Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, BANKATA написа:

Има ги, ама или не си запознат с тях или не ти изнася да ги признаеш пред себе си. 

Така с общи пркказки освен да ме забвляваш за пореден път нищо смислено няма да постигнеш.

Имало, но не можеш да ги покажеш. Вътрешните ок, но външните.....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

Имам предвид безпристрастен съд, който няма как да оправдае СВО, тъй като е незаконна.           Политиката на Украйна (преди СВО и след нея) към собственото си население също е незаконна. Само че едно противоправно поведение не оправдава друго противоправно поведение. Получава се нещо като самоуправство в огромни размери.

И все печели по-силния.    САЩ с НАТО и католиците са някакви жалки само  10 % от света.    Време е да се осъзнават    

преди 4 часа, parmobil написа:

Смеете са на Миро, ама като ви покаже видеата на Стрелков и вкупом замлъквате. Де е таз' народна подкрепа

Това че Лоботомиро повтаря едно и също нещо 1001 пъти, въобще не го прави истина. Питай го дали ми е дал логичен отговор на въпроса как са се задържали тези ''руснаци'' на чужда територия цели осем години срещу цял народ и армията на този народ подкрепена и от западни военни инструктори.

Руските сили напредват с висока скорост към Покровск, каза неназован украински командир пред "The Telegraph".

"Никога не съм виждал такава скорост“, каза той. "Много е бързо. Нашата отбрана е толкова дезорганизирана и деморализирана, че самите руснаци не вярват в напредъка си. Нашите проблеми са все същите: нямаме пехота, нямаме достатъчно артилерия или боеприпаси. Нямаме достатъчно дронове."

Католическият Запад не е спрял да е с халюцинации в Украйна.    И още милиарди щели да подаряват - докато им се завърне акъла.

преди 4 часа, parmobil написа:

Ми то и Ердоган може да реши, че са потъпкани правата на турците в Кърджали.

Разбира се че може. Всеки може да реши каквото му изнася. Примерно краварите решиха че избитите в щаб-квартирата на терористите от АОК в Рачак не са терористи а селяни, защото…  нямали патрони в джобовете. На другият ден решиха че това било геноцид и без решение на ООН нападнаха сърбите. Найс, а?

преди 1 час, BANKATA написа:

Оооо, комуне, как си? Расте ли вече карфиола или е на ниво 2 клас?

Я виж хубаво и на първи тур кой е как е гласувал.

Само в ДНР и ЛНР  са подкрепили анти НАТО кандидат.

Така бленуваните Запорожие, Харков са ди гласували за Зеленски

Карфиолчо, прескочи най-после етапа на началното образование до което си стигнал в развитието си....

Едва ли карфиола между ушите ти има вече способност да расте, още повече, че все по-ясно става, че е карфиол втора употреба....

А кои са гласували за твърдо заявяващия, че Украйна ще влезе в НАТО Порошенко?

Що във Запорожие и Харков не са гласували за него?

Въобще наясно ли си върху какво акцентираше предизборната кампания на Зеленски, което и му позволи да бъде там, където е сега....

Що се отнася до "комуне", това казано от такъв като теб, освен смях друго не може да предизвика....

Уф, забрайх, че си внук на "враг на народа" и затова майка ти не могла да учи за вишо, ама брат й е учил за военен, а ти си разбрал, че социализъма е нещо кофти едва след 1990-а....

А да.... Дядо Коледа и Феята на зъбките съществуват....

преди 2 часа, attj написа:

Хохлите не са ли полуполяци - ляхи?   Или са малоруси?  Те и в сънищата си са панове и шляхтичи.

Хохли като националност няма....

преди 43 минути, BANKATA написа:

Те си отговарят на дефиницията за народност още преди '18.

18-19 век вече са си етнос.

Това че не оправадава кремълските ти опорки не означава че е нямало украинци.

Мислиш ли че при украинската революция от днес за утре са се самоопределили като украинци и...хайде революция

Кое е неaзаконното в политиката на Украйна към собственото и население?

Хубаво е като отправяш такива обвинения да напишеш и защо, не мислиш ли

Преди СВО ли? Русофилите ще ти обяснят. Те са повече запознати от мен.                                         След СВО масово се нарушават човешките права в Украйна под претекст, че е заради войната. Стига се дотам, че мъжете се крият да не ги хванат и изпратят насила на фронта. Всякакви демонстрации и протести срещу войната са забранени. По-зле е положението от това в Русия. Имаше разстреляни в Киев преди две години защото не са имали лични документи. 

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Това че Лоботомиро повтаря едно и също нещо 1001 пъти, въобще не го прави истина. Питай го дали ми е дал логичен отговор на въпроса как са се задържали тези ''руснаци'' на чужда територия цели осем години срещу цял народ и армията на този народ подкрепена и от западни военни инструктори.

Видеата на Стрелков не са истина???

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Разбира се че може. Всеки може да реши каквото му изнася. Примерно краварите решиха че избитите в щаб-квартирата на терористите от АОК в Рачак не са терористи а селяни, защото…  нямали патрони в джобовете. На другият ден решиха че това било геноцид и без решение на ООН нападнаха сърбите. Найс, а?

Значи приемаме, че Путин е сатрап като краварите и по нищо не се различава от тях. Путин е ГХЗ точно толкова, колкото и другите! 
Щом за тях може и за Путин може. Следователно Путин е ГХЗ! Имаме ли съгласие?

преди 22 минути, maxthon написа:

Имало, но не можеш да ги покажеш. Вътрешните ок, но външните.....

Аз да ти ги покажа?

Нали на който му трябват да си ги търси в интернет. Да ти припомням ли на кой са тези думи.

Щом аз съм го намерил намери си ги и ти.

Украинците се споменават в Полски и Литовски документи от 16 до 19 век, особенно по време на казашките бунтове.

преди 17 минути, parmobil написа:

Видеата на Стрелков не са истина???

Някакво видео е по-меродавно от живият живот?

От цялото видео Мирчолина ВИНАГИ цитира само едно изречение. Имаш ли представа защо?

---  ---  ---  ---  ---

преди 17 минути, parmobil написа:

Значи приемаме, че Путин е сатрап като краварите и по нищо не се различава от тях. Путин е ГХЗ точно толкова, колкото и другите! 

Щом за тях може и за Путин може. Следователно Путин е ГХЗ! Имаме ли съгласие?

Сравняваш изсмукан от пръстите ''геноцид'', базиран единствено на доклад че в джобовете на терористите нямало патрони - следователно те са обикновени селяни, с геноцид доказателство за който е '' Алеята на ангелите''?!?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Някакво видео е по-меродавно от живият живот?

От цялото видео Мирчолина ВИНАГИ цитира само едно изречение. Имаш ли представа защо?

Стрелков/Гиркин се жалваше, че няма опълченци/доброволци, които да се влеят в освободителните му сили. И това ли не си гледал?

И защо ли си ме орязъл при цитирането? На няколко човека ви стана навик. А моят пост си стои. Не знам защо решихте, че то го прави невидим?

преди 20 минути, andiay написа:

Карфиолчо, прескочи най-после етапа на началното образование до което си стигнал в развитието си....

Едва ли карфиола между ушите ти има вече способност да расте, още повече, че все по-ясно става, че е карфиол втора употреба....

А кои са гласували за твърдо заявяващия, че Украйна ще влезе в НАТО Порошенко?

Що във Запорожие и Харков не са гласували за него?

Въобще наясно ли си върху какво акцентираше предизборната кампания на Зеленски, което и му позволи да бъде там, където е сега....

Що се отнася до "комуне", това казано от такъв като теб, освен смях друго не може да предизвика....

Уф, забрайх, че си внук на "враг на народа" и затова майка ти не могла да учи за вишо, ама брат й е учил за военен, а ти си разбрал, че социализъма е нещо кофти едва след 1990-а....

А да.... Дядо Коледа и Феята на зъбките съществуват....

Хохли като националност няма....

Радвам се че достигна нивото на треторазрядните тролове вув форума и го удари на обиждане.

Акцента в предизборната кампания на Зеленски беше борба с корупцията и реформи.

В Запорожие защо Юри Бойко не спечели мнозинство като беше проруски настроен и анти НАТО?

преди 26 минути, Мечо Хубавеца написа:

Преди СВО ли? Русофилите ще ти обяснят. Те са повече запознати от мен. 

Ти го споменаваш теб те питам.

преди 23 минути, BANKATA написа:

Аз да ти ги покажа?

Че кой повтаря няколко пъти подред "има ги" "има ги"? Като има показваш. Няма кой друг да търси и да ти доказва нещата, които пишеш.

току-що, maxthon написа:

Че кой повтаря няколко пъти подред "има ги" "има ги"? Като има показваш. Няма кой друг да търси и да ти доказва нещата, които пишеш.

Едно Бъди ми каза: на който му трябват да си ги намира. Нали можеш да боравиш с интернет? Е, някои от нещата ще трябва да ги търсиш в книги на хартиен носител ама ще се справиш. 

току-що, BANKATA написа:

Радвам се че достигна нивото на треторазрядните тролове вув форума и го удари на обиждане.

Квото повикало - такова се обадило.....

Себе си ли визираш като треторазряден трол?

Надценяваш се....

преди 3 минути, BANKATA написа:

Акцента в предизборната кампания на Зеленски беше борба с корупцията и реформи.

Тцъ, карфиолчо....

Акцента с който спечели бе, че ще сложи край на гражданската война и ще намери взаимноизгоден вариант за отношенията с Русия....

преди 8 минути, BANKATA написа:

В Запорожие защо Юри Бойко не спечели мнозинство като беше проруски настроен и анти НАТО?

А защо Порошенко не спечели, след като бе про НАТО настроен и антируски?

преди 4 минути, andiay написа:

А защо Порошенко не спечели, след като бе про НАТО настроен и антируски?

Ако ще отговаряме на въпроси с въпрос. Защо Юри Бойко не спечели в неокупираните територии кото били проруски настрлени според русофилите в темата?

преди 2 минути, BANKATA написа:

Едно Бъди ми каза: на който му трябват да си ги намира. Нали можеш да боравиш с интернет? Е, някои от нещата ще трябва да ги търсиш в книги на хартиен носител ама ще се справиш. 

С твоето лично аз ли си говорил пред огледалото? Който си е автор на твърденията трябва да може и да си ги докаже. Съответно в момента нямаш аргументация и се чудиш отново как да избегаш по чорапи да не те чуе никой. Нали така г-н УССР 1907г.?

преди 4 минути, maxthon написа:

С твоето лично аз ли си говорил пред огледалото? Който си е автор на твърденията трябва да може и да си ги докаже. Съответно в момента нямаш аргументация и се чудиш отново как да избегаш по чорапи да не те чуе никой. Нали така г-н УССР 1907г.?

Щом казваш така да е.

Май ще те послушам и ще трябва сам да си ги търсиш.

ПП: Може да започнеш с националната библиотека в София

преди 15 минути, parmobil написа:

Стрелков/Гиркин се жалваше, че няма опълченци/доброволци, които да се влеят в освободителните му сили. И това ли не си гледал?

И защо ли си ме орязъл при цитирането? На няколко човека ви стана навик. А моят пост си стои. Не знам защо решихте, че то го прави невидим?

Стрелков/Гиркин казват това, след като вече е имало около 40 000 доброволци. Лоботомиро е долнопробен манипулатор. Мислех че знаеш това и няма да му се вързваш на глупостите.

Цитирал съм останалото в друг пост. Не съм в БГ-то и ми е трудно през тела (лаптоп нямам и никога не съм имал), тъй като до сега съм писал само от настолния.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Щом казваш така да е.

Ясно пак няма аргументация.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Стрелков/Гиркин казват това, след като вече е имало около 40 000 доброволци. Лоботомиро е долнопробен манипулатор. Мислех че знаеш това и няма да му се вързваш на глупостите.

Цитирал съм останалото в друг пост. Не съм в БГ-то и ми е трудно през тела (лаптоп нямам и никога не съм имал), тъй като до сега съм писал само от настолния.

И някъде изчезнаха тези 40 000 доброволци, нали?

Не се оправдавай с телефон, пожалуйста! 

Я виж как maxton се появява отвсякъде с де, що има устройство

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.