Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

на 1.07.2025 г. в 13:09, Profruit написа:

Квантовата заплетеност работи дори в Поморие!!!

Netflix - втори сезон на "Kой е Dr. Profruit?"

Някъде в последните години ми е убягнал момента в който, прословутото ти чувство за хумор, отличителните ти белези и докторската ти степен са прекрачили родната ни гранична линия. Много съм изостанала, защото последното което помня, беше свързано с тресящи се джамове на Изток...Но пък се радвам, че си жив, здрав и невредим понастоящем поморийски гларус :biggrin:

Сигурна бях, че нищо не се губи в това пространство, просто променя своята форма...или местонахождение!

Добър ... вечер. Лятна вечер.

Не съм се вясвала от известно време, но това не е оттегляне, а лека "пауза".

Онзи ден исках да ви споделя за Цицо Василис (чичкото грък, с който си разхождаме кученцата)- май съм го споменавала. И че ми е разказвал как от 30 години е в България, много я харесва ... ниСто це не говори перфектен българско, ама така има интересно житие... Той е едно такова човече, плешивичко, но много сладко, с изправена стойка (тренирал е тенис на корт), имал много имоти по Гърция, но се скарал с бившата си жена, която му взела всичко и техните, та дошъл тук. И с "Албенчето" са семейство. Има (уж) бизнес с курабийки, и напоръчва от гръцко с кашони, а после ги опаковат в целофанче, 5-6-макс 10, с панделка и ги продават на тройна, ако не и петорна цена. Общителен. Преживял човек. Преборил Рак на простата ... и много симпатичен като се усмихва. Приятно ми е като се срещаме и си общуваме. Разпитва ме, иска да опознае, но на мен ми е леко ... далечен, и съвсем общо му разказвам или кратко отговарям. Имам ли деца? Да. Колко е голям? и т.н.

... та онзи ден, задават се те с Чери (женско кученце-много сладко и жизнено) и така обикновено питам: как сте? Отговор: Не сме добре!- и един такъв сериозен ...притесних се, нещо да не се е случило, а той самичък продължава: В депресия съм!!! ...аз малко изненадана, и тъкмо да кажа: Баси съвпадението, щото и аз!! но той ме изпревари и продължи: МоЗе ли Цовек на когото дърЗиш непрекъснато да ти противореЦи???... и аз уж да го успокоя отговарям бързо: Може! - той се разсмива, защото нали очаква, че разбирам, че е риторичен въпрос, но после продължавам: това си е характер. Не се тормозете!
Но някак беше тъжен с наведена глава и след десет минути си тръгнаха. Стана ми мъчно. Но знаех, че всичко отминава. И днес вече си беше съСтия цицо Василис, усмихнат, ведър ... Албенчето се появи по някое време, все едно нищо не се е случвало преди дни и така.

Иначе, при мен всичко е Топ! Нищо, че жега. Нищо, че нямам климатик ... в работата ... както винаги е тъпо, ама и тази седмица, и живот и здраве ще се спася някъде по моренцето.

на 18.07.2025 г. в 8:50, lebel написа:

Дороги. Александр Мамутов (Авторская песня) ... для всех

и за Малеф ( @Maleficient ) ... която вероятно още ми е сърдита...

... а може и да и е минало

За какво да съм сърдита? Аз обичам да съм сърдита ... ама като не знам за какво ми е леко неудобно:shy11:

на 22.07.2025 г. в 20:39, lebel написа:

едит: освен стихчето, помня и един коментар, който нявга ме изкефи. На Еми, която не съм виждал скоро тъдява, но надявам се е добре...

Твърде добре! Живота е прекрасен и просто удивителен! 

Как сме, как сме? Надявам се да намирам всички в добро здраве и прекрасно разположение на духа?

преди 15 минути, emmi написа:

Как сме, как сме? Надявам се да намирам всички в добро здраве и прекрасно разположение на духа?

Духът и разположението са екстра! а ти как ги махаш тия сандали ... не ги ли изтърка по тия яхти беее :* добър вечер и Наздраве, Гуспужа!

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 1 минута, Maleficient написа:

Духът и разположението са екстра! а ти как ги махаш тия сандали ... не ги ли изтърка по тия яхти беее :* добър вечер и Наздраве, Гуспужа!

Ам, как - ходя боса, как!? Няма да си хабя сандалете, я!

преди 5 минути, цър-вул написа:

Тя е със спешъл едишън сандрали - с Пирели подметки...

Шляпам по капли цяла седмица. Голям кеф! Утре ,обаче, ще се наложи да се обуя, че товарим Динозаврите и ги връщаме обратно в Родината им

преди 13 минути, цър-вул написа:

Тя е със спешъл едишън сандрали - с Пирели погмедки...

почти Мишелинки :bubblegum:

преди 7 минути, emmi написа:

Шляпам по капли цяла седмица. Голям кеф! Утре ,обаче, ще се наложи да се обуя, че товарим Динозаврите и ги връщаме обратно в Родината им

Как хитро отклоооони фокуса, който беше на Яхти-тууу!

Трябва да си скътала някоя в някой залив ... за ` секи случай :hush: ако ме разбираш ... къде малко арматурка от Руситу да се пренесе ... ее, чЕкай де, четох, как не мое вече на обществено място там в българската Виена да се порка! Ей това е!

и БГ ганьо ще го  докарат да носи джапанки  направени от износени гуми 

между другото африка вече си върнаха златото от колонизаторите

кога ще стигнем африканците 

Сергеев, какви африканци бе, братле? Давай евреите да стигаме, че скоро няма да ги има :jumping11:

преди 3 часа, Maleficient написа:

Добър ... вечер. Лятна вечер.  

...

За какво да съм сърдита? Аз обичам да съм сърдита ... ама като не знам за какво ми е леко неудобно:shy11:

Добра! И лятна!  С "Изомрудъ"... или... познавайки донякъде изтънчения ти вкус, може би без...

За какво, за какво... като се замисля... май не познавам жена, на която това незнание да е попречило...  а "неудобството" да отдадем на доброто възпитание

преди 1 час, emmi написа:

Радвам се. Че намина - също. И здравето и духът са разположени в рамките на теорията на относителността... или - както казват в Лакония - биват.

С какво да ви поздравя двечките...

и докато се чудех, то дойде време и за моята любима петъчно полунощна

Петък полунощ, във пиано бар,
срещнах пианист, тъжен, сам и стар...

каква картина, само с два реда... едит: не спирам да и се наслаждавам

преди 10 часа, lebel написа:

Добра! И лятна!  С "Изомрудъ"... или... познавайки донякъде изтънчения ти вкус, може би без...

За какво, за какво... като се замисля... май не познавам жена, на която това незнание да е попречило...  а "неудобството" да отдадем на доброто възпитание

Радвам се. Че намина - също. И здравето и духът са разположени в рамките на теорията на относителността... или - както казват в Лакония - биват.

С какво да ви поздравя двечките...

и докато се чудех, то дойде време и за моята любима петъчно полунощна

Петък полунощ, във пиано бар,
срещнах пианист, тъжен, сам и стар...

каква картина, само с два реда... едит: не спирам да и се наслаждавам

Топличко. А зимата е след има-няма три месеца. Че и по-малко. Морето е като един лъснат от употреба тиган - гладък и блестящ. Сега като тръгнем ще гледам как го делим на две и правим пътека.

Наоколо само българска реч. Забелязали ли сте колко шумни и кресливи са сънародниците ни?  Вече знам подробности от житието на близседящите, как са си прекарали почивката, с кого са имали проблеми в хотела, къде тренира дъщерята на едните и къде живеят другите. Също с кое корабче са ходили на екскурзия и на кой сайт ще бъдат качени снимките.

Ние си мълчим..... 

преди 4 минути, M.Николов написа:

:newspaper: Къде обикаляте в тая жега!

По средиземноморията

преди 44 минути, emmi написа:

Топличко. А зимата е след има-няма три месеца. Че и по-малко. Морето е като един лъснат от употреба тиган - гладък и блестящ. Сега като тръгнем ще гледам как го делим на две и правим пътека.

Наоколо само българска реч. Забелязали ли сте колко шумни и кресливи са сънародниците ни?  Вече знам подробности от житието на близседящите, как са си прекарали почивката, с кого са имали проблеми в хотела, къде тренира дъщерята на едните и къде живеят другите. Също с кое корабче са ходили на екскурзия и на кой сайт ще бъдат качени снимките.

Ние си мълчим..... 

Моите беха по грътско за седмица. И цетиримата. Измъкнаха се преди последните зеги.

Иначе, това (последното) в цитата е състояние, което изключително любя, тача... бих написал и милея, но се боя, че ше изглеждам като завършен плагиат...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.