Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 35 минути, attj написа:

Те са си  руснаци и не бива местните да нарушават правата им, като в Украйна .   Не са като кюрдите - има кой да се намеси в тяхна защита.   

Така и не ми отговори кои права са им нарушили преди 2014?

Първо за някакво самоопределение се беше хванал, после, че някой им е пречил да се обединят.

На края каза че са просто руснаци.

Пак те моля, кажи ми какви права са им нарушили на руснаците преди 2014г.?

Правата на украинските руснаци ги погази Русия като не си изпълни подписаните обещания по будапещенският меморандум.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Ти тези "опорки" така и не можа да опровергаеш де. 

Какво да им опровергавам? Измислици-премислици изсмукани от пръстите. Прочетох само първата опорка и на долу просто няма смисъл, щото ще са същите.

В Косово имало етнически конфликт, а в ЛДНР конфликта не бил етнически. Е, и? Що за едните да може независимост, а за другите да не може? 

преди 1 час, attj написа:

Как да стане това  в еднопартийна държава на националисти,  с цензура, при която искат казаците, които са руснаци, задължително  бързо  да станат насила бандеровци...  Щом успешно Ви лъжат - значи не сте в ред с главите си.  Замислете се.

Че то еднопартийна феодална държава с националисти нацисти новорашисти , е РФ . С тотална жестока цензура на абсолютно всичко .

:giggle1:

преди 5 часа, ivottoshev написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

Та, не сникерчетата са причината. Тези финансирания са публични и известни 

Разбира се че са публични и известни. Това променя ли фактът че преди да бъдат раздадени, проблеми в Донбас нямаше

Ти прочете ли всичките цифри и периоди в които са "давани сникерчета" , т.е. 5 млрд $ за Украйна ?

Като латерна си която дори не чете като цитира някой :)

Да, ще ти отговоря кратичко отново - от 1991 г от когато САЩ подмпомага демократичните процеси в Украйна със "сникерчета и финансиране на НПО'  , НЕ Е ИМАЛО никакви проблеми в Донбас.

Такива започнаха СЛЕД рашисткото вторжение в Крим и после в Донбас март месец 2014 г !

преди 1 минута, miro20 написа:

Ти прочете ли всичките цифри и периоди в които са "давани сникерчета" , т.е. 5 млрд $ за Украйна ?

Значи признаваш че е имало намеса от страна на Кравария във вътрешните работи на чужда суверенна държава? И че за тази намеса са хвърлени 5млрд $? 

Нямам повече въпроси.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Значи признаваш че е имало намеса от страна на Кравария във вътрешните работи на чужда суверенна държава? И че за тази намеса са хвърлени 5млрд $? 

Нямам повече въпроси.

Помощ за демократичните процеси в държавите е публично известна информация, публикувана официално в  отчетите на държавния департамент и не представлява и никога не е представлявало "намеса  във вътрешните работи на чужда суверенна държава" .

Пак зацикляш натам , където пак ще се окажеш осран :) 

Е,дано тази война да свърши ,стига са се избивали.Идват светли празници , нека всички тук  ДА СА ЖИВИ и ЗДРАВИ и ВЕСЕЛО ДА ГИ ИЗКАРАТ! Ето и един поздрав от мен ЗА ВСИЧКИ от Дария Заритская /Даша/ ,която както казва един в коментарите : " она бьила РАЗдета в красное платье".

Нека обаче тя да внимава ,че с подобни изпълнения ,веднага ще и лепнат''иностраний агент".!

преди 24 минути, miro20 написа:

Помощ за демократичните процеси в държавите е публично известна информация, публикувана официално в  отчетите на държавния департамент и не представлява и никога не е представлявало "намеса  във вътрешните работи на чужда суверенна държава" .

Даването на пари на този или онзи политик и на тази или онази партия, прокарващи "правилната" според Кравария политика какво представлява? Можеш ли с твои думички да обясниш?

преди 1 час, BANKATA написа:

Така и не ми отговори кои права са им нарушили преди 2014?

Първо за някакво самоопределение се беше хванал, после, че някой им е пречил да се обединят.

На края каза че са просто руснаци.

Пак те моля, кажи ми какви права са им нарушили на руснаците преди 2014г.?

Правата на украинските руснаци ги погази Русия като не си изпълни подписаните обещания по будапещенският меморандум.

Освен тази тема има и други.  Не само в този форум.  Чети.    Ленинский Бандеристан -  это уже в истории.   Понятно?   В РФ са над 300 националности -как точно руснаците да са нацита, нека Миро да обясни...  Че заради САЩ сега Украйна заприлича на африканска приказка    

преди 1 час, attj написа:

Освен тази тема има и други.  Не само в този форум.  Чети.    Ленинский Бандеристан -  это уже в истории.   Понятно?   В РФ са над 300 националности -как точно руснаците да са нацита, нека Миро да обясни...  Че заради САЩ сега Украйна заприлича на африканска приказка    

Аз не искам да чета чужди гледни точки, а да разбера твоята. Ти си този който твърдеше онези глупости за казаците.

Защитаваш искането им за самоопределение и не го подкрепяш с никакви факти.

Аз твърдя че казаците искат в НАТО, ама прокси управлението им наложено от Москва не ги пуска.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Аз твърдя че казаците искат в НАТО, ама прокси управлението им наложено от Москва не ги пуска.

Недоказани твърдения нямат смисъл.   Щяха ли да се бунтуват против Майдана?   Защо бе това в профсъюзния дом в Одеса?   Кой се интересува какво ти твърдиш!?   

току-що, attj написа:

Недоказани твърдения нямат смисъл.   Щяха ли да се бунтуват против Майдана?   Защо бе това в профсъюзния дом в Одеса?   Кой се интересува какво ти твърдиш!?   

Моите твърдения са издържани колкото и твоите. Това се опитвам да ти кажа, ама...акъл море, глава шамандура.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Моите твърдения са издържани колкото и твоите. Това се опитвам да ти кажа, ама...акъл море, глава шамандура.

Много си млад още и лесно Ви лъжат.

преди 11 минути, attj написа:

Много си млад още и лесно Ви лъжат.

Не знам на колко си години, ама аз съм расъл в най-незвисимите години за България, без руска или американска пропаганда.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не знам на колко си години, ама аз съм расъл в най-незвисимите години за България, без руска или американска пропаганда.

Сори, че ще ти го кажа точно тази вечер, но ти и да се блъснеш в пропаганда, пак няма да я познаеш....

Расъл, расъл, но недорасъл за това умение...

Весели празници...

преди 5 минути, andiay написа:

Сори, че ще ти го кажа точно тази вечер, но ти и да се блъснеш в пропаганда, пак няма да я познаеш....

Расъл, расъл, но недорасъл за това умение...

Весели празници...

Благодаря!

Весели празници!

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Я пак ми припомни дали преди сникерсчетата имаше проблеми в Донбас? 

Нямаш аргумент срещу мнението ми

Какви аргументи бе ?

Ти знаеш ли какво означава сникерси а ?

Това са фафлички.

Куцо и сакато са прай, че разбира английски и стават сакатлъци.

Абе ти още руски не знаеш, какъв английски, какви пет лева. Тъй са учи английски.

Сникерса е фафличка, не е вундервафе.

Ся и вундервафе трябва да обяснявам какво е. Мани бегай.

Васи Малоума. Малоум втори.

""Благодарение на всичко, което направихме заедно, Киев все още стои гордо изправен. Украинците все още контролират по-голямата част от Украйна. Кланетата, екзекуциите и масовото насилие, планирани от руснаците, не се състояха в по-голямата част от Украйна. Легендата за военното могъщество на Русия беше разбита. Китай и Иран са обхванати от нещастие и вълнения. Демократичният свят не се срина, а напротив, укрепна. Както заяви украинският президент, ние „успяхме да обединим световната общност за защита на свободата и международното право“. Зеленски дойде във Вашингтон, за да благодари на американците от името на Украйна.""       Пропагандата понякога е уникално отвратителна и пълна с лъжи.   Май тези от партия  Възраждане имат основания да се махаме от НАТО и от ЕС!?  

преди 10 минути, attj написа:

""Благодарение на всичко, което направихме заедно, Киев все още стои гордо изправен. Украинците все още контролират по-голямата част от Украйна. Кланетата, екзекуциите и масовото насилие, планирани от руснаците, не се състояха в по-голямата част от Украйна. Легендата за военното могъщество на Русия беше разбита. Китай и Иран са обхванати от нещастие и вълнения. Демократичният свят не се срина, а напротив, укрепна. Както заяви украинският президент, ние „успяхме да обединим световната общност за защита на свободата и международното право“. Зеленски дойде във Вашингтон, за да благодари на американците от името на Украйна.""       Пропагандата понякога е уникално отвратителна и пълна с лъжи.   Май тези от партия  Възраждане имат основания да се махаме от НАТО и от ЕС!?  

Ако изключим частта за Китай кое друго не е вярно?

преди 15 минути, attj написа:

Май тези от партия  Възраждане имат основания да се махаме от НАТО и от ЕС!?  

Аз кат ти казвах, че ще се метнеш на новия Патреот преди година, не вярваш. :) 

преди 1 час, Banesc написа:

кога украинците ще пуснат такива видеа от бойното поле 

явно не оцеляват 

Всъщност се мяркат и клипове не просто от фронта като този, но и такива с реални бойни действия, включващи стрелби с автомат и насрещна стрелба, с РПГ, мятане на гранати, попадение на противников огън в това число избухване на снаряд в близост до позицията на войника* заснемащ клипа. Това от руските позиция заснето. Макар в тези които съм гледал досега, да няма ранени или убити в кадрите, не бих ги публикува тук.

*Вижда се ефекта от ударната вълна.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.