Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Автор
преди 6 часа, lsmurf написа:

Аз пък проведох анкета в къщи и 100 процента отговориха че ще гласуват "Не подкрепям никого" така че със сигурност резултатите от изборите ще са такива. :D

И в моето вкъщи резултата е същия 😆

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 945,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Хихи, ракиените патриоти си наели дневален, под истеричните им клипове изчезват мнения, секунди след публикуването им.

Давай народе, фъргай за новия Волен!

• Автор

Е то триенето на коментари при тях си е константа от много време, ама пък ако верно става за секунди днес може и наистина да са сложили дневален 🤣

току-що, Michigan111 написа:

Е то триенето на коментари при тях си е константа от много време, ама пък ако верно става за секунди днес може и наистина да са сложили дневален 🤣

Като седнат с бирите и футбола - патриоти да ти види окото! Коцето ги подмами с намаление на данъка на най-окаяните финансово, и вече ще ме изядат у коментарите. Като стършели са за 50 лева келепирец! Туй, че ще останат без работа с натягането на данъчния хаос не им иде през акъл. Че и за чужбина няма да ги щат.

• Автор
преди 12 минути, IvanKirov написа:

Коцето ги подмами с намаление на данъка на най-окаяните финансово, и вече ще ме изядат у коментарите. 

Откак един от на Коцето хората обясняваше,  че китайските стоки за Европа не тръгвали от България, защото пристанище Варна не е дълбоководно,  съм спрял тотално да им слушам глупостите и популистките приказки какво и как ще направят. Защото дори и да искат, не могат, нямат знаещи и можещи хора в редиците си. 

преди 1 час, IvanKirov написа:

Коцето ги подмами с намаление на данъка на най-окаяните финансово

КОето означава че окаяните финансово у нас са дооста много, че тях не само Коцето ги подмамва. Което пък разбива твърденията бокови, за благоденствието до което ни е докарал.

преди 1 час, Michigan111 написа:

Откак един от на Коцето хората обясняваше,  че китайските стоки за Европа не тръгвали от България, защото пристанище Варна не е дълбоководно,  съм спрял тотално да им слушам глупостите и популистките приказки какво и как ще направят. Защото дори и да искат, не могат, нямат знаещи и можещи хора в редиците си. 

Те ГЕРБ хептен нямат знаещи и можещи, ама управляват.

преди 1 минута, Радул написа:

КОето означава че окаяните финансово у нас са дооста много, че тях не само Коцето ги подмамва. Което пък разбива твърденията бокови, за благоденствието до което ни е докарал.

Имаше един малоумник под клиповете на Възраждане. Разправяше, че ще идат да ни вземат парите с кръв. Нашите пари да ставали техни, че такива като мен били виновни за тяхното нямане, и ще горим  в ада. Каза го буквално.

Поне не се сърдете като ви кажа, че открито разделяте народа. Досега и един не е успял с разделение. Само с триене не се прави пропаганда, ама какво ли да очаквам от държавен служител дето не е попълнил данъчна декларация през живота си. Той щял да оправя бизнеса, смяятай!

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Имаше един малоумник под клиповете на Възраждане. Разправяше, че ще идат да ни вземат парите с кръв. Нашите пари да ставали техни, че такива като мен били виновни за тяхното нямане, и ще горим  в ада. Каза го буквално.

Поне не се сърдете като ви кажа, че открито разделяте народа. Досега и един не е успял с разделение. Само с триене не се прави пропаганда, ама какво ли да очаквам от държавен служител дето не е попълнил данъчна декларация през живота си. Той щял да оправя бизнеса, смяятай!

Гледам Бойко добре го оправи. Да го оставим да го довърши.

преди 2 минути, Радул написа:

Гледам Бойко добре го оправи. Да го оставим да го довърши.

Тъпо е да определяш за фенове на Бойко, които  нямат проблеми да си платят тока. Елементарно е, и невярно. Не са само Бойко, и музейния мишок, на тоя свят.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Тъпо е да определяш за фенове на Бойко, които  нямат проблеми да си платят тока. Елементарно е, и невярно. Не са само Бойко, и музейния мишок, на тоя свят.

КОментирам моментния оправяч на бизнеса, не знам защо го прие толкова лично.

• Автор
преди 15 минути, Радул написа:

Те ГЕРБ хептен нямат знаещи и можещи, ама управляват.

И какво общо има това с костадиновите възрожденци? 

току-що, Michigan111 написа:

И какво общо има това с костадиновите възрожденци? 

Твърдението ти, че и да искат не могат да направят нищо, щото нямали можещи и знаещи.

• Автор

Твърдението ти, че и да искат не могат да направят нищо, щото нямали можещи и знаещи.

Е, излъгах ли? 

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Е, излъгах ли? 

Да. Ето ГЕРБ също нямат можещи и знаещи, а виж колко много направиха.

• Автор

Да. Ето ГЕРБ също нямат можещи и знаещи, а виж колко много направиха.

Е виж се какво пишеш,  Радуле,  СЪЩО нямат можещи и знаещи... 🤣 Също като тез, които обсъждаме тук.  И не разбрах къде излъгах в крайна сметка.  За мене не стават ни едните, ни другите.  

преди 2 минути, Michigan111 написа:

Е виж се какво пишеш,  Радуле,  СЪЩО нямат можещи и знаещи... 🤣 Също като тез, които обсъждаме тук.  И не разбрах къде излъгах в крайна сметка.  За мене не стават ни едните, ни другите.  

Че не могат нищо да направят. Тук излъга.

Дали са едни и същи, също не е вярно, но ще ти го пиша като самозалъгване.

• Автор
преди 8 минути, Радул написа:

Че не могат нищо да направят. Тук излъга.

Дали са едни и същи, също не е вярно, но ще ти го пиша като самозалъгване.

Пиши ми го както желаеш,  но това че едните са некадърни също като другите може да бъде факт и без да са едни и същи.  

Че не могат нещо да направят не съм си и помислял даже,  золуми са способни да сътворят не по зле и от боеко.  За нещо градивно имах предвид, че не могат.  Защото, Радуле,  моите изисквания са такива. Да си вдигам задника да ходя да гласувам, че да сменям едни некадърници с други такива... айде нема нужда 😁 Вас щом ви влече, възраждайте се.  

преди 14 минути, Michigan111 написа:

.. Да си вдигам задника да ходя да гласувам, че да сменям едни некадърници с други такива... айде нема нужда 😁 Вас щом ви влече, възраждайте се.  

Той баш чиновникът Костадинов ако ставаше за нещо поне един служител щеше да има.

Ама като не може и иска още данъци.

Да не се затрие чиновническата каста, случайно! Малко плащали в музея! Двеста хиляди се развъдиха, и всеки яде по 4 пъти на ден, че и деца храни. Костадинов имал 3 или 4 забравих, Дренчев имал 6 броя деца. Патриоти, та дрънкат, само чуждото да не искаха...

преди 35 минути, miro20 написа:

"новия месия" май отпада... :getout:

Около 2% му дават екзитполовете, надявам се толкова да им е. Като тарани тръгнаха срещу половината народ, и то срещу тоя дето ги храни. Храни в буквалния смисъл.

• Автор

Толкова ще им е. И пак е победа за тях, аз в тая тема от месеци им повтарям,  че целта е да минат 1% и да гушнат субсидията. 

на 3.04.2021 г. в 15:54, Реджеп Иведик написа:

На трето място с 9.95% подкрепа в анкетата ни се нарежда партия Възраждане,

Реджеп какво стана с 9.96 те процента бе мен. :D

преди 6 минути, lsmurf написа:

на 30.03.2021 г. в 19:36, Реджеп Иведик написа:

Като гледам анкетата, за ГЕРБ 9 %, за Възраждане 16 %

:giggle1:

преди 9 минути, lsmurf написа:

Понеже ходя да сипвам (пиене) на ракиените патриоти. Цял ден вяха байраци и писаха "balgaria e na6a, pozdrav ot lion".

Цял ден ми се ежат колко не съм прав че не искам да им давам пари.

Вече се умълчаха, само на гербаджия ме псуват, ама умерено едно такова. Свиха байраци, отложиха възраждането за след още 4 години, и още повече намразиха стиснатите работодатели. Тия пинтии ньедни си стискат парите за своите служители, не ги дават на музейния служител, гадовете!

Пускам им извадки от тяхната програма, дословен цитат - тия ми викат трол гербаджийски. Върви му разбери! Мразят си програмата на любимата партия!

Като не даваме доброволно щели да ни вземат парите с кръв! Един ми го изтърси това буквално, наедно че трябвало да се саможертваме. Дървено желязо - хем пладнешки обир, хем доброволно да бъдело. Още не мога да я измисля тая логика, ама ми казаха, че ще прогледна. Те били прави щото са бедняци на минимална, аз пак съм бедняк, ама поне в чуждото не гледам. Следователно съм гербаджийски враг!

Костадинов обра лумпенотията на Волен, друго обяснение нямам!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.