Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Който не яде филия с лютеница е предател! Да яде филия с майонеза. Айде де... келешлъци.

завивай си гайките , стига са разлиства 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 33 минути, andiay написа:

Добре де, както се вижда от моя пост, съгласих се да приема твоята теза, че това което каже Русия все е фейк, щото за нещо е била излъгала, ок.

Но не знам защо пропускаш отговора на въпроса ми, а именно това правило само до Русия ли се отнася или си е по принцип?

Или "в момента да" е отговор на този въпрос?

Щото ако е така, значи това не е никакво правило, не е аксиома, а просто твое виждане, което не можеш да обосновеш и докажеш, но силно искаш да вярваш, че си прав.

А с вярата не може да се спори, там аргументи няма, има само вяра.

Разбира се че се отнася за всички. До 24.02 не вярвах на ЦРУ и заплахите им че Русия ще нападне Украйна.

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Точно. Защото те наистина са туристи, по удобни хотели, с пари в джоба. А някой българи мизерстват!

добре иди в украйна - хвърли си документите и кажи че си украинец - но едва ли ще го направиш

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Я покажи списъчето, с дефинираните "социални придобивки", които сме дали на украинските бежанци, да видим какво пише вътре ;)

Трипио, рестартирай се бре, знам ли, понякога помага при леки бъгове, но за теб не съм сигурен.

Сега трябва да ти се обяснява, какво е социална придобивка ли?

Осигуряването на престой в хотел за сметка на държавата е социална придобивка, ползването на напълнобезплатни здравни услуги е друга социална придобивка, сигурно има и други, не съм задълбавал, а за всичко това те кандидатстват, попълвайки молба, след получаването на бежански статут.

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Точно. Защото те наистина са туристи, по удобни хотели, с пари в джоба. А някой българи мизерстват!

Бе , те България я ползват само за почивка !  Смяташ ли , че някой иска да живее българският стандарт ? 

Такива улави няма !  Само Българинът си носи хомота !   

И на всичкото отгоре нагли и агресивни !!!  

Да вземеш една сопааа , чееее отгоре до долу !!! 

Аман от Кретени ! 

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Ааа, оня на Биомет щял да си продаде вайръна и да компенсира загубите си, но за назначаване на шофьори нищо не е споменавал... 

Тва не е Вейрон, а Широн. Ма хич не е нагла сган а? После некви тука реват, че украинците били нагли- давали им по 40 лева. Помиярска работа...

преди 3 минути, M.Николов написа:

Ми, чудесно тогава.

Надявам се, да не се осигуряват на минимална заплата само.

надявай се.

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Да вземеш една сопааа , чееее отгоре до долу !!! 

Точно! И много българи се оказва, че малко бой са яли като малки! 

преди 40 минути, M.Николов написа:

Много злобни тия американци, бре?

:)

Виж, ако някой още не е разбрал ,че ролята на чичо Сам е да надъхва украинците да продължават да се бият срещу Русия, то не говорим за нищо друго,освен за политическа слепота и незрялост.

САЩ ,винаги предпочитат да прехвърлят проблема на друго място. След пандемията,която срина икономиката ,една война е добре дошла. Това ангажира другия вид промишленост с милиарди дивиденти.Да ти кажа откровенно ,САЩ си пазят интересите и това е водещо. Тая желязна завеса която разпъват над Русия е нож в гърба на тези,които я разпъват. Заплашват  и налагат санкции над една страна с нещо  от което самите те ще страдат /визирам ЕС/. По емоционалните пък гаврошовци се радват ,че рускините няма да си пазаруват Версаче . Какво да им обяснявам,че чрез посредници пак са барнати в последните колекции на модните брандове,  Кабаева се размотава в Куршевел ,  една руска арменка направи пищно парти за прощъпулник на внучката си в Монте Карло/ задължителния дрес код за всички,включително и малчуганите беше Луи Вюитон/, а яхтите на руските олигарси задръстиха пристанищата на Турция, която е член на НАТО. На фона на всичко това е повече от ясно и видно,коя от двете страни иска конфликта да приключи без повече жертви. Клоуна непрекъснато иска истерично оръжия от света, но иначе говори за мирни преговори. Отделно циничното отношение на официалната власт ,която не само използва човешкото страдание за пропагандни цели, но и прави всичко възможно то да продължава и да се увеличава. Това не може да бъде укрито с никаква пропагандна машина. И всичко това на фона на онова клипче вонящо на наркотици, което превъзбудения  Зеленски  пусна или по-точно изпусна в интернет пространството  от президентския кабинет ,показващо готовите написани думи  от 40 членен екип,който се грижи да го преоблича във военни тениски  и да не го подстригва и бръсне  по няколко дни за да изглежда страдащ и недоспиващ.

И какво "казва" ,цинично чичо Сам: вие ще храните 5 млн ,ние ще вземем само 100 000 ,които има кой да ги храни....Косово -може, Украина не може,  Европа отдавна е прежалена, само дето малцина са   го разбрали...

току-що, BANKATA написа:

Разбира се че се отнася за всички. До 24.02 не вярвах на ЦРУ и заплахите им че Русия ще нападне Украйна.

Ами тогава вече имаш сериозен проблем, мхм.

От една страна едните са излъгали за едно и каквото и друго да са казвали, значи лъжат за всичко.

От друга страна пък и другите са лъгали, значи и те лъжат за всичко.

Проблемът идва от това, че в момента говорят противоположни неща, а щом едните и другите са паталогични лъжци, как определяш кое е истина или не?

Зарчета, боб или просто вяра?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Гузен негонен бяга

Щом ти го казваш, съм спокоен, мхм.

От твоята клавиатура истина не е излязла, мда.

Днес как е положението с "бомбите"?

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Точно! И много българи се оказва, че малко бой са яли като малки! 

да казармата, това и бе целта - да ти смачка самочувствието, да те накара да вярваш, че от теб независи нищо

преди 7 минути, valkiria1 написа:

че ролята на чичо Сам е да надъхва украинците да продължават да се бият срещу Русия

Брей големи надъхвачи тез американци.

Ми що не можаха да надъхат афганските си марионетки да се бият с талибаните ?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

защото Русия е по апетитна хапка

преди 28 минути, M.Николов написа:

Глупости!

Бих се радвал всички да започнат работа в България.

Ти може, ама други няма да са. Запомни го и да видим след 2 месеца настроенията ;) 

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Опитаха, даже и оръжия за няколко десетки милиарда им оставиха, ама се оказа, че са се провалили.

преди 18 минути, andiay написа:

Трипио, рестартирай се бре, знам ли, понякога помага при леки бъгове, но за теб не съм сигурен.

Сега трябва да ти се обяснява, какво е социална придобивка ли?

Осигуряването на престой в хотел за сметка на държавата е социална придобивка, ползването на напълнобезплатни здравни услуги е друга социална придобивка, сигурно има и други, не съм задълбавал, а за всичко това те кандидатстват, попълвайки молба, след получаването на бежански статут.

Е благодаря за информацията поне.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Е благодаря за информацията поне.

Пак заповядай!

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ти не се ли надяваш?

Все едно ми е. Аз не чакам на държавата и украинците не ми пречат по никакъв начин. Може би заради това не карам Бугати, но... скромен човек съм и на филия с лютеница съм доволен. И се опитвам да не гледам в чуждото канче.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.