Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, symanbg написа:

На една мутра от Тетевен.

Възможно е, споделям само каквото съм чул, не съм запознат с подробностите.

А нема сми да се отказваш от почивката си в Рибарица заради украинците.

Аз лично не мисля да си променям плановете заради тях, мхм...

Но то при мен е и по-лесно де, аз ползвам Рибарица просто като паркинг, мда.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 44 минути, andiay написа:

В годината поне двайсет пъти посещавам Рибарица и поне пет пъти Паничище, задръж си спомените за читалището за себе си.

А това според теб какво е и къде е? А? Отворения дето познавал Рибарица. Аман от дрънкачи!

221475224_ture-1.jpg.345882fae3e6646ee25843d6bb83d6f1.jpg

1021862045_-2.jpg.5c5dc21383cc927b6f632f2215bc6fc2.jpg

Още снимки искаш ли? Отворко!

Познавал той Рибарица!

Смешно ти е май като гледам? Отворко!

Аман от головадници!

преди 22 минути, andiay написа:

Отворко?

1693359280_ure-1.thumb.jpg.4b99554127efa5d0a27482b1715d773b.jpg

Читалището се казва РАЗВИТИЕ

https://www.actualno.com/scene/naroden-teatyr-ivan-vazov-zakri-svoja-teatralen-sezon-s-dva-monospektakyla-v-kurorta-ribarica-news_1623287.html

Знаел той Рибарица! Сега разбра ли точно какво ми знаеш?

преди 3 минути, Hristo52 написа:

А това според теб какво е и къде е? А? Отворения дето познавал Рибарица. Аман от дрънкачи!

Още снимки искаш ли? Отворко!

Ти да нямаш проблем с разбирането на текст, неотворко?

Защо ми показваш сградата на читалището?

Да съм казвал, че такова там няма?

Казвам ти, че Рибарица не е само това читалище...

При толкова малки хотелчета, къщи за гости и т.н., там за уикендите през лятото нимойш намери стая, ако не си я резервирал предварително.

Това, че за теб Рибарица е просто село с читалище и смесен магазин, си е твой проблем, който не ме касае по никакъв начин, но просто не е вярно.

Мен самата Рибарица не ме интересува, виж околностите й доста.

Ето ти снимки от мен, не от гуглен мап.

Това е в близост до Кървавото кладенче, Костина река

1594319841_dsc_2483-1.jpg

Това ти е над Рибарица, параклиса до хижа Ехо

1572813918_dsc_2509d.jpg

А това ти е над Паничище, може би най-популярната планинска дестинация в България.

За жалост това я превръща в бунище вече

1594530634_dsc_6442-2.jpg

И двете локации са много популярни места за почивка, предимно лятото, а Паничище и зимата, заради лифта.

Паничище всъщност не е населено място, а курортен комплекс.

Само на десетина километра от него е Сепарева баня с минералните си басейни.

На двайсет минути е Дупница, а на по-малко от час е София.

И двете места, Рибарица и Паничище, стават само за почивка и за нищо друго.

Затова и повечето бежанци не желаят да отидат там, но това явно твоята "мъдра" глава не може да схване.

Че се изложи, изложи се, но с упорството си да защитаваш излагацията си, само се излагаш още повече, мхм...

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

https://youtu.be/Sagr02nMdnc

Николов как е ?

Зехте ли Северодонецк ?

https://youtu.be/Sagr02nMdnc

Важка зброя !!!

Как да е?

И как точно очакваш да коментирам тези детски клипчета с картинки?

Освен картинки на бойна техника и голи твърдения на автора в тях няма абсолютно никакви факти.

:D

Ето ти нещо по-истинско и реално:

Украинският град Северодонецк е почти напълно обкръжен от руски военни

Володимир Зеленски: Украйна може и да не успее да си върне цялата територия

преди 3 минути, andiay написа:

Ти да видиш подробна информация, когато си се усрал отвсякъде! :lol6:Нямам нужда от туристичеса информация. Хайде отворко, направи анализ, какво точно искаш да кажеш с изречението си? Ако можеш де! :giggle1:

Цитат

В годината поне двайсет пъти посещавам Рибарица и поне пет пъти Паничище, задръж си спомените за читалището за себе си.

преди 30 минути, Hristo52 написа:

Познавал той Рибарица!

Смешно ти е май като гледам? Отворко!

Аман от головадници!

Отворко?

Читалището се казва РАЗВИТИЕ

https://www.actualno.com/scene/naroden-teatyr-ivan-vazov-zakri-svoja-teatralen-sezon-s-dva-monospektakyla-v-kurorta-ribarica-news_1623287.html

Знаел той Рибарица! Сега разбра ли точно какво ми знаеш?

Глеам си дописал, та пак да ти кажа, единствено доказваш, че си голозадник, мхм...

Дори и в статията, която си посочил тук определят Рибарица като курорт или и това не си разбрал.

Не съм сигурен дали НТ"Иван Вазов" е закривал сезона си примерно в с. Алтимир или с. Баница, Врачанско, ти как мислиш?

Знам, че срещу себе си имам един озлобен по незнайна за мен причина човек, който не е в състояние да признава грешките си, това знам със сигурност.

преди 1 минута, andiay написа:

Ясен си ми и ти колко струваш - нищо.Един който бяга от отговор! Хайде и ти в хладилника при празните кофи. Головодниците.

току-що, Hristo52 написа:

Ти да видиш подробна информация, когато си се усрал отвсякъде! :lol6:Нямам нужда от туристичеса информация. Хайде отворко, направи анализ, какво точно искаш да кажеш с изречението си? Ако можеш де! :giggle1:

Ма ти верно ще се окаже, че не схващаш написан текст, мхм...

Ами казвам това, което казвам бре, че Рибарица не е само читалище и смесен магазин, толкова ли е трудно да го схванеш.

Това, че за теб акцента е читалището, то за хората, които я посещават за почивка то не представлява никакъв интерес.

Та ако търсиш усрания, погледни в гащите си или някъде около себе си, че май деменцията тук е заразна, мда.

Ясен си ми и ти колко струваш - нищо.Един който бяга от отговор! Хайде и ти в хладилника при празните кофи. Головодниците.

Байчо, ич не ме интересува мнението ти за моята особа, но започва да ми се струва, че най-празната кофа никога няма да можеш да сложиш в хладилника, мхм, не за друго, а защото е на раменете ти.

И никога не съм бягал от отговор, както си личи по постовете, а че ти не схващаш, какво ти се говори, това вече не е по моя вина, за това има два варианта, или природно заложеното по рождение или природно заложеното с напредване на възрастта при някои хора.

И двата случая не ме касаят.

преди 14 минути, Hristo52 написа:

Не се карайте, различни хора различно виждат и забелязват. Интереса клати феса. Едните ходят някъде само да си угаждат на почивния кеф, други по работа, трети им е хоби да си слагат печати и значки в БТС книжката за посетени обекти. Така на едни и същи  места, едни виждат само пясъка на плажа, други виждат и хората.

току-що, Sliderum2 написа:

Не се карайте, различни хора различни виждат и забелязват. Едните ходят някъде само да си угаждат на почивния кеф, други по работа, трети им е хоби да си слагат печати и значки в БТС книжката за посетени обекти. Така на едни и същи  места, едни виждат само пясъка на плажа, други виждат и хората.

То не се карам на никой бре.

Просто казвам, когато някой пише тотални глупости.

Още с първия си пост човека доказа, че изобщо няма представа, какво коментира, но пък вместо да признае, че е сбъркал, тръгна да се пени и да защитава теза, която не може да бъде защитена и затъваше все повече в собствените си глупости.

И к'во сега, да му кажа "Бравус" ли?

Дори съм почти убеден, че никога не е стъпвал нито в Рибарица, нито в Паничище, мхм...

Иначе няма как да напише толкова глупости, да не говорим, че е невъзможно да сбъркаш Тетевен и Тутракан, дори и неволно, ма карай да върви...

Нали съм вече в хладилника, па то там даже е приятно в тез жеги, мда.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Така на едни и същи  места, едни виждат само пясъка на плажа, други виждат и хората.

Точно ми е, сещаш се през къде за такъв. То тука всичките са такива, "знаещи" "можещи"  "компетентни". Баща ми казваше: "Хвани единия, пребий другия!"  Точно от такива България стигна до тука. Нито могат, нито знаят, знаят да искат, и да плямпат....

А и както казваш, познава само плаж ресторанти и забавления!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

А и както казваш, познава само плаж ресторанти и забавления

И ся ше ходи да си търси да свали някоя украинка. Само да внимава да не пипа децата!

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

И ся ше ходи да си търси да свали някоя украинка. Само да внимава да не пипа децата!

Е да ама украинките искат Варна морето, а не Рибарица...еее има огромна разлика. Било курортно селище! Дреме им на тях че е курортно селище. Някъде из балкана...

Защо децата? Какво имаш предвид?

Е да ама украинките искат Варна морето

Искат на първа линия хотел, иначе не :)

преди 4 минути, symanbg написа:

Искат на първа линия хотел, иначе не :)

Да бе! Даже някъде се оплаквали от условията които им се предлагат! Това е доста голямо нахалство. Някой щяли да се връщат в Украйна. Е добре тогава...тия като да са пратени нарочно по ЕС...Имат пари, претенции, че и да се връщат?...Нали е война? Или ако вашите градове са непокътнати, кви ги търсите тука?

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Е да ама украинките искат Варна морето, а не Рибарица...еее има огромна разлика. Било курортно селище! Дреме им на тях че е курортно селище. Някъде из балкана...

Защо децата? Какво имаш предвид?

Де да го знаеш дали няма да сбърка с възрастта. С това ускорено развитие през последните десетилетия. Пък и не го знам от кое племе е.

До Анди и Христо!

Нека да не пренасяме войната между нас!И за двамата имам усещането за приятели и ми е неудобно да го чета!

Моля, въздържайте критиките си към човек. Всеки разказва преживяното преживяване и има остро око и истински усет за тези неща.

Нека да критикуваме и дори да атакуваме идеи, но не и хора!

Това е форум, така че не знаеме защо човек пише нещо.Нека ние хората, които  четеме сами да оцениме това,което пишете,

да го оцениме в мир!

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Де да го знаеш дали няма да сбърка с възрастта. С това ускорено развитие през последните десетилетия. Пък и не го знам от кое племе е.

А, прокурорско чедо демек! Е да...То като ги гледам по улиците. Пораснало на ръст на бюст, крака бедра...а малолетни!

преди 34 минути, andiay написа:

Байчо, ич не ме интересува мнението ти за моята особа, но започва да ми се струва, че най-празната кофа никога няма да можеш да сложиш в хладилника, мхм, не за друго, а защото е на раменете ти.

Чакам момента, в който всички ще са в "хладилника" МУ, а ТОЙ ще се цитира сам! 

Така е препоръчал психиатъра МУ, да тъпче в мазета, джобове и дупки всичко, което не му е угодно и ГО нервира. 

И други като НЕГО са повярвали в безсмъртието си и упорито работят по въпроса...

преди 14 минути, Sliderum2 написа:

Хм, това за мен ли се отнася?

Айде бай Ристо вече е на години и донякъде е обяснимо състоянието му, ама ако и ти си на неговото мнение, то вече не говори добре, мхм...

А аз съм свалял коги е требвало и му е било времето, на тез години вече най-много сам да се сваля, мда.

Па и там де ходя да почивам със сигурност и българите са малко, кво ли остаа за украинци.

Въобще не мога да схвана как може да подкрепяте една напълно изгубена кауза, като тази, която лансира бай Ристю?

Ма не ми пречи де, просто казвам, че е глупаво, па избора си е ваш.

Гладна кокошка просо сънува! 

Източници на МИ-6: Путин е мъртъв! Кремъл използва негов двойник, за да...

преди 3 минути, symanbg написа:

Точно не ми е ясно на тия нахалници с претенции, дето едва ли не ни заповядаха да променим имена на улици. Държат се не като бежанци а като чорбаджии и още други. Та не ми е ясно точно какво им е "бежанското?"

п.п. Само че в Германия не им понесе, че ги натикаха точно в лагери направени от палатки. Ама там няма как да протестират, че има полиция, а и закони! И няма гъзоблизци американски.

преди 4 минути, glen написа:

До Анди и Христо!

Нека да не пренасяме войната между нас!И за двамата имам усещането за приятели и ми е неудобно да го чета!

Моля, въздържайте критиките си към човек. Всеки разказва преживяното преживяване и има остро око и истински усет за тези неща.

Нека да критикуваме и дори да атакуваме идеи, но не и хора!

Това е форум, така че не знаеме защо човек пише нещо.Нека ние хората, които  четеме сами да оцениме това,което пишете,

да го оцениме в мир!

Глен, приятелю, сори, но не съм човек, който ще си затрае, когато някой пише абсолютни простотии, еле пък с един такъв назидателен тон.

Аз атакувам точно абсолютно тъпата идея на бай Ристю, а той сам атакува себе си, опитвайки да атакува мен като личност.

Нито му е за пръв път, нито ще му е за последен.

Това му е стила, не може да се извини и да каже - "Сори, сбърках."

Но пък кото такова, мен може само да ме забавляват подобни писаници...

преди 7 минути, andiay написа:

Хм, това за мен ли се отнася?

Айде бай Ристо вече е на години и донякъде е обяснимо състоянието му, ама ако и ти си на неговото мнение, то вече не говори добре, мхм...

А аз съм свалял коги е требвало и му е било времето, на тез години вече най-много сам да се сваля, мда.

Па и там де ходя да почивам със сигурност и българите са малко, кво ли остаа за украинци.

Въобще не мога да схвана как може да подкрепяте една напълно изгубена кауза, като тази, която лансира бай Ристю?

Ма не ми пречи де, просто казвам, че е глупаво, па избора си е ваш.

Ъъъ, нищо не съм подкрепял в тази тема. Но пък съм избрал да се бъзикам със сащ трололинките, без да съм комунист, защото не съм достоен, а не защото не искам, съвсем очевидно съм против капитализма и това кое и как "работи" за да печели. Вече не помня в коя тема и с какви думи точно го написах. Тук съм да си убивам скуката, основно. Или нещо от рода.

275856859_998164347785708_5292853810026188251_n.jpg.1b4d70c9e6a76d0c18c70fefa49b3629.jpg

Точното определение за много българи. Само бих добавил звездите на американското знаме в очите и.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.