Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се справим с емоционалните си тригери

Featured Replies

преди 28 минути, Inana.. написа:

Ама как ще си го спестиш бе , нали тази Агресия натрупана в теб е нужно да излезе , само някой да ти подаде пръстче и почваш да изливаш ..

Тотал щета си , пиленце. Лекувай се .

Душицо, казах ти вече, че в стиховете те признавам за "специалистка", а тука тролиш излишно! Защо е нужно да ми доказваш, че "нямаш спирачки" image.png.cb33dea67bd35245847e8a6cb8ef2799.png

Толко ли не разбра, че не желая да съм ти "проводник", та не искаш да осъзнаеш, че вече "съм огледало за теб"....или нямаш инфо как става това?!? Аз за разлика от рамуса съм по-толерантен към отнесени душички като теб, но и аз си имам граници на поносимост....а си ми симпатична. Нека си останем в "позитивните вибрации"!

п.п. Пожелавам ти "puella aeternа"-та да я интегрираш, та да може тази "Little girl lost" най-накрая да я надраснеш! Има и други вселени, не е само твоята....

• Отговори 509
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Отново липсва думичката АЗ, липсва първо лице, ед. число в изказа и израза, Липсва заявка че става въпрос за някого, за когото нещо си е "дрън-дрън, празно, мисли... както и някакво съждение... Чие е

• 😳 Правилно ли ви разбрах, че темата е пусната с единствената цел да си натискаме бутончетата и да си гледаме сеира? Наистина ли смятате това за предизвикателство? Защо?  (Допълненията в с

• Силата на клишетата е поразителна, но специално за себе си не намирам, че ако би се сбъднало такова 'пожелание' би било 'добро'. Обаче от друга страна - аз съм си "крив човек" в сравнение с "прав

Публикувани изображения

• Автор
преди 2 часа, kipen написа:

Душицо

Душицата не може да не се изцепи. :) Търси си внимание... там, сред ледения си замък.

И продължава да изнасилва образа си, в който от пациентка на психиатъра, се изживява на психоложка и говори на "пациенти".

А и сега е модерно - изтрещелите вече са духовни, духовните ги обявяват за изтрещели...

Но пък според думите на автентичен психолог и терапевт - "ние толкова години се вживяваме в лудостите на пациентите, че неусетно ги "попиваме от тях".

преди 2 часа, kipen написа:

или нямаш инфо как става това

само да си посмял да й говориш така!!!  :) 

Как тя да "няма инфо" - та вселената й говори всякакво духовно инфо, през цялата вечност... с глас през нейното ДНК. ""тоя глас" е духовен, той е израз на възвишеност, а не е симптом в множество диагнози.

А ти - да вземеш да я питаш "дали няма инфо... за нещо си? Ти, Кипен, просто не знаеш какво пишеш... :)

преди 7 часа, _ramus_ написа:

Душицата не може да не се изцепи. :) Търси си внимание... там, сред ледения си замък.

И продължава да изнасилва образа си, в който от пациентка на психиатъра, се изживява на психоложка и говори на "пациенти".

А и сега е модерно - изтрещелите вече са духовни, духовните ги обявяват за изтрещели...

Но пък според думите на автентичен психолог и терапевт - "ние толкова години се вживяваме в лудостите на пациентите, че неусетно ги "попиваме от тях".

само да си посмял да й говориш така!!!  :) 

Как тя да "няма инфо" - та вселената й говори всякакво духовно инфо, през цялата вечност... с глас през нейното ДНК. ""тоя глас" е духовен, той е израз на възвишеност, а не е симптом в множество диагнози.

А ти - да вземеш да я питаш "дали няма инфо... за нещо си? Ти, Кипен, просто не знаеш какво пишеш... :)

Не се блъскай в Кипен , забелязах те. На някое пълнолуние ще ти обърна внимание.

• Автор
преди 6 часа, Inana.. написа:

Не се блъскай в Кипен , забелязах те. На някое пълнолуние ще ти обърна внимание.

Не ме интересува с нищо "вниманието ти", още повече че луната и нощните часове ти влият на пристъпите. Със всяко свое "изригване" само списваш детайлите по   диагнозата си.

Нито се справяш с емоции, нито с тригери, освен имитации и подражания на пуберка да изглежда като "голяма, мъдра, духовна, опитна". Банална и скучна детска игра - от безсилие...

И родителите ти не са направили нужното, когато е било времето, а може би не им е било възможно "да направят" нещо различно... Въпреки това - тяхната роля отдавна е отминала и вече сега е без всякакво значение някога, някъде, кой, на кого... какво било.

Няколко човека вече не можете да излизате от "главите си" и ефектите от това стават все повече значими .

на 25.08.2021 г. в 18:26, _ramus_ написа:

То за това, често терапевтите си правят сесии един на друг, щото в работата, особено с тежки случаи, се попива доста гадост. Една позната беше психолог към МВР няколко години и направо "се роди" като напусна и започна свободна практика. Та и докторантурата по детска психология си приключи.

на 26.08.2021 г. в 9:07, _ramus_ написа:

Банална и скучна детска игра - от безсилие...

Ами "Пуера" си е бая големо "предизвикателство"(независимо, че  Мари Луиз фон Франц го определя като "проблем" в книгата й по въпроса)...на теб, кът си го интегрирал "детското", ти изглежда вече, че е лесно. Ама докато човек е "на крилете на вечномладия Бог","Детето", "отлепването" е доста трудно, поради "силата, енергията на Полета", която те "държи като хипнотизиран към идентификацията с архетипа.

Не я оневинявам, че толкова време цикли в "девойката", за да не й бъда "душевен господар", както казва г-н Пирчов...  ...който очаквам за мнение по зададения ми въпрос относно това на какво се дължи възникването на емоционалното свръхреагиране.

преди 15 минути, kipen написа:

"се роди"

Поради един факт: Поверителното е в пъти повече, защото не може с никой да сподели информацията. Да, когато си на частна практика е друго. Там определено в някои случаи има "изтичане" на информация неволно. 

Принципно там има едни за назначаване и други за кадровите служители. Тези за подбор на служители са "по-леко" натоварени.

?!?!? Ти изобщо на кой свет одиш?!? За кво е темата за кво пишеш?!?! Пък и коментираш непознати хора ....

:offtopic_s:

преди 22 минути, kipen написа:

?!?!? Ти изобщо на кой свет одиш?!? За кво е темата за кво пишеш?!?! Пък и коментираш непознати хора ....

Все още не съм на оня свят. 

Да, мога да си позволя да коментирам чужди хора, но ти за мен нямаш информация, а само която тук съм споделил.

п.п. 

Все пак да кажа:

При прием в МВР навремето имаше въпрос: Като засвири музика, започвате ли да играете?! Това е във връзка с темата!!!

Та, ти като имаш позната, то аз може да съм от системата ... но ... :) Няма как да знаеш дали е истина ... :) 

преди 2 часа, dioib написа:

Няма как да знаеш дали е истина ...

Пък и не искам...не спираш да занимаваш със себе си....

• Автор

около пълнолунието плъпнаха кризите на един или друг... Минават и заминават - щотонякой си видял нещо и му хрумнало да се изходи - що да не, след като за толкова хора форумът и темите са просто допълнение към кръчмарската им екзистенция и бягство от самотата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.