Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 47 минути, N1K17Y написа:

ДБ, ИТНИ и служебното правителство ли са системните партии ? 

Наистина ли не знаеш кои са БСП, ДПС и ГЕБР . ДБ и ИТНИ са нови партии основаващи се на стари компрометирани мутри като Мая Манолова и Христо Иванов . Наистина ли си въобразяваш че подобни хора ще работят за смяна на системата ?

Моето извинение към депутатите с още много актуалната песничка.

https://www.vbox7.com/play:b19b9151

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 2 минути, lsmurf написа:

Наистина ли не знаеш кои са БСП, ДПС и ГЕБР . ДБ и ИТНИ са нови партии основаващи се на стари компрометирани мутри като Мая Манолова и Христо Иванов . Наистина ли си въобразяваш че подобни хора ще работят за смяна на системата ?

Естествено, че няма да работят. Не знам кой въобще си мисли обратното.

преди 3 минути, lsmurf написа:

Ами не си чел статията, на която отговаряш значи. Там се говори точно за ДБ, ИТНИ и служебния кабинет и статията е много, много точна.

преди 1 час, Емил Костов написа:

И нови избори да има нещата ще са пак същите. Разликата ще е в някои малки партии. Колкото до ИТН, Слави и компания се изложиха тотално. Отметнаха се от всичко, за което се биеха в гърдите преди да влязат в парламента. Не знаят и в момента къде се намират. Не вярвах, че ще паднат толкоз ниско.

Нали затова казвам - още няма нищо реално, всичко е в бъдеще време!

преди 2 часа, jhoro написа:
преди 4 часа, N1K17Y написа:

А колко са нови, още не е съвсем ясно.

Щом не се знае ... защо само си чешете езиците???

преди 9 минути, lsmurf написа:

Наистина ли не знаеш кои са БСП, ДПС и ГЕБР.
ДБ и ИТНИ са нови партии основаващи се на стари компрометирани мутри като Мая Манолова и Христо Иванов.

И кои са БСП и ДПС?
Да виждаш Александър Лилов, Андрей Луканов, Жан Виденов ... Даже и Танчето не е там!
От другата страна - Ахмед Доган и Лютви Местан също ги няма.

Изобщо - престанете с това „стари мутри“. Освен, ако не сте поръчали ... нови мутри!

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Ами не си чел статията, на която отговаряш значи. Там се говори точно за ДБ, ИТНИ и служебния кабинет и статията е много, много точна.

Чел съм я разбира се и моята оценка за нея се съдържа в кавичките на определението на автора като "авторитет" .

Най елементарен опит за манипулация на публиката - нищо повече. Извинявай че е в коренно противоречие на твоята като много много точна. И десет пъти да повториш много това няма да я превърне в точна .

Колкото до Мая М. и компания  - вие не правите разлика, между името на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ и името на парламентарната група „Изправи се БГ! Ние идваме“!

Какво да обяснявам повече??? Котката ми разбира повече от Вас!

преди 4 минути, lsmurf написа:

Чел съм я разбира се и моята оценка за нея се съдържа в кавичките на определението на автора като "авторитет" .

За Евгений Дайнов ли става дума? Няма сми ... 

https://www.facebook.com/MichelleoftheResistance/?__cft__[0]=AZVeAYSYHo55PWI51Q-CYmaUn_O2YbcClkQajP7Hxg-USuoH9u3pf_KiX5ZsNUuurBiQU4eBmfn4scN3e2pb_bv-CacFyKHS4J9dEF3QMIvlj_JRGJR3yG8YKYhPf2Rx31ShHV7f_Y75faZjMTIuI-weDs3L8zq8tdUzoNLVKo8VvQ&__tn__=-UC%2CP-R

- Ти ся мене уважаваш ли ма?
- Да бе.
- Ша прая правителство.
- Добре.
- Ти ша ма подкрепиш.
- Ами ако не ми харесва?
- Абе ти ся мене уважаваш ли ма?
- Да.
- Значи ша ма подкрепиш.
- Що?
- Щото ма уважаваш.
- А ако не те подкрепя?
- Ти си виновен.
- Ъхъм. А ти уважаваш ли ма?
- Само ако ма подкрепиш.
- Иначе - не?
- Не. И ти си виновен.
- Ами добре.
- Видя ли сега? Нека се радва Борисов.
- Аз не ти знам правителството.
- Е как? Мойто бе, мойто правителство.
- Като го видя ще преценя.
- Начи не ме уважаваш.
- Е, не чак толкова, че да подкрепям нещо, което не съм видял.
- Ми ти си виновен. Ша одим на нови избори.

преди 22 минути, jhoro написа:

От другата страна - Ахмед Доган и Лютви Местан също ги няма.

Няма ги къде? Няма да ги има, като идат на гости на Луканов.

преди 15 минути, lsmurf написа:

Най елементарен опит за манипулация на публиката - нищо повече. Извинявай че е в коренно противоречие на твоята като много много точна. И десет пъти да повториш много това няма да я превърне в точна .

Кадрите на НДСВ, които предложиха компроментирани ли са? 

Цитат

Когато врагът те аплодира на крака в Народното събрание, защото си нападнал съратници – време е да се замислиш.

преди 5 минути, absurt написа:

https://www.facebook.com/MichelleoftheResistance/?__cft__[0]=AZVeAYSYHo55PWI51Q-CYmaUn_O2YbcClkQajP7Hxg-USuoH9u3pf_KiX5ZsNUuurBiQU4eBmfn4scN3e2pb_bv-CacFyKHS4J9dEF3QMIvlj_JRGJR3yG8YKYhPf2Rx31ShHV7f_Y75faZjMTIuI-weDs3L8zq8tdUzoNLVKo8VvQ&__tn__=-UC%2CP-R

- Ти ся мене уважаваш ли ма?
- Да бе.
- Ша прая правителство.
- Добре.
- Ти ша ма подкрепиш.
- Ами ако не ми харесва?
- Абе ти ся мене уважаваш ли ма?
- Да.
- Значи ша ма подкрепиш.
- Що?
- Щото ма уважаваш.
- А ако не те подкрепя?
- Ти си виновен.
- Ъхъм. А ти уважаваш ли ма?
- Само ако ма подкрепиш.
- Иначе - не?
- Не. И ти си виновен.
- Ами добре.
- Видя ли сега? Нека се радва Борисов.
- Аз не ти знам правителството.
- Е как? Мойто бе, мойто правителство.
- Като го видя ще преценя.
- Начи не ме уважаваш.
- Е, не чак толкова, че да подкрепям нещо, което не съм видял.
- Ми ти си виновен. Ша одим на нови избори.

Това от ... „Нощните бдения на поп Вечерко“ ли беше?
Или от „Записките на един луд“?

Рептили, като Слави -  рептилоидни хуманоиди, за извънземни ли се считат? Някакви влечугоподобни ...  Всички гласували за ИТН луди ли са!?   Ръгай чушки в боба.... щото шат на патката главата... 

преди 3 часа, jhoro написа:

Щом не се знае ... защо само си чешете езиците???

Ако нещо мяза на лайно, мирише на лайно, няма нужда да го изядеш за да се убедиш, че е лайно. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Когато врагът те аплодира на крака в Народното събрание, защото си нападнал съратници – време е да се замислиш.

Списък на политическите лозунги ако се поразтърсиш, може и да намериш цитираното нейде след последваме на връзката в началото на изречението, или в някой учебник по политически скриптове, чопнати от сборници с крилати фрази. Айде, нема нужда :)

О не! Не предполагах, но все пак въпросът цитиран отдолу ме затрудни максимално. 

трябва да се пусне като тест с три отговора:

1. Да

2.Да

3.Да

Маркирайте правилният отговор.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Кадрите на НДСВ, които предложиха компроментирани ли са? 

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Ако нещо мяза на лайно, мирише на лайно, няма нужда да го изядеш за да се убедиш, че е лайно. 

Перефразираш, и то - неправилно!

Патешкият тест - „ако нещо изглежда като патица, плува като патица и квака като патица, то най-вероятно е именно патица“ - е пример за абдуктивно логическо съждение, при което непознат обект може да бъде идентифициран, като се наблюдават неговите особености. В същото време, този принцип не трябва да се прилага безразборно, а само в достатъчно очевидни и безспорни случаи, като никога не се забравя също презумпцията за добронамереност, с която трябва да се търси баланс.

Това е само съждение, а не доказателство!

преди 3 часа, absurt написа:

Тази алтернатива е тракане на клавиатура и пожелание, което може да се изпълни само с влязла в сила присъда. Защото, първа крачка със стари муцуни, участвали в разграбването и краденето, до нищо не води.  И преди да ми кажеш, че в ИТН не са "такива", се сети за първото им предложение за правителство. И не, само защото не си затварям очите пред истината за "новото", не означава че държа да продължи старото. Ти просто не можеш или не искаш да разбереш, че предлаганото ново, е всъщност, същото старо- отпреди ГЕРБ. 

Твоето тракане на клавиатурата е бла-бла-бла - никой не става, затова дайте да си оставим старите крадци. Бла-бла-бла - аз не съм за Боко, само съм против всички други. Бла-бла-бла - аз съм "за" да има присъди, ама чакам Гешев и старото котило да ги издаде, защото ако дойдат нови, те няма да стават :getout:

преди 3 часа, absurt написа:

И знаем, и можем да си припомним фактите- как крадяха и как раздържавяваха, и как им спираха фондовете. 

Кой е раздържавявал и на кой са спирали фондовете? На ИТН ли?

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Твоето тракане на клавиатурата е бла-бла-бла - никой не става, затова дайте да си оставим старите крадци. Бла-бла-бла - аз не съм за Боко, само съм против всички други. Бла-бла-бла - аз съм "за" да има присъди, ама чакам Гешев и старото котило да ги издаде, защото ако дойдат нови, те няма да стават :getout:

Не ми слагай думи и изречения, които не съм и помислила да кажа.  Един вече ми фалшифицира директно поста, че и с главни букви- крещейки. Ами, не ви прави чест- що за подмолни същества сте? като не можеш да обориш твърдение на опонента, отмини, не падай толкова ниско.

Едно не схващаш- писах ти го вече. Ти не искаш смяна и изчегъртване, а искаш на мястото на старото котило да наместиш твоето. Като махнеш Гешев, ще сложиш друг Гешев, който ще обслужва други интереси и те пак няма да са на закона, а на разни, които са се докопали до властта. Защото, законът си е все същият. 

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Дали ще дойде момент, в който да схванеш просто изречение и да няма нужда да ти се дообяснява? Вече не вярвам.

Питах, помниш ли какъв беше състава на кабинета, който Славчо изчете? Хайде, тръгни от там и ако се светнеш, добре. Ако не- все тая.

Гледах, донякъде, Тошко при Ризова. Съвсем искрено стъписан и объркан е от всичко, което става. Интересно беше и донякъде го съжалих. 

преди 1 час, absurt написа:

Не ми слагай думи и изречения, които не съм и помислила да кажа.....

.....Едно не схващаш- писах ти го вече. Ти не искаш смяна и изчегъртване, а искаш на мястото на старото котило да наместиш твоето. Като махнеш Гешев, ще сложиш друг Гешев, който ще обслужва други интереси и те пак няма да са на закона, а на разни, които са се докопали до властта. Защото, законът си е все същият. 

Та нали точно от ИТН казаха, че не искат да допускат такива хора до поста на Главен прокурор и биха подкрепили ДБ за промяна на начина на избиране на хора за този пост? Ти нали боравеше само с факти? Къде е фактът че ще има друг Гешеффф?!?

И по този въпрос си против промяната, казвайки че следващият (който и да е той) ще е същият, което може да означава само едно - че искаш да си остане този, така че какви думи ти слагам в устата?

На тези, които си мислят, че са гласували за тв звездата Слави Трифонов, вече би трябвало да им е ясно, че са избрали не него, а са избрали неговите сценаристи...Това се вижда ясно от телевизионния екран...

Какво беше най-важното, което каза днес по ТВ заместилият избрания Слави Трифонов избраният покрай него г-н Тошко Йорданов...който (както и колегите му) със сигурност бе непознат за гласувалите за Слави Трифонов...Ами най-важното беше, че те не искат в писмен вид, тоест юридически, да закрепят споразуменията си с партиите, изявили готовност да ги подкрепят...Всичко друго беше ала-бала...Трябвало да им вярват на думата...Ха-ха-ха...

На г-н Йорданов само ще припомня до какво доведе дадената джентълменска дума от страна на Запада на Михаил Горбачов...без отразяването ѝ в писмен, тоест юридически вид...Ами неподписалите казват издевателски "Няма такова нещо...е, говорили били, че, нали...Малко ли неща се говорят?!Ама няма ли такова нещо(документ), няма нищо...кой ви е крив?! Не знаете ли как се правят тия работи?!"...И тъй като Горбачов не е глупак, и със сигурност знаеше как се правят тези работи, възниква въпросът защо така ги е направил...Макар, че като погледнеш постпрезидентската му кариера, ти става ясно защо...така доверчиво е постъпил...

Нежеланието (изявено отчетливо) да подпишеш споразуменията ( съгласувани от всички?!) по конкретните политики означава, че всъщност имаш намерението да не спазваш тези споразумения...

И не прилича на възрастен (сравнително) човек, с претенции за политик особено, да твърди наивно, че ако не се е срещал с някого, това значи, че този някой няма никакво влияние над неговите работи...И аз не съм се срещал нито веднъж с ББ, но не бих твърдял лаишки, че не "прозирам дългата му ръка в живота си..."

Вероятно вчера наистина се е случило нещо...Само дето някак не вярвам, че г-н Йорданов не знае какво точно се е случило...Как се прави "козел отпущения" е известно откак свят светува...Та днешната случка на това ми прилича...на някого да се хвърли вината за отиването на нови извънредни избори...

А по повод правителство от нови, млади, недокоснати от реалната българска действителност, тъй като са живяли в друга някаква България...ами...забавно е...Как тъй ще живееш в нашата България, ще направиш кариера като експерт...и няма да си "докоснат от действителността"?!Разбирате какво имам предвид, нали?!...Как става тая работа тук, особено ако си градил кариера в последните 10-12 години?!Щото ако си млад, няма как в други години да си градил кариерата си...Все някъде си настъпил мотиката...

преди 17 минути, Hristo52 написа:

На тези, които си мислят, че са гласували за тв звездата Слави Трифонов, вече би трябвало да им е ясно, че са избрали не него, а са избрали неговите сценаристи...Това се вижда ясно от телевизионния екран...

Какво беше най-важното, което каза днес по ТВ заместилият избрания Слави Трифонов избраният покрай него г-н Тошко Йорданов...който (както и колегите му) със сигурност бе непознат за гласувалите за Слави Трифонов...Ами най-важното беше, че те не искат в писмен вид, тоест юридически, да закрепят споразуменията си с партиите, изявили готовност да ги подкрепят...Всичко друго беше ала-бала...Трябвало да им вярват на думата...Ха-ха-ха...

На г-н Йорданов само ще припомня до какво доведе дадената джентълменска дума от страна на Запада на Михаил Горбачов...без отразяването ѝ в писмен, тоест юридически вид...Ами неподписалите казват издевателски "Няма такова нещо...е, говорили били, че, нали...Малко ли неща се говорят?!Ама няма ли такова нещо(документ), няма нищо...кой ви е крив?! Не знаете ли как се правят тия работи?!"...И тъй като Горбачов не е глупак, и със сигурност знаеше как се правят тези работи, възниква въпросът защо така ги е направил...Макар, че като погледнеш постпрезидентската му кариера, ти става ясно защо...така доверчиво е постъпил...

Нежеланието (изявено отчетливо) да подпишеш споразуменията ( съгласувани от всички?!) по конкретните политики означава, че всъщност имаш намерението да не спазваш тези споразумения...

И не прилича на възрастен (сравнително) човек, с претенции за политик особено, да твърди наивно, че ако не се е срещал с някого, това значи, че този някой няма никакво влияние над неговите работи...И аз не съм се срещал нито веднъж с ББ, но не бих твърдял лаишки, че не "прозирам дългата му ръка в живота си..."

Вероятно вчера наистина се е случило нещо...Само дето някак не вярвам, че г-н Йорданов не знае какво точно се е случило...Как се прави "козел отпущения" е известно откак свят светува...Та днешната случка на това ми прилича...на някого да се хвърли вината за отиването на нови извънредни избори...

А по повод правителство от нови, млади, недокоснати от реалната българска действителност, тъй като са живяли в друга някаква България...ами...забавно е...Как тъй ще живееш в нашата България, ще направиш кариера като експерт...и няма да си "докоснат от действителността"?!Разбирате какво имам предвид, нали?!...Как става тая работа тук, особено ако си градил кариера в последните 10-12 години?!Щото ако си млад, няма как в други години да си градил кариерата си...Все някъде си настъпил мотиката...

Не са правили кариера в България, а в чужбина. 
Негово Величество Симеон II също направи тази грешка. Надцени обстановката. 
Все пак не е живял над 50 години в България, защото го изгониха.

За над 100 години обстановката е една и съща.

преди 1 час, ninov написа:

https://www.mediapool.bg/slavi-trifonov-zashto-hristo-ivanov-go-pravi-tova-news324697.html

Позицията на Слави Трифонов за случилото се днес

Този човек е получил силна амнезия . Той забрави че има такова нещо като БСП. Колко тактично "забравя" да съобщи че за да съставят правителство ще трябва да се гушнат със столетницата. Няма как да му се има доверие щом го прави. Много се радвам че най вероятно няма да има такова правителство. По добре да сдава мандата и да се състави правителство от ГЕРБ БСП и ДПС. По честно е към избирателите. Това са партии които имат еднакъв произход еднакви ценности и стил на управление. Да се знае точно кого сме си избрали всъщност . Не искам някакви тарикати да се крият зад ИТН и да си правят каквото им харесва както в момента се кани да прави БСП. Ето и в момента те не са виновни - виновен е сламения човек Христо Иванов.

преди 8 минути, lsmurf написа:

Този човек е получил силна амнезия . Той забрави че има такова нещо като БСП. Колко тактично "забравя" да съобщи че за да съставят правителство ще трябва да се гушнат със столетницата. Няма как да му се има доверие щом го прави. Много се радвам че най вероятно няма да има такова правителство. По добре да сдава мандата и да се състави правителство от ГЕРБ БСП и ДПС. По честно е към избирателите. Това са партии които имат еднакъв произход еднакви ценности и стил на управление. Да се знае точно кого сме си избрали всъщност . Не искам някакви тарикати да се крият зад ИТН и да си правят каквото им харесва както в момента се кани да прави БСП. Ето и в момента те не са виновни - виновен е сламения човек Христо Иванов.

И с какво им е виновен Христо Иванов ? И да подкрепи никому известното правителство на ИТН, пак ще трябва подкрепа от БСП. 

Чета ви … излиянията и се чудя само едно. От жегата ли сте се повредили, или просто сте си такива?
Не подписали - що не подписали.
Подписали - аха, разделиха „баницата”!

Ето и в момента те не са виновни - виновен е сламения човек Христо Иванов.

Докога бе? Докога ще търсим виновни? И причини, че нещо не ни е наред?
Вместо да търсим РЕШЕНИЯ!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.