Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 11 и всичко свързано с него

Featured Replies

преди 35 минути, vpvelev написа:

При мен нещо не се получава

image.png.53923f5aa8687eb6a240f6024178e881.png
Странно бутонът ти Select е без опции, а версията е същата.
Разреши Rufus в стената.

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 716,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Човек тези в този списък сме нормалните. За съжаление иронията е, че ти си в другия, но дори не го осъзнаваш. А това, че други не са реагирали на поста ти като Велев не означава, че са на твоя ст

• ЧЕСТИТА НОВАТА 2022 ГОДИНА! Бъдете живи и здрави всички! На създателя на темата и всички Вас, които я посещавате, моя поздрав!  

• Тази тема: "Windows 11 или Sun Valley и всичко свързано с него" според моето виждане е много добра, полезна и посещавана. Имам предложение: Да направим така, че поне нея да не я окипазяваме.

Публикувани изображения

преди 7 минути, цър-вул написа:

Странно бутонът ти Select е без опции, а версията е същата.
Разреши Rufus в стената.

Вече не помня, тя инсталираше ли се? Да не би да ползвам portable и да е от това?

Имам едно exe и него ползвам. 

преди 1 час, vpvelev написа:

Затова не съм го забелязал това, защото ползвам друга програма за изрезки.

разрових се и разбрах защо официалната версия е орязана
https://windowsreport.com/windows-11-expired-digital-certificate/

преди 3 минути, цър-вул написа:

Много смешно е определението "might not work for some".
Почти като Тука - има, тука - нема.

Който е роден с късмет ще си изрязва на спокойствие и с удоволствие :)

преди 28 минути, vpvelev написа:

Вече не помня, тя инсталираше ли се? Да не би да ползвам portable и да е от това?

Ха сега де. Оказа се обратното. Свалих Portable версията и при нея го има свалянето.

QayYdC1.png

Ама и аз не гледам, че и твоята е такава.

преди 43 минути, vpvelev написа:

Ами не знам дали се инсталира,но на твоита версия не пише portable,пък на мойта пише,макар да не знам сега откъде съм я взел.................rufus-3.17.exe ето ти portable.Трябва да имаш тикче на опцията избери.

Екранна снимка (10).png

Понеже все още го тествам се натъкнах на любопитно за мен нещо. По едно време нямаше новото "закръгляне" и бе ръбато като 10-ката. Да, инсталирах classic start menu и gadgets, и четох как визията му да е като на 10-ка, но си остава въпросното любопитство... 

Сега ще правя тест. При напълно конфигурирана 10-ка по мой вкус как ще "пренесе" визията и инсталираните програми и приложения. 

преди 6 часа, dioib написа:

Понеже все още го тествам се натъкнах на любопитно за мен нещо. По едно време нямаше новото "закръгляне" и бе ръбато като 10-ката. Да, инсталирах classic start menu и gadgets, и четох как визията му да е като на 10-ка, но си остава въпросното любопитство... 

Сега ще правя тест. При напълно конфигурирана 10-ка по мой вкус как ще "пренесе" визията и инсталираните програми и приложения. 

Това хубаво, но е добре такива действия да се показват като крайна фаза на работа с операционната система. Никой никого няма да оплюва, че нещо не е харесало от работата на този, който е публикувал снимка, примерно. Така се добива визуална представа, кое как изглежда. Тогава може на мен да ми е харесало нещо от твоя стил и мога да те попитам как си го реализирал. Нали си съгласен? В тази насока, линускчиите имат традиция и на мен ми харесва, че показват това, което им харесва на тях. Тук може да е същото, поне според мен.

преди 5 часа, Kolev71 написа:

крайна фаза

Тя не е мръднала от това:

Моя стил е консервативен. Качих го горе менюто по този начин

Има и друго. Дори през друга ОС, то пак си го правя по най-семплия начин и да изглежда почти като W3.11. ;) 

И забележи какъв коментар веднага получих. После щял да съм ревал за ... = не мога едно елементарно възмущение да направя. Трябвало да си освременя вижданията и да свиквам ... 

Личното ми мнение е, че продуктите на M$ винаги са били по-добри. Да с няколко клика и правиш нещо. = Признавам си, мързи ме да пиша "заклинания"  за да си настроя ОС и някой да ми налага визията ѝ или да ползвам някаква програма или приложение, за да си я направя така, както на мен ми харесва. 

Все пак съм привърженик една ОС да има приемственост от предишна версия. Говоря за функционалност. 

Пак изпаднах в много обяснения, но такова е личното ми мнение. 

преди 4 минути, dioib написа:

една ОС да има приемственост от предишна версия. Говоря за функционалност. 

И как ще има развитие?

преди 10 минути, цър-вул написа:

И как ще има развитие?

Не и по този начин:

image.png.322fb31c7afa779d9da5ff999e11a715.png

;) 

Проблема е че много "геймъри" предпочитат клавиатурите... не мислят, а чаткат по клавиатурите ... Живи, здрави ще си говорим с компютрите и на български ... 

преди 35 минути, dioib написа:

Тя не е мръднала от това:

Моя стил е консервативен. Качих го горе менюто по този начин

Има и друго. Дори през друга ОС, то пак си го правя по най-семплия начин и да изглежда почти като W3.11. ;) 

И забележи какъв коментар веднага получих. После щял да съм ревал за ... = не мога едно елементарно възмущение да направя. Трябвало да си освременя вижданията и да свиквам ... 

Личното ми мнение е, че продуктите на M$ винаги са били по-добри. Да с няколко клика и правиш нещо. = Признавам си, мързи ме да пиша "заклинания"  за да си настроя ОС и някой да ми налага визията ѝ или да ползвам някаква програма или приложение, за да си я направя така, както на мен ми харесва. 

Все пак съм привърженик една ОС да има приемственост от предишна версия. Говоря за функционалност. 

Пак изпаднах в много обяснения, но такова е личното ми мнение. 

Аз пък честно не те разбрах какво точно искаше да кажеш със този пост. Наблягаш много на философията, която не е приемствена в техниката. Хора като мен, но дано не ми се обидиш, не са свикнали на разни локуми. Изразяваш точно и ясно мнението си и виждането по въпроса и всичко останало е излишно. Намираме се в строго техническа по същество тема от софтуерен характер.

преди 15 минути, Kolev71 написа:

Аз пък честно не те разбрах какво точно искаше да кажеш със този пост.

Елементарно е: В 10-ката не се налагаше да пипам регистрите. ОК, опцията да е от горе, а не долу я ползваме малцина, но ... = орязана функционалност ... При 7-цата бе лесно. Отключваш лентата и я местиш. Сега на taskbar-а има само едно = настройки ... и ... как да го преместя?! 

преди 19 минути, цър-вул написа:

Ето го моят десктоп 
Win11.png

Хич не бих отказал да получа wallpaper-а. Моля. :)

Някой занимавал ли се е с Bug Bounty програмата на Microsoft? Мисля, че хванах нещо, но честно казано не знам от къде да започна (все още не знам дори дали е проблем с Windows или с нещо друго)...

преди 22 минути, killchain написа:

Някой занимавал ли се е с Bug Bounty програмата на Microsoft? Мисля, че хванах нещо, но честно казано не знам от къде да започна (все още не знам дори дали е проблем с Windows или с нещо друго)...

Няколко пъти ми е минавала мисълта да се захвана, но все се отказвах. Ама сега като вдигнат тока и може да се включа ;)

А и ето такива неща ме отказват - "(все още не знам дори дали е проблем с Windows или с нещо друго)...".

Все могат да извъртят, че е от другаде. А вече трудно правят супер фрапантни и доказуеми грешки. Мое мнение.

преди 1 час, TSPP написа:

Хич не бих отказал да получа wallpaper-а

Заповядай! От времената на Win XP си го кътам от Vishal Gupta (AskVG)

Silverlight.jpg

Silverlight.7z

преди 2 часа, TSPP написа:

Хич не бих отказал да получа wallpaper-а.

Чуждестранният легион винаги привлича повече, после се озоваваш в своята килия по старому! Помни думите ми и си направи ревизия след половин година. Още по-лошо е човек да не знае какво иска.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.