Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Все едно ми е. Аз не чакам на държавата и украинците не ми пречат по никакъв начин. Може би заради това не карам Бугати, но... скромен човек съм и на филия с лютеница съм доволен. И се опитвам да не гледам в чуждото канче.

Да разбирам, че и пенсия няма да вземаш?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, M.Николов написа:

Опитаха, даже и оръжия за няколко десетки милиарда им оставиха, ама се оказа, че са се провалили.

Тъй де.

Въпроса е що с афганците, където бяха много по активни, се обосраха. Ако допуснем, че Валкирия чистосърдечно казва истината.

Щото Валкирия ви манипулира. Няма нужда никой да надъхва украинците.

Щи кажа направо.

Щото украинците не го искат руския свят. Не за първи път се изправят срещу московските тирани.

преди 53 минути, bigiadri написа:

А какво е това да хвърляш бомби върху Одеса и Киев и после на парада да поднасяш цвята  на Одеса и Киев като градове герои !Като много виждаш ,разтълкувай го!А иначе добре си стоя в един много  удобен  ергономичен стол.

Питаш дали крокодила е повече дълъг,отколкото зелен. Разтълкувай го.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Тъй де.

Въпроса е що с афганците, където бяха много по активни се обосраха.

Щото Валкирия ви манипулира. Няма нужда никой да надъхва украинците.

Щи кажа направо.

Щото украинците не го искат руския свят. Не за първи път се изправят срещу московските тирани.

Тук до някъде си прав.

Афганистанските марионетки на САЩ не мразят толкова талибаните, колкото някои украинци мразят руснаците.

До колко тези украинци имат основания за това е друг въпрос.

преди 6 минути, N1K17Y написа:

@valkiria1 защо в Израел подкрепяте нацистите от Украйна и какво мислиш, за еврейската кръв на Хитлер ? 

Чакай си реда.

Първо да отговори, американците, като са такива големи надъхвачи, що не можаха да надъхат афганците срещу талибаните.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Да разбирам, че и пенсия няма да вземаш?

И в момента мога да взимам, но не взимам. Не съм приритал за 200- 300 лева месечно. Като приритам ще почна да взимам вероятно

преди 1 минута, absurt написа:

Питаш дали крокодила е повече дълъг,отколкото зелен. Разтълкувай го.

Аз  го разтълкувам така : "Ето ви една китка от мен да мине,  но си запазвам правото да ви мятам бомби ,когато ми скимне" А какво се е променило , други хора ли са дошли  в тези градове ? Не ,това са деца и внуци на тези герои в тези градове , които са дали голям принос за МИРА В ЕВРОПА ! И тези хора сега искат да живеят в Европа!

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Някои ???

И да спрат цялата руска армия ?

Големи супермени ще да са тези някои...

Цялата руска армия?!!!

Имаш ли си на идея колко е цялата руска армия?

По-скоро около 20% от руската армия.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Брей големи надъхвачи тез американци.

Тююююх, военен експерт да ми задава такъв въпрос. Знаеш ли колко ще струва на украинците и Украйна тези милиарди военна "помощ",която САЩ изсипва за тях?

Икономиката на това, което остане от Украйна ще е заробена напред за няколко поколения. Това е капиталовложение за САЩ, а  Украйна ще бълва кръв и пот  от всяко свое отверстие.Дядо Байдън може и да е забравил кога за последно е правил *екс  и коя е първата му дама, но добре инвестира парите на американския данъкоплатец. С една дума ...САЩ са "спасител", но спасен няма да има.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Някои ???

И повечето украинците воюват, защото управниците им ги вкараха в това положение, не толкова защото мразят руснаците.

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Без тях бандеровците още щяха да са без своя държава като кюрдите в Мала Азия.  Събираш ли помощи за властниците в Киев?

преди 15 минути, Тhе Monstеr написа:

И в момента мога да взимам, но не взимам. Не съм приритал за 200- 300 лева месечно. Като приритам ще почна да взимам вероятно

За да вземаш пенсия ще трябва да има кой да работи и да внася осигуровки.

И за предпочитане, не на минимална заплата.

преди 20 минути, M.Николов написа:

До колко тези украинци имат основания за това е друг въпрос.

Крим си е доста голяма причина - Турция ако анексира хасково и кърджали, знаеш ли как ще ги мразим, нищо че знаем че са 10 пъти по силни от нас в военно отношения

току-що, M.Николов написа:

За да вземаш пенсия ще трябва да има кой да работи и да внася осигуровки.

И за предпочитане, не на минимална заплата.

Eто защо не взимам пенсия, а работя. За да вземаш пенсия, трябва ти да си работил по- напред. И да си внасял осигуровки.

преди 12 минути, M.Николов написа:

И повечето украинците воюват, защото управниците им ги вкараха в това положение, не толкова защото мразят руснаците.

Да. Управниците им обявиха война на Русия.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Eто защо не взимам пенсия, а работя. За да вземаш пенсия, трябва ти да си работил по- напред. И да си внасял осигуровки.

Това е така, но...... когато дойде момента ти да вземаш пенсия ще трябва да има кой да работи и да плаща осигуровки, от който ще се изплаща твоята пенсия.

:)

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

Чакай си реда.

Първо да отговори, американците, като са такива големи надъхвачи, що не можаха да надъхат афганците срещу талибаните.

Тая твоя военна диплома ще се окаже авантюра с неизвестен край.

Случайно да ни кажеш ,военни експерте : каква беше причината за започване на операцията "Трайна свобода "-тогава ще получиш отговор на въпроса си.

В противен случай няма да го разбереш

преди 1 минута, M.Николов написа:

Това е така, но...... когато дойде момента ти да вземаш пенсия ще трябва да има кой да работи и да плаща осигуровки, от който ще се изплаща твоята пенсия.

:)

Е аз още не знам дали ще взимам пенсия. Не съм решил. :)

преди 13 минути, bigiadri написа:

Аз  го разтълкувам така : "Ето ви една китка от мен да мине,  но си запазвам правото да ви мятам бомби ,когато ми скимне" А какво се е променило , други хора ли са дошли  в тези градове ? Не ,това са деца и внуци на тези герои в тези градове , които са дали голям принос за МИРА В ЕВРОПА ! И тези хора сега искат да живеят в Европа!

Аз пък, го виждам така- внуците на загиналите в борбата с фашизма, растейки подложени на силното облъчване на запада под заповедите и с парите на САЩ, се обърнаха срещу историята, срещу бащите и дядовците си. Разбира се, че западното благополучие е много примамливо и прави действията и внушенията на янките много по- лесни за възприемане. 

Само че, освен младите, там са и старите, които много добре помнят кой през войната е бил Бандера и неговите фашистки сподвижници. И много ясно виждат идентичността на сегашните с предишните бандеровци. Затова се разбунтуваха и обявиха двете автономии, затова и Крим е неспокойна точка. Двете държави са били една по времето на ВСВ. Огромната част от боевете са се водили на територията на Украйна. няма как по- възрастните да го забравят. Затова и САЩ организираха цветния майдан- младите, които жив фашист не са виждали, да послежат за проводник на интересите на янките.

От друга страна, хайде да не се прехласваме чак толкова по "живеенето в Европа", защото членството в ЕС не е знакът, че си европеец. Англичаните се махнаха от ЕС, а дали станаха по- малко европейци? Или Швейцария, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, като не са членки на ЕС, не са в Европа?

преди 10 минути, Тhе Monstеr написа:

да, дотогава може да получиш още един по масивен инфаркт:D

zlPUeDDgGncttlVBJu20xuHnPKlOw_XEYDghkfBL

Честит Ден на Победата!

Сила в правде! Победа будет за нами!

Фашизмът настъпи и в Европа. След САЩ, Канада, Австралия и Украйна, принудената съпричастност, фашизира Европейския съюз, предвещавайки естествения му край.

Редактирано от Богатир (преглед на промените)

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

да, дотогава може да получиш още един по масивен инфаркт:D

Tи пък да получиш един по- масивен негърски отзад!

преди 27 минути, Тhе Monstеr написа:

А дали всички ще доживеем възраст 65 години?

преди 3 минути, attj написа:

А дали всички ще доживеем възраст 65 години?

като гледам тая зима ще е доста тежка без газ, камоли до 65.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.