Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Модератор ти го каза:

на 30.05.2020 г. в 17:51, barbuncela написа:

Това някъде на копи пейс ли го имаш? Че го виждам почти в всеки твой пост? :lol6:

Предлагам ти да пуснеш анкета: "Хейтър ли е миро20 или другите са хейтъри?" :lol6::lol6::lol6:

Както се казва да решава суверена! :lol6: Е...знам, че нямаш кураж, и, че ще измислиш тъпо извинение да не го направиш! :lol6:

Но твоите профили ще те подкрепят де, бъди сигурен! :lol6:

хахаха :)

От 2020 година помниш излагациите на тая барбунцела.

Тази дама  бе тотално неориентирана  по всички теми и стана за смях. Многократно съм я хващал в кпиране на фейкове и какво ли не. Познай защо изчезна нанякъде. :)  

Така че въобще не е критерий. Тя е по зле и от фатманчо, и от теб , и от всеки един друг с подобно ниско ниво на познания.

Хващаш се като удавник за сламка.

Пак ти казвам..  комплексите ви и  страховете от Миро нямат нищо общо с реалността. И нямам абсолютно никаква нужда от други профили. това е също очевидно.

:)  Грчи се трол :)  

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Е нали това е целта да провокират Русия да използва нещо такова. Включително има няколко идиота зад локвата, които директно си пропагандират, че една лека ядрена война би била много добре за икономиката на Щатите.

И как го провокират???Обясни точка по точка как ги провокират.ама съвсем сериозно не само с думички...ми те ги били провокирали разбираш ли...и мене селяците ме провокират значи треа да действам ли?

пп

Ах да.. николофффф нали и той беше модератор. И го наритаха заради простотиите и модериранията които  си позволяваше неоснователно към мен. :hush:

преди 1 минута, miro20 написа:

Тази дама  бе тотално неориентирана  по всички теми и стана за смях. Многократно съм я хващал в кпиране на фейкове и какво ли не. Познай защо изчезна нанякъде. :)  

Лоботомиркоооо, не съм и очаквал да си признаеш. Поста ми беше насочен към колега-съфорумец, който питаше кой е с много профили тук.

преди 9 минути, maxthon написа:

Продължаваш с глупостите.... В момента кой е против изграждането на газов хъб в Турция? Пак ли е този от който получаваш обриви на езика да говориш само за него?

Ми не са глупости. ЮП бе спрян от Путлю заради изискванията на ЕК от Брюксел .

:hush:

преди 1 минута, ivottoshev написа:
преди 5 минути, miro20 написа:

Лоботомиркоооо, не съм и очаквал да си признаеш. Поста ми беше насочен към колега-съфорумец, който питаше кой е с много профили тук.

Какво да признавам... пък и тя дори не е модератор : https://www.kaldata.com/forums/profile/377496-barbuncela/content/

Пробвай пак троьо :) 

преди 5 минути, miro20 написа:

ЮП бе спрян от Путлю заради изискванията на ЕК от Брюксел .

Нали, а сенаторите тука дойдоха съвсем случайно без никакви задачи за изпълнение? И след срещата тук Южен поток се погреба. И проекта просто се премести на друго място съвсем неочаквано за същите тези сенатори. За награда на Ердоган му организираха и преврат поради тази причина. Пак да питам в момента идеята за газов хъб в Турция пак ли Путин е против нея?

преди 1 минута, miro20 написа:

И какво мислиш че цитираш ?  Това само показва че Свободна Европа е обективна медия.

Никога не съм казвал че Свободна Европа спестява критични статии. Съвсем друго е обаче, до колко скандалите и обвиненията са ощетили с нещо ББ или ГЕРБ.

Да, предоставят обективно различните гледни точки .

Да почнем  поред. За газовите връзки. Борисов ходил в Москва и вместо да ни заобиколи през Гърция, тъбата минава през България. Че това си е жив успех  и комплимент бре.

ЮП не отговарял на европейсктие изисквания  и рабира се затов абе спрян. Като заобиколи през Турция, и сегашната тръба влиза в ЕС на същите правила каквито и за ЮП.

Така че какъв е проблема ?

Проекта струвал 2.5 млрд . Не се казва че струва на България или се плаща от бюджета, а че е с договори на Булгартрансгаз !  Това вече отдавна е уточнено е че  е със средства на Булгартрансгаз.

Не от бюджета, не от "нашия джоб" .

От сегашна гледна точка , руската газ е спряна но цялата газова ифраструктура се ползва. Ако беше руска собственост спокойно можеха да пускат и спират когато и за когото си искат.

Между другото, наскоро Сърбия се вайкаше че реално тяхната газопреносна мрежа е  руска собственост.  Ние нямаме такъв проблем.

АКО беше  руска тръба, тогава може да се търси отговорност от управляващите тогава за ощетяване на България.

Другата статия за ББ от джипката и че си правимедийно присъствие чрез фейсбук.

Е и ?

Другата статия за някакви изчезнали въпроси от Враца. И че посещението не било известно . Е и ?

Не мисля че при сегашните медии които могат спокойно да питат навсякъде и всякого, това е проблем.

Ами я сравнете как по100Киро посещава Ямбол ? Как неговия човек слиза от задната врата на автобуса, отива отпред и се поздравява и прегръща с Кирето сякаш за пръв път се виждат и го посреща от Ямбол :)

Другата статия как Вучич откривал тямошното трасе, а ББ още не е оповестил завършването . Защото компресорните станции не били готови.

Е и ?

Дргуата статия за "война на труповете" , БАБХ, и разследвания на антикорупционния фонд. Ау ... ами че това е НПО бре . Ау колко е лошо да има НПО-та а ? :)

И какво трябваше да разберем от това ? Има си прокуратура, обвинение, и т.н.

Никога не съм казвал че Свободна Европа е медия на ББ или на ГЕРБ или че пише удобни статии.

Та... Доказахме че Свободна Европа е обективна медия.

Благодаря за което :) 

Разбрахме това, че виждаш само това, което ти изнася и манипулираш това, което не ти изнася...

Построихме с наши пари дадвни на руски фирми руска тръба, която да прекарва руска газ до Сърбия и Централна Европа...

Евентуалните "ползи" за нас, биха били транзитните такси, които биха възвърнали "инвестицията" от 3 млрд., евентуално след 20 год., ако тръбата пренася на пълен обем...

Към момента почти невъзвръщаема инвестиция...

За сметка на това, Сърбия получаваше газ в пъти по-евтино от договорената цена от нас, по платената от нас тръба...

Ама викаш това е успех...

За джипката, Враца и т.н...

Акцента на материалите е, че липсва медийна свобода, че се премахват поръчково материали от медии, че силово се водят "привърженици" и т.н....

Все неща характерни за "модела Борисов"....

За "прасетата"...

Акцента е, че Борисов има връзки със собствениците на една от фирмите...

Първо отрича, после като му показват снимка, измисля поредната си опашата лъжа...

Защо прокуратурата не се е задействала ефективно?

Ето това е другия акцент...

Не само в този материал...

Пълната обвързаност между прокуратурата и кабинетите на Борисов е много широко акцентирана в редица материали в тази медия....

На конференцията на ГЕРБ през 2020-а, битата журналистка бе Полина Паунова от Свободна Европа, малко след като бе написала критичен материал за управлението на Борисов....

Както всяка друга медия, Свободна Европа за едни неща може да е обективна, а за други не...

Въпрос на опит, знания и интелект е да разбереш кога и за какво е или не е...

Все неща, които на теб ти липсват...

преди 16 минути, Piffacota1885 написа:

Не знам кое тенеке пука ама ако раша изтреля ядрени ракети по Киев,200 пъти и се каза,че ще и бъде отговорено....или плитките мозъчета не разбират смисъла на думите:ЩЕ БЪДЕ ОТГОВОРЕНО!!!!

А викаш Раша нема да отговори?

И след като не схващаш контекста на примера с Раша и ракети към Киев, защо си пънеш плиткото мозъче да отговаряш?

Тенекиеното моме съвсем "достойно" представя вашия вид, нема нужда и ти да се включваш...

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Е как кой? Лоботомиро20 разбира се. Ето ти пост на модератор, който го казва в прав текст:

И къде е поста ?

Пак лъжи...

току-що, Реджеп Иведик написа:

И къде е поста ?

Пак лъжи...

А кунчев мъртъв ли е или излъга?

"Гаунтанамера" благодарствена песен за САЩ ли или излъга?

Ходи ли да се надбягваш с Рамус или излъга, че искаш да го направиш?

Мда, прилича ми на "Лъжеца вика, ей го лъжеца"....

преди 25 минути, ivottoshev написа:

Дедо,пии сок от кисело зеле преди дартс турнир най добре.....

току-що, Piffacota1885 написа:

Пак е прекалил с ракията.

Хем съм му казал пиян да не пише...

Когато те е разкрила като лъжец е била модератор:   

на 14.01.2021 г. в 19:15, miro20 написа:

Кой модератор какво е разкрил ???  Ако визираш барбунцела като модератор,  та тя е още по боса в политиката и от теб .

Удавник... сламка... Лоботомиро20  :lol6:

преди 22 минути, miro20 написа:

Какво да признавам... пък и тя дори не е модератор 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Когато те е разкрила като лъжец е била модератор:   

Удавник... сламка... Лоботомиро20  :lol6:

Кажи за сока от киселото зеле преди турнири във Force Point в студ.град

преди 23 минути, andiay написа:

защо си пънеш плиткото мозъче

И Украйна като превземе Крим, ще си признаеш ли публично, че твоето мозъче е плитко ?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

И Украйна като превземе Крим, ще си признаеш ли публично, че твоето мозъче е плитко ?

И пак ли ще им провеждат АТО на толкова много казаци!?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ако, Асланчик, ако, а не като...

Щом съм казал, че ще го направя, значи ще го направя...

Аз не съм мухльо, който се отмята от думата си или просто лъже, за да изглежда бабаит...

За разлика от теб...

Аз искам Ивайло Тошев върлия русофил да потвърди пие ли сок от кисело зеле за изтрезняване преди дартс турнир???
Само му спонемавам имена.Чочо,Нейков,Краси да не си помисли,че некой балък го троли.Той много добре за какво иде реч хахахаххахахахах.БоеФФФ рататататта

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти гледай Путин да не изпепели цяла Украйна.

преди 3 минути, Piffacota1885 написа:

Немам си, да го ева :sobbing:

Пък и дартса стана много комерсиален у БГ-ето. Всичко живо иска да печели пари от турнирите и тръпката от самата игра се загуби, та за т'ва вече рядко участвам. Даже не съм се записал във федерацията. 

Ела на някой турнир по BEERPONG та да видиш купон :P

преди 44 минути, miro20 написа:

Хващаш се като удавник за сламка.

Пак ти казвам..  комплексите ви и  страховете от Миро нямат нищо общо с реалността. И нямам абсолютно никаква нужда от други профили. това е също очевидно.

:)  Грчи се трол :)  

Ти се хващаш като уавник за сламка... за туитовете на някакви хора.

Комплекси и страх от теб нямаме. Ти не си нито страшен, нито способен да се аргументираш.

Това последното не е сигурно. Не знаем дали @Реджеп Иведик не ти е втори профил. Все пак, поведението и фалшивите ви мнения са почти идентични.

преди 1 минута, Piffacota1885 написа:

Аз искам Ивайло Тошев върлия русофил да потвърди пие ли сок от кисело зеле за изтрезняване

Аз не го познавам на живо, но щом пие много ракия, предполагам, че пие и за изтрезняване. Макар, че знае ли човек.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.