Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поредната налудна теория: Илон Мъск казва, че човечеството трябва да се пресели на други планети

Featured Replies

Какви маймуни бе, тази теория отдавна я обориха, като неоснователна. Не знам, дали още я има в учебниците на учениците.

Интелигентните хора отдавна не вярват в тази теория, религиите също я отхвърлят!

• Отговори 413
  • Прегледи 17,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тука са изписани абсолютни глупости. Маса съфорумци се оказаха психично болни, колкото самият Илон Мъск. Тъжно. Тук буквално оспорвате истинската наука и налагат псевдонауката. Нормалните хо

• Емил Костов
    Емил Костов

1. Има цяло течение на тема, че Земята е плоска. Тези субекти даже не ги считам за хора, щото не искат да мислят. 2. Човек не е произлязъл от маймуната и никога няма да се намери това звено. По-с

• Емил Костов
    Емил Костов

Ти си пропуснала не само 7 клас ами и цялото образование.

Теоретично е възможно човек да е модифицирана маймуна, ама от де е дошло било то мисленето или словото му не е обосновано до момента дори от науката и все се разчита на религиите, а те са до ента степен разчленени дали Бог е бил сам или с купчина роботи които са присъдили негово ДНК в маймуната и воаля ... тя започнала да мисли и възприема себе си за човек. 

Друг е въпроса дали е ползвано ДНК от свиня, за да може да се активизира разума. :) 

п.п. Едно се знае ... не е от кокошка ... :) 

Като се замисля, то човек се явява двуутробно животно, та трябва да видим какво смятат ония от оня континент, където и към момента се намират първични такива животни ... 

Абе от човека маймуна става ама от  маймуната още не е станал човек

преди 4 часа, ntm7iv написа:

Не знам, дали още я има в учебниците на учениците.

Да, още я учат :)

преди 22 часа, Anneliese написа:

Лаптопът и таблетът са мини варианти на компютъра.

Глупости на квадрат :)

преди 11 минути, petie1 написа:

Глупости на квадрат :)

аве, гущер
нещо не са ти ясни нещата
32-битовата система е произлязла от броя на зъбите на човека
а компютрите са произлязли от компотите на баба

Някой писа за Луната?

Аз знам за Луната, че през годините е била многократно удряна от метеорити, тя затова е цялата в кратери. Интересното обаче е, че всички кратери поповърхноста на Луната са със еднаква дълбочина. А не би трябвало да е така, колкото по-голям метеорит падне на Луната, би трябвало по-дълбок кратер да остави. Чувал съм, че под повърхноста на Луната има метална обвивка и затова дълбочината на кратерите е еднаква. А също така някой спомена и за мисиите на НАСА до Луната. Чел съм в нета, че при последната мисия са били предупредени космонавтите, да не посещават повече Луната, и затова са прекратили всички мисии до Луната. И много интересен е факта, че Русия никога не са имали интерес към Луната, а са имали възможност да направят мисия до там. И си мисля, че на обратната страна на Луната има нещо, което се крие от нас, никъде в нета няма една актуална снимка на тъмната страна на Луната.

преди 28 минути, ДзВяРа! написа:

Някой писа за Луната?

Аз знам за Луната, че през годините е била многократно удряна от метеорити, тя затова е цялата в кратери. Интересното обаче е, че всички кратери поповърхноста на Луната са със еднаква дълбочина. А не би трябвало да е така, колкото по-голям метеорит падне на Луната, би трябвало по-дълбок кратер да остави. Чувал съм, че под повърхноста на Луната има метална обвивка и затова дълбочината на кратерите е еднаква. А също така някой спомена и за мисиите на НАСА до Луната. Чел съм в нета, че при последната мисия са били предупредени космонавтите, да не посещават повече Луната, и затова са прекратили всички мисии до Луната. И много интересен е факта, че Русия никога не са имали интерес към Луната, а са имали възможност да направят мисия до там. И си мисля, че на обратната страна на Луната има нещо, което се крие от нас, никъде в нета няма една актуална снимка на тъмната страна на Луната.

Това са глупости. Луната както и Земята са осеяни с много и различни по големина и дълбочина кратери. На луната са се запазили, защото там няма ерозия. Колкото до мисиите в един момент ги спряха, защото правителството оряза на НАСА бюджета, а и се оказа че няма какво повече да правят там. Освен това СССР се разпадна и нямаше смисъл да се състезават вече.

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

И си мисля, че на обратната страна на Луната има нещо, което се крие от нас, никъде в нета няма една актуална снимка на тъмната страна на Луната.

Нали братята китайци са там бре?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Ето ви снимка на тъмната страна:

А научете се най-после - обратната страна, не тъмната!

Тази снимка съм я виждал, преправяна е!

преди 22 часа, дръндю написа:

ти да си чула за орган присаден от маймуна на човек?
щото от прасе на човек съм чувал

То и бъбреци от прасе на човек присадиха вече :)

преди 4 часа, дръндю написа:

аве, гущер
нещо не са ти ясни нещата
32-битовата система е произлязла от броя на зъбите на човека
а компютрите са произлязли от компотите на баба

Аа така ли била работата? Ей тва е да си посветен в тайното познание от "Тях" :lol6:

преди 4 часа, ДзВяРа! написа:

факта, че Русия никога не са имали интерес към Луната, а са имали възможност да направят мисия до там

Имали сса ама нали НАСА ги е изпреварила пък и освен това ракетата им за Луната Н1 се е взривила иначе си имат доволно много сонди там пък и днес Роскосмос се ослушва за такава мисия покрай китайците които бяха снимали нещо на Луната за което се замълча....

А аз съм чувал че Луната не е естествено небесно тяло а искуствено и че може  би вътре има цяла цивилизация или научна апаратура която ни наблюдава :)

Точно така луната е изкуствен обект, точно поради тази причина са всички потайности около нея. Чел съм, че любезно са предупредили земляните да напуснат луната и  никога да не се връщат там, защото тя вече си е имала обитатели във вътрешността. Последните години обаче нещо се е променило. Явно съществата, които са обитавали луната са я напуснали или с сключили договор със земята за ползване. Точно поради тази причина отново се заговори за луната и пак се активизираха процесите за нейното усвояване. Ако не беше забраната някога, човечеството вече отдавна щеше да има градове на луната.

преди 11 минути, ntm7iv написа:

Точно така луната е изкуствен обект, точно поради тази причина са всички потайности около нея. Чел съм, че любезно са предупредили земляните да напуснат луната и  никога да не се връщат там, защото тя вече си е имала обитатели във вътрешността. Последните години обаче нещо се е променило. Явно съществата, които са обитавали луната са я напуснали или с сключили договор със земята за ползване. Точно поради тази причина отново се заговори за луната и пак се активизираха процесите за нейното усвояване. Ако не беше забраната някога, човечеството вече отдавна щеше да има градове на луната.

Щеше да има, но СССР се разпадна и съревнованието със САЩ отиде в миналото. И на двете страни се ораязаха тотално бюджетите. И не е нужно да има градове. Една база е предостатъчна.

преди 7 минути, Емил Костов написа:

И не е нужно да има градове. Една база е предостатъчна.

И една ... „Малка къща в прерията"!

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Щеше да има, но СССР се разпадна и съревнованието със САЩ отиде в миналото. И на двете страни се ораязаха тотално бюджетите. И не е нужно да има градове. Една база е предостатъчна.

Това е вярно но и САЩ и особено Русия са отдавна финансово добре но подновиха лунните си проекти чак сега.

преди 1 минута, ntm7iv написа:

Това е вярно но и САЩ и особено Русия са отдавна финансово добре но подновиха лунните си проекти чак сега.

Нищо не са подновили. Приказват само и правят фантастични клипчета. И двете правителства са им спрели парите. Поради тази причина умряха совалките, а руснаците направиха само един опит с Буран. А след катастрофата на SpaceX всичко в момента е замряло. Дори не могат да изстрелват проби до Юпитер или да изследват тези планети, защото няма вече и плутонии за да може да се захранват с електричество.

преди 27 минути, Емил Костов написа:

Нищо не са подновили. Приказват само и правят фантастични клипчета. И двете правителства са им спрели парите. Поради тази причина умряха совалките, а руснаците направиха само един опит с Буран. А след катастрофата на SpaceX всичко в момента е замряло. Дори не могат да изстрелват проби до Юпитер или да изследват тези планети, защото няма вече и плутонии за да може да се захранват с електричество.

Само така искат да си мислим :)

преди 12 минути, ntm7iv написа:

Само така искат да си мислим :)

Това са официални данни. А ако си мислиш, че катастрофите на двете совалки и SpaceX са измислени можеш да провериш, че са реални. Дори станцията Нов Хоризонт, която все пак успя да достигне Плутон трябваше да бъде изключена за 7 години, че да успее да стигне до назначението си поради липса на енергия.

В момента на Луната няма какво да се прави. Събрани са няколкостотин килограма камъни и са изследвани. Построяването на база на Луната за момента е безмислено. А това, че говорят глупости за други същества и как ни изгонили от там са просто конспирации, за да забавляват публиката.

Луната е обект, който има много големи перспективи, като платформа, за усвояването на слънчевата система и не само.

Спокойно авторката сигурно ще каже че на луната има вила. Вари си ракия направила си е няколко оранжерии и на ъгъла има лудница а лекуващите са извънземни:lol6:

преди 2 минути, ntm7iv написа:

Луната е обект, който има много големи перспективи, за усвояването на слънчевата система и не само.

Да, защото притеглянето е 4 пъти по-малко от земното, но да се направи база там не е толкоз лесно. И проблемът не е само в построяването и, но и в снабдяването и.

преди 3 минути, JKirilov написа:

Ти си публика, ний ни сме! ;)

Че има други цивилизации и че ни следят това е ясно. 

Не се знае какво има на Луната, защо ги събираха и изследваха тези камъни???

И все още чакам някой да ми покаже актуална снимка на обратната страна на Луната, която да не е преправяна?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.