Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярата в легенди и митове

Featured Replies

преди 4 минути, хващам гората написа:

Как да се променим  към по добро. 

све едно е спор на на Ковид.

Първо , спорещите в темата за коронавируса са лаици. Бас хващам че не могат да обяснят защо го кръстиха новия  с буква, за която казват ,че е поредна, като прескочиха  други цели две от гръцката азбука .Дори не могат да обяснят защо е нов вариант на вируса. Освен това нямат Райна Княгиня, която да ушие знамето на протеста, поради която причина Реджо показва протести от други държави. блялядя дръндрън ...:getout:

Второ :въобще не смятам да се променям към по-добро ,защото повече от това накъде :lol6::lol6:

• Отговори 258
  • Прегледи 13,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Атлантида и Троя не са митове. Вече има сериозни доказателства за обратното. А това, че Хитлер се е интересувал от окултизъм и някой е решил после да го раздуха до такава степен, че да направи от муха

• Всъщност според някои твърдения Атлантида може да е била някъде на територията на днешното Черно море.

• Емил Костов
    Емил Костов

Ана ръси глупости както винаги и затова така коментирах. Освен това със сигурност е имало вероятно друга раса, която ни е учила. Има доста неща, които са забравени било нарочно или поради унищожение.

Публикувани изображения

преди 33 минути, adobeaa написа:

Добре,обяснете ми това:Първото определение за планета,е че трябва да е кръгла.Като махнеш водата от Земята и се получава,една много грозна картинка.

Чувал съм, че свъщност е имало живот на Марс,. И като се замисля че Мъск скоро ще праща първата група, да пригодяват планетата за живеене. А по План смята да прати 1милион души до 2023г. . Като свичко е измислено Още преди да се е родил.. Вдъхновен от едни книги на Айзак Аким.

преди 8 минути, valkiria1 написа:

Първо , спорещите в темата за коронавируса са лаици. Бас хващам че не могат да обяснят защо го кръстиха новия  с буква, за която казват ,че е поредна, като прескочиха  други цели две от гръцката азбука .Дори не могат да обяснят защо е нов вариант на вируса. Освен това нямат Райна Княгиня, която да ушие знамето на протеста, поради която причина Реджо показва протести от други държави. блялядя дръндрън ...:getout:

Второ :въобще не смятам да се променям към по-добро ,защото повече от това накъде :lol6::lol6:

Значи твърдиш, че можеш да ме обедиш, ако спорим в близките 10г :?

преди 9 минути, хващам гората написа:

Чувал съм, че свъщност е имало живот на Марс,. И като се замисля че Мъск скоро ще праща първата група, да пригодяват планетата за живеене. А по План смята да прати 1милион души до 2023г. . Като свичко е измислено Още преди да се е родил.. Вдъхновен от едни книги на Айзак Аким.

Аз се намесих за майтапа и го приемам от забавната страна. Но вие от забавната ли сте ? 

преди 1 минута, хващам гората написа:

Чувал съм, че свъщност е имало живот на Марс,. И като се замисля че Мъск скоро ще праща първата група, да пригодяват планетата за живеене. А по План смята да прати 1милион души. Като свичко е измислено Още преди да се е родил.. Вдъхновен от едни книги на Айзак Аким.

Не е ли Айзък Азимов, с рожденно име  Исаак Юдович Азимов...тихо сега да не разберат останалите ,че е евреин :lol6:

други източници твърдят ,че идеята е заимствана от германският ракетен инженер Вернер фон Браун и неговия роман "Проектът Марс" Обаче този фон Браун се оказва да е работил за нацистите и да е създателят на ракетите V 2...........сега ще скочи Ането и забавлението  започва отново....:lol6:

преди 12 минути, хващам гората написа:

Аз се намесих за майтапа и го приемам от забавната страна. Но вие от забавната ли сте ? 

когато говоря с факти, не го приемам като майтап. На майтап приемам някои участници.

преди 14 минути, хващам гората написа:

не смятам и да те убеждавам ..излагането на мнение не е убеждаване, а споделяне на гледна точка.

Кой какво привижда зад това е негов , а не мой проблем.

в този момент изтича времето ми за забавления.  Вие продължавайте. :)

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Не е ли Айзък Азимов, с рожденно име  Исаак Юдович Азимов...тихо сега да не разберат останалите ,че е евреин :lol6:

други източници твърдят ,че идеята е заимствана от германският ракетен инженер Вернер фон Браун и неговия роман "Проектът Марс" Обаче този фон Браун се оказва да е работил за нацистите и да е създателят на ракетите V 2...........сега ще скочи Ането и забавлението  започва отново....:lol6:

когато говоря с факти, не го приемам като майтап. На майтап приемам някои участници.

не смятам и да те убеждавам ..излагането на мнение не е убеждаване, а споделяне на гледна точка.

Кой какво привижда зад това е негов , а не мой проблем.

в този момент изтича времето ми за забавления.  Вие продължавайте. :)

И сега какво?  Отново се заяждате. Аз си завърших средното образование. Това че, НЕ видях, ОЧЕВИДНАТА си грешка,която допуснах.. Имам си оправдание. Не бях пред големия екран в нас. Понеже си писах с новото ми гадже в инстаграм. ;) 

преди 2 минути, хващам гората написа:

И сега какво?  Отново се заяждате. Аз си завърших средното образование. Това че, НЕ видях, ОЧЕВИДНАТА си грешка,която допуснах.. Имам си оправдание за всичко. Не бях пред големия екран в нас. Понеже си писах с новото ми гадже в #инстаграм ;) 

преди 6 часа, хващам гората написа:

Това е въпрос,на нормална мислеща глава.Ти че си сменил/а профила,понеже вече са те разбрали,не означава че си забавен/а.

преди 20 часа, хващам гората написа:

Чувал съм, че свъщност е имало живот на Марс,.

Ами да имаше ама не му хареса Марс та се преместил на Земята:lol6:

преди 20 часа, valkiria1 написа:

Не е ли Айзък Азимов, с рожденно име  Исаак Юдович Азимов...тихо сега да не разберат останалите ,че е евреин

Това не е толкова интересно, по интересно е дали е бил от "вехтите"  или "модерните" евреи та да знае майсторката на шаржа да го плюе или харесва

преди 20 часа, adobeaa написа:

Добре,обяснете ми това:Първото определение за планета,е че трябва да е кръгла.Като махнеш водата от Земята и се получава,една много грозна картинка.

Ама никъде не е казано че не може да е като игленик нали?

на 20.12.2021 г. в 0:57, adobeaa написа:

Хайде сега,някой да ми обясни,за Багдатската батерия.Не как,а защо е направена.

Аз не мога да обясня, ама мога да си изкажа предположение.

Разглеждат съда самостоятелно. Кво пречи да е бил вътрешна част от система от съдове?!? Керамична делва в друга делва.

Керамиката има порьозност. Би могло да е инструмент за добиване на "мъртва" и "жива" вода (с различно pH), след като има потенциал за създаване на разлика в елктрозаредеността(количеството йони) на различни количества вода, в различни съдове. Има такива пособия, с "керамични разделители", дето се произвеждаха и у нас. В Стара Загора май ги правеха едни хора и то за 72 лв., а не като японските йонизатори за вода от по 1800 лв.

на 20.12.2021 г. в 22:53, petie1 написа:
на 20.12.2021 г. в 2:38, хващам гората написа:

Чувал съм, че свъщност е имало живот на Марс,.

Ами да имаше ама не му хареса Марс та се преместил на Земята:lol6:

Ти па! Стига си ни издавал, бре! Пак ще трябва да сменяваме планетата. 

Зорлем удържахме след посещението на тримата руски важни в цру преди три години :"Шефът на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин е посетил САЩ в края на миналия месец. „Ще отговоря кратко – в Щатите аз изпълнявах своята професионална работа като ръководител на руското разузнаване. Точка.“, заяви Наришкин пред репортери.Освен него, във Вашингтон са били директорът на ФСБ Алексанвър Бортников и началникът на военното разузнаване Игор Коробов. Бортников и Наришкин са се срещнали с директора на ЦРУ Майк Помпео."

Ся вече без шлем против проследяване не излизам навън...извън квартирата ми в антарктида.image.jpeg.16629378de84fdfaa0a88d88d06ef2fa.jpeg

преди 9 часа, kipen написа:

Пак ще трябва да сменяваме планетата. 

То и тая планета взе да не става за живот :)

Аман от квартиранти?!?

.....Докат са с манталитет на такива, а не стопани...всяка планета ще се превръща в кенеф.

Ми ако требе ще си ходим...кво ти дреме на безсмъртната душа, с ква кофа ще спреш проследяването.

Ще се превърнем в органичен матрял и ще възседнем некоя комета, за да осеменим друга планета. Ще продължим Панспермията...само да не барнем дестинация Орион или Венера, че там не е за марсианци или сириусианци. ....там без гердан от толтеките и хонорари от гърба на роби вървиш само за илот дето требе да гледа и да не възразява.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.