Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

https://fakti.bg/bulgaria/599905-slavi-za-zdravoslovnoto-si-sastoanie-sluhovete-za-moata-smart-sa-silno-preuvelicheni

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

слави не е депутат в тая партия, той е просто куклата отпред

преди 59 минути, jhoro написа:

Вярно, ама с такава цедка - кой ще остане?

Просто им се „стъпва на врата“ и работят - „в полза на гражданите, селяните, бизнеса, държавността...

Абе виж сега, и в твоя въпрос има резон.  Но аз хора, които се възползват от обществен пост за лични облаги никак не харесвам,  и лично аз не знам дали бих направил компромис.  По скоро бих намалил държавния апарат тройно и бих потърсил нови хора на тройна заплата да вършат тройна работа.  Биха се намерили читави,  уверен съм.  

В общи линии не бива да ми се дава власт на мене 🤣

преди 30 минути, M.Николов написа:

Изключително  просташка реакция на чалгаря.

Какво му пречеше вместо това жлъчно, комплексарно злобно изявление, да каже простичко - Благодаря на всички че са загрижени за мен , имам някои здравословни проблеми , те ми пречат /или не ми пречат/ в моята работа и политическа дейност, още веднъж благодаря и Господ да дава здраве на всички ни .

Ама не... надменния комплексар и злобар си остава надменен комплексар и злобар... :getout:

преди 2 часа, M.Николов написа:

Само дето преди 30 години почти никой не знаеше за ББ!:nono:

Мислете малко с тия глави, бре!

Пак не си схванал написаното, но няма значение. 

Радев назначи за членКА на СЕМ авторката на "Ще ти скъсам г.за", "Мама на татко не дава" и други високохудожествени текстове на песни на Славчо.

Хвала и на президентО, и на Момчилова, и на избирателите .

преди 30 минути, miro20 написа:

Какво му пречеше вместо това жлъчно, комплексарно злобно изявление, да каже простичко - Благодаря на всички че са загрижени за мен , имам някои здравословни проблеми , те ми пречат /или не ми пречат/ в моята работа и политическа дейност, още веднъж благодаря и Господ да дава здраве на всички ни .

Ама не... надменния комплексар и злобар си остава надменен комплексар и злобар... :getout:

Друго си е Борисов? Мил, драг. Гушлив мечо.

Animated GIF

Да разбирам ли, че харесваш държанието на Чалгаря, защото е като на Борисов?

преди 12 минути, absurt написа:

Да разбирам ли, че харесваш държанието на Чалгаря, защото е като на Борисов?

Не знам, кой е този чалгар?

Но щом питаш в тема за ИТН, сигурно е Трифонов. Предполагам.

Та на въпроса ти.

Защото е НЕ като на Борисов.

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Друго си е Борисов? Мил, драг. Гушлив мечо.   Animated GIF

преди 15 минути, absurt написа:

Да разбирам ли ...

Опитай, ама ... едва ли!

преди 57 минути, miro20 написа:

Слави го казва на определена група хора:

Цитат

По повод на някои боклуци, които пишат в интернет

Ти явно се припознаваш към контингента от "боклуци, които пишат в интернет" и за това се засягаш лично. Браво, Самозатапчо, отново ни доказа що за стока си :laughing5: 

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Не знам, кой е този чалгар?

Но щом питаш в тема за ИТН, сигурно е Трифонов. Предполагам.

Та на въпроса ти.

Защото е НЕ като на Борисов.

Фрог и Медиапул мълчат, защо ли? Но пък, според написаното тук, можеш да намериш оригиналното изявление на Славчо в страницата му.

https://pik.bg/слави-трифонов-във-фейсбук-рептил-съм-слуховете-за-моята-смърт-са-силно-преувеличени-news1043018.html?fbclid=IwAR2xPpYOV8o_0DYz8cNE0XQXjlIynH6NyCrQU4JBdSjwLo9ZepDh5vmShjw

И пак ще питам- решихте ли какво точно искате? Да смените Борисов със същия простак или да изчегъртате простащината? Всъщност, въпросът ми е реторичен- ако искахте да изчегъртате борисовщината и простащината, нямаше да гласувате за близнака му. СДС- Стани Да Седна е вашата работа.

преди 8 часа, absurt написа:

Пак не си схванал написаното, но няма значение. 

Радев назначи за членКА на СЕМ авторката на "Ще ти скъсам г.за", "Мама на татко не дава" и други високохудожествени текстове на песни на Славчо.

Хвала и на президентО, и на Момчилова, и на избирателите .

Да високо интелигентната тролка не разбира какво е поезия и не знае какво е да си писател ,ама какво се учудвам те всичките тролове на ГЕРБ са се издънили на айсикю теста

преди 10 часа, M.Николов написа:

Какво опяваш като жена бре?

И ако още не си разбрал изборите минаха.

Маруся кога пише го различава единствено Миро.  Още ли не ти е ясно - ИТН ще са по-зле от предходните управляващи партии.  Лудост е сега  всички да се надпреварват да събарят Гешев - за да се представят и изтъкнат пред олигарсите, криещи се в разни чужбини.  А избори пак ще има - това е неизбежно.    Слави вчера нарече опонентите си боклуци и това поражда още обезпокоителни въпроси.  

преди 23 минути, attj написа:

Маруся кога пише го различава единствено Миро.  Още ли не ти е ясно - ИТН ще са по-зле от предходните управляващи партии.  Лудост е сега  всички да се надпреварват да събарят Гешев - за да се представят и изтъкнат пред олигарсите, криещи се в разни чужбини.  А избори пак ще има - това е неизбежно.    Слави вчера нарече опонентите си боклуци и това поражда още обезпокоителни въпроси.  

Я дай линк къде е нарекъл опонентите боклуци ,а да ти се припознаваш защото изрече куп лъжи за здравословното му състояние.Да по лош ще е за вас троловете на ГЕРБ защото ще продължи да разкрива престъпленията на Борисов

преди 23 минути, ninov написа:

Я дай линк къде е нарекъл опонентите боклуци ,а да ти се припознаваш защото изрече куп лъжи за здравословното му състояние.Да по лош ще е за вас троловете на ГЕРБ защото ще продължи да разкрива престъпленията на Борисов

По повод на някои боклуци, които пишат в интернет, искам да цитирам Марк Твен: "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени". Това е написал Трифонов във Фейсбук.   Можеш и сам да си го намериш този линк.  Не желая да го посочвам, а и не е ясно дали лично той пише там.  И още докога ще чакаме за подведени под отговорност след разкрити престъпления?  

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

12 години управление на УЖ дясна партия като ГЕРБ доведе до крайно ляво управление.

Ами това беше целта на заниманието . На Борисов бе поставена задача да отврати хората от "дясното" с която той се справи блестящо. Сега ще го попсуват малко за лице и ще го изпратят да си поема "вината с мезета" както казваше другарят Боков. Те техните хора така са свикнали да поемат вина. И всички останали ще останат чисти като ангелчета небесни защото виждате ли покрещяли малко против Борисов. Прави ли ви впечатление как в парламента се говори силно против ГЕРБ и ДПС и тактично вече се подминава третия участник в това "отровно трио" БСП. Явно им е разпределена роля на борци против системата колкото и куриозно да е това. Та нали ГЕРБ и ДПС са родени от същата партия наследници на които са БСП.

преди 10 часа, Michigan111 написа:

Абе виж сега, и в твоя въпрос има резон.  Но аз хора, които се възползват от обществен пост за лични облаги никак не харесвам,  и лично аз не знам дали бих направил компромис.  По скоро бих намалил държавния апарат тройно и бих потърсил нови хора на тройна заплата да вършат тройна работа.  Биха се намерили читави,  уверен съм.  

В общи линии не бива да ми се дава власт на мене 🤣

Недей така бе човек , ще повишиш безработицата в страната. Тези дето ги съкратиш в основната си част няма да стават за никаква друга работа и ето ти влошаване на прекрасните параметри за заетост постигнати от Борисов. 😆

преди 11 часа, miro20 написа:

винаги водят до вашето червено управление.

Нашето? Коги народа е управлявал? Май никога.

преди 18 часа, ivottoshev написа:

Слави го казва на определена група хора:

Ти явно се припознаваш към контингента от "боклуци, които пишат в интернет" и за това се засягаш лично. Браво, Самозатапчо, отново ни доказа що за стока си :laughing5: 

А ти щото не пишеш в интернет.  :)  самозатапчо. :hush:

Аз не деля елементарно като теб на това към кого точно го е казал, а че можеше по съвсем друг начин да реагира.И казах как би реагирал един нормален некомплексиран човек на засиления интерес към здравето му .

Който интерес не винаги е с лош умисъл, но чалгаря реагира за пореден път като нацупена "звезда" която се гнуси от интереса на плебеите.

преди 8 часа, Sliderum2 написа:
преди 20 часа, miro20 написа:

винаги водят до вашето червено управление.

Нашето? Коги народа е управлявал? Май никога.

Сега е още по зле. Дори изборите /които някои твърдят че нямало значение/ не играят грам роля в кардиналните промени и "изчегъртвания"  от служебната хунта, които " и за чистачка на вход" не биха ги избрали.

Не съм сигурен и дали скоро ще имаме и редовно правителство което поне малко да отразява нагласите на хората участвали на изборите.

преди 9 часа, lsmurf написа:

На Борисов бе поставена задача да отврати хората от "дясното" с която той се справи блестящо.

Напротив. Тези които отвратиха десните са ДееБъ и техните под-проксита . И това че сега гледат да се присламчат към всякакви компрометирани настоящи и бивши клонящи към червения сектор.

За съжаление, единствените които в момента са признати като дясна партия , са именно коалицията ГЕРБ и СДС.

преди 9 часа, lsmurf написа:

Прави ли ви впечатление как в парламента се говори силно против ГЕРБ и ДПС и тактично вече се подминава третия участник в това "отровно трио" БСП. Явно им е разпределена роля на борци против системата колкото и куриозно да е това. Та нали ГЕРБ и ДПС са родени от същата партия наследници на които са БСП.

А ! ш са сетиш ! Аз това от кога го повтарям .

Че акцента в двуполюсния преди модел  "сини - червени " , сега се измести ... "червени и други - срещу ГЕРБ" .

Всички забравиха че основния проблем е именно червената мафия, която сега се скри зад своите мощни мутроолигарси и фейк проекти които "уж" не са червени .

А са съставени изцяло от стари провалени червени политици. Като Мая, Дончева , Рашков , и др. Плюс сектата на "зелените чорапи" . Които са пак от същата мая.

УСпешна бабикянска акция, чрез която червената мафия се връща на "бял кон " , а шараните им ръкопляскат и се радват че са "изчегъртали модела ГЕРБ" :getout:

Овцете и шараните така и не разбраха че не е основен проблем в ГЕРБ. Проблема е че старите комунета отпреди 30 г. се връщат "отново" да ви "оправят" .

Това не е смяна на сатукво , а утвърждаване на най мракобесното червено такова .

А-ха, не е проблем, че мутрите от Герб ни оправяха 12 години, проблем са тези, които още не са управлявали(опорката, че се връщат старите комунисти е само във вашите глави.

Кои са комунистите от преди 30години, може би ИТН или ДБ?

:hush:

преди 20 минути, M.Николов написа:

А-ха, не е проблем, че мутрите от Герб ни оправяха 12 години, проблем са тези, които още не са управлявали(опорката, че се връщат старите комунисти е само във вашите глави.

Кои са комунистите от преди 30години, може би ИТН или ДБ?

:hush:

проблем е че това което се заформя е по лошо от ГЕРБ и БКП

преди 1 минута, M.Николов написа:

Много "ясновидци" в тоя форум, бре!

Я кажете поне и числата от тотото, така или иначе сте почнали.:lol6:

8, 12, 22, 27, 34, 39

преди 34 минути, Реджеп Иведик написа:

"Сила без разум сама се съсипва"

Настрадин Ходжа

Не бой се, костя ще осигури разума, да управлява силата 🤣

преди 2 часа, miro20 написа:

А ти щото не пишеш в интернет.  :)  самозатапчо. :hush:

Аз не деля елементарно като теб на това към кого точно го е казал, а че можеше по съвсем друг начин да реагира.И казах как би реагирал един нормален некомплексиран човек на засиления интерес към здравето му .

Който интерес не винаги е с лош умисъл, но чалгаря реагира за пореден път като нацупена "звезда" която се гнуси от интереса на плебеите.

Сега е още по зле. Дори изборите /които някои твърдят че нямало значение/ не играят грам роля в кардиналните промени и "изчегъртвания"  от служебната хунта, които " и за чистачка на вход" не биха ги избрали.

Не съм сигурен и дали скоро ще имаме и редовно правителство което поне малко да отразява нагласите на хората участвали на изборите.

Напротив. Тези които отвратиха десните са ДееБъ и техните под-проксита . И това че сега гледат да се присламчат към всякакви компрометирани настоящи и бивши клонящи към червения сектор.

За съжаление, единствените които в момента са признати като дясна партия , са именно коалицията ГЕРБ и СДС.

А ! ш са сетиш ! Аз това от кога го повтарям .

Че акцента в двуполюсния преди модел  "сини - червени " , сега се измести ... "червени и други - срещу ГЕРБ" .

Всички забравиха че основния проблем е именно червената мафия, която сега се скри зад своите мощни мутроолигарси и фейк проекти които "уж" не са червени .

А са съставени изцяло от стари провалени червени политици. Като Мая, Дончева , Рашков , и др. Плюс сектата на "зелените чорапи" . Които са пак от същата мая.

УСпешна бабикянска акция, чрез която червената мафия се връща на "бял кон " , а шараните им ръкопляскат и се радват че са "изчегъртали модела ГЕРБ" :getout:

Овцете и шараните така и не разбраха че не е основен проблем в ГЕРБ. Проблема е че старите комунета отпреди 30 г. се връщат "отново" да ви "оправят" .

Това не е смяна на сатукво , а утвърждаване на най мракобесното червено такова .

Нищо не си разбрал или може би се правиш на не разбрал ама нямам намерение повече да обяснявам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.