Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Като прочитам твоят текст, ясно прозира кой е с обсесиите. Обръщението  към депутатите на ПП ИТН чалгар ти я изписваш. 

Че, откога нарицателните, неособено приятни, отправени към депутати и членове на ПП ти пречи? Да ти припомня ли как наричаш Борисов, например?  А, че са чалгари, никой и никога, дори и те, не са отричали. Те са флагманите на чалгата и простащината, излъчвана 20 години в най- гледаното време по национална телевизия. Ето ти малко да си припомниш.

Image_5883425_128_0.jpg.4d5778ab48ab697ef4dd632a3178bda8.jpg

1580497481.png.8b8cae2f417f8e91ee38ef56ba27b672.png

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 37 минути, АСПЕКТ написа:

От 08 часа до вечерта в медийното пространство на българите, по която и телевизия, а и по което радио да включиш единствено и само времето бе и още е заето от ГЕРБ.

За Интернет пространство се грижат троловете, примерно тук, троловете като теб, овцата на Бойко и Миро инж. от Русе.

В социалната мрежа е Севда ТВ.

Със сърцераздирателните клипове, как Бойко гушка своите поданици. И му е мило и драго за земите му обитавани от ПЛЕБСА. Как старателно си гледа земите, поучава ги като истински гуру. Сенсей.

Да се пазят от лошите, които са нападнали неговите владения в София и са му взели желязната каляска теглена от невидими за окото 100 коне. Магия.

Хайде, да ми покажеш един мой пост, в който да има клип или снимка от обиколки и гушкания на Борисов. Извън този- в предния ми пост, където се целува със Славчо. Писна ми от глупави квалификации на личността ми и лъскане на опорките, които явно, все по- трудно издържат и все по- малко ти си отплащат, защото не ставаш дори за агитатор. 

И ти не знаеш значението на думата трол, ама  упоения я хвърляш, дано успееш да си заработиш тролската надница. Този ти пост е поредния тролски брътвеж, в опит да изместиш темата, защото не ти изнася. а темата е- как се промениха за няма и 2 месеца чалгарите и как от "ценностите" им изчезват всички неща, за които ви подлъгахте да им дадете гласовете си.

преди 4 минути, absurt написа:

Че, откога нарицателните, неособено приятни, отправени към депутати и членове на ПП ти пречи? Да ти припомня ли как наричаш Борисов, например?  А, че са чалгари, никой и никога, дори и те, не са отричали. Те са флагманите на чалгата и простащината, излъчвана 20 години в най- гледаното време по национална телевизия. Ето ти малко да си припомниш.

Ако говорим за простащина с шефа ти Борисов никой не може да се мери последния пример е от оня ден а ако отвориш ютюб видеата с неговите простотии са цяла страница така ,че опорката че ИТН са простаци си я наври от зад

преди 3 минути, absurt написа:

Хайде, да ми покажеш един мой пост, в който да има клип или снимка от обиколки и гушкания на Борисов. Извън този- в предния ми пост, където се целува със Славчо. Писна ми от глупави квалификации на личността ми и лъскане на опорките, които явно, все по- трудно издържат и все по- малко ти си отплащат, защото не ставаш дори за агитатор. 

И ти не знаеш значението на думата трол, ама  упоения я хвърляш, дано успееш да си заработиш тролската надница. Този ти пост е поредния тролски брътвеж, в опит да изместиш темата, защото не ти изнася. а темата е- как се промениха за няма и 2 месеца чалгарите и как от "ценностите" им изчезват всички неща, за които ви подлъгахте да им дадете гласовете си.

Тук известните тролове на всички сте ти овцата и миро 20 и спри да наричаш другите тролове защото ги обиждаш с лъжата ти

преди 17 минути, ninov написа:

Ако говорим за простащина с шефа ти Борисов никой не може да се мери последния пример е от оня ден а ако отвориш ютюб видеата с неговите простотии са цяла страница така ,че опорката че ИТН са простаци си я наври от зад

Тук известните тролове на всички сте ти овцата и миро 20 и спри да наричаш другите тролове защото ги обиждаш с лъжата ти

Не, не говоря за простащината на Борисов, защото той е миналото, което искате да изчагъртате, а аз просто не искам повече да управлява. Говоря за простащините на тези, които искате да сменят предишните. И за това, че да махнеш един простак, за да сложиш друг, не е изчегъртване, а проста и елементарна подмяна на едните с другите, но "ваши".

Тук, за трол обявявате всеки, който е против подмяната на едните с другите. Другите са старите чанти от прехода, които сте прегърнали облъчено и браните като най- свидната придобивка. 

Говорехме за това, което е останало от обещанията на чалгарите и доколко те пречат на останалите, които набързо им показаха, че политиката е друг вид шоу. И че системните партии няма да се дадат, а дори и уж новите, протестърските, си показаха кои са- пак от старите муцуни и затова играят регъл на ИТН. 

Само че, вас явно, не това ви интересува, а сте тук за да оплювате персонално участниците в дискусията, които не пеят в хора ви. Което е жалко, но пък, като само това можете, няма какво да се направи.

ПП. Гледаш ли новините по националните телевизии? Нещо да кажеш за 3 пъти номинацията на служебния министър за предния кабинет, отправена от ИТН и днешното-вчепрашно завъртане на 180 градуса на Тошко? Нещо за "дългата ръка на ДПС"? Или , това пак е тролско?

преди 25 минути, absurt написа:

Преди време бях те помолил да напишеш нещо, което е против ГЕРБ. Нещо, което не харесваш в управлението им. Защото виждаме в словоблудствието и мятане на кал ти е силата. Примерно при ИТН. Там с лекота вадиш компромати, жълтини, ровене в миналото и вадиш с лекота скелети от гардероби. Също така.

После бях те помолил да напишеш и нещо положително за ПП ГЕРБ. За да сме обективни. Нали си неутрална?

До ден днешен само и единствено пишеш хвалепсия за Борисов и ПП ГЕРБ. 

Защо така ти е трудно да направиш същите движение, които правиш против Трифонов, да приложиш и на Борисов?

преди 48 минути, lsmurf написа:

Дано да си прав за ИТН. Според мен е рано да се каже но факта че бяха заявили че няма да преговарят с ГЕРБ ,ДПС, и БСП и забравиха за БСП не ми навява оптимизъм. Има неща с които може да се прави компромис и неща с които не може. Така че това е огромен минус за тази партия според мен.

Избори до дупка и да дойде Борисов на власт. На хората им омръзва, а и са свикнали да плюят. Не забравяй, че 80 процента са де..били.

Тошко го каза, след консултациите и сравняване на програмите, ако няма консенсус и избори. Няма порции, няма кресла. Няма позиции. Това явно не ги устройва. И сега мятат кал. 

Какви преговори?

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Преди време бях те помолил да напишеш нещо, което е против ГЕРБ. Нещо, което не харесваш в управлението им. Защото виждаме в словоблудствието и мятане на кал ти е силата. Примерно при ИТН. Там с лекота вадиш компромати, жълтини, ровене в миналото и вадиш с лекота скелети от гардероби. Също така.

После бях те помолил да напишеш и нещо положително за ПП ГЕРБ. За да сме обективни. Нали си неутрална?

До ден днешен само и единствено пишеш хвалепсия за Борисов и ПП ГЕРБ. 

Защо така ти е трудно да направиш същите движение, които правиш против Трифонов, да приложиш и на Борисов?

Ето, това е типичен тролски пост. Връщаш едно и също- нищо по същество. Продължавай, не ми пречиш. Само ми става безнадеждно весело.

Ето нещо по същество- темата е за следващото управление, което явно, си забравил.

https://vtorifront.bg/article/ima-takv-narod-demokratichna-blgariya-narushi-dzhentlmenskoto-si-sporazumenie?fbclid=IwAR1JlayFFA_bTofCivdW7HMUQ27Fm03_ez_HDjjtI0R3zBo5PB6zj5w9CG8

преди 2 минути, absurt написа:

Ето, това е типичен тролски пост. Връщаш едно и също- нищо по същество. Продължавай, не ми пречиш. Само ми става безнадеждно весело.

Трол на трол вика ли? Лек ден. В логиката, алгебрата на Бул, 2 негативни е нещо положително.

Лек ден, до после.

преди 14 минути, absurt написа:

Не, не говоря за простащината на Борисов, защото той е миналото, което искате да изчагъртате, а аз просто не искам повече да управлява. 

Не искаш повече да управлява, но не плюеш по него, а по абсолютно всички които се борят той да не управлява.

Те на т'ва му викам аз "логика"

За Слави Трифонов хора като Ива Николова са боклуци, обаче журналистката е права, тя е умна жена   https://pik.bg/ива-николова-слави-ли-помнете-калигула-такъв-е-краят-на-болестта---и-на-човека-и-на-общест-news1042789.html

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не искаш повече да управлява, но не плюеш по него, а по абсолютно всички, които се борят той да не управлява.

Те на т'ва му викам аз "логика"

Викаш, ама пак не сФащаш!

За разлика от теб, аз съм гнуслива и няма нячин да сменя един боклук с друг. Докато на теб н е ти пречи, стига другият боклук да е "твоят". не всички могат и искат да са всеядни.

преди 7 минути, attj написа:

За Слави Трифонов хора като Ива Николова са боклуци, обаче журналистката е права, тя е умна жена   https://pik.bg/ива-николова-слави-ли-помнете-калигула-такъв-е-краят-на-болестта---и-на-човека-и-на-общест-news1042789.html

Така е. За съжаление, светът е полудял, яхнат от задкулисиетое поддържано самоотвержено от трудно мислещите. 

преди 16 минути, absurt написа:

Викаш, ама пак не сФащаш!

За разлика от теб, аз съм гнуслива и няма нячин да сменя един боклук с друг. Докато на теб н е ти пречи, стига другият боклук да е "твоят". не всички могат и искат да са всеядни.

Само отбелязах фактът, че гледаш да извадиш кирливите ризи на всички... без Борисов. От космоса се вижда, че си държиш на стария доказан боклук, нищо че си гнуслива, и плюеш по всички които са против този доказан боклук само с презумпцията че и те евентуално, може би, едва ли не, някой ден може също ще се окажат боклуци.

Ми хубаво, ама до кога да държим доказания боклук на власт? 

преди 6 минути, Мойра написа:

Как да си променят принципите хора, минали 50- така? И прекарали едни 30 в шоубизнеса, пропагандирайки чалгата и откровената простащина? Кой вярва, че е възможно?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Само отбелязах фактът, че гледаш да извадиш кирливите ризи на всички... без Борисов. От космоса се вижда, че си държиш на стария доказан боклук, нищо че си гнуслива, и плюеш по всички които са против този доказан боклук само с презумпцията че и те евентуално, може би, едва ли не, някой ден може също ще се окажат боклуци.

Ми хубаво, ама до кога да държим доказания боклук на власт? 

Нямам какво да ти отговоря на поредното тролене. Миналото лято питах всеки проктестър, каква алтернатива предлага. Отговорът беше- който и да е, самоо да не е този.

Е, който и да е ни натресохте. Ми, не го искам и давам непрекъснато факти и обяснения защо не го искам аз. Един боклук не сменям с друг. И не си гудя времето, особено в тема за следващото управление, да я превръщам в същия плювалник, като другите, което не води до нищо.

преди 6 минути, absurt написа:

Нямам какво да ти отговоря на поредното тролене. Миналото лято питах всеки проктестър, каква алтернатива предлага. Отговорът беше- който и да е, самоо да не е този.

Е, който и да е ни натресохте. Ми, не го искам и давам непрекъснато факти и обяснения защо не го искам аз. Един боклук не сменям с друг. И не си гудя времето, особено в тема за следващото управление, да я превръщам в същия плювалник, като другите, което не води до нищо.

Ето ти една алтернатива:

Боко и кликата му в затвора, а следващите ако сгазят лука - и те в затвора. Така най-накрая би трябвало да станем като в белите страни, където политиците крадат от държавата, но в разумни граници а не я оглозгват до кокал.

Само че за тази цел трябва някак си да се направи първата крачка, а ти си държиш всичко да си е по старому, нищо че не ти харесва.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

"А колко са нови, още не е съвсем ясно. 

Щом не се знае ... защо само си чешете езиците???

преди 25 минути, ivottoshev написа:

Ето ти една алтернатива:

Боко и кликата му в затвора, а следващите ако сгазят лука - и те в затвора. Така най-накрая би трябвало да станем като в белите страни, където политиците крадат от държавата, но в разумни граници а не я оглозгват до кокал.

Само че за тази цел трябва някак си да се направи първата крачка, а ти си държиш всичко да си е по старому, нищо че не ти харесва.

Тази алтернатива е тракане на клавиатура и пожелание, което може да се изпълни само с влязла в сила присъда. Защото, първа крачка със стари муцуни, участвали в разграбването и краденето, до нищо не води.  И преди да ми кажеш, че в ИТН не са "такива", се сети за първото им предложение за правителство. И не, само защото не си затварям очите пред истината за "новото", не означава че държа да продължи старото. Ти просто не можеш или не искаш да разбереш, че предлаганото ново, е всъщност, същото старо- отпреди ГЕРБ.  И знаем, и можем да си припомним фактите- как крадяха и как раздържавяваха, и как им спираха фондовете. 

ИТН виси на косъм от това да се превърне в ''и т.н.''

Проф. Евгений Дайнов

Ако от ИТН осъзнаваха какви ще са последствията от действията им, които според мен са неадекватни, нямаше да постъпят по начина, по който постъпиха днес.

Според мен са объркани, много объркани, което обаче не ги оправдава.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Избори до дупка и да дойде Борисов на власт. На хората им омръзва, а и са свикнали да плюят. Не забравяй, че 80 процента са де..били.

Тошко го каза, след консултациите и сравняване на програмите, ако няма консенсус и избори. Няма порции, няма кресла. Няма позиции. Това явно не ги устройва. И сега мятат кал. 

Какви преговори?

Да , явно че трябва нови избори . Има някаква вероятност да победи Борисов но това не оправдава включването на партия като БСП в подкрепящите правителството. Народът е казал "С какъвто се събереш такъв ще станеш" така че ИТН трябва да бяга като дявол от тамян от партии като ГЕРБ ,БСП и ДПС те са способни да пратят в небитието всяка политическа формация която се хване с тях просто са силно токсични.

преди 14 минути, Мойра написа:

ИТН виси на косъм от това да се превърне в ''и т.н.''

Проф. Евгений Дайнов

Ако от ИТН осъзнаваха какви ще са последствията от действията им, които според мен са неадекватни, нямаше да постъпят по начина, по който постъпиха днес.

Според мен са объркани, много объркани, което обаче не ги оправдава.

И какви ще са последствията ? Една партия не си ли държи на лицето го губи и става част от политическата мъгла която е омръзнала до смърт на болшинството на избирателите. Ако ИТН постигна някакъв резултат то е благодарение на това че се разграничи от системните партии и избирателите я припознаха като различна. Тръгнат ли да се обвързват с тези  партии както ги съветват "авторитети" като цитираният от теб моментално ще изгубят подкрепата на по голяма част от избирателите си и ще последват съдбата на НДСВ. Така че колкото и да им повтарят колко са неадекватни не бива да правят грешката да слушат подобни "добронамерени" съвети.

преди 25 минути, lsmurf написа:

Да , явно че трябва нови избори . Има някаква вероятност да победи Борисов но това не оправдава включването на партия като БСП в подкрепящите правителството. Народът е казал "С какъвто се събереш такъв ще станеш" така че ИТН трябва да бяга като дявол от тамян от партии като ГЕРБ ,БСП и ДПС те са способни да пратят в небитието всяка политическа формация която се хване с тях просто са силно токсични.

И какви ще са последствията ? Една партия не си ли държи на лицето го губи и става част от политическата мъгла която е омръзнала до смърт на болшинството на избирателите. Ако ИТН постигна някакъв резултат то е благодарение на това че се разграничи от системните партии и избирателите я припознаха като различна. Тръгнат ли да се обвързват с тези  партии както ги съветват "авторитети" като цитираният от теб моментално ще изгубят подкрепата на по голяма част от избирателите си и ще последват съдбата на НДСВ. Така че колкото и да им повтарят колко са неадекватни не бива да правят грешката да слушат подобни "добронамерени" съвети.

По-голямата част от народа ни очаква част от уважаваните от него служебни министри да влязат в новото правителство и ако това не стане, ИТН ще залезе толкова бързо, колкото бързо е изгряла на политическия небосвод.

Шоуто на Слави също ще загуби почитатели.

преди 1 минута, Мойра написа:

По-голямата част от народа ни очаква част от уважаваните от него служебни министри да влязат в новото правителство и ако това не стане, ИТН ще залезе толкова бързо, колкото бързо е изгряла на политическия небосвод.

Шоуто на Слави също ще загуби почитатели.

Така мислиш ти , аз съм на противното мнение . Както гледам ще се ходи скоро на избори . След тях ще видим кой е прав.

преди 3 минути, lsmurf написа:

Така мислиш ти , аз съм на противното мнение . Както гледам ще се ходи скоро на избори . След тях ще видим кой е прав.

Аз мисля, че нови избори не са най-доброто решение, но съществува немалка вероятност да се случат.

Ще видим.

И нови избори да има нещата ще са пак същите. Разликата ще е в някои малки партии. Колкото до ИТН, Слави и компания се изложиха тотално. Отметнаха се от всичко, за което се биеха в гърдите преди да влязат в парламента. Не знаят и в момента къде се намират. Не вярвах, че ще паднат толкоз ниско.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 час, lsmurf написа:

ДБ, ИТНИ и служебното правителство ли са системните партии ? 

преди 32 минути, Емил Костов написа:

И нови избори да има нещата ще са пак същите. Разликата ще е в някой малки партии. Колкото до ИТН, Слави и компания се изложиха тотално. Отметнаха се от всичко, за което се биеха в гърдите преди да влязат в парламента. Не знаят и в момента къде се намират. Не вярвах, че ще паднат толкоз ниско.

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

...и ще си паднала(Тайсън кючек, Ку-Ку бенд).

Аз случайно не пускам :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.