Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Престъпленията на кабинетите на Бойко Борисов.

Featured Replies

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

или европрокурора ако невярваш на Гешев

Чеверме аз ще сезирам Кьовеши че само спамиш в Калдата а Калин не взима мерки:lol6:

• Отговори 6,7k
  • Прегледи 301,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация "Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ

• Какво очаквате, когато прокуратурата работи за ГЕРБ? Докато не се махне Гешев, няма да има справедливост в тая държава. 

• Всички фенове на ГЕРБ за мен са болни от СПИН - Синдром на Придобита ИНТЕЛЕКТУАЛНА  Недостатъчност   

Публикувани изображения

Въпреки че съм блокирал оФцата, чрез вашите цитати пак достигат до мен простотиите му.  

Ето колко е можел да се заобиколи Гешев:

"Маловажни случаи". Как и защо Кьовеши реши да заобиколи Гешев

Цитат

На 19 ноември правосъдното министерство съобщи, че по лично настояване на европейската главна прокурорка е нотифицирало МВР и митниците, за да могат да комуникират директно с базираната в Люксембург институция. До този момент препращането на сигнали от България ставаше единствено чрез отдел във Върховната касационна прокуратура (ВКП).

преди 42 минути, ninov написа:

Чеверме аз ще сезирам Кьовеши че само спамиш в Калдата а Калин не взима мерки:lol6:

страх те е да сезираш прокуратурата за каквото и да е

преди 26 минути, Тoни написа:

къде го казват на регионалния прокурор или европейския - или просто се плюнчат (прах в очите на наивните)

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Въпреки че съм блокирал оФцата, чрез вашите цитати пак достигат до мен простотиите му.  

Ето колко е можел да се заобиколи Гешев:

"Маловажни случаи". Как и защо Кьовеши реши да заобиколи Гешев

ами пишете, ето улесняват ви достъпа - какво само се правите на жертви, ето виждаш ли доказа че поста на потребителя мойра е с цел заблуда на потребителите

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

ето виждаш ли доказа че поста на потребителя мойра е с цел заблуда на потребителите

Ти си си заблудена и без постове ма, оФцо!:D

преди 36 минути, karadzha написа:

Ти си си заблудена и без постове ма, оФцо!:D

то и ти си дезориентиран - но на такива се разчита

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

продължаваш целенасочено да заблуждаваш потребителите че Гешев е

Тя сляпо копипейства всички знайни и незнайни опорки и заръки на Черепа. А това е как да махнат тримата които му настъпаха интересите и му пресякога схемите

- Борисов, Горанов и Гешев

В случая пак най голямата му /им/ болка е как да махнат Гешев като последен от нарочените цели. Изцяло мафиотска вендета.

https://trud.bg/васил-божков-в-разговор-с-журналиста-/?fb_comment_id=3433407786693727_4373459706021859

Защо тук има такива които очевидно работят и се водят по тези мутренски опорки , аз идея си нямам.... но не говори добре за тях.

преди 4 часа, Мойра написа:

Някой пак се хили там. Дали не е същото, дето миналата година ни броеше на протестите и се хилеше. Според мен трябва дълбоко да се покрие, защото ако му назначат способен началник (не гербероид), няма начин да не обърне внимание на следния факт:

преди 4 часа, Мойра написа:

За пореден път си искал да кажеш нещо, но както винаги не си успял.

Не се ли срамуваш поне малко от прословутия си капацитет? :speak:

А що се отнася до тези, за които става въпрос в интервюто, то времето им изтича, макар доскоро единия да демонстрираше весело настроение и си чатеше по телефона със също толкова умно като него. Е, сега вече им "кроят капа" и май ще има нов костюм на райета.

Хилете се, докато можете, защото скоро, както е отбелязал @gagodrago :

на 1.12.2021 г. в 1:21, gagodrago написа:

261534247_2636977516447934_2972384961762665251_n.jpg

И смехът им е кретенски, и сълзите също.

преди 12 часа, ninov написа:

Вземи помогни на Рашков да докаже нещо за Борисов...   Нали цял живот уж бил следовател. Той и за Богомил Бонев преди 20 години нищо не доказа.  Ето, Боко се отказа да е депутат и няма да има имунитет.   Как може един човекоядец да е с недоказано нито едно обвинение!?  Смехът понякога ми идва в повече.

преди 34 минути, attj написа:

Вземи помогни на Рашков да докаже нещо за Борисов...   Нали цял живот уж бил следовател. Той и за Богомил Бонев преди 20 години нищо не доказа.  Ето, Боко се отказа да е депутат и няма да има имунитет.   Как може един човекоядец да е с недоказано нито едно обвинение!?  Смехът понякога ми идва в повече.

То, ако с цитиране на опорки ставаше нещо, досега да сме цъфнали и вързали! И за Гешев ще е същото- лаене, закани, докато успеят да го махнат, че да си сложат свой човек и да се кротнат. Това, че Кирчо бил искал въобще да няма длъжност Главен прокурор, е стар соц. трик- съкращаваш длъжността, като не можеш да махнеш неудобния кадър. Тук разни чеда на прехода са се взели много насериозно и раздават акъл като едните пророци същи, без да имат представа от това, кой-какъв е бил през годините назад. И за пияндето Рашков нямат представа,но пък не искат и да се ограмотят, че да не им се срути "стройната" теория.

преди 2 часа, absurt написа:

И за пияндето Рашков нямат представа,но пък не искат и да се ограмотят, че да не им се срути "стройната" теория.

Разбира се и ти нямаш представа дали Рашков наистина е пиянде, но си го твърдиш наляво и надясно, че иначе може да ти се срути "стройната" представа

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Разбира се и ти нямаш представа дали Рашков наистина е пиянде, но си го твърдиш наляво и надясно, че иначе може да ти се срути "стройната" представа

Напротив, имам представа- пиянде си е още от времето, когато беше на Г.М.  Димитров. Ама, по- късно родените, които не искат да познават миналото и участниците в него, лесно кълват, че и  като матросовци на амбразурата защитават опорките, които са им внушили

След Цацаров - спецпрокуратурата разследва ръководството на Община Варна

Айдьее, отече работата. Усещам, че много от борците с комунизма ще получат желание да емигрират. Я към Дубай, я някъде другаде. 

Шегувам се, просто ще го сплашат малко, ще се отчете на правилните хора и дотам. Весо Концесията. 

преди 12 часа, miro20 написа:

как да махнат тримата които му настъпаха интересите и му пресякога схемите

- Борисов, Горанов и Гешев

В случая пак най голямата му /им/ болка е как да махнат Гешев като последен от нарочените цели. Изцяло мафиотска вендета.

тук има такива които очевидно работят и се водят по тези мутренски опорки

--------------------

Очевидното за всички нас е, че бившият ви вожд боко-тиквата беше спипан как някой го снима докато лежи пиян-залян чисто гол по корем, с презервативи, и с огромно количество недекларирана валута в шкафа му, за която и той самият не може да даде обяснение откъде я има...

Мирча, нали вашата Бойка Барисавич щял "да си търси някакъв стар телефон" и чрез него уж щял да ни обясни за чекмеджето с пачките...

Какво стана с телефона? Още ли го търси??

https://narod.bg/2021/11/11/потрес-три-различни-мата-хари-снимали/

ПОТРЕС: Три различни Мата Хари снимали голия Бойко до пачки с €500 евро и използван оранжев презерватив

преди 1 час, absurt написа:

Напротив, имам представа- пиянде си е още от времето, когато беше на Г.М.  Димитров.

Дай доказателство, иначе т'ва долното ще важи за теб с пълна сила!

преди 1 час, absurt написа:

че и  като матросовци на амбразурата защитават опорките, които са им внушили

Има толкова нагледни доказателства в нета, но за който иска да ги види. Те са продължение на това, което правеше преди да се обърне палачинката. Ти не си от тези, които искат да видят и да съберат 2 и 2. Ако върнеш по в началото темата за назначаването на служебното правителство, ще намериш богат материал. 

Ето нещо от сега, само че, знам каква ще ти е реакцията.

https://trud.bg/бойко-рашков-запива-от-обяд-снимки-и-видео/

преди 18 минути, absurt написа:

Има толкова нагледни доказателства в нета, но за който иска да ги види. Те са продължение на това, което правеше преди да се обърне палачинката. Ти не си от тези, които искат да видят и да съберат 2 и 2. Ако върнеш по в началото темата за назначаването на служебното правителство, ще намериш богат материал. 

Ето нещо от сега, само че, знам каква ще ти е реакцията.

https://trud.bg/бойко-рашков-запива-от-обяд-снимки-и-видео/

Седнал на обяд с чаша вино и това го прави пиянде? Че на този принцип можеш да изкараш всеки нормален човек като пиянде. Нещо друго имаш ли, или ще застанеш на амбразурата и ще ми развиваш изсмукани от пръстите опорки? 

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Седнал на обяд с чаша вино и това го прави пиянде? Че на този принцип можеш да изкараш всеки нормален човек като пиянде. Нещо друго имаш ли, или ще застанеш на амбразурата и ще ми развиваш изсмукани от пръстите опорки? 

Невероятен си, имаш закалката на комуниста от стихотворението! Правилно съм предположила в предния пост. 

А, видеото видя ли? И как стъпваше в паници, мълчейки като пукел? Ако беше трезвен, дали щеше да й мълчи и да избяга? 

И с кого пи, Рашков? Това също нищо не ти говори, разбира се.

Пълни глупости! Ако си спомняте всичко тръгна от простака Бойко Борисов, който се изцепи по адрес на Рашков, че бил пияница. Толкова безпомощен да направи каквото и да е, че трябваше да действа, като клюкарка от махалата. Естествено прислужващите медии веднага подхванаха това, заедно с троловете .Само вижте кой е най-активен тук по темата. Миро известният трол. 

@absurt, малко съм разочарован, че жена като теб с такива претенции, се включва в хора. 

преди 47 минути, absurt написа:

А, видеото видя ли? Ако беше трезвен, дали щеше да й мълчи и да избяга? 

----------------

Всеки нормален мъж ще избяга когато го гони Баба Яга.

Голям компромат, нямам думи!:D

Юрист обядвал с юристи.

Реално дори и не са заснели Рашков как пие, но трябва да се доверим на Ива Николова, че е пиян!

:hush:

преди 41 минути, Тoни написа:

Пълни глупости! Ако си спомняте всичко тръгна от простака Бойко Борисов, който се изцепи по адрес на Рашков, че бил пияница. Толкова безпомощен да направи каквото и да е, че трябваше да действа, като клюкарка от махалата. Естествено прислужващите медии веднага подхванаха това, заедно с троловете .Само вижте кой е най-активен тук по темата. Миро известният трол. 

@absurt, малко съм разочарован, че жена като теб с такива претенции, се включва в хора. 

Ма може ли такива работи да се говорят за другаря дамаджанов 

преди 4 часа, gagodrago написа:

Очевидното за всички нас е, че бившият ви вожд боко-тиквата беше спипан как някой го снима докато лежи пиян-залян чисто гол по корем, с презервативи, и с огромно количество недекларирана валута в шкафа му, за която и той самият не може да даде обяснение откъде я има...

Е тук ви е проблема. Че няма нито една снимка на Борисов с кюлчета и пачки.

Нещо повече, гледам и ти спря да цитираш видеото от резиденцията. Нали се сещаш че освен снимки имаше и видео ? Как въпросната "Мата Хари" ходи с телефона из коридора, стаите, показва гардероби, някаква спартанска обстановка и лек хаос с дрехи и закачалки , даже каса , после влиза и отваря точно определено чекмедже с кюлчетата и пачките. ?

Е, спряхте да го разпространявате защото това е огромен автогол за аранжировките и пропагандата. Показва и доказва че няма абсолютно никой в празната резиденция :)

преди 1 час, Тoни написа:

Прякора на Дамаджаната е мнооооого многооо по отдавна от когато Борисов се "изцепил" :) 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

И какво пречеше на залитащия Чашков да се спре и да каже - имах работна среща по такива и такива въпроси, ще дам изявление по късно , и т.н.

Просто наистина си личеше че не искаше да си отвори устата за да не припадне госпожата от виненките :) 

Всъщност, з амен не това е акцента в ялата работа. Нека си залита, нека си пифтуни с който иска.

Повече ми е интересно с кои магистрати е бил , какво има в чантичката която носеше. Защото именно това показва Задкулисието което ни управлява .

И не онлайн-цирковете от МОЛа са определящите , а точно такива срещи на 4 очи са важните ,  както спипаха и кокорчовците когато по нощите ходиха при Корнела.

Както  спипаха и Узунов в оня ресторант с телефоните настрани и размяна на чантички с подаръци....

:hush:

https://www.clubz.bg/121578-govori_strasburg_namalete_vliyanieto_na_glavniya_prokuror_varhu_vss

Комунетата от Страсбург посягат на инструмента на Бог, Иван Гешев.

Естествено под диктовката на Черепа, нали миродваесе? 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 6 часа, N1K17Y написа:

След Цацаров - спецпрокуратурата разследва ръководството на Община Варна

Айдьее, отече работата. Усещам, че много от борците с комунизма ще получат желание да емигрират. Я към Дубай, я някъде другаде. 

Шегувам се, просто ще го сплашат малко, ще се отчете на правилните хора и дотам. Весо Концесията. 

разследване - нее е доказана вина  - но като гледам доста потребители исксат да вярваш в това - така наречените тролове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.