност. При равни и по-високи цени в магазина.

Цитат

Кажи нещо за двойното намаляване на осигурителния праг от 10 на 5 МРЗ и спестяващ на баш кратуните и калинките бая големи суми.

Не съм счети, питай ме по-като за инженер беден по световни стандарти и богат за вас.

Цитат

Относно казармата навремето имаше приказка за мъж който не е ходил в казармата и жена, която не е раждала. Преди години синът на бившия военен министър Добри Джуров загина там. Сега големите простотии в политиката ги творят такива, които не са ходили. Няма да цитирам поименно.

Тъй де ама това нашето не е казарма. Имах не-честта да "служа". Дългът към отечеството беше да вардя празни сгради, и да копам оскубани градинки с тъпи инструменти. Изгубеното време не е оправдано и на стотна, спрямо преки и косвени загуби. Преди казарма зор да ме вземат на работа, след казарма пак. И половинката страда, ако имаше и деца щеше да е трагедия пълна.

Не се сещам колко точно е мъж някой дето казва "слушам" и "тъй верно". В казармата откровено потискат всякакви наченки на собствена мисъл.

Не знам имаш ли син, би ли го пратил при тия тъпанари с фуражка да го възмъжават?

преди 1 час, IvanKirov написа:

................................................................

Тъй де ама това нашето не е казарма. Имах не-честта да "служа". Дългът към отечеството беше да вардя празни сгради, и да копам оскубани градинки с тъпи инструменти. Изгубеното време не е оправдано и на стотна, спрямо преки и косвени загуби. Преди казарма зор да ме вземат на работа, след казарма пак. И половинката страда, ако имаше и деца щеше да е трагедия пълна.

Не се сещам колко точно е мъж някой дето казва "слушам" и "тъй верно". В казармата откровено потискат всякакви наченки на собствена мисъл.

Не знам имаш ли син, би ли го пратил при тия тъпанари с фуражка да го възмъжават?

"Момченце",

Всички униформени военни носят фуражки, или нещо подобно, включително тези в САЩ и НАТО. И те ли са тъпанари ли са?

Аз служих 3 години като  моряк на голям военен кораб - СКР "Дръзки". И бях много щастлив, когато 25 години по-късно синът ми служи на същия кораб!

преди 26 минути, dedidi написа:

"Момченце",

Всички униформени военни носят фуражки, или нещо подобно, включително тези в САЩ и НАТО. И те ли са тъпанари ли са?

Аз служих 3 години като  моряк на голям военен кораб - СКР "Дръзки". И бях много щастлив, когато 25 години по-късно синът ми служи на същия кораб!

Виж, всеки с вкуса си. Уважавам мнението ви да се подчинявате на шапкари, като кучета.

Уважавай мнението ми да не искам да ги гледам дори на снимка.

Не виждам смисъл да ми отровят години, като включвам и времето безработица, преди казарма. Хем млад дихател без опит, хем знаят че ако ме вземат после трябва да ми пазят раб. място докато служа.

Това е моят личен живот, и това на приятелка, жена или близки. Майка ми дори ме издържаше като бях войник, щото 15 (ПЕТНАДЕЕТ) лева МЕСЕЧНО войнишка заплата не стигат и за цигарите.

Играйте си да се правите на бойци, и долу ръцете от който не иска да има общо.

преди 19 минути, IvanKirov написа:

Виж, всеки с вкуса си. Уважавам мнението ви да се подчинявате на шапкари, като кучета.

Уважавай мнението ми да не искам да ги гледам дори на снимка.

Не виждам смисъл да ми отровят години, като включвам и времето безработица, преди казарма. Хем млад дихател без опит, хем знаят че ако ме вземат после трябва да ми пазят раб. място докато служа.

Това е моят личен живот, и това на приятелка, жена или близки. Майка ми дори ме издържаше като бях войник, щото 15 (ПЕТНАДЕЕТ) лева МЕСЕЧНО войнишка заплата не стигат и за цигарите.

Играйте си да се правите на бойци, и долу ръцете от който не иска да има общо.

И все пак, ако се наложи да защитаваш Родината си, как ще постъпиш? Ще хванеш ли пушката?

И като си против военните, съгласен ли си да не участваме във военни блокове и да излезем от НАТО?

преди 8 минути, dedidi написа:

И все пак, ако се наложи да защитаваш Родината си, как ще постъпиш? Ще хванеш ли пушката?

Не. Нямам общо с тая пасмина, дето ни докара до третия свят.

Цитат

И като си против военните, съгласен ли си да не участваме във военни блокове и да излезем от НАТО?

Искам да останем в НАТО на всяка цена. Цялата щурмова авиация минава над центъра на София, и то ако няма мъгла, ако няма пандемия.

Последния път като минаха дори не уцелиха булеварда с публиката. Не ги видяхме от околните сгради, минаха на юг.

Кво правим ако ни нападне Албания? Война се води с машини, не с гол ентусиазъм. Тия отпадъци на кормилото нарязаха на скрап напълно годни военни машини.

Баш Костадинов има един репортаж с нарязани самолети. Реве ми се като го гледам това, макар да видях военната техника наживо как я поддържат.

Не помня в кое видео беше и какви бяха точните думи, ама Костадинов каза, че тая казарма, която той иска да връща щяла да бъде доброволна, за да хора с желание да влизат в нея. Или иначе казано, наясно е, че на сила нищо не става. Аз нямам нищо против доброволната.

преди 3 часа, саби написа:

Не помня в кое видео беше и какви бяха точните думи, ама Костадинов каза, че тая казарма, която той иска да връща щяла да бъде доброволна, за да хора с желание да влизат в нея. Или иначе казано, наясно е, че на сила нищо не става. Аз нямам нищо против доброволната.

Ама то и сега има доброволна казарма. Шкембе войвода дори се оплаква, че няма кандидати. Хем ти плащат, хем всяка вечер си до дупето на жена си.

Що не ходите да служите, пишман патриоти?

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Ама то и сега има доброволна казарма.

Еми, явно той нищо няма да промени. Тогава защо мрънкаш за тая казарма се едно ще те хване за врата и насила ще те напъха в нея?

преди 4 часа, саби написа:

Еми, явно той нищо няма да промени. Тогава защо мрънкаш за тая казарма се едно ще те хване за врата и насила ще те напъха в нея?

Веднъж го правиха това, пак ли?

Който поменува за нова наборна армия заслужава да го напъхат него вътре, доживот. Ама не като шапкар, ами да живее с войниците в общо спално.

преди 32 минути, IvanKirov написа:

Веднъж го правиха това, пак ли?

А е ти си бахти и треторазрядния манипулатор - хем сам потвърждаваш, че нищо такова няма се случи, хем продължаваш да питаш "пак ли": а спри да компрометираш собствените си доводи. Напъни го малко тоя мозък, па се сети кой ти е коза в ръцете, че само се оплиташ в плиткоумия в стила на класически соц. капут опровергаващ сам себе си.

преди 12 минути, sound написа:

А е ти си бахти и треторазрядния манипулатор - хем сам потвърждаваш, че нищо такова няма се случи, хем продължаваш да питаш "пак ли": а спри да компрометираш собствените си доводи. Напъни го малко тоя мозък, па се сети кой ти е коза в ръцете, че само се оплиташ в плиткоумия в стила на класически соц. капут опровергаващ сам себе си.

И каква ми е тезата?

Не виждам някакво противоречие. Който иска наборна армия е идиот, а който отива да служи по желание без заплата е идиот на квадрат.

/Off Откактго няма наборна  армия се наплодиха всякакви джендъри до откровени амбриажи.

*амбриаж = долен ляв педал.

Същото може да се каже и за каторгите в Белене Ловеч и Скравена. И за манифестациите под радиоактивния дъжд. Всяка от тези промени направи от железния мъж - пихтиен джендър. Друго си е всеки от ефрейтор нагоре да те юрка като първолак.

По темата - Възраждане рязко се отказват от премахването на плоския данък, и от низвергнатата съдия Ченалова. Вече не е в техните редици. Вслушаха се в народния глас!

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

преди 5 часа, IvanKirov написа:

По темата - Възраждане рязко се отказват от премахването на плоския данък, и от низвергнатата съдия Ченалова. Вече не е в техните редици. Вслушаха се в народния глас!

За 3 дена до изборите  рейтинга им ще скочи феноменално ? :giggle1:

КАк беше един лаф.. Късно е либе за китка....

преди 2 часа, miro20 написа:

За 3 дена до изборите  рейтинга им ще скочи феноменално ? :giggle1:

КАк беше един лаф.. Късно е либе за китка....

Честит първи април!

Възраждане разделят народа и са упорити като камикадзе.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.