Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

на 1.07.2025 г. в 22:46, M.Николов написа:

Я, как си друже?

Привет друже!

на 1.07.2025 г. в 23:37, lebel написа:

Я, "наш'та" песня. ...

...

Привет, и аз се радвам да те видя... 

преди 20 часа, Maleficient написа:

Добър ден, мили летуващи къде ли не...

...

Драго ми е да те мерна Малефчо!

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

на 4.07.2025 г. в 0:17, Муца написа:

Този моя си е добре, наскоро излезе от казармата.

Муцка, с такива млади агънца ли си играеш ти? 😄

преди 2 часа, Greta Simmer написа:

Муцка, с такива млади агънца ли си играеш ти? 😄

Ох леле 😆,

имах предвид Джимин. За него говоря. Банец ми показваше новина за друг кореец, който е починал и той мислел, че е същия. 

Добър вечер.

Минавам да отбележа, че ... всичко е наред. Гледам някакъв сериал "Падението на Домът Ъшър" - нещо си за бялата мафия- било по разказ на Едгар Алън По (не знаех, признавам)- едва ли Мистър  Едгар си е мислел за чернокожи лесбийки и други гейове и наркомани като е писал разказа, но добре, че почива в мир и вдъхновява Поп-културата на 21-ви век! Има страхотна музика. Сценарият е на ... писател, който е популярен и има издадени книги, една от които си харесах и ще си я взема в скоро време - стига с тия дрехи и обувки, време е малко книги да си закупя. И, Музиката! много важно, ще ви пусна един фрагмент, който много ме изненада ... защото е от " Newman Brothers"- а аз знам за едни Майкъл и Томас Нюмън, които са написали великолепна музика за много филми. И в първия момент си помислих, че са те, но се оказа, че са едни съвсем различни имена на композитори ... Харесва ми в сериала една много тънка "сюжетна линия", която амбицира и в същото време оневинява главните действащи лица - за алчността, за оцеляването, за успех на всяка цена. И друг един, втори план, психологически, как да бъдеш ... хъм ... лицемер, но професионален, за да не позволяваш на по-незаслужили да те тъпчат.

Също така е жега. Пия розе. Наздраве! Пуснах пак тото. Мислех да чета, но нещо не го направих, защото ми беше жега (знам, тъпо оправдание, но това имам)

Двама починали известни актьори ... за Майкъл Медсън ми е много тъжно, защото беше готин синеок гъзар, но такъв е живота. Да почива в мир!

и, Лека нощ :sunglasses:

... пианото от 1:00 - няколко секунди са , но ...

на 3.07.2025 г. в 10:23, darkterminal написа:

Драго ми е да те мерна Малефчо!

Как така " да ме мернеш??"- ти се мерваш, а аз тука ви бая на всички разлетели се, да си живеят животеца  иии евентуално да се присетят, че може би едни клети мишлета влизат да надзъртат, дали няма някак ... една изоставена Въртележка със скърцане да се позавърти... подсмрък ...

поздравче, спещшъли

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 4 минути, Maleficient написа:

Също така е жега. Пия розе. Наздраве! Пуснах пак тото. Мислех да чета, но нещо не го направих, защото ми беше жега (знам, тъпо оправдание, но това имам)

Наздраве и да спечелиш джакпота! 💰🍀

Пия сайдер, Savanna Angry Lemon. Пускам си тото в дните, в които се чувствам късметлийка. Обикновено това е, когато сутрин карам детето на училище и в най-големия трафик ми се отвори паркомясто точно до гейта. И печеля по 10-15 ранда, колкото да си възстановя парите, с които съм си купила фиша. 😆

на 5.07.2025 г. в 21:57, Коркодила написа:

За сега си играе само с гумените играчки @Муца То казарма няма от 2002. Аз бях последния набор.

@Муца ги харесва млади и дръпнати, да ѝ даде Бог едно корейче. :emoji_orte-93:

преди 5 минути, Greta Simmer написа:

Наздраве и да спечелиш джакпота! 💰🍀

Пия сайдер, Savanna Angry Lemon. Пускам си тото в дните, в които се чувствам късметлийка. Обикновено това е, когато сутрин карам детето на училище и в най-големия трафик ми се отвори паркомясто точно до гейта. И печеля по 10-15 ранда, колкото да си възстановя парите, с които съм си купила фиша. 😆

Ех, че ме изненада ... Мерси за пожеланието, ама аз ше съм доволна и на една 5-ка... джакпота, е за хора, които ... вероятно имат нужда от материален стимул и знаят какво да го правят. Мисълта ми е, че не е изрична цел, а просто опит.

Наздраве.

:mail1:

*иначе това че в България няма казарма, не значи, че в Корея няма- ама не се меся в тази тема- само се чудя, защо още Муц-ката не е заминала  за Корея ;) да участва в тамошния Ерген и после ще ѝ е "постлано"... но може да понаучи малко корейски за начало 

Аз харесвам само Джимин... и Техьонг. 😁 Не искам нищо, не взимайте Муца на подбив. 😒🫢

В Корея не вярвам да има "Ергенът", само тук се подиграват така долно с жените и им плащат за това. 🤮

Добро утро! От тази жега/задух не знам колко пъти се будих и даже мокрих със студена вода :( та съм ненаспала се ... ама ще се оправя.

преди 5 часа, Муца написа:

Аз харесвам само Джимин... и Техьонг. 😁 Не искам нищо, не взимайте Муца на подбив. 😒🫢

В Корея не вярвам да има "Ергенът", само тук се подиграват така долно с жените и им плащат за това. 🤮

Не те взимам на подбив, а френдли ти предлагам възможност да посетиш Корея. Може да е готино там. :cool: но щом не искаш, ти си знаеш.

Аз нещо се чудя до Тенерифе дали да не отскоча ;)

преди 9 часа, Муца написа:

Аз харесвам само Джимин... и Техьонг. 😁 Не искам нищо, не взимайте Муца на подбив. 😒

Не те вземаме на подбив. Всеки може да си има предпочитания и това не е повод за подигравка. Но ако ти е неприятно - няма повече. 🤗

Аз много харесвам южнокорейски сериали, а също и китайски.

Препоръчвам Eternal Love: Ten Miles of Peach Blossoms - разказва се за любовта между високопоставената богиня Бай Чън и коронования принц Йе Хуа, която се развива в три живота и три различни измерения. Гледах го по Нетфликс.

преди 9 часа, Муца написа:

На нашите ергенки даже пари не им дават - излагат се напълно безплатно.

преди 3 часа, Maleficient написа:

Аз нещо се чудя до Тенерифе дали да не отскоча ;)

Как е времето там по това време на годината? 

преди 14 часа, Greta Simmer написа:

Не те вземаме на подбив. Всеки може да си има предпочитания и това не е повод за подигравка. Но ако ти е неприятно - няма повече. 🤗

Аз много харесвам южнокорейски сериали, а също и китайски.

Препоръчвам Eternal Love: Ten Miles of Peach Blossoms - разказва се за любовта между високопоставената богиня Бай Чън и коронования принц Йе Хуа, която се развива в три живота и три различни измерения. Гледах го по Нетфликс.

На нашите ергенки даже пари не им дават - излагат се напълно безплатно.

Знам, че не го правите, просто се шегувам. 

Аз за нашите ергенки говорех, от предаването плащат на мъжете , а не на тях. Даже победителката не взима нищо. 🤦‍♀️

китайците прилагат схемата на хитлер- трудът ще ви направи свободни

завладявят света с работа докато другите затъват  в калта с наркотици и безделие .

преди 13 минути, Banesc54 написа:

китайците прилагат схемата на хитлер- трудът ще ви направи свободни

завладявят света с работа докато другите затъват  в калта с наркотици и безделие .

Масово убиват децата си от женски пол. Мъжете са с 30-40 милиона повече от жените.

преди 4 часа, Муца написа:

Масово убиват децата си от женски пол. Мъжете са с 30-40 милиона повече от жените.

че ги убиват убиват ги

до  6 месеца  имат право да ги убият така съч чувал може да е и американска пропаганда 

иначе причината е в морската храна

според диетата с е определя пола  на диетата

преди 2 часа, Banesc54 написа:

според диетата с е определя пола 

При симсовете е така, но при хората няма научно доказани методи, които да определят пола на бебето. 👶

преди 6 часа, Greta Simmer написа:

При симсовете е така, но при хората няма научно доказани методи, които да определят пола на бебето. 👶

Това не го знаех. А The sims ми е любимата игра

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.