Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Има, даже 2 теми се направиха в този форум за това. И сам си пускал такива. Да не забрави ? 

Е, и? Доказателства за Боко колкото искаш, но всички се отричат и се обявяват за фейк.

Какви доказателства искаш за Украйна? Хънтър Байдън - член на борда на директорите на украинската Burisma Holdings - най печелившата украинска газова компания. Случаенос?

преди 16 минути, BANKATA написа:

Отговаряш ми с някакви теории на конспирацията. 

Тогава ще те върна още по-назад и си припомни с какви скандали и съмнения Янукович дойде на власт. Няколко пъти.

А това какво е искал народа няма значение за вас, нали.

Иво да замени "Украйна" с "Бойко" и ще получи същото твърдение, на което се смееше преди 2 години. Сега вика, че не го интересувал Боко, а не се усеща, че твърденията му имат абсолютно същата тежест, колкото имаха и тия на Мухобойко.

току-що, ivottoshev написа:

Е, и? Доказателства за Боко колкото искаш, но всички се отричат и се обявяват за фейк.

Какви доказателства искаш за Украйна? Хънтър Байдън - член на борда на директорите на украинската Burisma Holdings - най печелившата украинска газова компания. Случаенос?

Не е случайност. И ? Доказа, че американците са организирали преврат, за да назначат сина на Байдън в газова компания ? Теориите за плоската Земя са по-достоверни от твоите. 

преди 17 минути, BANKATA написа:

Отговаряш ми с някакви теории на конспирацията. 

Тогава ще те върна още по-назад и си припомни с какви скандали и съмнения Янукович дойде на власт. Няколко пъти.

Защо да се връщам назад? Пита ме за конкретната причина за анексията на Крим и аз ти я посочих.

преди 20 минути, BANKATA написа:

А това какво е искал народа няма значение за вас, нали.

И какво каза че иска народа на Крим на референдума? Или това за теб няма значение?

преди 18 минути, Тhе Monstеr написа:

Абе добре. Гледай си фейковете както ти харесва, ама не ги споделяй че се излагаш. Падаш на нивото на 70 годишни фатмаци.

Ти за какъв се мислиш бе , Изтръпналият ?  М ? 

Теб да слушам и неадекватните ти алкохолни реплики !!!

Казах - скрий се и не ме цитирай , да не те вкарам у фризера да риташ ! 

Само малоумия от теб и то снесени тържествено като парад на утрепаното ти его ! 

Кой ли не ти наби шутовете в главата и продължаваш да печаташ нагло с кретенският си маниер ! 

ХОДИ СКРИЙ СЕ , ЗАНУЛИ СЕ !

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Защо да се връщам назад? Пита ме за конкретната причина за анексията на Крим и аз ти я посочих.

И какво каза че иска народа на Крим на референдума? Или това за теб няма значение?

Със зелени войничета. Много легитимно. 

Имах предвид изборите в Украйна.

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Иво да замени "Украйна" с "Бойко" и ще получи същото твърдение, на което се смееше преди 2 години. Сега вика, че не го интересувал Боко, а не се усеща, че твърденията му имат абсолютно същата тежест, колкото имаха и тия на Мухобойко.

Не е случайност. И ? Доказа, че американците са организирали преврат, за да назначат сина на Байдън в газова компания ? Теориите за плоската Земя са по-достоверни от твоите. 

Бойко не си признава, че е корумпе, също както ЦРУ няма да си признае, че е организирала поредната "цветна революция" в суверенна държава.

Синчето на Джо Памперсов е само върха на пирамидата.

току-що, ivottoshev написа:

Бойко не си признава, че е корумпе, също както ЦРУ няма да си признае, че е организирала поредната "цветна революция" в суверенна държава.

За Бойко има куп журналистически разследвания, че е корумпе. Колко такива ще посочиш, показващи, че ЦРУ са организирали преврат в Украйна ? 

преди 3 минути, Inana.. написа:

Ти за какъв се мислиш бе , Изтръпналият ?  М ? 

Теб да слушам и неадекватните ти алкохолни реплики !!!

Казах - скрий се и не ме цитирай , да не те вкарам у фризера да риташ ! 

Само малоумия от теб и то снесени тържествено като парад на утрепаното ти его ! 

Кой ли не ти наби шутовете в главата и продължаваш да печаташ нагло с кретенският си маниер ! 

ХОДИ СКРИЙ СЕ , ЗАНУЛИ СЕ !

Вкарай ме във фризера де! Хай да видим, можеш ли.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Със зелени войничета. Много легитимно. 

Какво стана с теориите на конспирацията? 

преди 5 минути, BANKATA написа:

Имах предвид изборите в Украйна.

Нали говорехме за Крим?

преди 39 минути, Inana.. написа:

Малко История за САЩ  за всички укропеци - нанороби !

Aйде без сурат тефтер и история - какво кой на кого няма значение - ако не те издънят естествено! Що не си беретв парите и да не разсъждавате толкова а?

току-що, Тhе Monstеr написа:

Вкарай ме във фризера де! Хай да видим, можеш ли.

Да можеш да ме цитираш и да не мога да те ритам ,а ? 

Вашата дружина сте все къртици Подмолни !!! 

Миро даже ми се примоли да го вкарам у фризера , за да ме цитира на спокойствие и да не го удрям , понеже не му виждам цитатите !!!

И ти ли за това се Молиш , А ? 

Баси , изтръпналите лалугери страхливи ! :smash:

преди 1 минута, N1K17Y написа:

За Бойко има куп журналистически разследвания, че е корумпе. Колко такива ще посочиш, показващи, че ЦРУ са организирали преврат в Украйна ? 

Разследвания... които са игнорирани. Всички освен Прокуратурата знаем че е корумпе, но официално няма нищо.

Следвай парите! След 2014г. доста хАмериканци станаха милионерчета покрай Украйна.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Не знам з кого говориш, но ако е за г-н Борисов - не е корумпиран - просто има идея ка да взема едни пари. Това правят и всички нормални хора - вземат, това, което разни плебеи ръсят по пода. Всичко останало 0 да доказват в съда, като преди това минат през Гешев. Между другото 0 добра фамилия - не съм сугурен, ама един дето трепел партизани също бил Гешев

преди 8 минути, Inana.. написа:

Да можеш да ме цитираш и да не мога да те ритам ,а ? 

Вашата дружина сте все къртици Подмолни !!! 

Миро даже ми се примоли да го вкарам у фризера , за да ме цитира на спокойствие и да не го удрям , понеже не му виждам цитатите !!!

И ти ли за това се Молиш , А ? 

Баси , изтръпналите лалугери страхливи ! :smash:

Жалка си.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Разследвания... които са игнорирани. Всички освен Прокуратурата знаем че е корумпе, но официално няма нищо.

Следвай парите! След 2014г. доста хАмериканци станаха милионерчета покрай Украйна.

Следвам. И стигнах до едни залежи в Крим, които биха пратили Русия в Каменната ера, ако Украйна сключи договори с Европа и почнеше да ни снабдява с газ. Е, Путя реши да си вкара войските и да вземе Крим, когато украинците излязоха на протест, с искане да са част от Европа, а не с Русия :) Слочаенос ?

Естествено, ти това не си го видял и няма да ти е интересно, а ще се правиш на луд, докато СЛУЧАЕНО продължаваш да повтаряш абсолютно същите думи, както идват от Кремъл, въпреки, че сам си стигнал до тия изводи, каквито и Кремъл е направил. Но това е СЛУЧАЕНОС. Не е като Русия да има цели фабрики за тролове бълващи фалшиви новини и пропаганда, която е особено ефективна у нас, а ти да си се хванал на тях. 

преди 11 минути, N1K17Y написа:

@ivottoshev Aleksander Kwaśniewski, ей тоя поляк и той е назначен в същата компания. Я гледай ти, поляците също са участвали в украинския преврат. Страшен разследващ съм.

И Герхард Шрьодер е назначен в управителният съвет на Газпром. Това са назначения по други подбуди.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Жалка си.

Деградирал си Тотал !

Легай си , преди да изпляскаш още 300гр. глупости !

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ти пък какво си тръгнал да набиваш, Самозатапчо20?!?

Линкове, които изчезват мистериозно две седмици след като си ги качил в твой пост?

или

Думи в твой пост, от които после се отказваш с прословутата си фраза "тези думи не са мои"?

или

Диаграма от твой пост, за която твърдиш че не се вижда това, което се вижда?

Та какво ти остана да набиваш? Можеш ли още да ставаш за смях, или вече извади всички козове от ръкава си?

фейкомет, на всички твои глупости съм отговарял 1001 пъти. Защо за пореден път се мацаш със своите си фекалии, аз идея си нямам :)

преди 1 час, ivottoshev написа:

Осем години всекидневни доказателства и никой не предприема нищо. Какво ми предлагаш? Да оставя положението такова още осем години ли?

Осем години рашистки произвол в една суверенна държава. В която избиха сума ти деца и цивилни с които пропагандата спекулира и нагло лъже  че са убити от украинците. Само че фейкометите пропускате че цивилни жертви има единствено и само там , където са изродите с георгиевски лентички. В останала Украйна няма /нямаше/ нито едно убито русначе или цивилен.

А за миналата година по данни на ДНР, не на украинците, има за цяла година СЕДЕМ цивилни жертви. НА фона на десетки хиляди избити в момента, как ти се струва, фейкомет ?

Вината за всичките тези 14 000 жертви преди сегашния  геноцид, е единствено и само вина на Путлер и шайката му военопрестъпници.

Сега нещата просто ескалираха пак от същата тази шайка престъпници от Кремъл.

:hush:

преди 59 минути, ivottoshev написа:

Ти пропускаш че вече ти отговорих:

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Или защото ЦРУ  подмени законната власт в Украйна чрез цветната революция, наречена "евромайдан". Ти какво си помисли? Че ще оставят в ръцете на хАмериканците главната си черноморска база в Севастопол?  

И защо хората трябва да ти обръщат внимание на всяка една твоя глупост ?

Защо стремежа на украинците които от години работеха полулегално в Европа, най вече в Полша, които търгуваха, но по трудни правила и ограничаващи закони, които затъваха в януковишка корупция , защо този стремеж към по добрите условия и стандарт за живот, борба за реформи и сваляне на корумпиранаата олигархия, трябва да е "операция на ЦРУ"  ??? И защо да нямат право да си определят политиката из аконите БЕЗ да питат рашистите , които ги смятат за полу-човеци едва ли не ?

Подозирам че въобще не осъзнаваш какви глупости плямпаш, но това не ти пречи и да си ги повтаряш и да си ги самоцитираш дори :) 

преди 11 минути, parmobil написа:

@Inana.. Време е за лекарства и сън.

Инана е в дежурство и реално лекува олигофрения и кретенизъм !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.