Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 18 минути, andiay написа:

Ти па, пиши бе, шоу да става.

Ей на, вчера Мимето каза, че си му бил фен и редовно те пращал в клоаката.

Даже можел да ни накара да си изтрием профилите...

Тъй че, пиши докат мойш.

По-скоро е искал да се похвали, че може да накара да ви изтрият профилите на непослушните, ама го е досрамяло и го е замазал нещо.

Е, малко ще е трудно, но общо взето това е искал да ви каже.

А аз нарочно не пиша в тази тема.

Все пак тук пишат известни експерти, като Мирча, "Аз казах ли ви?", младата нова надежда "русофилка" и прасето касичка.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, Banesc написа:

ти ли

номер 1 интригант 

Доказателства , Факти , Видеоматериали ? 

Ако нямаш - ти бия 1 зад врата и лягаш да спиш в градината под черешата. :hit:

преди 13 часа, Hristo52 написа:

Това ми напомни за "Апокалипсис сега" - едно към едно. Не мога да повярвам, че се случва, но ... зомбирането на укрите премина критичната точка  и или нова държава, или без държава.

преди 12 часа, glen написа:

Украйна губи, така че какъв е нейният план?
Каква е тогава стратегията, която следват правителството в Киев и неговите господари във Вашингтон?

Може би надеждите им са, че ежедневната им пропаганда „Русия губи“ ще създаде достатъчно политически импулс за мащабна намеса на НАТО?

Е, може би тогава ще разберат кой губи! Като гледам обаче, всякакъв здрав разум ... грешка, всякакъв разум е изчезнал от смятащите се за демокрации и затова Русия трябва за пореден път да им напомни, че историята не може да се променя и да се измисля. Тя прави историята в момента и ТРЯБВА ДА ПОБЕДИ във войната срещу колективното зло (никой не се съмнява, че крайна е само пушечно месо и биологичен експеримент на това зло) - заради нас, заради всички, които искат да живеят като хора, а не като зеленчуци.

преди 12 часа, _nib_ написа:

няма демокрация...

и капитализъм няма вече, тъй като се изроди в соросоиден леберал-джендъризъм....

Оооо, има го, руснаците скоро ще го върнат в 19-ти век, в епохата на първобитния капитализъм, а германците могат да замиришат като нашите клошари след мъдрите съвети на техните управляващи ... скоро и ние (предполагам, че и нашите ще ни препоръчат същото) ... е, аз съм свикнал и със студена вода да се къпя, така че да му мислят укротролите, те си миришат дори с постовете, а какво ли остава наяве ... или сигурно не излизат изобщо, заети непрекъснато да дращят за "слава идиотине". Има хора, които им отговарят достойно и ги уважавам, но аз нямам толкова нерви да се занимавам с тях и ... само да замирише на слава ... бам в коша! Пък дали съм русороб или "агент Путина" ми дреме на калашника.

преди 11 минути, M.Николов написа:

По-скоро е искал да се похвали, че може да накара да ви изтрият профилите на непослушните, ама го е досрамяло и го е замазал нещо.

Все пак тук пишат известни експерти, като Мирча, "Аз казах ли ви?", младата нова надежда "русофилка" и прасето касичка.

Е, то за това е интересно бре...

Туй си е най-забавната тема.

А Мименцето ме заплаши, че ако се захване с мен, ще се скрия като теб и Тошев в клоаката, а може и направо сам да си изтрия профила от срам, както много били направили след спор с него.

Много е забавен, горкия.

преди 3 часа, Inana.. написа:

Доказателства , Факти , Видеоматериали ? 

Ако нямаш - ти бия 1 зад врата и лягаш да спиш в градината под черешата. :hit:

имаш неколко регистрации

да се   хвалят една друга

ти легай 

преди 5 часа, M.Николов написа:

Мирча, вярно ли тези са фашисти?

С портрета на царя и кълнящи се в Православието?

А, да, и бабките раздаващи църковни календарчета!

:giggle1:

П.С. По принцип не пиша в тази тема, но тук не можах да се въздържа.

А той какъв ни е на нас, че да ни казва нещо?

Че не се сещам.

:rolleyes:

Пак нищо не си разбрал .

За комунетата ви е характена черта. Да гледате и да не виждате.

преди 5 часа, M.Николов написа:

Това да не си ти като модератор я . :giggle1:

То затова все други ти се привиждат в твоите си грешки :hit:

Относно "експертите" , не споменваш камарата рашистки пропагандатори които сте доста повече.

Нормално.. комунетата се държите.

Друг е въпроса каквообщо има да си червено комуне с това да си путинист... ама няма да ви развенчавам утопиите за пореден път че много ревете после :) 

Като дете което е чуло от другата стая че Дядо Мраз не съществува :giggle1:

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Не е като Русия да има цели фабрики за тролове бълващи фалшиви новини и пропаганда, която е особено ефективна у нас, а ти да си се хванал на тях. 

Тошев, че не му е силна логиката съм съгласен, ама Русия също е част от "запада", както и Украйна.

Западът се бие със себе си, силите на доброто, които помагат на Украйна, срещу силите на злото, на които им става все по трудно да помагат на Русия, дори им се налага да се правят, че помагат на Украйна.

След като загубиха пландемията и налагането на световен медицински фашизъм беше осуетено, силите на злото решиха, че е целесъобразно да докопат ресурсите на Украйна и да запазят терора със зелената сделка.

В Украйна ще спечелим, но силите на злото владеят Китай и веднага обърнаха там обществения строй от комунизъм на медицински комунизъм, за да предотвратят каквито и да било възможности на силите на доброто за съпротива на територията на Китай.

Добрата новина е, че Англия и Украйна са много на страната на доброто и там силите на злото са смачкани.

Брилянтен анализ на Марк Фейгин на обществените настроения в Крим

Марк Фейгин за качеството на човешкия материал в руската армия

Руската Педерация тури Сирийския Касапин за шеф и кройка на специалната операция, но и той ще затъне в украинската кал

Забравих, казах ли, че Шойгу не е фърлил топа

Украинският президент повтори призивите си за повече оръжейни доставки за Украйна. "Ако имахме достъп до всички оръжия, от които се нуждаем, с които разполагат нашите партньори и които са сравними с оръжията на Руската федерация, вече щяхме да сме приключили тази война", каза Зеленски. Явно още доста украинци и руснаци ще загинат напразно.  

Daily Wire: Зеленски няма да е героят на американските медии още дълго

Снимка: CNN

Образът на „героя“, който американските медии създават за украинския президент Владимир Зеленски, ще рухне много скоро, прогнозира водещата на Daily Wire Кандис Оуенс. Според публициста с украинския лидер ще се случи същото, което вече се случи с убития от полицията Джордж Флойд: хората ще си спомнят, че той далеч не е толкова чист, колкото се опитват да го представят в Америка.

И така, прогноза номер едно е какво ще последва това движение Black Lives Matter, което беше просто начин за насаждане на престъпност по нашите улици. Всички тези „самоуправляващи се зони“, невъзможността за задържане на хора поради факта, че сега, когато се сблъскат с полицията, те веднага започват да крещят, че се „задушават“... Така че, всичко това от самото начало трябваше да доведе до това, че левицата ще изчака, докато ситуацията в градовете се влоши толкова много, че там да започнат да искат намесата на федералната полиция.

От моя гледна точка това беше смисълът на цялата история. И това е логично. Ако погледнете комунистическите страни - там няма силна местна полиция, там правителството има нужда от контрол над цялата полиция. И най-добрият начин да постигнем това за кратък период от време е да гарантираме, че престъпността се разпространи във всички наши градове, така че в крайна сметка кметовете да се молят: „Моля, моля, някой! Изпратете помощ, който може! И федералните ще кажат: "Ще изпратим нашите хора!" Ето какво ни очаква скоро.

Второто предсказание, което изразих по-рано и ще повторя отново: образът на „героичния президент Зеленски“, който ни представят медиите, ще рухне. Същото нещо видяхме с Джордж Флойд и д-р Фаучи, а сега и медиите рекламират Зеленски - „герой“, който не сме искали. И, за съжаление, никой не задава правилните въпроси за него.

Те създават същия ненормален шаблон: или-или. „Или подкрепяте Black Lives Matter, или сте расист! И сега: „Или казвате, че президентът Зеленски е герой, или сте пропутинска марионетка. Но това не работи така: две твърдения могат да бъдат верни едновременно. Фактът, че Русия изпрати войски в Украйна, е жалко и погрешно, но това не изключва възможността президентът Зеленски да е корумпиран. Той е корумпиран и е обвързан с нашия действащ президент Байдън и интересите на семейството му. Всичко тук е много по-сложно, отколкото изглежда на пръв поглед.

Прогноза номер три е за това, на което според мен никой не обръща внимание в момента. Става дума за асистирано самоубийство. Повдигнах това в програмата си през последните няколко седмици: в Европа наблюдаваме увеличение на асистираните самоубийства. Някога беше така – неизлечимо болни хора можеха да отидат в клиниката и да се самоубият. Е, сега казват, че не е необходимо да си неизлечимо болен - за да се самоубиеш, достатъчно е просто да искаш да умреш.

Вече виждаме, че Орегон току-що разшири достъпа до асистирано самоубийство до всички американски щати – вече не е необходимо да си орегонец, можете просто да кажете: „Аз съм неизлечимо болен и живея другаде в САЩ“. А в Канада сега казват, че хора с психични заболявания... Обмисля се идеята и те да могат да се самоубиват.

И скоро ще видите, че все повече хора са убедени, че самоубийството е право и че е време правителствата и държавните институции да се намесят и да помогнат на гражданите да упражняват това право. Тоест, да се помогне на хората да се самоубият. Сега звучи налудничаво, но ви уверявам, утре ще видите потвърждение на това.

Номер четири е много сериозна прогноза. Ще има опити за нормализиране на педофилията. Толкова е очевидно, знаците са навсякъде и знаците са реални, включително когато на децата се казва, че полът може да бъде избран. Това е естествена последица от нормализирането на психичните разстройства. Огледайте се наоколо: всеки има свое психическо отклонение. Има хора, които се ужасяват от гледката на дишащо (без маска - бел.ред.) дете. Има деца, които вярват, че полът може да бъде избран. И техните учители с коси, боядисани в цветовете на дъгата, крещят по улиците. А на тях говорят, че са свободни: „Ето какво означава да си свободен, ето какво означава да си добродетелен!”

Когато едно умствено отклонение се превърне в добродетел, вече няма да е възможно да се разграничи доброто от злото. Педофилията е зло, но в крайна сметка - и, между другото, много бързо - ще стигнем до извода, че педофилията ще се счита за норма. Вече виждаме началото на това.

Последната ми, пета прогноза: "биг фарма" ще премине в много сериозна офанзива. Защо? Защото ковид и ковид политиките нарушиха обществения договор между държавата и родителите. Във времена преди Covid родителите вярваха, че фармацевтичните гиганти наистина иска да помогнат на децата да останат здрави. И родителите се подчиняваха.

От 12 до около 74 ваксини за деца. Между другото, тази цифра е нараснала толкова много само за няколко десетилетия. Попитайте родителите, те са получили 12 инжекции, а днешните деца получават около 75, преди да завършат училище. Родителите бяха на ясно с това. Но сега те започват да задават въпроси за това какво изобщо е здравеопазването. Защо детето ми е принудено да носи маска осем часа на ден? Защо не мога да взема тези решения като родител? Защо да не реша дали детето ми трябва да носи маска? Защо не мога да преценя рисковете?

Но не, общественият договор е нарушен. Така че държавата и "биг фарма" сега ще трябва да станат по-тоталитарни. Така че пригответе се за увеличаване на броя на децата, получаващи домашно образование, защото родителите ще кажат: „Стига толкова!“ И тогава ще се предприемат все повече мерки срещу домашното образование. Държавите ще започнат да намаляват възможностите за дистанционно обучение, както и напълно ще премахнат възможността за отказ от ваксини по религиозни или други причини. Между другото, това вече се случи в Калифорния. Но сега нещата ще вървят още по-бързо, защото фармацевтичната индустрия ще разбере: "Оу, родителите се събудиха - и обърнаха внимание на това какво правим, какво рекламираме и какви хапчета искаме да продадем на децата им!" Същите хормонални блокери, например. Знаете ли какво става с едно дете, което вярва, че полът може да бъде избран? Става клиент на "биг фарма" - за цял живот.

И в крайна сметка имаме една скрита война между правителствата по света и хората, които те искат да управляват. От известно време вие и вашите деца се превърнахте в ресурс, за който те трябва да се борят - като златото или петрола. И, повярвайте, образът на тази война ще бъде много грозен. 

Но добрата новина е, че последната ми прогноза е, че те няма да могат да се справят с възраждането, което се случва по света в момента. Започваме да осъзнаваме техните лъжи – и винаги, когато се опитват да скрият истината от нас, ние само я разбираме по-добре. Следователно, в крайна сметка, приятели мои, ние ще спечелим.

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

Дошъл бил ей така на разходка и да ни благодари.

преди 8 часа, miro20 написа:

И защо който иска адекватна помощ срещу агресор  в Украйна, и който си защитава дома и родината е.... "гаден фашист бандеровец" ? ?

Мирко, слушах го на аудио кулебата как ни "благодари". Тонът му никак не беше признателен, направо ни се караше. На моменти почти крещеше като хитлер, когато изнася речи.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Западът се бие със себе си, силите на доброто, които помагат на Украйна, срещу силите на злото, на които им става все по трудно да помагат на Русия, дори им се налага да се правят, че помагат на Украйна.

След като загубиха пландемията и налагането на световен медицински фашизъм беше осуетено, силите на злото решиха, че е целесъобразно да докопат ресурсите на Украйна и да запазят терора със зелената сделка.

В Украйна ще спечелим, но силите на злото владеят Китай и веднага обърнаха там обществения строй от комунизъм на медицински комунизъм, за да предотвратят каквито и да било възможности на силите на доброто за съпротива на територията на Китай.

Добрата новина е, че Англия и Украйна са много на страната на доброто и там силите на злото са смачкани.

А Скот Морисън в Австралия и Трюдо в Канада на чия страна са? Тамошните фашисти - менгелета,  сега на кого пращат оръжия? На Русия или на Украйна?

Единия правеше концлагери за собствените си неваксинирани, а другият използваше всякакви средства за да потуши бунта на своите неваксинирани, пък сега се бият на страната на "доброто", а?

Не обичам да се меся в политиката,затова не пиша  тук,но не съм съгласен с теб че „силите на злото“,загубили „пландемията“ и световния медицински фашизъм,са Руснаците.Обясни,как същите медии,които две години безочливо ни лъжеха за „убийствената“ настинка и „полезните боцкания“,сега вече са обективни и всичко,което ни внушават в един глас е истина!Не оправдавам войната,нито взимам страна,защото истината е винаги някъде по средата! Ти обаче прескочи летвата и си от другата страна,защото същия световен фашизъм,който убива света с „ковид инжекциите“,мерките и тоталитаризма на новият им световен ред,сега защитава Украйна със зъби и нокти.Всички медии работещи за „ковид“ агитацията,сега едностранно представят войната само от едната гледна точка.Всеки вижда коя! Време е и ти да вденеш вече...

Брилянтен анализ на Марк Фейгин на обществените настроения в Крим

Марк Фейгин за качеството на човешкия материал в руската армия

Руската Педерация тури Сирийския Касапин за шеф и кройка на специалната операция, но и той ще затъне в украинската кал

Забравих, казах ли, че Шойгу не е фърлил топа

Каза ни. Не беше ти а някой друг, но това е без значение. 

Само забрави да попиташ: "Превзехте ли Киев"

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Не обичам да се меся в политиката,затова не пиша  тук,но не съм съгласен с теб че „силите на злото“,загубили „пландемията“ и световния медицински фашизъм,са Руснаците.Обясни,как същите медии,които две години безочливо ни лъжеха за „убийствената“ настинка и „полезните боцкания“,сега вече са обективни и всичко,което ни внушават в един глас е истина!Не оправдавам войната,нито взимам страна,защото истината е винаги някъде по средата! Ти обаче прескочи летвата и си от другата страна,защото същия световен фашизъм,който убива света с „ковид инжекциите“,мерките и тоталитаризма на новият им световен ред,сега защитава Украйна със зъби и нокти.Всички медии работещи за „ковид“ агитацията,сега едностранно представят войната само от едната гледна точка.Всеки вижда коя! Време е и ти да вденеш вече...

Да, но за тази работа се иска АКЪЛ, а при него той много отдавна не присъства! Още , преди пандемията.

media.jpg.b61ff923b94b5ede72646a0dcc471558.jpg

преди 11 минути, Kolev72 написа:

Да, но за тази работа се иска АКЪЛ, а при него той много отдавна не присъства! Още , преди пандемията.

Той,по време на ,,пландемията" беше в час!Вадеше картечници,призоваваше за бунтове,не беше съгласен със световния елит,изтребващ света!Сега се обърна наобратно,както Радул(той знае за какво говоря)...

току-що, Димитър 59 написа:

Той,по време на ,,пландемията" беше в час!Вадеше картечници,призоваваше за бунтове,не беше съгласен със световния елит,изтребващ света!Сега се обърна наобратно,както Радул(той знае за какво говоря)...

Те, присъстващите тук, добре ги познават поне виртуално.

преди 39 минути, Димитър 59 написа:

Ти сигурно вярваш и, че Земята е плоска, защото всички световни медии твърдят в един глас, че е кръгла. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.