Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 20 минути, andiay написа:

Човеко, можем да се въртим в кръг до безкрайност...

Аз ти говоря едно, ти си го разбираш спрямо собствените си изкривени представи...

Радвам се, че поне от цялата тая кореспонденция има поне минимална полза - най-накрая реши да признаеш невежеството си и да спреш да използваш термини, които не знаеш какво означават...

Дали Русия извършва военни престъпления или не, ще зависи от изхода на тази война...

Както е било винаги в историята...

Неведнъж съм казвал, че Клио е най-голямата палавница сред музите...

И Русия никога не ми е била любима, все пак съм с дясно-либерални политически убеждения...

Нито пък особено ме интересува, какво точно ще се случи с нея...

Във всички случаи обаче, за никого няма да е добър вариант нейното разпадане...

Освен за такива "форумни герои" като вас, но то е защото не сте в състояние да го проумеете...

Фундаменталното ти заключение, че съм казал, че правиш уотабаутизъм сам на себе си, просто за пореден път доказва, че имаш сериозен проблем с осмисляне на прочетеното...

За демоцида и геноцида ми трябваха часове, докато схванеш, какво означават...

Не бих изгубил още толкова за всяка дума или изречение...

Отдавна съм казал, че за учител не ставам...

Започни с четене, четене, осмисляне, четене, четене, осмисляне и ако вече имаш конкретно питане за нещо неясно, то едва тогава го задай, без опит да "блеснеш"...

Но това е само ако искаш, ако не искаш можеш да продължиш да го ираеш Ентелегент, но поне внимавай пред кого...

А, и избягвай непознати думички...

Избора си е твой...

Пак една сурлия пустословения и нищо по същество.  
Колко съм Умен и Велик, а простаците не ме разбират.  
То па глупостите, които изписа, не разбирайки прост логически аргумент, доказва колко си "просветен" и от каква "висока основа" изхождаш ... 

Какво представлява? Кога го има? Как да го разпозная?  Са неща, които демонстрира, че не разбираш в по-горния си пост, както и на предните страници. 

Няма значение какъв ще е изхода на войната, а какво се случва точно сега и кой-как възприема убийствата. 

И понеже твърдиш, че си десно-либерал, точно те изхождат от гледище на международното право и осъждат руските простотии в Украйна. Либерал обикновено се придържа към индивидуалните човешки права, а съвременна Русия ги нарушава на собствена територия. А самото твърдение, че видиш ли, Русия можело и да не е убила хората в Буча и Изюм, е тънииичко прокарване на руските пропаганди.  

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Ако Путин мобилизираше хора за война с главният виновник за сегашната ситуация, според зависи от заплащането можеше и да се замисля.

Само че краварите не излязоха самостоятелно да се бият, а подкупиха с няколко сникерсчета глупавите укри.

Тогава пък изобщо нямаше и да отидеш. :D  

Абе, Тошев, "главният виновник" в първите дни изобщо не искаше да помага, защото всички чакаха Украйна да падне за няколко дни ... Помним какви молби бяха, какви вопли ... И чак, когато удържаха, започнаха помощите ... Така че, Путин и армията му се насраха първо сами, когато пристигна оборудване, което увеличи способностите за отбрана и контра-настъпление на украинците, руснаците започнаха паническите "прегрупирания" ... :D  

Та, ако се намесят американците си представям как смело и убедено, отиваш да се жертваш за кауза Путину ... 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, miro20 написа:

ББ е бил военен ли ??

Я пак ??

А-а-а-а то полицейските фуражки не се броели. Ма казвай ги тези неща бре :hit:

Какво "я пак"? Аз ти обяснявам че скатаването на руските наборници не е техен патент, ти почна да говориш за укрите...

ПП: Задържаха ми пост. Нищо, ще го пуснат. Пак ще трябва да се правиш на приятно разсеян, щото и там няма да ти хареса какво има  :wub:

преди 7 минути, miro20 написа:

ББ е бил военен ли ??

Само военните ли носят фуражки?

Или само военните фуражки деформират?

А, ти не се ли хвалеше, че си бил военен и даже си обучавал?

Тцъ, тцъ, тцъ, значи фуражката била виновна, а аз мислех, че е била природата..

.Ма чЕкай, чЕкай малко...

Може да е било и от двете...

Туй вече обяснява всичко, мхм...

току-що, ivottoshev написа:

А-а-а-а то полицейските фуражки не се броели. Ма казвай ги тези неща бре :hit:

Какво "я пак"? Аз ти обяснявам че скатаването на руските наборници не е техен патент, ти почна да говориш за укрите...

ПП: Задържаха ми пост. Нищо, ще го пуснат. Пак ще трябва да се правиш на приятно разсеян, щото и там няма да ти хареса какво има  :wub:

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

D601B172-212C-44F1-BA5E-4020077B5943_w65

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

Прави си сметка, какво е битовото ниво у Русия, която притежава 20/100 от световните ресурси. 

преди 5 минути, васил козарев написа:

Пак една сурлия пустословения и нищо по същество.  
Колко съм Умен и Велик, а простаците не ме разбират.  
То па глупостите, които изписа, не разбирайки прост логически аргумент, доказва колко си "просветен" и от каква "висока основа" изхождаш ... 

Какво представлява? Кога го има? Как да го разпозная?  Са неща, които демонстрира, че не разбираш в по-горния си пост, както и на предните страници. 

Няма значение какъв ще е изхода на войната, а какво се случва точно сега и кой-как възприема убийствата. 

И понеже твърдиш, че си десно-либерал, точно те изхождат от гледище на международното право и осъждат руските простотии в Украйна. Либерал обикновено се придържа към индивидуалните човешки права, а съвременна Русия ги нарушава на собствена територия. А самото твърдение, че видиш ли, Русия можело и да не е убила хората в Буча и Изюм, е тънииичко прокарване на руските пропаганди. 

Пич, наистина последен опит...

Уотабаутизъм би било, ако на твърдението ти, че Русия извършва демоцид и сриване на държавността в Украйна, ти отоворя "Ами ако ти кажа, че не Русия прави демоцид и руши държавността в Ирак и Либия"...

Тогава имаме отклоняване на темата с уотабаутизъм...

Аз ти зададох простичък въпрос, който корелира с твоето твърдение...

Има ли демоцид и разрушаване на държавността в Ирак и Либия според теб...

Зададох го с ясното съзнание, че си нямаш представа, що е то демоцид и че ще ме обвиниш в изместване на темата...

Това е тлкова предвидима реакция, че не спирам да се учудвам как всеки път се хващате...

По-нататъшните ти напъни да избягаш от признаване на невежеството си, вече са класически пример за уотабаутизъм спрямо мен...

На колко дебата си се явявал, независимо дали в отбор или самостоятелно?

Колко от тях си спечелил?

Учил ли си изобщо реторика?

Винаги има значение как завършва една война - няма никакво значение, кой, какво и как възприема в момента...

Ако войната завърши с "реми" (много вероятно), то те уверявам, че никой няма да съди Русия за военни престъпления, най-много да го отнесе някой от нисшия военен състав...

Ако Русия загуби, вече цялото държавно и военно ръководство ще бъдат обявени за военнопрестъпници...

Ако Русия спечели (малко вероятно), то от древни времена се знае, че победителите не ги съдят... Пак ще има осъдени за военни престъпления, но няма да са руснаци...

Бъркаш понятията в дясно-либерал...

Десни политически и либерални икономически...

Човешките права са много "хлъзгава" тема в днешно време...

Дясно политически означава зачитане върховенство на закона, равни права на всичи пред закона, зачитане на индивидуалната свобода, без накърняването на чуждите такива...

Либерален икономически означава ориентиране към частната инициатива с възможно най-малко държавни регулации...

Прав си за едно, в Русия това няма как да вирее, затова и никога не ми е допадала като държава...

По тази причина не ми допадат и още един куп страни...

Тук също е невъзможно да просъществува такава партия, по ред причини, които вече наистина излизат извън рамките на темата...

За Изюм не знам, признавам, че не следя отблизо и в детайли тази война...

Но за Буча съм убеден, че е перфектно изпълнена ПР акция за оформяне на западното обществено мнение...

Без значение дали всички тези хора са били мъртви, само част от тях или нито един от тях...

Мястото не е избрано случайно...

Пропагандата никога не идва само от една посока...

Нещо неясно?

преди 19 минути, andiay написа:

Аз ти зададох простичък въпрос, който корелира с твоето твърдение...

Абе, пич, отговорът на въпрос с въпрос, е логически аргумент от типа "ти също".  
Тоест, whataboutism е когато имаш твърдение "Държава А прави това и това в държава B", а следва отговор от типа "ами държава C в държава D". 

Или по-просто казано, сравнено с тукашните реалности :  "ПП се коалираха с комунистите" , на което се отговаря "Герб не се ли коалираха Обединени Патриоти".  

Както ти го казах, темата на разговор е настоящата война и случващото се в нея, а не Ирак преди 20 г.  Имаш си аргументи, за това дали нещо е или не е, в случая, когато се изрази конкретно ги приех. Ако смяташ, че конкретно нещо в тая война не е така, както някой твърди, си изразяваш мисълта ясно и конкретно, а не с изместване на разговора към Ирак, Либия, Афганистан (80-те, 2001ва), Виетнам и прочее конфликти, които нямат отношение към разговора. 

преди 19 минути, andiay написа:

Но за Буча съм убеден, че е перфектно изпълнена ПР акция за оформяне на западното обществено мнение...

А! Това съм до някъде готов да се съглася, защото украинците в това отношение си изиграват картите правилно, в противовес на тъпотиите, които бълват по руските държавни медии. 
То самото твърдение, "украинците си избиват сами населението" е налудно. И то до Киев. Айде, в Донбас и Луганск там е каша, кой-какво. Защото още 2014 имаше нахлуване на паравоенни от Русия. Дали руски паравоенни, дали Азов и др подобни формирования, дали редовна армия, не мога да се ориентирам и за там не влизам в размисли. 

преди 24 минути, andiay написа:

Винаги има значение как завършва една война - няма никакво значение, кой, какво и как възприема в момента...

Това е по отношение на международния ред и право. Имам предвид отношението на писателите тук. Случва се някакво клане - или си против, или не ти пука. А не чакаш да мине конфликта, за да каже победителя. Комунистите като победили през ВСВ, с десетилетия обвиняваха Германия за Катин. После като загубиха излезе истината. 

току-що, васил козарев написа:

Абе, пич, отговорът на въпрос с въпрос, е логически аргумент от типа "ти също".  
Тоест, whataboutism е когато имаш твърдение "Държава А прави това и това в държава B", а следва отговор от типа "ами държава C в държава D". 

Или по-просто казано, сравнено с тукашните реалности :  "ПП се коалираха с комунистите" , на което се отговаря "Герб не се ли коалираха Обединени Патриоти".  

Както ти го казах, темата на разговор е настоящата война и случващото се в нея, а не Ирак преди 20 г.  Имаш си аргументи, за това дали нещо е или не е, в случая, когато се изрази конкретно ги приех. Ако смяташ, че конкретно нещо в тая война не е така, както някой твърди, си изразяваш мисълта ясно и конкретно, а не с изместване на разговора към Ирак, Либия, Афганистан (80-те, 2001ва), Виетнам и прочее конфликти, които нямат отношение към разговора. 

А! Това съм до някъде готов да се съглася, защото украинците в това отношение си изиграват картите правилно, в противовес на тъпотиите, които бълват по руските държавни медии. 

А бе, пич...

Първо, често срещан похват за уотабаутизъм е обвинението към опонента в уотабаутизъм, за да се избегне конкретен въпрос...

Второ, ти не зададе въпрос, а изказа твърдение, че Русия извършва демоцид и разрушава държавността в Украйна...

Трето, тази война корелира с други събития в исторически план, да приемеш, че тя е някакъв изолиран случай е крайно наивно желание...

Четвърто, уотабаутизъм се ползва за промяна на темата, за да се оправдае дадено действие на "засегнатата" страна, кога си прочел от мен, че одобрявам и оправдавам действията на Русия, че да искам да сменя фокуса от темата?

Пето, Либия и Ирак бяха стръвта, която ти налапа поради невежество...

Почти бях убеден, че не знаеш изобщо, какво означават думите, които ползваш и след моя въпрос ти ми даде доказателството...

Ако имаше представа, какво е демоцид, нямаше да реагираш така, а щеше да кажеш - Да, по времето на Садам и Кадафи, да, американците разрушиха държавността там, но това вече е отделна тема, която не оправдава действията на Русия...

Аз щях да ти кажа - Браво, прав си, не е това темата и всичко щеше да приключи...

Но не успя да ме изненадаш...

Поехме по трънливия път на опита ти чрез разни недочетени статийки да се опиташ да дискредетираш моята особа и знанията ми...

Ето това е класически пример за уотабаутизъм....

Не си нито първия, нито ще бъдеш последния тук, който се опитва с тази тактика срещу мен...

Но... атаката с невежество винаги се обръща срещу невежия...

С много неща ще се съгласиш, ако почнеш непредубедено да четеш и се напънеш д осмислиш прочетеното...

Заслугата за перфектния ПР с Буча изобщо не е на украинците...

Цялостното поведение на Зеленски, облеклото, та дори статията във "Воуг" със снимките на Ан Лейбовиц , всичко това е предназначено към точно определена таргет група на Запад...

И се ръководи от западни специалисти в политическия маркетинг...

По-точно от американци и то много добри...

Руската пропаганда има съвсем друга таргет група, по-голямата част от която е в самата Русия...

За момента също се справя прилично, имайки предвид обстоятелствата...

Нещо неясно?

преди 4 часа, miro20 написа:

айдеее...

И ква стана тя ?

"следите '  от кримския "инцидент "  май водят към вътрешен преврат ?  :) :)

нали зеленски  се хвалеше че той бил го направил лично

лъжец ли го наричаш 

преди 2 часа, васил козарев написа:

Прави си сметка, какво е битовото ниво у Русия, която притежава 20/100 от световните ресурси. 

притежава 50  % от световните ресурси 

а сащ  другите 50%

не директно  но с концесии 

когато се каже концесия имай предвид владение на сащ 

преди 35 минути, andiay написа:

А бе, пич...

Първо, често срещан похват за уотабаутизъм е обвинението към опонента в уотабаутизъм, за да се избегне конкретен въпрос...

Второ, ти не зададе въпрос, а изказа твърдение, че Русия извършва демоцид и разрушава държавността в Украйна...

Трето, тази война корелира с други събития в исторически план, да приемеш, че тя е някакъв изолиран случай е крайно наивно желание...

Четвърто, уотабаутизъм се ползва за промяна на темата, за да се оправдае дадено действие на "засегнатата" страна, кога си прочел от мен, че одобрявам и оправдавам действията на Русия, че да искам да сменя фокуса от темата?

Пето, Либия и Ирак бяха стръвта, която ти налапа поради невежество...

Почти бях убеден, че не знаеш изобщо, какво означават думите, които ползваш и след моя въпрос ти ми даде доказателството...

Ако имаше представа, какво е демоцид, нямаше да реагираш така, а щеше да кажеш - Да, по времето на Садам и Кадафи, да, американците разрушиха държавността там, но това вече е отделна тема, която не оправдава действията на Русия...

Аз щях да ти кажа - Браво, прав си, не е това темата и всичко щеше да приключи...

Но не успя да ме изненадаш...

Поехме по трънливия път на опита ти чрез разни недочетени статийки да се опиташ да дискредетираш моята особа и знанията ми...

Ето това е класически пример за уотабаутизъм....

Не си нито първия, нито ще бъдеш последния тук, който се опитва с тази тактика срещу мен...

Но... атаката с невежество винаги се обръща срещу невежия...

С много неща ще се съгласиш, ако почнеш непредубедено да четеш и се напънеш д осмислиш прочетеното...

Заслугата за перфектния ПР с Буча изобщо не е на украинците...

Цялостното поведение на Зеленски, облеклото, та дори статията във "Воуг" със снимките на Ан Лейбовиц , всичко това е предназначено към точно определена таргет група на Запад...

И се ръководи от западни специалисти в политическия маркетинг...

По-точно от американци и то много добри...

Руската пропаганда има съвсем друга таргет група, по-голямата част от която е в самата Русия...

За момента също се справя прилично, имайки предвид обстоятелствата...

Нещо неясно?

В Ирак международното право го класифицира като геноцид. Делата, които се водиха срещу представители на режима бяха за геноцид. Както и геноцидът над арменците правото го води като геноцид. 

Когато се опитваш да дискредитираш нечия особа и знанията ѝ, това е argumentum ad hominem, не whataboutism. 

И пак изкривяване на реалността и манипулации, откровено служене с неистини и т.н. 

Ето го и въпросният коментар, в който на всичкото отгоре съм обяснил, какво влагам под "демоцид" и въпросът за Ирак и Либия. 

Отговор на въпрос с въпрос, извън текущата тема, извън текущия контекст, точен пример за whataboutism.  
Нямаше да е whataboutism, ако отговорът беше : "не, не е демоцид, защото така и така, ето това в еди-си-коя страна е пример за него". Вместо това следва изместване на разговора от руските действия в Украйна в друга посока. И си се запънал като магаре на лед, че не си го направил. 

Така, както е конструиран моят пост, твоят отговор навежда мислите към войните в Ирак и Либия. И точно заради това ти казвам, че вкарваш манипулации. 
А, ако беше капацитетът, който твърдиш, още тогава щеше да приключи спорът, защото щеше да изясниш що е то "демоцид" и аргументацията ти да е ясна, а не да бягаш по тъча. Затова ти казвам и, че лъжеш.

"Срещу Ирак и Либия демоцид ли беше извършен" - ето тук ти лъсват лъжите в горния пост.  Не ги даваш като пример за Садам и Кадафи, а изместваш нещата към войните там. По-късно прочете статията за демоцида и си съчини оная историйка.  Тия номера пред някой друг.  

демоцид.jpg

преди 32 минути, Banesc написа:

лъжец ли го наричаш 

притежава 50  % от световните ресурси 

а сащ  другите 50%

не директно  но с концесии 

когато се каже концесия имай предвид владение на сащ 

Сам си няма и представа, как се изсра върху любимата ти Русия в момента. 

преди 27 минути, васил козарев написа:

да  любимия ти  ЕС ще налага санкции и таван  на сирението 

оп пардон

на  газта и нефта

преди 8 часа, Без умствен капацитет написа:

радев споделяше идеите на въжраждане - но се обърна вече към НАТО

Радев е колониален служител. Той е от БСП, които са колониални служители, въпреки че твърдят, че се интересуват от България.

БСП обича да паразитира на спомена на хората за Тодор Живков; и да твърди, че ако гласуваме за тях, Тодор Живковото време ще се върне.

преди 2 часа, васил козарев написа:

В Ирак международното право го класифицира като геноцид. Делата, които се водиха срещу представители на режима бяха за геноцид. Както и геноцидът над арменците правото го води като геноцид. 

Когато се опитваш да дискредитираш нечия особа и знанията ѝ, това е argumentum ad hominem, не whataboutism. 

И пак изкривяване на реалността и манипулации, откровено служене с неистини и т.н. 

Ето го и въпросният коментар, в който на всичкото отгоре съм обяснил, какво влагам под "демоцид" и въпросът за Ирак и Либия. 

Отговор на въпрос с въпрос, извън текущата тема, извън текущия контекст, точен пример за whataboutism.  
Нямаше да е whataboutism, ако отговорът беше : "не, не е демоцид, защото така и така, ето това в еди-си-коя страна е пример за него". Вместо това следва изместване на разговора от руските действия в Украйна в друга посока. И си се запънал като магаре на лед, че не си го направил. 

Така, както е конструиран моят пост, твоят отговор навежда мислите към войните в Ирак и Либия. И точно заради това ти казвам, че вкарваш манипулации. 
А, ако беше капацитетът, който твърдиш, още тогава щеше да приключи спорът, защото щеше да изясниш що е то "демоцид" и аргументацията ти да е ясна, а не да бягаш по тъча. Затова ти казвам и, че лъжеш.

"Срещу Ирак и Либия демоцид ли беше извършен" - ето тук ти лъсват лъжите в горния пост.  Не ги даваш като пример за Садам и Кадафи, а изместваш нещата към войните там. По-късно прочете статията за демоцида и си съчини оная историйка.  Тия номера пред някой друг.  

демоцид.jpg

Международното право е съвкупност от думи и термини. Тези думи и термини могат да се променят по поръчка. С други думи, какво казва международното право има все по-малко и по-малко значение, тъй като световната политика все повече и повече става централизирана и монополизирана. Обективността се губи.

Има е "политическа коректност", която и тя се използва за промяна на значението на думите и налагане на нови значения в полза на либерализма.

Държавите, които си споменал, бяха нападнати под измислени претексти. След това, последва икономическа дестабилизация и приватизация, като основните цели бяха изкопаемите горива, предимно нефта.

TLNSCidUS3fAFwLKVMpTWef9e9B_8fHTtEwkvcH0lJY.thumb.png.3c5f332262e3514b8256deb6e6974be9.png

main-qimg-4038eecf92b59bf3985591398f9e8a53-lq.jpeg.535b641892996bb974c7b1472529b5d6.jpeg

5216afb3a0fe439caf4bbc74c5106bc0_18.jpeg.cfbc79a05f085813c30a475488d5e06e.jpeg

Няма какво да се правим на откачени и че уж не разбираме. Няма какво да си говорим празни приказки за несъществуващи нека като демокрации и други такива. Всичко, което САЩ (Колективния Запад) прави, е в полза на елитите си, това е всичко.

Лошите им постъпки се изпълняват под претекст борба с корупция, права на човека, свобода, демокрация, и други random phrase mumbo jumbo, за да може да има обществена подкрепа и хората да не гласуват срещу прокси партиите на САЩ.

IMG_20220927_001653.jpg

преди 5 часа, miro20 написа:

Естествено че няма да разбереш.

Фуражката деформира мозъка.

Справка - пРезилдента мухльо-Радев , Янев, Митко , СМС-а  , и т.н.

Не, не е вярно. Фуражката е на черепната кост, и не докосва мозъка. Няма как предмет да деформират друг предмет, ако двата предмета на се докосват.

Може да се случи деформиране при липса на докосване, ако гравитационните вълни на даден обект са достатъчно силни. В случая на фуражките, гравитацията не е достатъчно силна; hence, фуражка не може да видоизмени нищо по тялото ти.

А иначе защо не подкрепяш Радев? Кой би бил добра алтернатива на Радев?

преди 5 часа, Banesc написа:
преди 10 часа, miro20 написа:

айдеее...

И ква стана тя ?

"следите '  от кримския "инцидент "  май водят към вътрешен преврат ?  :) :)

лъжец ли го наричаш 

Това съм го пропуснал.... Цитирай кога Зеленски се е хвалел ?

Аз се сещам че бе споменал че в "Крим е облачно днес" или нещо подобно .

преди 3 часа, FatMan9 написа:
преди 8 часа, miro20 написа:

Естествено че няма да разбереш.

Фуражката деформира мозъка.

Справка - пРезилдента мухльо-Радев , Янев, Митко , СМС-а  , и т.н.

Не, не е вярно. Фуражката е на черепната кост, и не докосва мозъка. Няма как предмет да деформират друг предмет, ако двата предмета на се докосват.

Може да се случи деформиране при липса на докосване, ако гравитационните вълни на даден обект са достатъчно силни. В случая на фуражките, гравитацията не е достатъчно силна; hence, фуражка не може да видоизмени нищо по тялото ти.

Не знам дали разбираш защо дискусията с теб е безполезно и безсмислено занятие..:getout:

преди 35 минути, Coco1 написа:

Защо пак пишеш неверни неща !? Докога ?

Заблудените хора край нямат.

Дебелият има навика да пуска едни и същи лъжи повече от един път.

И е прекалил с носенето на фуражка.

За терористичния акт на рашистите в Краматорск :

https://www.info-res.org/post/verification-of-a-bombing-kramatorsk-ukraine

а днес отново удар по Запорожие

Забелязватели какво е терор , терористични удари при едните и другите ?

Украйна удря по военни складове с прецизните хаймерси, по военни летища в Крим и другаде, дори и моста в Крим ако те са го организирали, е с мининални жертви .

Докато рашистите удрят целенасочено по големи жилищни блокове и струпвания на цивилни с цел терор и геноцид.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Аз, за разлика от някой колеги тук, няма да се опитвам да водя смислен диалог с промитите мозъци. Влизам само за да се подигравам.

Та, като стана дума за подигравки, къде изчезна моста, бре? Ахаххааа... 

Ко стана? Падна ли му на путя пердето или още стиска зъбки? Ще вадят ли новите безаналогови високоточкови оръжия и истинската армия или ще си карат на Т62-ките и клоуните с мешките и партенките? Ща излита ли вече сармата? Лондон? Ню Йорк? А?

Едно съм им признал на рашистите - знаят как да дават гръмки имена:

"Град", Ураган", "Смерч"", "Торнадо", "Слънце"

Хубави , звучни..

И всички гореизброени ги навря на кучето в гъза едно камионче със скучното име "M142".

Мнение от човека. За първи път информация че влакът е бил спрял в момента на взрива. Съчетано с кадрите от саня флоридския за нещо насочено така че да мине през другото платно и да засегне цистерните на влака които са бая дебели се стига до разни изводи. Като минимум е ФАБ5000. Не е някаква селитра както някакъв обяснява по дебилизора.

преди 59 минути, miro20 написа:

За терористичния акт на рашистите в Краматорск :

https://www.info-res.org/post/verification-of-a-bombing-kramatorsk-ukraine

а днес отново удар по Запорожие

Забелязватели какво е терор , терористични удари при едните и другите ?

Украйна удря по военни складове с прецизните хаймерси, по военни летища в Крим и другаде, дори и моста в Крим ако те са го организирали, е с мининални жертви .

Докато рашистите удрят целенасочено по големи жилищни блокове и струпвания на цивилни с цел терор и геноцид.

Отново пускаш подвеждаща информация. Какъв интерес има Русия да удря цивилни? Никакъв. Отново пускаш специфично подбрана информация с цел да дехуманизираш едните, докато създаваш фалшив образ на величие за другите.

Че кой, според теб, е организирал удара по моста? Ясно е кой.

преди 1 час, BANKATA написа:

Заблудените хора край нямат.

Дебелият има навика да пуска едни и същи лъжи повече от един път.

И е прекалил с носенето на фуражка.

Аз не лъжа, нали знаеш.

За кое съм излъгал? Я покажи нещо, за което съм излъгал, че ми е интересно да видя къде съм излъгал.

Е па ФАБ5000 е съветска бомба... Туй ще рече, че е минал бомбардировач. Що лъжат за камиона, че чак племенникът на човечеца прави клипове, че няма нищо общо ? 

Тук, преди години разни ютюбъри философстваха и за Хитрино. 

Продължават ежедневните загуби на хохлите и наемници по 500 -1000 човека на ден. Докога? Разликата е че цяло лято мобилизираните се обучаваха в Полша и други страни. Руснаците проспаха този момент и сега тези са на фронта и съотношението рязко се промени. Още малко време докато се обучат и окомплектоват руските. 

За Хитрино можеш да ми видиш мненията в този форум. Всичко е ясно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.