Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следващото управление на България - предложенията на ИТН

Featured Replies

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

най показателни са евро-фондовете

Що се мешиш в чужди разговори?! Не съм цитирал тебе за да ме цитираш и отговаряш. Още по-малко пък се интересувам от твоето мнение.

Критериите ти също са сбъркани.

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 165,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Резултатите на пожарникаря- 1 во място по смъртност и най- бързо топяща се нация, никой не може да ги стигне! Не актьори, кукли от мъпет шоу биха се справили по- добре.

• Не зная защо си решил ,че твоите фантазии и мокри сънища могат да се сбъднат . Ти може да искаш , но има едни 80 процента българи ,които не само , че не искат Гроб ,но и не могат да ги понасят . Тоест

• Michigan111
    Michigan111

Направо ги срина баце боко 😆 След като нахока комунистите (покрай които влезе в държавните структури), дойде ред на царистите (покрай които влезе в политиката). Утре го очакваме да почне да обижд

Публикувани изображения

преди 1 час, Енчо Желязков написа:

Тука ли е въргала:lol6: днес само гледам сеир не ми се пише:drum2:

Цитат

Карай, шофьоре, карай по-нагоре -
там на баира става панаира, карай,
шофьоре, карай си колата -
само гледай да си не счупиш главата.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Що се мешиш в чужди разговори?! Не съм цитирал тебе за да ме цитираш и отговаряш. Още по-малко пък се интересувам от твоето мнение.

Този поне си е казал предварително - „Без умствен капацитет“!

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

най показателни са евро-фондовете - бяха спрени, при ГЕРБ ги пуснаха, сега ако ги спрат - значи от европа ни казват, грешите

И като ги пуснаха кво? Бойко стана милиардер, Домусчиев стана милиардер, Пеевски стана милиардер... Дреме ми че ги били пуснали. Да ги спират.

преди 26 минути, Joss Bomon написа:

Мислиш, че неизвестното бъдеще може да бъде променено ?! Само с предположения и анализи, доколко обективно ще е да се каже, кое е правилното и кое грешното ?

Разбира че може да бъде променено. С всяко действие човек влияе на бъдещето. Кое е правилно и кое грешно наистина е трудно да се твърди обаче човек се стреми обикновено да прави правилните неща. Анализите не са всичко но е добре човек пък още повече обществото да разполага с такива. Има и неадекватни анализи разбира се но този ми се видя доста смислен и логичен.

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Що се мешиш в чужди разговори?! 

Щото е Без Умствен Капацитет 😁

преди 7 минути, Радул написа:

И като ги пуснаха кво? Бойко стана милиардер, Домусчиев стана милиардер, Пеевски стана милиардер... Дреме ми че ги били пуснали. Да ги спират.

Значи щом няма за теб да няма за никой друг. Интересна логика.

преди 3 часа, Радул написа:

Ти едно изречение можеш ли да напишеш, без да има нескопосан опит за манипулиране на казаното от друг?

Ти това чак сега ли го осъзнаваш.  От гласоподавател на бзнс- москов какво очакваш 🙄

преди 15 минути, Joss Bomon написа:

Извинявай че ще ти опонирам обаче не водим личен разговор а открита дискусия и не е зле да има и други мнения независимо дали ни харесват или не.

току-що, lsmurf написа:

Извинявай че ще ти опонирам обаче не водим личен разговор а открита дискусия и не е зле да има и други мнения независимо дали ни харесват или не.

не защитавам ГЕРБ пропагандатора просто казвам.

преди 37 минути, Без умствен капацитет написа:

най показателни са евро-фондовете - бяха спрени, при ГЕРБ ги пуснаха, сега ако ги спрат - значи от европа ни казват, грешите

Нищо не е спирано, това са поредните лъжи на ГЕРБ.

преди 8 минути, lsmurf написа:

Значи щом няма за теб да няма за никой друг. Интересна логика.

Тва ли успя да измъдриш? Аз съм един от тези дето ще връщат милиардите на фондовите милиардери и логиката ми не е интересна, а единствената вярна. Заемите се дават на България, не на Бойко, Киро парахода и дебелян. Ай помъдрувай още малко, може друго да измислиш.

Отделно, че не виждам защо да съм доволен от нещо, което ще е за някой друг. Все едно аз да съм доволен (или недоволен) от жена ти. Ми не. Все ми е едно дали имаш жена изобщо.

преди 16 минути, Michigan111 написа:

Ти това чак сега ли го осъзнаваш.  От гласоподавател на бзнс- москов какво очакваш 🙄

Де бре... БЗНС. Чисто герберче. С типичното милиционерско мислене.

преди 2 минути, Радул написа:

Тва ли успя да измъдриш? Аз съм един от тези дето ще връщат милиардите на фондовите милиардери и логиката ми не е интересна, а единствената вярна. Заемите се дават на България, не на Бойко, Киро парахода и дебелян. Ай помъдрувай още малко, може друго да измислиш.

Отделно, че не виждам защо да съм доволен от нещо, което ще е за някой друг. Все едно аз да съм доволен (или недоволен) от жена ти. Ми не. Все ми е едно дали имаш жена изобщо.

Не така с лошо. Има много откраднато но и се направиха някои неща. Всички ги виждаме. Е с лека ръка искаш да се откажем от всичко само защото някой крадял. Що за логика? Вместо да настояваме да се спрат кражбите да бленуваме да не ни дават че да не могат да крадат. Ами когато някой е крадлив той ще намери от къде да краде . Спирането на еврофондовете не е никакво решение. По точно е безумно решение в стил "Ще си запалим къщата да изгори на Вуте плевнята."

преди 1 минута, lsmurf написа:

Не така с лошо. Има много откраднато но и се направиха някои неща. Всички ги виждаме. Е с лека ръка искаш да се откажем от всичко само защото някой крадял. Що за логика? Вместо да настояваме да се спрат кражбите да бленуваме да не ни дават че да не могат да крадат. Ами когато някой е крадлив той ще намери от къде да краде . Спирането на еврофондовете не е никакво решение. По точно е безумно решение в стил "Ще си запалим къщата да изгори на Вуте плевнята."

Ами не знам за какво да са решение еврофондовете, когато се разпределят между роднини, а направеното не е от тях, а от нашите данъци. Та, точно в момента май е по- добре да се спрат, та белким се поразкарат крадците, щото вече ако няма такива траншове, няма и какво да се открадне.  Че виждаш какво става, когато всичко отива в крадците, свестните и кадърни хорица хващат пътя нанякъде.

Ако по къщата ти е плъзнала зараза и ти не можеш да я спреш, по- добре я запали тая къща. Ще си без къща, но жив.

преди 9 минути, Радул написа:

Ами не знам за какво да са решение еврофондовете, когато се разпределят между роднини, а направеното не е от тях, а от нашите данъци. Та, точно в момента май е по- добре да се спрат, та белким се поразкарат крадците, щото вече ако няма такива траншове, няма и какво да се открадне.  Че виждаш какво става, когато всичко отива в крадците, свестните и кадърни хорица хващат пътя нанякъде.

Ако по къщата ти е плъзнала зараза и ти не можеш да я спреш, по- добре я запали тая къща. Ще си без къща, но жив.

Ами това ти казвам . Ще ги крадат от данъците и ще спре да има за каквото и да било , за образование за здравеопазване за пенсии . Не мисля че това е целта. Или викаш те крадат защото виждат че има достатъчно а като няма ще се засрамят и ще спрат. 🤣 . Не мисля че тактиката "изгорена земя" е подходяща когато става дума за собствената ни държава.

преди 3 минути, lsmurf написа:

Ами това ти казвам . Ще ги крадат от данъците и ще спре да има за каквото и да било , за образование за здравеопазване за пенсии . Не мисля че това е целта. Или викаш те крадат защото виждат че има достатъчно а като няма ще се засрамят и ще спрат. 🤣 . Не мисля че тактиката "изгорена земя" е подходяща когато става дума за собствената ни държава.

Те не са чак толкова тъпи крадци. Много добре знаят, че глада е по- силен от страха и ако докарат калабалъка до съвсем пълна мизерия, ще има случки. Затова и пеят постоянно песента за еврофондовете- така хем си крадат, хем няма революции.  :)

преди 8 минути, Радул написа:

Те не са чак толкова тъпи крадци. Много добре знаят, че глада е по- силен от страха и ако докарат калабалъка до съвсем пълна мизерия, ще има случки. Затова и пеят постоянно песента за еврофондовете- така хем си крадат, хем няма революции.  :)

Крайно наивно мислене.

преди 7 минути, lsmurf написа:

Крайно наивно мислене.

Ще ти се. Щото иначе истината е много болезнена.

преди 14 минути, Радул написа:

щом не са ги спрели - значи не са оляли в кражбите, все пак се прави нещо

знаеш ли колко много водопроводи се смениха с европейско финансиране, сегаа доста населени места имат по качествено водоподаване

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Чуй и чети от твоят любим канал.

засега, правим нужното

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

щом не са ги спрели - значи не са оляли в кражбите, все пак се прави нещо

знаеш ли колко много водопроводи се смениха с европейско финансиране, сегаа доста населени места имат по качествено водоподаване

засега, правим нужното

Глупости. Нищо не е усвоила от Европа България. Сега се чака и планът за възстановяване от пандемията. За да може 12 млрд. да дойдат. Защото Бойко сега е зает, гушка баби и дядовци.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Чуй и чети от твоят любим канал.

Нали само на ГЕРБ вярваш. 

Не ми пробутвай ГЕРБ. През 2008г. те не бяха на власт. Виж кой беше и прочети внимателно линковете, които съм ти дала. Никъде и никога не съм твърдяла, че само на ГЕРБ вярвам. Всъщност, въобще не съм го твърдяла, а този канал, откъде си го изровил, не знам. Аз с партийни канали не се занимавам.

ПП. Ти нали написа, че ГЕРБ лъжат за спрените фондове, пък сега, изведнъж се оказа, че не лъжат. Ще си признаеш накрая, че лично си гласувал за Баце........

Някъде далеч, в офиса на една компания:
- Нашият регионален директор иска безсрочен неплатен отпуск със запазване на работното място, защото щял да става премиер.
- Да става КАКВО???
- Премиер, ръководител на правителството.
- Тия луди ли са бе? Те искат да му дадат повече министри, отколкото ние му даваме служители?
- Доколкото разбирам, точно това искат да направят.
- Добре, но му пазим мястото не повече от 6 месеца
- И той така каза - че едва ли ще стои повече от половин година и ще се върне.

преди 26 минути, absurt написа:

Никъде и никога не съм твърдяла, че само на ГЕРБ вярвам.

Не си, но няма и нужда. Пише ти го на челото. Ако не вярваш, виж се в огледалото.

преди 11 часа, АСПЕКТ написа:

Така голямото търсене на компромати започна. Не може да няма нещо мръсно. 
Питаха класната му, питаха селото му, питаха и е града му.

Потребителите публикуват снимки, че е обикновен продавач на шнорхели и на бански.

Търсенето продължава.

Да видим, колко долно ще става и колко гнусно.

Чак днес сутринта намерих темата и виждам, че съм позакъснял. Какво става, как сте, заляха ли ви вече с повръщня герберастите, някъде ми се мярна и нов клонинг ... за малко. Онзи беше "барбадосец", този - обикновен продавач на шнорхели, а аз си мисля, че и Айнщайн да им бяха представили, пак същите щяха да ги ядат. То понеже техния беше необикновен, да наистина, най-необикновения простак в нашата история. Но:

Веднъж попитали свинята:
“Каква ти е мечтата?” “Бунища да покрият равнината, Да се превърне в кочина светът!“
Свинята ще познаеш по мечтата.

Хич не им обръщай внимание, на тях и на оня с ромбоидчетата в погледа (стъки-мъки). Според мен важното е да не се изпусне инерцията от служебното правителство, макар, честно казано да мисля, че министър като Бойко Рашков едва ли ще намерят, а там все още остават много дълбоко внедрени хлебарки и трябва твърда ръка. Както и да е, очакваме имената и УСПЕХ!!!

преди 6 часа, Мойра написа:

Той не за първи път греши и ще се опитам да го припомня в средата на октомври. Ако това правителство не бъде подкрепено, идеята служебното да продължи остава и някой от следващите ще я предложи. Така че не мисля, че ще има нови избори, но дори да има, герберастите пак няма да могат да разчитат на десетки хиляди (дори стотици) купени гласове, защото отново ще ги спира твърдата ръка на Бойко Рашков.

Всъщност никой няма полза от избори, освен герберастите, но те дори да спечелят или да бъдат по-малко първи, или по-малко втори няма с кой да се коалират.

Пък и отец Дионисий чака ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.