Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, ivottoshev написа:

Ако осем години системно тормозиш и пребиваш своят съквартирант, който по случайност е и мой роднина, що да не нахлуя?

Кого са тормозили 8 години бре. Тези опорки отдавна не вървят. Но си ги повтаряте всеки път когато ви затапят

Пак ли трябва да ви набивам кофите, фейкомети  ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, attj написа:

Заради Зеленски ще загинат безсмислено още много хиляди славяни. Той все губи - поне жертвите можеха да се избегнат.  Там, където живеят руснаци - не е Украйна.  Вече няма и да бъде.  А идиотът си вярва да си върне руските Крим и Донбас по военен път.    За какво му са -още ли да ги тероризират!?  Няма как това още да продължава.  Дано по-бързо вече се споразумяват за примирие. На Украйна жална и майка...  

Заради Путин ще загинат. Украйна не воюва, Украйна се защитава.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ако осем години системно тормозиш и пребиваш своят съквартирант, който по случайност е и мой роднина, що да не нахлуя?

Щото щр те бият, бе чугун! Затова! 

преди 17 минути, gagodrago написа:

---------------

Сега го гледам - значи работата се изясни

БУЛГАРИСТАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ДО ПОСЛЕДНО СА БАЛАМОСВАЛИ БЪЛГАРСКИТЕ МОРЯЦИ НА КОРАБА ЦАРЕВНА САМО И САМО ДА НЕ СЛЯЗАТ, ДА НЕ ОТИДАТ ПРИ РУСНАЦИТЕ И ДА БЪДАТ ЕВАКУИРАНИ ОТ РУСНАЦИТЕ ОТ ДОНЕЦК. 

:mad: :angry:

А  защо  не са искали ,защото СОБСТВЕНИКЪТ е  изключително близък с управляващите и не искаше да напускат за да не загуби кораба.

преди 16 минути, miro20 написа:

- Никога украинци не са стъпвали там, нито Азов ги е превземал .

- Преговорите по евакуацията 

Да се смее ли да плаче ли човек... :giggle1:

Кирчо каза, че със Зеленски са обсъждали корабоплаването в Черно море.  И ти ли си полуидиот като тях!?

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Защото се нарича взлом и е криминално деяние. За което се лежи в затвора. Ако искаш да помогнеш на роднината си, можеш да му предложиш да живее у вас. И да ме съдиш, ако наистина съм го тормозил. Разбира се, ще ти трябват доказателства, а не твърдения и пропаганда.

Хранене на военнопленници на VSU.

Сладков, който сега е военен репортер със статут на знаменитост в Русия, публикува това видео.

ВСУ военнопленници се хранят в техните временни арести до по-нататъшни решения, след приключване на разследванията за участието на всички в тази война, какво да правят с тях. Повечето, ако не са изцапани от зверства, ще бъдат използвани за известно време за почистване и възстановяване на градове и инфраструктура в Донбас и след това ще бъдат пуснати на семействата си.
преди 2 минути, attj написа:

Кирчо каза, че със Зеленски са обсъждали корабоплаването в Черно море.  И ти ли си полуидиот като тях!?

Мда. Имало нова подводница в региона. 😆

преди 10 минути, Тhе Monstеr написа:

Заради Путин ще загинат. Украйна не воюва, Украйна се защитава.

Руснаците ще отвоюват териториите с руско население.   Украйна може да се оплаква на папата, на Байдън или на свети Петър. Няма логика с полза и смисъл.     

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Полиция няма ли, че ще се саморазправяваш.

Да ти имам логиката.

278618681_7174869649254263_4465690353767

Магазините отказват да продават олио на 5 евро за литър.

преди 26 минути, miro20 написа:

А това е шизофренично изречение. Хем украинците нямат никаква представа , хем ги няма там, но освободителите и великтие заслуги са на руснаците. Които са имали  през цялото време контрол и възможности за евакуацията и всичко минава по техни маршрути .

Диагнозата, Мирча, диагнозата! Не прощава и все по- зле става!

преди 15 минути, bigiadri написа:

Ако Западът е искал да воюва с Русия  нямаше да строи  заводи в Русия , да ползва техните суровини и т.н. Бръмбърът ИМПЕРИЯ в тиквата на самовлюбения диктатор предизвика тази война. За негово съжаление не му се отваря парашута. Дори и в Мариопол дето вече уж е бил готов, не е превзет. Само ''великите руснаци" там мародерстват. Всеки който се опита да напусне  града ,ако не го убият, го залавят ,претърсват ,взимат ако има нещо ценно и го затварят в нещо като концентрационен лагер. Никъде във втората фаза на войната няма пробив от руснаците. Слушах един руски политолог ,които каза че въпреки 70% подкрепят Путин ,масово /около 40%/отказват договорите на професионални войници и не искат за 30000 рубли да се бият в Украйна.От големите градове НИКОЙ не иска да участва във войната и залъгват и вербуват  от малките населени места.Това е за сега, но украинците ако си мислите , че са се уплашили ,жестоко се лъжите ,напротив в тях вече има много ЗЛОБА срещу руснаците , което е нормално .

Викат им филтрационни лагери. Тези които стават за работа и са минали всякакви проверки за вярност, ще ги използват за разчистване на руините. Останалите ги транспортират в Рашистан и съдбата им е неизвестна.

Тия са по зле и от най върлите нацистки формирования.

ОТносно руините.. споменават за над 70% тотал щета в Мариупол и 40% Волноваха.

т.е. то здрав блок няма, но над 70% въобще сградите ги няма , сринати.

преди 7 минути, glen написа:

Хранене на военнопленници на VSU.

Сладков, който сега е военен репортер със статут на знаменитост в Русия, публикува това видео.

ВСУ военнопленници се хранят в техните временни арести до по-нататъшни решения, след приключване на разследванията за участието на всички в тази война, какво да правят с тях. Повечето, ако не са изцапани от зверства, ще бъдат използвани за известно време за почистване и възстановяване на градове и инфраструктура в Донбас и след това ще бъдат пуснати на семействата си.

Ми той прави такива видеа от първата чеченска още, ако не се лъжа. Нормално. Канали като Vice нямат толкова архив.

преди 4 минути, attj написа:

Руснаците ще отвоюват териториите с руско население.   Украйна може да се оплаква на папата, на Байдън или на свети Петър. Няма логика с полза и смисъл.     

Ще. Ама другия път. Сеге не е удобно.

преди 4 минути, absurt написа:
преди 32 минути, miro20 написа:

А това е шизофренично изречение. Хем украинците нямат никаква представа , хем ги няма там, но освободителите и великтие заслуги са на руснаците. Които са имали  през цялото време контрол и възможности за евакуацията и всичко минава по техни маршрути .

Диагнозата, Мирча, диагнозата! Не прощава и все по- зле става!

Нещо се опитваш да опонираш ли ? С простотия и обиди няма как да стане :hit:

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Защото се нарича взлом и е криминално деяние. За което се лежи в затвора. Ако искаш да помогнеш на роднината си, можеш да му предложиш да живее у вас. И да ме съдиш, ако наистина съм го тормозил. Разбира се, ще ти трябват доказателства, а не твърдения и пропаганда.

Ами, може всякак да се нарича. Ако 8 години съм апелирала писмено към всички инстанции да го озаптят и накарат да спазва закона, пък те са ми се хилили в очите и са го покровителствали, ще взема  правосъдието в мои ръце. И ще си получи заслуженото- едно към едно. Да, ще отговарям, ако решат да ме обвинят. Ама, ще се опитам да си набавя предварително алиби, факти и други неща, с които да се явя на процес. Пък, каквото сабя покаже. За да стигна дотук, значи са били преминати всичките ми червени линии.

""има много ЗЛОБА срещу руснаците""" - така е от голодомора и от болшевишките години.   СССР са създали Украйна - а  РФ ще я видоизмени заради бандеровския национализъм.  Сами са си виновни.

току-що, absurt написа:

Ами, може всякак да се нарича. Ако 8 години съм апелирала писмено към всички инстанции да го озаптят и накарат да спазва закона, пък те са ми се хилили в очите и са го покровителствали, ще взема  правосъдието в мои ръце. И ще си получи заслуженото- едно към едно. Да, ще отговарям, ако решат да ме обвинят. Ама, ще се опитам да си набавя предварително алиби, факти и други неща, с които да се явя на процес. Пък, каквото сабя покаже. За да стигна дотук, значи са били преминати всичките ми червени линии.

Всички "факти и други неща" за които говориш и които са известни за рашистката инвазия от 2014 г до сега, въобще не е в полза на РФ .

току-що, attj написа:

""има много ЗЛОБА срещу руснаците""" - така е от голодомора и от болшевишките години.   СССР са създали Украйна - а  РФ ще я видоизмени заради бандеровския национализъм.  Сами са си виновни.

Постигнахте обратен ефект. Все по крайни националистически настроения, и това е напълно логично, дори се говори въобще руския език да отпадне от изучаване.

Всъщност, и ние го учехме при соца, и гопремахнаха. Светът не се свърши с това.

преди 3 часа, BANKATA написа:

Фейк, фейк, колко да е фейк. Ако имаше опровержение щеше да ми го изтипосаш с големи букви.

Верно е - Щях !  Обаче не ви следя фейкове !   Не ви отварям нито клиповете , нито изпълненията , нито ви чета !  

Иначе щях да съм ви изпонатръшкала по земята. :lock:

Я чуйте кой е охранявал и помагал на нашите моряци! Алоо многознайковците!

Моряците ни от „Царевна“ с разкази, емоции и спомени от първо лице (ВИДЕО)

https://www.vbox7.com/play:6b415c569e

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Ще. Ама другия път. Сеге не е удобно.

Теб ли ще питат?  Само 30 % от руската армия е там, повече няма да правят прегрупирания.  Силите са неравностойни.   Мъка ми е за над 100 000 от украинската армия в Донбас. До няколко дни ще бъдат обкръжени. 

преди 1 минута, absurt написа:

Ти пак ли ми се мотаеш в краката? Ритника вчера, в темата за Кирчо ти беше малко, така ли?

Може и 20 години да апелираш към всякакви инстанции, но когато вместо доказателства им представяш изблиците на болната си фантазия, присмеха е най- малкото което ще получиш от тях. Може и принудително лечение. Което за Путин беше направо задължително!

преди 2 минути, Inana.. написа:

Верно е - Щях !  Обаче не ви следя фейкове !   Не ви отварям нито клиповете , нито изпълненията , нито ви чета !  

Иначе щях да съм ви изпонатръшкала по земята. :lock:

Защо тогава ме наричаш лъжец?

Типичен трол.:emoji_smiley-90:

преди 3 минути, attj написа:

Теб ли ще питат?  Само 30 % от руската армия е там, повече няма да правят прегрупирания.  Силите са неравностойни.   Мъка ми е за над 100 000 от украинската армия в Донбас. До няколко дни ще бъдат обкръжени. 

Бате, щом 30% от руската армия едвам обсади един Мариупол и 2 месеца не може да го превземе, ич не ми разправяй как ще обкръжат цял Донбас.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.