Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Доказателства за Боко колкото искаш, но всички се отричат и се обявяват за фейк.

Пак не правиш разлика между фантазиите ти за доказателства и .. наличието на такива. :hit:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Не знам з кого говориш, но ако е за г-н Борисов - не е корумпиран - просто има идея ка да взема едни пари. Това правят и всички нормални хора - вземат, това, което разни плебеи ръсят по пода.

В неделя ще работиш ли. Запланувал съм една обиколка из софийските кръчми и ще ми трябва шофьорче. Става дума за Лозенец - Центъра, после Центъра - Студентски, и накрая Студентски - Лозенец. Ще ти звъня половин час преди да тръгна от дестинацията, за да имаш време да пристигнеш ако си взел друг курс.

Ако искаш да изкараш истински пари вместо само да мечтаеш за тях - пиши ми ЛС.

преди 16 минути, miro20 написа:

фейкомет, на всички твои глупости съм отговарял 1001 пъти. Защо за пореден път се мацаш със своите си фекалии, аз идея си нямам :)

Да, знам че си ми отговарял. Отговорите ти бяха:

"тези думи не са мои",

"този линк съм го сгрешил"

и

"температурите са предимно отрицателни", въпреки че диаграмата от твоят линк говори друго... 

И в трите случая се оказа наакан, а това далеч не е всичко, с което си пълнил собствените си гащури. Ако плаването във фекалии беше олимпийски спорт, България щеше да има в твое лице сигурен медалист!

преди 14 минути, Inana.. написа:

Инана е в дежурство и реално лекува олигофрения и кретенизъм !

с каквито се събереш - такъв ставаш

преди 17 минути, ivottoshev написа:

В неделя ще работиш ли. Запланувал съм една обиколка из софийските кръчми и ще ми трябва шофьорче. Става дума за Лозенец - Центъра, после Центъра - Студентски, и накрая Студентски - Лозенец. Ще ти звъня половин час преди да тръгна от дестинацията, за да имаш време да пристигнеш ако си взел друг курс.

Ако искаш да изкараш истински пари вместо само да мечтаеш за тях - пиши ми ЛС.

Ма те и мечтите му са като него бре.

Най-обикновени влечуги.

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Да, знам че си ми отговарял. Отговорите ти бяха:

"тези думи не са мои",

"този линк съм го сгрешил"

и

"температурите са предимно отрицателни", въпреки че диаграмата от твоят линк говори друго... 

И в трите случая се оказа наакан, а това далеч не е всичко, с което си пълнил собствените си гащури. Ако плаването във фекалии беше олимпийски спорт, България щеше да има в твое лице сигурен медалист!

:) фейкомет. :hush:

Не, споко, няма да ти се връзвам за 1002 път да ти показвам фекалиите. Мацай се сам :hit:

Като говорим за фейкомети като тошеффф, поредните разобличени спрямо темата :

49 мин  ·

🔥Руските пропагандисти продължават да използват в своите "репортажи" чуждестранни ̶а̶н̶а̶л̶и̶з̶а̶т̶о̶р̶и̶,̶ ̶ж̶у̶р̶н̶а̶л̶и̶с̶т̶и̶,̶ ̶з̶а̶щ̶и̶т̶н̶и̶ц̶и̶ ̶н̶а̶ ̶п̶р̶а̶в̶а̶т̶а̶ ̶н̶а̶ ̶ч̶о̶в̶е̶к̶а̶ агенти на влиянието, които с присъствието си трябва да придадат по-голяма правдоподобност на руската пропаганда.
🎯 Например наскоро на канала RT бе излъчен американски документален филм с название "Донбас: вчера, днес, утре". В него участваше пропагандистът Джордж Елисън, който разказа, че уж „невероятната жестокост на украинските националисти е подобна на зверствата на ИДИЛ“.
🎯 Още през 2014 г. Джордж разказваше пред прокремълските медии, че уж в Донбас се провеждало „етническо прочистване“. Своите очерци той публикуваше в един от международните сайтове за блогъри OpEdNews, който упорито представяше като официална медия. Още през 2015 г. манипулациите на Джордж Елисън привлякоха вниманието на DailyDot, известна американска медийна компания. Още тогава той се опита да легитимира данните, които получаваше от съмнителни източници в „киберопълчението на Новоросия“ на така наречената „ДНР“.
🎯 Много чуждестранни издания причисляват Джордж Елиасън към проруските тролове от средно ниво - той се хваща за всяка работа, която Кремъл му дава. Но руските медии все още се опитват да представят Джордж за „авторитетен американски журналист“.
‼ Не забравяйте, че в руските новини няма случайни чужденци! Не се поддавайте на провокации!

Днес питах кво е правил кулеба в България. Дали не е кричал за оръжие. Има няколко реакции на поста ми, ама отговор си нанай. Затова сам си отговарям:

Цитат

Той не пропусна да отбележи, че е повдигнал въпроса за военната помощ на срещите си днес.

"Всяка страна може да реши съгласно вътрешната си политика – нашият списък започва с изтребители и завършва с бронежилетки – съдържа смъртоносна и несмъртоносна такава. Ние няма да ви насилваме да направите каквото и да било, защото уважаваме България и националния ви интерес."

От статия в clubz.bg

Начи, нямало да ни изнасилва и даже няма да ни изгори живи гадния фашист бандеровец, че не му доставяме оръжие. Дошъл бил ей така на разходка и да ни благодари.

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Начи, нямало да ни изнасилва и даже няма да ни изгори живи гадния фашист бандеровец, че не му доставяме оръжие. Дошъл бил ей така на разходка и да ни благодари.

И защо който иска адекватна помощ срещу агресор  в Украйна, и който си защитава дома и родината е.... "гаден фашист бандеровец" ? ?

Как така никоя друга държава не можа да намери никакви признаци на фашизъм и нацисти в Украйна , даже прословутите крайни националисти снимки които постоянноразвявате, всъщност никога не са участвали в управлението , Радата и т.н. ? И прожентно са много по малко от коя да е друга държава. Включително и в РФ са повече  !

И сте слепи за факта че всъщност всички признаци за фашистка нацистка държава са в РФ.

И още един небезизвестен факт.. как така Путя и РФ се борят с крайни украински националисти, а дават мило и драго да финансират такива в западните държави ?  Това Сиризи, ЛьоПени, Атакисти, сега Копейкини.... и т.н. Всичките странно защо се оказват с тесни врзки и финансиране от Кремъл.

Много ясно че е с цел дестабилизация.... но е факт и че си затваряте очите как фашисти финансират фашисти.

Адекватна прдполагам знаеш какво е . Срещу автомат - автомат , а не мокри кърпички .

преди 8 минути, miro20 написа:

И защо който иска адекватна помощ срещу агресор  в Украйна, и който си защитава дома и родината е.... "гаден фашист бандеровец" ? ?

Как така никоя друга държава не можа да намери никакви признаци на фашизъм и нацисти в Украйна , даже прословутите крайни националисти снимки които постоянноразвявате, всъщност никога не са участвали в управлението , Радата и т.н. ? И прожентно са много по малко от коя да е друга държава. Включително и в РФ са повече  !

И сте слепи за факта че всъщност всички признаци за фашистка нацистка държава са в РФ.

И още един небезизвестен факт.. как така Путя и РФ се борят с крайни украински националисти, а дават мило и драго да финансират такива в западните държави ?  Това Сиризи, ЛьоПени, Атакисти, сега Копейкини.... и т.н. Всичките странно защо се оказват с тесни врзки и финансиране от Кремъл.

Много ясно че е с цел дестабилизация.... но е факт и че си затваряте очите как фашисти финансират фашисти.

Адекватна прдполагам знаеш какво е . Срещу автомат - автомат , а не мокри кърпички .

Познай в Косово, кой беше агресора? Не е Милошевич.

А това е отново класическа шизофрения :

Тия видиш ли не искали смяна на режима, искали украинците сами да решават как да живеят.

Даже не знам как да коментирам тази идиотщина.  Рашистите наистина живеят в някаква паралелна вселена.

преди 13 минути, Banesc написа:

това нали ти е другия профил 

Знаеш много добре , че мразя интриги , нали ? 

Печатам само от Сирена и Инана и това целият форум го знае , само ти се надяваш да имам и други профили .

Ами НЯМАМ !

преди 14 минути, miro20 написа:

Ей заради това:

преди 19 минути, miro20 написа:

Некой пречи ли ти да се запишеш в легиона и да идеш да помагаш. Аре де, нали си много дашен. Вземи си и ерджепа и останалите кат вас "помагачите". Ама само гледате да вкарате страната във войната и после ще избягате в сащ, а ние тук да умираме.

току-що, Sliderum2 написа:

Некой пречи ли ти да се запишеш в легиона и да идеш да помагаш. Аре де, нали си много дашен. Вземи си и ерджепа и останалите кат вас "помагачите". Ама само гледате да вкарате страната във войната и после ще избягате в сащ, а ние тук да умираме.

Ти па, той живее в канала бре.

За ко му е да бега?

Ъндърграунд не си ли го гледал?

току-що, andiay написа:

Ти па, той живее в канала бре.

За ко му е да бега?

Някъде там в тунелите на АзовСталь

току-що, symanbg написа:

Някъде там в тунелите на АзовСталь

Ти па, в наща канализация си живурка.

Мечтата му е да си уреди парцел под кенефа на своя идол.

Затуй мрази руснаците, щот те немали развита канализация.

преди 13 минути, symanbg написа:

Ей заради това:

тц. не вървиш.

А това какво е в РФ :

Главное за 19 апреля (55-й день войны)

▫️ Состоялся пятый обмен (https://t.me/currenttime/11093) военнопленными.

▫️ ООН: потери гражданского населения составили (https://t.me/currenttime/11081) больше двух тысяч человек.

▫️ В Киевской области нашли уже более 1000 тел мирных жителей (https://t.me/currenttime/11097).

▫️ Губернатор Белгородской области сообщил (https://t.me/currenttime/11070) об обстреле со стороны Украины.

▫️ Начался штурм (https://t.me/currenttime/11074) "Азовстали". Российские войска в очередной раз предложили (https://t.me/currenttime/11128) украинским военным сдаться.

▫️ Луганская область осталась (https://t.me/currenttime/11078) без света.

▫️ Из России ушли Henkel (https://t.me/currenttime/11088), SAP (https://t.me/currenttime/11110) и General Motors (https://t.me/currenttime/11118).

▫️ Литва запретила (https://t.me/currenttime/11091) символику с буквами Z, V и георгиевской лентой

▫️ Настоящее Время узнало (https://t.me/currenttime/11109) про срочника Леонида Савина. Он пропал без вести на крейсере "Москва".

▫️ Русская служба BBC News – про погибшего срочника Сергея Грудинина (https://t.me/currenttime/11117).

▫️ Организации узников еще одного концлагеря – Маутхаузена – запретили (https://t.me/currenttime/11114) приезжать официальным делегациям из России и Беларуси.

▫️ Украине поставят (https://t.me/currenttime/11125) тяжелую артиллерию, а России – санкции против энергоресурсов.

Главное к этому часу

📌Завод «Азовсталь» в Мариуполе бомбят сверхмощными бомбами. Сообщается, что он практически уничтожен

📌США, Канада и Великобритания обещают поставить в Украину тяжёлую артиллерию. Страны Запада объявляют о новых поставках оружия.

📌ВСУ отошли из Кременной на другие позиции и защищают их

📌На Донбассе за сутки ВСУ отбили 10 атак оккупантов

📌Компании Henkel, SAP и General Motors ушли из России

📌ВСУ разбили оккупантов в районе Марьинки в Донецкой области. Контроль над городом восстановлен

📌Канада ввела санкции против приближённых к Путину олигархов и чиновников. Новые санкционные пакеты ЕС и США будут введены в ближайшее время. Среди прочего, активно обсуждается нефтяное эмбарго

📌Бизнесмен Олег Тиньков осудил российское вторжение в Украину. «Тинькофф Банк» открестился от его заявления

📌В Литве запретили публичное демонстрирование георгиевской ленты и знаков Z и V

📌В боях под Кременной ликвидирован командир сепаратистов «ЛНР» Михаил Кищик, более известный как «Миша Чечен»

📌В Киевской области нашли уже более тысячи тел мирных жителей

📌Греция конфисковала российский танкер в рамках санкций ЕС.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

тц. не вървиш.

А това какво е в РФ :

Тея украински канали си ги знаеме. Аз ти дадох от прозападни, де също повдигаха нацисткия проблем ама само до войната, след това видео на Рос Кемп се изтри ама останаха тея. Та защо темата беше само до войната? А след това станаха светци и борци за свобода?

преди 50 минути, Sliderum2 написа:

Днес питах кво е правил кулеба в България. Дали не е кричал за оръжие. Има няколко реакции на поста ми, ама отговор си нанай. Затова сам си отговарям:

От статия в clubz.bg

Дошъл да ни каже, какви сме руски подлоги ;) 

преди 8 минути, miro20 написа:

тц. не вървиш.

А това какво е в РФ :

Мирча, вярно ли тези са фашисти?

С портрета на царя и кълнящи се в Православието?

А, да, и бабките раздаващи църковни календарчета!

:giggle1:

П.С. По принцип не пиша в тази тема, но тук не можах да се въздържа.

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Дошъл да ни каже, какви сме руски подлоги ;) 

А той какъв ни е на нас, че да ни казва нещо?

Че не се сещам.

:rolleyes:

току-що, M.Николов написа:

П.С. По принцип не пиша в тази тема, но тук не можах да се въздържа

Ти па, пиши бе, шоу да става.

Ей на, вчера Мимето каза, че си му бил фен и редовно те пращал в клоаката.

Даже можел да ни накара да си изтрием профилите...

Тъй че, пиши докат мойш.

преди 53 минути, Inana.. написа:

Знаеш много добре , че мразя интриги , нали ? 

Печатам само от Сирена и Инана и това целият форум го знае , само ти се надяваш да имам и други профили .

Ами НЯМАМ !

ти ли

номер 1 интригант 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.