Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 1 час, Greta Simmer написа:

@Коркодила, айде и за тебе има сладолед: 

443757011_0_640x640.jpg.7af068c1e0e142fd81b54136ced06ae6.jpg

Пускам си едно кафе в офиса, че трябва да изкарам за джобни.

IMG_1081.jpeg

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

Едни нашенски булки ме викат другата седмица за преводач в Амстердам. Сега преговаряме за хонорара. Май тим билдинг в някое хотелче. Са барна със сакото, цайсите, Транспортер  2ра част.

преди 46 минути, Коркодила написа:

Едни нашенски булки ме викат другата седмица за преводач в Амстердам. Сега преговаряме за хонорара. Май тим билдинг в някое хотелче. Са барна със сакото, цайсите, Транспортер  2ра част.

Са ш'те налазят завистниците...

Булки, булки ... не го приемай като вмешателство, но в подобни случаи хората съветват за по-сигурно веднага да се внася яснота... бе, Who is Who... шото...

Босът влиза в офиса си с трима чуждестранни гости и поръчва на секретарката :
- Направи кафета за тези трима пeдeрacти.
От групичката се чува:
- Двама пeдepaсти, аз съм преводача.

... разбира се ние сме мноо далече от таа ситуация, но се пак... приблизително... бе, каквото и да е, хората също така казват, че предупреденият е спасен!

А ко трее съм сериозен - успех, Корки!

преди 47 минути, Коркодила написа:

Корки ще ги отнесе тях с гоуфа като куцо пиле домат!

преди 2 часа, lebel написа:

Са ш'те налазят завистниците...

Булки, булки ... не го приемай като вмешателство, но в подобни случаи хората съветват за по-сигурно веднага да се внася яснота... бе, Who is Who... шото...

Босът влиза в офиса си с трима чуждестранни гости и поръчва на секретарката :
- Направи кафета за тези трима пeдeрacти.
От групичката се чува:
- Двама пeдepaсти, аз съм преводача.

... разбира се ние сме мноо далече от таа ситуация, но се пак... приблизително... бе, каквото и да е, хората също така казват, че предупреденият е спасен!

А ко трее съм сериозен - успех, Корки!

Тенкс бро.

Командировката е уредена!  5 дена ще ми дойдат дюшеш.

Добър ден, уважаеми форумци, форумки, форумчета ...

Честит ни седми сняг. Да изберете готини подаръци за Коледа, и задължително да украсите елха за Великден.

Отдавна не съм минавала ... няма смисъл да се оправдавам, или нещо, но някак не намирах време, и по-важното не е по "лоши обстоятелства" (нали се сещате-здраве, проблеми и т.н.)

Трябва вероятно да се запозная с настроения, обстановка и потребители пишещи, но ако не е много задължително, може и да пропусна, и да се направя, че ме е нямало от онзи ден. Щото сигурна съм, че сте обсъдили злободневни, добри и лоши събития, така че ... все тая, дали съм била тук или не.

Лееко бих се поласкала, ако на някого съм липсвала, но и да не съм, ще го преживея с две текили :cool:

Сега ще ви оставя едно (дълго) поздравче ... от една мацка, която си слушам последните няколко седмици в работа със слушалките, защото ... в стая с осем човека, това е начинът. Но по-интересното е, че я чувах за първи път. Че когато се опитах да намеря нещо за нея в Интернет, не успях. Само в Спотифай и Тубата, дълги като сетлистове песни, които не са кавъри, а изключително приятни мелодии и текстове оригинални!  В един момент се усъмних да не е Изкуствено-генерирано от AI с избрани снимки и глас, но чак толкова да е напред всичко, не ми се вярва. Впечатлена съм и много доволна. Надявам се и на вас да ви хареса ...

Специално от това по-долу от 3:27 ми е любимото

преди 2 часа, Maleficient написа:

Добър ден, уважаеми форумци, форумки, форумчета ...

Честит ни седми сняг. Да изберете готини подаръци за Коледа, и задължително да украсите елха за Великден.

Отдавна не съм минавала ... няма смисъл да се оправдавам, или нещо, но някак не намирах време, и по-важното не е по "лоши обстоятелства" (нали се сещате-здраве, проблеми и т.н.)

Трябва вероятно да се запозная с настроения, обстановка и потребители пишещи, но ако не е много задължително, може и да пропусна, и да се направя, че ме е нямало от онзи ден. Щото сигурна съм, че сте обсъдили злободневни, добри и лоши събития, така че ... все тая, дали съм била тук или не.

Лееко бих се поласкала, ако на някого съм липсвала, но и да не съм, ще го преживея с две текили :cool:

Здравей, Малеф... дано не ти се стори твърде фамилиарно. Поласкай се... леко или тежко няма значение, все ше бъдеш зле разбрана  :шега:

На мен ми липсваше... са, да съм си загубил съня, не... няма и да ми повярваш, ако го твърдя. Но се сещам за теб. А че още няма изразяваща същото тарапана (освен нас с цър-вул), то е щото тия, на които би липсвала, също липсват. Предимно. Не, не, всичко е наред, надявам се. Който, когато и колкото.

Хубаво е когато няма "лоши обстоятелства". Убеден съм, че това се отнася и за младежа, когото може би за в бъдеще ше е по-уместно да наричам младия мъж.

Радвам се, че намина. Аз още не съм си тръгнал... за което още се чудя дали да се радвам...

Написах горното  доброволно, в пълно съзнание, сравнително адекватен, несъмнено трезвен и... с известно приближение, ясна мисъл...

Наистина се радвам, Малеф! Отбивай се.

... не е "фамилиарно", много е Мило, и поради някаква причина ти вярвам (нищо че не се познаваме лично и в реалността), и ти Благодаря, че с думите си ме накара да се почувствам приятно, че наминах ... `са ше пробвам вече тоолко да те впечатля, че следващия път да си загубиш съня :jumping11:хи-хи, че за какво ти е тоа сън?! я се стегни! ше ми спи!

Не съм отделила още време, но се надявам и Плавников ДаркоПрекрасний да изплува отнякъде, че и той да се похвали с нещо ...

Иначе, се радвам, че държиш Нивото, и няма да го зарязваш, щото така е най-лесно. Ама търпеливо и с постоянство, много будисти биха те похвалили :bubblegum:

Лека нощ, че утре ... нищо че предКоледно е работен ден ... не мрънкам, само отбелязвам

Добро утро, малки снежни човеченцааа :bubblegum:има снягче попокрило нежно тревичката, но какво от това

От тотото и този път не спечелих. Трябва да си взема един асистент, и да му казвам какви числа пускам, а той да пуска комбинации от всички други, но не и от моите. Как може аз да съм цъкнала: 42, 43, 45,46 - да се паднат 44 и 47??? Кажете ми?! Знам знам, върви ми в ...диетите, ама друг път.

Нищо де, това не пречи понеделника и седмицата да са яки.

Още повече, че Безценното (вече трябва да е БезценниЯТ) тази седмица с отбора на УНСС-то са на първенство по волейбол у СръПско!! Казах му, че сръпските братя са доста добри във волейбола и баскетбола. Той някакъв: да, да. И после идва и ми казва: Ама аз си мислех, че ще е някакъв такъв приятелски мач по съседски, а те и Италианци щели да бъдат ... мнооого ме е яд, че не мога да отида :huh: но здраве да е! Дано да се представят добре, и от сряда стискайте палци.

Хайде приятен ви снежен априлски ден :cool:

преди 4 минути, Maleficient написа:

Добро утро, малки снежни човеченцааа :bubblegum:има снягче попокрило нежно тревичката, но какво от това

От тотото и този път не спечелих. Трябва да си взема един асистент, и да му казвам какви числа пускам, а той да пуска комбинации от всички други, но не и от моите. Как може аз да съм цъкнала: 42, 43, 45,46 - да се паднат 44 и 47??? Кажете ми?!

Добро утро. И тук имаше лек снежец върху колите. Иначе и аз бях пуснал тото тази седмица ей така просто за разнообразие и съм уцелил само 2 числа 39 и 47. :)

Хубав ден и успешна седмица!

преди 7 часа, Maleficient написа:

От тотото и този път не спечелих. Трябва да си взема един асистент, и да му казвам какви числа пускам, а той да пуска комбинации от всички други, но не и от моите. Как може аз да съм цъкнала: 42, 43, 45,46 - да се паднат 44 и 47??? Кажете ми?! Знам знам, върви ми в ...диетите, ама друг път.

Нищо де, това не пречи понеделника и седмицата да са яки.

...

Щяха да са по-яки, ако по алгоритъма на 5 от 35, където се падна 41, при теб се бяха паднали 52 и... 55 примерно.

преди 7 часа, Maleficient написа:

...

Още повече, че Безценното (вече трябва да е БезценниЯТ) тази седмица с отбора на УНСС-то са на първенство по волейбол у СръПско!! Казах му, че сръпските братя са доста добри във волейбола и баскетбола. Той някакъв: да, да. И после идва и ми казва: Ама аз си мислех, че ще е някакъв такъв приятелски мач по съседски, а те и Италианци щели да бъдат ... мнооого ме е яд, че не мога да отида :huh: но здраве да е! Дано да се представят добре, и от сряда стискайте палци.

Хайде приятен ви снежен априлски ден :cool:

Блажени години.

Не ти трябва да ходиш. Сети ме как един местен авер (който също залипсва, дано е добре), с чувство за хумор, което ми допада,  в съседната дрън - дрън - тема се аргументира защо "жените нямат място във футбола"...

Цитат

Но, за едно съм сигурен и твърдо убеден - жените нямат място във футбола.
Като ходехме на мачовете на малкия - аз гледам и коментирам футбол, тя гледа кой го рита (и до сега ги помни и споменава роднините им) хахах

Са, верно че твоя юнак не могат да го ритнат, освен под мрежата (пу-пу--пу, да не му е уроки), но... бе, ше му се радваш като си дойде.

Хубав ден и на вас, който където и да е. И, дето се вика, от здраве да се не куртулишете!

едит: палци, зъби... к'вото кажеш

едит2: имам некъф смътен спомен, че си споменавала и за твоя афинитет към волейбола... Са, той от теб ли... или ти покрай него си прифанала...Дали си тренирала ила само го харесваше... не помни кратуна проста.

Ае, успех!

преди 1 час, lebel написа:

Щяха да са по-яки, ако по алгоритъма на 5 от 35, където се падна 41, при теб се бяха паднали 52 и... 55 примерно.

Блажени години.

Не ти трябва да ходиш. Сети ме как един местен авер (който също залипсва, дано е добре), с чувство за хумор, което ми допада,  в съседната дрън - дрън - тема се аргументира защо "жените нямат място във футбола"...

Са, верно че твоя юнак не могат да го ритнат, освен под мрежата (пу-пу--пу, да не му е уроки), но... бе, ше му се радваш като си дойде.

Хубав ден и на вас, който където и да е. И, дето се вика, от здраве да се не куртулишете!

едит: палци, зъби... к'вото кажеш

едит2: имам некъф смътен спомен, че си споменавала и за твоя афинитет към волейбола... Са, той от теб ли... или ти покрай него си прифанала...Дали си тренирала ила само го харесваше... не помни кратуна проста.

Ае, успех!

Ха-ха. Бе това за числата явно се е случило  наистина... аз като не следя изрично, ми се мернаха някакви шегички, ама не ги разбирах и подминавах. Но ето че няма невъзможни неща!

Убеди ме, че не трябва вЕрно да ходя. Просто се сетих, че като беше по-малък, тогава ходеше на баскетбол от "Славия", и аз първа писта на първите редове, яко фенски виках. Срещу някакво спортно училище от Перник- те тия бяха някакви машини и имаше едно мургаво много врътливо и нахално, и ние с една друга майка само: "Спъни го! Не му давай да стигне до коша!"- треньорите ни зяпат странно, а мойто слуша ... и фал. Онова обаче вкара само едно от две, та бяхме доволни. После обаче мургавото и то го спъна, обаче мойто ги вкара и двете!!! И едни татковци зад мен като скочиха да пляскат, а след турнира се изредиха да го поздравяват ...беше много яко усещане.

Обаче в един момент каза: " Баскетбола ми е много скучен! Аз знам как се играе вече, и не ми е интересно!". И тогава му казах, хайде, ако искаш волейбол, защото си висок да си ползваш височината ... и има там една история с ЦСКА-то, но ме мързи да разказвам. Но започнаха приятели, смесено момичета и момчета редовно да ходят след училище да играят по разни игрища. Даже си плащаха зали. Но не се записа към отбор или клуб, докато не влезе в УНСС - тогава вече по-сериозно се зае и имат медали от някакви си нашенски универсиади, нооо винаги милите са Втори, щото НСА-то нали се сещате... Той дори ми е споделял, че чисто физически са оогромни като мутанти :) много исках плувец да стане, защото е индивидуален спорт, хубаво тяло се оформя за мъже, и няма особени травми, нооо той не искаше.

Аз волейбол не съм играла или тренирала сериозно, но да, харесва ми да гледам, особено жени ;)

Харесва му физическата активност- фитнеси, хранителни режими, готвя като за трима, но да  е здрав. В сми, не е много по учене, да знае и т.н. за спортистче е родено.

Доволна съм от днешния ден. Никой не ме подразни или извади от обувките. Послушно изпълнявах желания разни, без да влагам особени "усилия". 

Между другото всеки ден от около месец правя коремни преси, 5х10 по насоки от ИнструкторЪт (по-горе)- не виждам особена разлика, но все тая.

Също така на едното пълнолуние направихме с колежки един цял гладен ден- моят даже си беше 36 часа, без трохичка да боцна - нямаше никакъв ефект, но при следващото пак, ей така за изчистване.

Последно, че стана дълго.... Загледала съм един сериал 3Body Problem (на тоя сценарист и режисьор къде е на ГеймЪф Тронс)- не е лошо, ама ще видим, че още съм в началото.  Иначе каста от актьори и идеята ми харесва ...

Спирам, че ме хвана клавиатурогореята (няма такава дума, но карай)

Ауч, и Наздраве!

преди 5 часа, Maleficient написа:

Ха-ха. Бе това за числата явно се е случило  наистина... аз като не следя изрично, ми се мернаха някакви шегички, ама не ги разбирах и подминавах. Но ето че няма невъзможни неща!

Убеди ме, че не трябва вЕрно да ходя. Просто се сетих, че като беше по-малък, тогава ходеше на баскетбол от "Славия", и аз първа писта на първите редове, яко фенски виках. Срещу някакво спортно училище от Перник- те тия бяха някакви машини и имаше едно мургаво много врътливо и нахално, и ние с една друга майка само: "Спъни го! Не му давай да стигне до коша!"- треньорите ни зяпат странно, а мойто слуша ... и фал. Онова обаче вкара само едно от две, та бяхме доволни. После обаче мургавото и то го спъна, обаче мойто ги вкара и двете!!! И едни татковци зад мен като скочиха да пляскат, а след турнира се изредиха да го поздравяват ...беше много яко усещане.

Обаче в един момент каза: " Баскетбола ми е много скучен! Аз знам как се играе вече, и не ми е интересно!". И тогава му казах, хайде, ако искаш волейбол, защото си висок да си ползваш височината ... и има там една история с ЦСКА-то, но ме мързи да разказвам. Но започнаха приятели, смесено момичета и момчета редовно да ходят след училище да играят по разни игрища. Даже си плащаха зали. Но не се записа към отбор или клуб, докато не влезе в УНСС - тогава вече по-сериозно се зае и имат медали от някакви си нашенски универсиади, нооо винаги милите са Втори, щото НСА-то нали се сещате... Той дори ми е споделял, че чисто физически са оогромни като мутанти :) много исках плувец да стане, защото е индивидуален спорт, хубаво тяло се оформя за мъже, и няма особени травми, нооо той не искаше.

Аз волейбол не съм играла или тренирала сериозно, но да, харесва ми да гледам, особено жени ;)

Харесва му физическата активност- фитнеси, хранителни режими, готвя като за трима, но да  е здрав. В сми, не е много по учене, да знае и т.н. за спортистче е родено.

Доволна съм от днешния ден. Никой не ме подразни или извади от обувките. Послушно изпълнявах желания разни, без да влагам особени "усилия". 

Между другото всеки ден от около месец правя коремни преси, 5х10 по насоки от ИнструкторЪт (по-горе)- не виждам особена разлика, но все тая.

Също така на едното пълнолуние направихме с колежки един цял гладен ден- моят даже си беше 36 часа, без трохичка да боцна - нямаше никакъв ефект, но при следващото пак, ей така за изчистване.

Последно, че стана дълго.... Загледала съм един сериал 3Body Problem (на тоя сценарист и режисьор къде е на ГеймЪф Тронс)- не е лошо, ама ще видим, че още съм в началото.  Иначе каста от актьори и идеята ми харесва ...

Спирам, че ме хвана клавиатурогореята (няма такава дума, но карай)

Ауч, и Наздраве!

А може ли да плува? Предполагам - да... Хубаво е да може, щото... бе, хубаво е, няма да обяснявам що. Но е хубаво!

Често се шегувам, че в някой от предишните си животи съм бил неква риба. Имах чувството, че се сливам с водата. Ма нешо подобно май вече съм писал. Стотина пъти. Само тука. Ко бех добър, колкото Клифърд Саймък, щех да напиша "Всичко живо е вода". И футбол.

Колкото до "клавиатурогореята", винаги съм се водил от разбирането си, че щом напиша неква дума, спорът дали я има или не, става излишен. Щом съм я написал, начи я има!

Хубава вечер!

пп ааа,  Послушно изпълнявах желания разни, без да влагам особени "усилия"... ми звучи некак като изявление на разочарована от липсата на истински предизвикателства златна рибка. А к'ви рибари имаше ено време. 

едит:  и една песен, която... може и да не е "твоята", но мен просто ме размазва... в превъзходната степен на понятието

Здравей @Maleficient! Аз съм Меди с ново име. Изчетох всичко, което сте си писали.

Колкото до плувците, аз се сетих за новия ерген Виктор Русинов - той нали е плувец и да, има страхотно тяло. 

Успех на твоето момче в мача и дано да бият! 🙂

преди 8 часа, Maleficient написа:

като изядеш една торта  след това така е ....

преди 18 часа, Banesc написа:

като изядеш една торта  след това така е ....

Не е така, защото не изяждам торта след това. Това не ми е толкова важно или изкушаващо, но организма и гените са си важни.
Ако го пишеш от твой си личен опит, има някакви начини за потискане на този въглехидратен глад, но разгледай, мен не ме касае.

преди 19 часа, Муца написа:

Здравей @Maleficient! Аз съм Меди с ново име. Изчетох всичко, което сте си писали.

Колкото до плувците, аз се сетих за новия ерген Виктор Русинов - той нали е плувец и да, има страхотно тяло. 

Успех на твоето момче в мача и дано да бият! 🙂

Добър вечер, уважаема Средиземноморская :) радвам се, че още си тук и пишеш.

Дано ти се случват интересни неща.

Мани ги тия Ергени ... големи са позьори- доколкото ми се мяркат от рекламите, и никой не ме впечатлява с нещо особено. Може да е от възрастта, но те уверявам, че навън в реалността има доста "обекти на желание", които си заслужават. Давай смело :cool:

Мерси за пожеланията! Ще му предам. И да не бият, ще е някакъв негов си опит, и съм сигурна, че ще е много доволен.

При теб нещо интересно? ти не учеше ли нещо ...я се похвали :bubblegum:

преди 6 минути, Maleficient написа:

Не е така, защото не изяждам торта след това. Това не ми е толкова важно или изкушаващо, но организма и гените са си важни.
Ако го пишеш от твой си личен опит, има някакви начини за потискане на този въглехидратен глад, но разгледай, мен не ме касае.

нямам въглехидратен глад  не ям сладко

яде ми се  телешки суджук

евентуално пица с гъби люто домати и серени

или пържения айца 

салата снежанка 

преди 22 часа, lebel написа:

А може ли да плува? Предполагам - да... Хубаво е да може, щото... бе, хубаво е, няма да обяснявам що. Но е хубаво!

Често се шегувам, че в някой от предишните си животи съм бил неква риба. Имах чувството, че се сливам с водата. Ма нешо подобно май вече съм писал. Стотина пъти. Само тука. Ко бех добър, колкото Клифърд Саймък, щех да напиша "Всичко живо е вода". И футбол.

Колкото до "клавиатурогореята", винаги съм се водил от разбирането си, че щом напиша неква дума, спорът дали я има или не, става излишен. Щом съм я написал, начи я има!

Хубава вечер!

пп ааа,  Послушно изпълнявах желания разни, без да влагам особени "усилия"... ми звучи некак като изявление на разочарована от липсата на истински предизвикателства златна рибка. А к'ви рибари имаше ено време. 

едит:  и една песен, която... може и да не е "твоята", но мен просто ме размазва... в превъзходната степен на понятието

Може да плува.

Посещаваше яка детска градина, в която си имаше басейн. Не че от там, но после и от първи клас започна и си ходеше редовно на плуване ... Просто не бях настоятелна и сериозна, още докато беше малък и повече се водеше/слушаше,, да го бях записала в клуб или при треньор. Защото после колкото и добре да си плувашее всички стилове, започна да се влияе от приятели, и нямаше кой да го подхване и дисциплинира да е само с това. Но нищо де.

пп. Златна рибка точно не съм, но малко отегчена Щука може би, с обърнатото значение вместо да е "по заповед на Щуката", май е " по Заповед за Щуката"

Мерси за песничката :sunglasses:

Аз съм малко изморена ... и утре ще върна поздравче ... или я сега, че днес се присетих за едно старо парче

Малко стресово започна деня ... Младежът се успа!! Стана ми тъпо и мъчно, защото звучеше отчаяно и нещастно. Знаеше, че той си е виновен, но не опита в първия момент да потърси Решение, а сякаш беше готов да се откаже, и да си остане тук и да не отиде. А като по-малък не беше така. даже като им правеха едни тестове в училище психоложките, резултатите му бяха на "оптимист", и как се опитва да намира изход. 

Всичко е наред вече де. Взе си такси. Настигнали са автобуса до някаква бензиностанция в Люлин, и вече е на път с отбора в автобуса.

Дано се представят добре :sunglasses:

Да ви се оплача, че напоследък много се зарибих по онлайн пазаруването :huh: по-зле е от хазарт и други зависимости. Вълнение и лека радост като поръчам. После два-три дни докато си ги нося. И после ми все тая и се чудя вече къде да ги прибирам в гардероба. Трябва да се стегна и да се поспра малко ...дамм

Да видим каква музика да пуснем ...

преди 15 часа, Banesc написа:

нямам въглехидратен глад  не ям сладко

яде ми се  телешки суджук

евентуално пица с гъби люто домати и серени

или пържения айца 

салата снежанка 

... а дали има значение, че си мъж? Хормони, това-онова? И ще ми е много интересно, ако мъжете имат менопауза, ама не тия къде уж ги пишат хипотетично, а със същите физически симптоми и последствия за целия организъм.

Иначе и аз съм фен на всякакви  други храни, без да е задължително сладкото.

А точно пък торта, даже не помня от кога не съм яла ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.