Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

Калин Вельов е бил в КуКУБенд не е чалгар, одобрен е за министър.

В ПП ИТН няма ни един от КуКУБенд, даже няма ни един музикант. 

Чалгари?

Дете родено от чалгари, чалгар ли е? Дете родено от престъпник, престъпник ли?

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 7 минути, lsmurf написа:

Ами новата партия естествено. Първо БСП има останали абсолютно твърдото ядро избиратели. Второ във всеки момент може да се измисли някаква глупава причина за да се отметнат естествено че няма да кажат че се оттеглят за нещо за което ще бъдат силно укорени. И трето в България по често не се гласува логично а емоционално а БСП има вековен опит с манипулиране емоциите на хората.

Виж, че започваш да се сещаш! БСП не са „паднали от черешата“!

Има и друго.

Тези, на „първата линия“ в БСП - са като „наказателните“ /„штрафные батальоны“.
Отпред е „врагът“, а отзад -  „специалните части СпецНаз“!

преди 53 минути, N1K17Y написа:

Тогава да връщат мандата, какво се дървят с 25% от вотовете ? Ти очакваш всеки да им подкрепи анонимния кабинет безусловно ли ? Кой им е длъжен ? Да си ходят на избори още 2 години и да съберат 121 депутата сами, като много знаят.

Я да уточним нещо?

ДБ за постове ли се борят или за политики?

Защото ако е второто, тогава трябва да подкрепят предложенията за кабинет на ИТН, като мандатоносител и като партията с двойно повече избиратели, които да покажат имат ли капацитета да приложат очакваните политики или нямат, а не предварително да дават мнение кой става и кой не!

И още нещо, надявам се, че си давате сметка, че заради това ваше поведение шанса да се върне Борисов на власт не е никак илюзорен!

преди 8 минути, M.Николов написа:

Я да уточним нещо?

Защото ако е второто, тогава трябва да подкрепят предложенията за кабинет на ИТН, като мандатоносител и като партията с двойно повече избиратели, които да покажат имат ли капацитета да приложат очакваните политики или нямат, а не предварително да дават мнение кой става и кой не!

И още нещо, надявам се, че си давате сметка, че заради това ваше поведение шанса да се върне Борисов на власт не е никак илюзорен!

Христо Иванов е бил в кабинета на Борисов. Добре се чувства с Борисов.

Проблем имат само ИТН. Те са нови играчи и разбъркват картите.

преди 1 час, lsmurf написа:

Така е трябва им такава подкрепа. Но ако се възползват от нея стават силно уязвими защото първо просто се излагат и второ ще се наложи да играят по свирката на БСП защото във всеки момент тази подкрепа може да бъде оттеглена. И като видяха как още не са започнали и Христо комунисто започва да им налага условия явно се усетиха за какво става въпрос.

Именно, на тях им е ясно, че във всеки един момент от една или друга страна може да си оттеглят подкрепата и правителството да падне.

БСП пък най-малко ще имат шанс да им извиват ръцете.

А без подкрепа от партия на статуквото няма как да се случи кабинет, ще влезем в едни безкрайни избори.

Не мисля, че това ни е необходимо сега.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Христо Иванов е бил в кабинета на Борисов. Добре се чувства с Борисов.

Проблем имат само ИТН. Те са нови играчи и разбъркват картите.

Според мен Христо Иванов е добър политик.И ако сега прояви мъдрост и си преглътне егото и подкрепи кабинета на ИТН, на едни следващи избори ще има още по-голяма подкрепа.

преди 4 минути, M.Николов написа:

... ще влезем в едни безкрайни избори.

Затова - нова промяна на ИК!

„Право на глас имат само тези, които:

• имат поне две висши образования,
  • са над 30 и под 40 години,
  • имат поне 10 милиона в банката и
  • гласуват за ... (попълнете по избор)“
преди 17 минути, M.Николов написа:

Я да уточним нещо?

На ДБ им е много проста борбата. Моделът Доган-Пеевски-Борисов да се разруши, както го наричат те. Да смениш Борисов, с друга кукла на ДПС не ми трябва. Какви политики ще ми прави "икономическия ястреб" ли какво беше казал, онзи изкопания от НДСВ ? Аспекта може и да си харесва и Царя, и НДСВ, ама аз не съм длъжен. Нито ДБ са длъжни да се компроментират да подкрепят на сляпо, който наредят от ИТН. 

А реално ДБ въобще няма значение какво ще кажат. ДПС ще подкрепят кабинета, никой не може да им забрани. БСП така или иначе са нужни. Защо им е ДБ, питаш ли се ? Аз се сещам една причина, да могат да си измиват ръцете с "протестните партии" 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Да смениш Борисов, с друга кукла на ДПС не ми трябва.

Ако вярваш на тези внушения, няма какво повече да коментираме.До сега с абсолютно нищо ИТН не са показали някаква зависимост от ДПС, дори напротив!

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Какви политики ще ми прави "икономическия ястреб" ли какво беше казал, онзи изкопания от НДСВ ?

Пак забравяш нещо, от ИТН неколкократно заявиха, че за тях министрите са единствено хора, които трябва да свършат определена работа(именно прокарването на определените политики).Ако не се справят ще бъдат сменени!

Мислех, че борбата ви е с:

преди 8 минути, N1K17Y написа:

На ДБ им е много проста борбата. Моделът Доган-Пеевски-Борисов да се разруши, както го наричат те.

Аз към НДСВ, като партия нямам забележки, имам към конкретни нейни министри.

преди 12 минути, N1K17Y написа:

А реално ДБ въобще няма значение какво ще кажат. ДПС ще подкрепят кабинета, никой не може да им забрани. БСП така или иначе са нужни. Защо им е ДБ, питаш ли се ? Аз се сещам една причина, да могат да си измиват ръцете с "протестните партии" 

ДПС ще подкрепят кабинета докато им е изгодно и докато не тръгне някое разследване на техни кадри.ИТН са наясно с това и за това искат подкрепата от партиите на протеста с които имат много повече общи неща от колкото разлики.

преди 29 минути, M.Николов написа:

А без подкрепа от партия на статуквото няма как да се случи кабинет, ще влезем в едни безкрайни избори.

Не мисля, че това ни е необходимо сега.

Наистина не ни е необходимо сега , необходимо ни е твърде отдавна . Това е някакъв начин да се усетят че с тези вапцани във всички цветове комунета няма как да се получи нещо свястно . Крайно време е да се появи истинска алтернатива на многобройните клонинги на БКП. И тогава вече хората ще отидат да гласуват и ще има истински избор. Не казвам че ще изберем новите но поне ще можем наистина да си кажем мнението. Така че аз съм по скоро за "Избори до дупка".

преди 26 минути, M.Николов написа:

Ако вярваш на тези внушения, няма какво повече да коментираме.До сега с абсолютно нищо ИТН не са показали някаква зависимост от ДПС, дори напротив!

Пак забравяш нещо, от ИТН неколкократно заявиха, че за тях министрите са единствено хора, които трябва да свършат определена работа(именно прокарването на определените политики).Ако не се справят ще бъдат сменени!

Мислех, че борбата ви е с:

Аз към НДСВ, като партия нямам забележки, имам към конкретни нейни министри.

ДПС ще подкрепят кабинета докато им е изгодно и докато не тръгне някое разследване на техни кадри.ИТН са наясно с това и за това искат подкрепата от партиите на протеста с които имат много повече общи неща от колкото разлики.

Зависимостта (индикациите де) са именно в кадрите от НДСВ. НДСВ си беше проект на задкулисието, като се изтърка Царя ни спуснаха нов месия в лицето на Баце. Ако не го вярваш след толкова години, няма смисъл да се спори, няма да те убеждавам. 

За министрите, няма как компроментирани кадри да вършат определена работа (освен да продължат схемите за крадене) ИТН мисля, че дори не могат и сами да ги сменят, трябват им другите партии да ги подкрепят за това. Щом си искат баш определените министри от НДСВ, тяхна работа, първи са, имат право, ама да не го играят обидени, че не всички им подкрепят решенията.

https://fakti.bg/bulgaria/600758-radev-vrachi-mandat-na-itn-eto-koi-e-premierat-im

"Плaмeн Никoлoв e дeпутaт oт ИТН oт Шумeн. Тoй e дoктoр пo филocoфия нa прaвoтo, пoлитикaтa и икoнoмикaтa. Учил e и в Aвcтрия и Caн Фрaнциcкo. Кaриeрaтa му oбaчe e cвързaнa c бизнeca, рaбoтил e c гoлeми клиeнти кaтo Aмaзoн, Интeрcпoрт, EМAГ и др. Oглaвявa oфиca нa aмeрикaнcкa кoмпaния зa Eврoпa, Aзия и Aфрикa, кaтo oтгoвaря зa връзкитe c нaд 600 клиeнти."

Сега как е?

преди 2 минути, M.Николов написа:

https://fakti.bg/bulgaria/600758-radev-vrachi-mandat-na-itn-eto-koi-e-premierat-im

"Плaмeн Никoлoв e дeпутaт oт ИТН oт Шумeн. Тoй e дoктoр пo филocoфия нa прaвoтo, пoлитикaтa и икoнoмикaтa. Учил e и в Aвcтрия и Caн Фрaнциcкo. Кaриeрaтa му oбaчe e cвързaнa c бизнeca, рaбoтил e c гoлeми клиeнти кaтo Aмaзoн, Интeрcпoрт, EМAГ и др. Oглaвявa oфиca нa aмeрикaнcкa кoмпaния зa Eврoпa, Aзия и Aфрикa, кaтo oтгoвaря зa връзкитe c нaд 600 клиeнти."

Сега как е?

Ще намерят и за него нещо? Българинът обича да плюе и клевети.
Единият му чорап е бял, другия е черен. Преди 10 години е пил кафе с не който не трябва. И има снимков матриал. 

Ще намерят. Стой та гледай. Какво плюене ще падне.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Единият му чорап е бял, другия е черен. Преди 10 години е пил кафе с не който не трябва. И има снимков матриал. 

Вярно е, но се чудя защо никой не извади кирливите ризи на Борисов, когато го предложиха за премиер?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Чакам компроматите.

"Hиĸoлoв e дoĸтop пo филocoфия нa пpaвoтo, пoлитиĸaтa и иĸoнoмиĸaтa, eдин oт вoдeщитe eĸcпepти нa "Имa тaĸъв нapoд" в ceĸтop "Oбpaзoвaниe и нayĸa". Boдaч e нa лиcтaтa нa ИTH в Шyмeн, ĸaндидaт e зa нapoдeн пpeдcтaвитeл и в 23 MИP Coфия.Д-p Hиĸoлoв e зaвъpшил CУ "Cв. Kлимeнт Oxpидcĸи", cпeциaлизиpaл e в Кlаgеnfurt Аlреn-Аdrіа Unіvеrѕіtаt, Aвcтpия.Πpeминaл e и пpeз Pъceл Уaйз Aĸaдeми в Caн Фpaнциcĸo, CAЩ. Имa нaд 20 гoдини oпит в бизнec paзвитиeтo и yпpaвлeниeтo нa пpoeĸти, дългoгoдишeн pъĸoвoдитeл, мeниджъp c дoĸaзaни бизнec пocтижeния. Paбoтил e c гoлeми ĸлиeнти ĸaтo Aмaзoн, Уигъл, Интepcпopт, Cпopтoнa, EMAГ, Πлyвни фeдepaции, Oлимпийcĸи нaциoнaлни ĸoмитeти."

https://www.economic.bg/bg/a/view/prezidentyt-vrychi-mandata-na-ima-takyv-narod

преди 2 минути, Мойра написа:

Вярно е, но се чудя защо никой не извади кирливите ризи на Борисов, когато го предложиха за премиер?

Щото ... той има само една риза и не я сваля от гърба си!

преди 7 минути, M.Николов написа:

Сега как е?

ай да не казвам се получават постове в големи фирми...

току-що, jhoro написа:

Щото ... той има само една риза и не я сваля от гърба си!

Сега носи само една, докато беше премиер се преобличаше всеки ден.

Това говори не само за нечистоплътност, но и за психични проблеми.

преди 1 час, M.Николов написа:

Според мен Христо Иванов е добър политик.И ако сега прояви мъдрост и си преглътне егото и подкрепи кабинета на ИТН, на едни следващи избори ще има още по-голяма подкрепа.

по-голямо его от слафчовото и на тошко сценарисчето няма

народа им е дал 65  депутата искат власт като за 130

преди 2 минути, Banesc написа:

ай да не казвам се получават постове в големи фирми...

Едва ли имаш представа, смехурко!

Много се съмнявам, че си бил на такъв пост в голяма фирма.:hush:

Медиите видяхте ли какви номера се опитват да направят?

Сами си назначиха премиер, после го махнаха. Разследваха го, намериха компромат. Сега твърдят, че са го сменили.

👀

току-що, АСПЕКТ написа:

Медиите видяхте ли какви номера се опитват да направят?

От повечето медии в България друго не може да се очаква.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Едва ли имаш представа, смехурко!

Много се съмнявам, че си бил на такъв пост в голяма фирма.:hush:

имам представа

ходиш където богатите ходят да си губят времето

фитнеси молове авто и мото изложби и други простотии

завърташ се покрай някой тинтири минтири казваш му какво си учил и той ти казва

абе тука имаме една свободна позиция в наща фирма

едно време едно хамалче афроамериканче ходеше да рита мач със шефовете

и след една седмица го издинаха на една работа ама той като си няма хабер от математика и геометрия как да стане

преди 3 минути, Мойра написа:

От повечето медии в България друго не може да се очаква.

После се сърдят, защо Слави не говори пред тях.

току-що, Banesc написа:

имам представа

ходиш където богатите ходят да си губят времето

фитнеси молове авто и мото изложби и други простотии

завърташ се покрай някой тинтири минтири казваш му какво си учил и той ти казва

абе тука имаме една свободна позиция в наща фирма

едно време едно хамалче афроамериканче ходеше да рита мач със шефовете

и след една седмица го издинаха на една работа ама той като си няма хабер от математика и геометрия как да стане

Нищо не разбрах. Може ли малко по-сбито, избирателю на ПП Атака.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

После се сърдят, защо Слави не говори пред тях.

Нищо не разбрах. Може ли малко по-сбито, избирателю на ПП Атака.

по сбито

въртиш се покрай богатите

да ти хвърлят някоя огризка

и ти доволен ите доволни

така се става издигането във фирми

току-що, Banesc написа:

по сбито

въртиш се покрай богатите

да ти хвърлят някоя огризка

и ти доволен ите доволни

така се става издигането във фирми

От личен опит?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.