Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Токсични хора. Нарцистичен характер.

Featured Replies

А моля ви се, тези хора така се забавляват, няма за какво да ви се къса сърцето.

Това им е тръпката, бас държа, че докато пишат постовете си, подскачат от дивана от кеф и потриват ръчички като Антонио Ресио от Новите съседи.😆 

А иначе, токсичните хора - мога да ги напиша поименно тези, които съм срещала още от ранна възраст. В България особено сред мъжете, има много вампири.

• Отговори 172
  • Прегледи 15,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дойде след мен , за да спамиш ли ?  Или просто ме преследваш за да ти обръщам внимание ?!   Задръж си отговора , въпросите са риторични !!! Върнах се , за да ти набия канчето на главата.

• Защото тези са Примерите за Токсично.   Затова се държа така ...  Как ме харесваш ? Като ги бия ли ?  Днес съм бойна ....хаххахах  Дразнят ме повече от обичайното , защото съм по-ч

• "отзад" ли? Ашколсун!!!  Добре че не знайш кво има "отпред", а само на фантазии... Тя и на фантазии не го докарва, душицата, но много се старае - канчета набива, говори приказките на вселената, п

Публикувани изображения

преди 9 часа, _ramus_ написа:

И прави ли ти впечатление нещо друго - например, когато пишеш коментар към други хора изключително рядко правиш правописни грешки. Но винаги правиш правописна грешка, когато пишеш тия излияния на рамус. Винаги има - поне една.

За това си има причини. Грешки пишейки допускам от телефона, защото клавиатурата е малка и чвсто натискам съседни бутони. Освен това чести пиша навън, където отражението от слънцето ми пречи да прочета повторно и коригирам всичко от написаното..Отделно, че често ме прекъсват. Вечерта, когато съм съвсем свободен, не се занимавам с писане във форума по ред причини. Но ти виж как нагласяш изводите си, така че да се напаснат към това, което се опитваш постоянно да покажеш и наложиш. Вероятно в главата ти тези грешки са следстяие от повишена емоционалност и присъстват изключително в написаното към рамус. Но такива грешки се случват без значение на кого пиша, не са по-чести в написаното към рамус, а просто самото написано е повече, а рамус го чете вероятно по-внимателно. Отделно склонноста на рамус да търси постоянно грешки и "грешки" за които да се захване и излее репертоара си. Сякаш чете единствено с тази цел. Дали ще търси някой не съвсем точен израз, дали ще е стилът на писане, дали ще е някоя допуснната нетичност, дори и съвсем дребна - рамус ще намери "потвърждение" на възгедите си и ще ги използва за да покаже истинността на приказката си. 

Нарциса първо е много зависливо човече и дребна душа. Уникален манимулатор. Човек без ценности, норми и принципи. Пълен е с комплекси и много неуверени. Те са екстроверти по принцип и са доста комуникативни. Ако не ги познаваш от близо, ще кажеш евати пича. Обаче това са хора с две лица. Зад добре прикритата фасада на ,,душата на команията,, и ,,усмихнатия човек,, се крие един долен мръсник. Който пред нищо не би се спрял да те смачка всячески, ако си му наранил болното его. Такива хора са в състояние за една обида или 5 лева да те смачкат всячески даже и физически. Те често взимат нещата прекалено лично.

преди 12 часа, Mediterranean написа:

А моля ви се, тези хора така се забавляват, няма за какво да ви се къса сърцето.

Това им е тръпката, бас държа, че докато пишат постовете си, подскачат от дивана от кеф и потриват ръчички като Антонио Ресио от Новите съседи.😆 

А иначе, токсичните хора - мога да ги напиша поименно тези, които съм срещала още от ранна възраст. В България особено сред мъжете, има много вампири.

тези мъже, които наричаш вампири са си меко казано боклуци.и за всеки боклук си има определена боклучка, да му приглася на граченето.

преди 7 часа, Just a Stranger написа:

За това си има причини. Грешки пишейки допускам от телефона, защото клавиатурата е малка и чвсто натискам съседни бутони. Освен това чести пиша навън, където отражението от слънцето ми пречи да прочета повторно и коригирам всичко от написаното..Отделно, че често ме прекъсват. Вечерта, когато съм съвсем свободен, не се занимавам с писане във форума по ред причини. Но ти виж как нагласяш изводите си, така че да се напаснат към това, което се опитваш постоянно да покажеш и наложиш. Вероятно в главата ти тези грешки са следстяие от повишена емоционалност и присъстват изключително в написаното към рамус. Но такива грешки се случват без значение на кого пиша, не са по-чести в написаното към рамус, а просто самото написано е повече, а рамус го чете вероятно по-внимателно. Отделно склонноста на рамус да търси постоянно грешки и "грешки" за които да се захване и излее репертоара си. Сякаш чете единствено с тази цел. Дали ще търси някой не съвсем точен израз, дали ще е стилът на писане, дали ще е някоя допуснната нетичност, дори и съвсем дребна - рамус ще намери "потвърждение" на възгедите си и ще ги използва за да покаже истинността на приказката си. 

Ти май взе да си го отглеждаш този паун ...мяташ му храница и той тича запъхтян да кълве :biggrin:

преди 14 часа, Just a Stranger написа:

За това си има причини.

:lol6:И аз това написах - има, разбира се...

Браво на момчето! Послушно момче, цък копчето - и воалаааа!

Според "момчето" - пишел от телефона, според собственото си обяснение. Браво на момчето! Послушно момче, червръсто, по няколко пъти дневно напира да снася пакетите глупости, даже през телефона си. Дори и в последния му пакет - пак е "съседната буква". :)

Нищо че на телефона му има и софтуер за "поправка" на сгрешени думички докато пише - даже му ги подава наготово. А като пише от телефона други коментари, някак си "съседните буквички" не се отпечатват... И понеже си вярва, що да не се направят че вярват и тия, на които той пише вярваниците си.

Обаче "Масква слезом не верит", а рамус дазън'т билийв на оправданията на фантазьорчета и филмари. Особено - послушни, дето цък копченцето, и айде отново. Ще стане като кученцето на Павлов, но спорен е момента дали е първосигнално или второсигнално ще е реагирането. Каквото и да е - добре върви... :)

-------

А иначе - дечицата-лумпени сред темата чудесно се разиграват сред театъра "не съм от тях - те са гадните, докато аз съм си ок - добър, отзивчив, обичащ, раздаващ се". Един и същ театър - от повтарящи се един на друг "удобни" сценарии. "Момиченцата сред темата - си имат "гадните си образи, разбира се в мъжки проявления" - той театъра си има и "полови признаци". :lol6:

преди 8 часа, _ramus_ написа:

дечицата-лумпени

Да, типичното от рамус. Другото какво да го чета? Рамус ще продължи да вилнее из форума докато е жив. В интерес на истината, винаги ще има такива хора, но този е изключително ярък пример за краен нарцисизъм, безскруполност, наддменност, желание да уязви и изпъкне... Всичко това се вижда достатъчно ясно и няма смисъл да предизвикваам рамус да проявява манията си повече (не че той ще спре). Рамус не може да се налудува. Той не е от пасивните луди, а е активен, готов да строши всичко до което се докопа. Затова си има усмирителни ризници и ще дойде моментът и рамус да получи своята. Явно няма да е тук в този форум, но ще се случи другаде. Предполагам е ясно, че пиша иносказателно. 

Сега остава рамусчо само още веднъж да си излее репертоара. Обещавам да не му отговарям за да може да се изживее като победител (по детски, като изказал последната дума). Тя, дозичката, ще действа само за кратко, но такава е реалността и после ще дойде необхидимостта от следващата. 

Отвън нарцисът не може да бъде променен. Той сам трябва да измени отношението си към хората като цяло. Вижда се неуважението, незачитането. Не е само до високата оценка за себе си. Нарцисът може и да не оризнава някои свои слабости, но вижда други. Знае, че съвсем не е съвършен и велик. В този случай му е нужен някой когото да унижи, да се подиграе, да демонстрира превъзходство. Не е нужно да изоъкне пред всички, а само пред избраната жертва. Вижда се ясно.

преди 1 час, Just a Stranger написа:

Отвън нарцисът не може да бъде променен. Той сам трябва да измени отношението си към хората като цяло. Вижда се неуважението, незачитането. Не е само до високата оценка за себе си. Нарцисът може и да не оризнава някои свои слабости, но вижда други. Знае, че съвсем не е съвършен и велик. В този случай му е нужен някой когото да унижи, да се подиграе, да демонстрира превъзходство. Не е нужно да изоъкне пред всички, а само пред избраната жертва. Вижда се ясно.

Не вярвам такива хора да се променят. Може и да има изключения, но генерално те си остават такива до края на дните си. Чудел съм се понякога как ги търпят обкръжението им и семействата им, но по мои наблюдения, те са обаятелни , добри оратори и хитри, намират слабите точки на хората и така ги държат в подчинение.

преди 4 часа, Just a Stranger написа:

Всичко това се вижда достатъчно ясно и няма смисъл да предизвикваам рамус да проявява манията си повече

o, душица... :lol6:От кукла на конци, стана и той "предизвиквААщ". Упс - понеже от "телефона" буквичките... "бла-бла-бла"...

Стана си норма - Вселенката и тя раздава диагнози, докато не споменава нищо за своята, тя също що да не се изживее на доктора, който й е изписал рецептите, пък вместо да ги спазва налита пак на театрото си.... В едни други темички, идеалистични егоисти, обясняваха що е тва "его" и как ги разбират 'еговите работи' и как егото е благ еликсир за нуждаещите се от лесни причини от типа на "универсалните". Разбира се - те са над/отвъд всяко нещо, дето го "обясняват" и задължително "не съм от тях, но ги знам "тия""

Все пак - поредното "браво на момчето". Послушно момче - "павловски експеримент"... Но то на нивото на кученцата така става опитомяването - с повторения. Те по принцип само така стига до тях, и после - само така си могат..

Театрото и измишльотините вървят, глупостите се трупат, невежите идват да ръсят простотиите си, под надслов - да ви обясни "@христофор" що е тва нарцис, щото той много ги разбира нарцисните работи. И по другите теми същия всичко много разбира... що пък да не и от "нарциси, психологии, разните там психоработи и психари".  Пък и тва е модерно за толкова "многознайковци", обикалящи виртуала да си сеят измишльотините...

преди 48 минути, kipen написа:

Каква е приликата между Йерусалим и Калдата? - и в двете има "Стена на плача"!

:lol6:А разликата е, че в едното стената е само една... В калдата, всъщност няма стена - има ревльовци, дето реват където им скимне.

преди 3 часа, Христофор_първи написа:

Не вярвам такива хора да се променят.

Може и да има изключения, но генерално те си остават такива до края на дните си.

Чудел съм се понякога как ги търпят обкръжението им и семействата им, но по мои наблюдения, те са обаятелни , добри оратори и хитри, намират слабите точки на хората и така ги държат в подчинение.

:) Всяко изречение напира за рекорд от бисери от нафукани изцепки (естествено). Във веселата част "не вярвам" кореспондира с лекота с "генерални изводи", омесени със задължителната показна категоричност. Но пък "чуденето (само понякога!!!)" върви и с " по негови наблюдения"... :lol6:

А въпросния още е под инерцията и невежеството що е това "НАРЦИС" и що е това "СОЦИОПАТ"... но що да не се изиграе поредния театър на посредствеността... Особено - сред "свои".

преди 58 минути, _ramus_ написа:

o, душица... :lol6:От кукла на конци, стана и той "предизвиквААщ". Упс - понеже от "телефона" буквичките... "бла-бла-бла"...

Стана си норма - Вселенката и тя раздава диагнози, докато не споменава нищо за своята, тя също що да не се изживее на доктора, който й е изписал рецептите, пък вместо да ги спазва налита пак на театрото си.... В едни други темички, идеалистични егоисти, обясняваха що е тва "его" и как ги разбират 'еговите работи' и как егото е благ еликсир за нуждаещите се от лесни причини от типа на "универсалните". Разбира се - те са над/отвъд всяко нещо, дето го "обясняват" и задължително "не съм от тях, но ги знам "тия""

Все пак - поредното "браво на момчето". Послушно момче - "павловски експеримент"... Но то на нивото на кученцата така става опитомяването - с повторения. Те по принцип само така стига до тях, и после - само така си могат..

Театрото и измишльотините вървят, глупостите се трупат, невежите идват да ръсят простотиите си, под надслов - да ви обясни "@христофор" що е тва нарцис, щото той много ги разбира нарцисните работи. И по другите теми същия всичко много разбира... що пък да не и от "нарциси, психологии, разните там психоработи и психари".  Пък и тва е модерно за толкова "многознайковци", обикалящи виртуала да си сеят измишльотините...

:lol6:А разликата е, че в едното стената е само една... В калдата, всъщност няма стена - има ревльовци, дето реват където им скимне.

:) Всяко изречение напира за рекорд от бисери от нафукани изцепки (естествено). Във веселата част "не вярвам" кореспондира с лекота с "генерални изводи", омесени със задължителната показна категоричност. Но пък "чуденето (само понякога!!!)" върви и с " по негови наблюдения"... :lol6:

А въпросния още е под инерцията и невежеството що е това "НАРЦИС" и що е това "СОЦИОПАТ"... но що да не се изиграе поредния театър на посредствеността... Особено - сред "свои".

Поплачи си . Както казах - Всичко е Дидактика ! 

Аз предизвиках всичко онова , което четеш последните 3 стр. !

Умея да Влияя и Невидимо да управлявам психични двигатели !

преди 29 минути, _sirena_ написа:

Както казах - Всичко е Дидактика ! 

Аз предизвиках всичко онова , което четеш последните 3 стр. !

Умея да Влияя и Невидимо да управлявам психични двигатели !

:) мда, да - комплексарщината вече е сред вселенско ниво. И нямаш включване без задължителните изцепки и дуене колко си велика, творяща, важна, могъща ...

Типичен маниер на селски комплексарки, овкусен и с мания за величие. Ама въобще не си нарцис... към лиглата със вселенските мании. :lol6:

Добре че мина само с дежурните фантазьорски клипчета, а не с дежурните тиради от глупави имитации.

преди 5 часа, Христофор_първи написа:

Не вярвам такива хора да се променят. Може и да има изключения, но генерално те си остават такива до края на дните си. Чудел съм се понякога как ги търпят обкръжението им и семействата им, но по мои наблюдения, те са обаятелни , добри оратори и хитри, намират слабите точки на хората и така ги държат в подчинение.

Както търпят насилниците си много от жертвите на домашно насилие. Възпира ги несигурността при евентуална промяна. Правят компромиси, примиряват се със злото, приемайки го за малко, за поносимо - всичко това, в името на запазването на онова, към което са привикнали. А ако има и деца примерно, зависимостта вече не се свежда само до навика и до страха от промяна. 

Сладките приказки в повечето случаи са за да могат насилниците да се оправдаят пред себе си. Един вид, че са добри и грижовни, но жертвата е виновна, че не ги слуша, не ги оценява и не ги разбира. Жертвата след втория-третия път вече знае, че ще има и следващ. По-лошият вариант е, ако тя бъде убедена, че вината е наистина в самата нея, а насилникът я търпи от милост. 

Та и нарцисите (вкл. и тук) за себе си може да са убедени, че са прави, че действията им са оправдани, разумни, дори и полезни. Обратна връзка естествено няма. Или по-точно тотално я пренебрегват и игнорират. Вижда се до какви крайности в оценката на реалността се стига, но за тях неадекватни са другите. 

преди 6 часа, Just a Stranger написа:

Та и нарцисите (вкл. и тук) за себе си може да са убедени, че са прави, че действията им са оправдани, разумни, дори и полезни.

Точно така става и в темата. Най-после едно признание, клонящо към адекватност... :) Да си припомним фантастичните напъни на няколкото фанатични алтруистични герои сред личните си филми - те си представят че са полезни, важни, нужни... и са призвани да предават огромния си личен опит, знания, да защитават слабите, неуките, незнаещите, чрез театрални подходящи сценарии, при които те преживяват фантазиите си с участието си в разни филми.

Темата, между другото се включва "нарцистични характери", пък то никога не е имало такива. Разбира се, нахаканите мишмороци що да четат, нито че е нужно и да разбират нещичко. важното е да привидят място да каканижат глупостите си.

Темата включвса и фразата "токсични хора", пък то никога не е имало такива. Но и "авторката" само е минала и наръсила невежеството си.

Намериха се двама за дует - подобно в заглавието на филма "от глупав, по-глупав". Така глупостите вече имат взаимна рефлексия и чудесно резонират и се "засилват" помежду си. :)

Ако доведа до крайност (подход за да се види как нещо би могло да се развият за в бъдеще), то твърдението, че няма токсични хора, а определението "токсични" е скедствие от субектувната оценка на "жертвата" и не е реално, може да се оприличи на: Аз го претрепах, ана той си е виновен, че не може да се защитава. Така абсурдността на възгледа става ярко-различима.

Пойнт. Обаче, човек когато си е комплексиран, жертвата дори и да се защитава, нещата ескалирват. Такива хора са страшни манипулатори. Аз съм убеден, че това са хора, които таят някаква болка в тях, още от детството, някои мъже в казармата, ако са ги  и мачкали и после стават много комплексирани и злобни. Имах един авер от основното. Беше много точен, обаче техните често го пренебрегваха заради сестра му. Дори гаджето на сестра му като идваше в тях му обличаше дрехите без да го пита. И това го трупаше трупаше, после влезна в казармата, и някакъв командир, яко ги мачкал цялата рота. Даже бил ги изпратил на почти сигурна смърт. Излезна друг човек от казрмата. Озлобен, комплексиран. За да израстне една личност като нарцис, вина имат основно родителите и учителите.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Нарцисизъм. Това е като за първолаци, но поне това...

Вместо някой поне мъничко да използва възможността да научи нещо, да вникне повече - се почва характерното комплексарско и кръчмарско дуене. Така се стига до малоумията когато се говори за "нарцисизъм" някой да пише за "жертви", за претрепване, манипулатори, вина имат основно... в сериала  "аз съм убеден, че..."

Вина имали... :lol6:някакви си, за някой си друг... Но пък "нахаканите, с мненията" са п14ове та дрънкат - умни, начетени, мъдри... и те въобще не са от нарцистичния тип. Да не говорим пък - да са "токсични"...

Колко да сте смотани и всеки да си шари по личните си фантазии и да се преживява нахакано колко ги разбира нещата, щото няма как да не ги разбира.

Колко народна чалгичка да е минала през гладката тъкан в надраменната кухина и колко нужда от изява и манифестация напира отвътре - дори и пълни глупости да са, но вярването че са "мнение" е поредната пълна идиотия.

преди 5 часа, Just a Stranger написа:

Ако доведа до крайност (подход за да се види как нещо би могло да се развият за в бъдеще), то твърдението, че няма токсични хора, а определението "токсични" е скедствие от субектувната оценка на "жертвата" и не е реално, може да се оприличи на: Аз го претрепах, ана той си е виновен, че не може да се защитава. Така абсурдността на възгледа става ярко-различима.

И тоя твой телефон, го хвърли някъде, или телефона някъде да хвърли собственика си - щото само в едно единствено изречение, освен малоумието в смисъла, виж отново колко  правописни грешки са налице. :) Уж телефон... пък препинателните знаци изглеждат старателни... докато думичките, изказа - мъка...

Има хора, за които телефона им е повече "смарт" от тях самите. Така простотията също става "ярко различима".

преди 4 часа, Христофор_първи написа:

Пойнт. Обаче, човек когато си е комплексиран, жертвата дори и да се защитава, нещата ескалирват.

Да, така е. Целта така или иначв е жертвата, пречката, неудобният да бъде премахнат или подчинен. Това са капризни лигльовци на които ако не им танцуваш по-свирката са готови да те унищожат. Всичко градивно, ако не е тяхното, не струва. Не е нужно да се търсят примери, те са си в темата. 

преди 1 час, Just a Stranger написа:

Целта така или иначв е жертвата, пречката, неудобният да бъде премахнат или подчинен.

Кукуруку - :) пак параноичните и военните сценарии са налегнали няколкото изтрещели ника. Пак робство, хищници, жертви, пречки... пак са налице насилници и жертвички. Пак са добри и лоши, полицаи и бандити, стражари и апаши, ангели и демони, богове и дяволи, грешници и праведници, истина и лъжа...

Възприятието по дуални признаци постановява бялото да се бие с черното и победителят да постанови властта си. За сценарий на детска приказка е подходящо, макар банално, опростено, елементаризирано... Но с това така или иначе се "захранват" децата. А други го "бозаят цял живот".

Разбира се - тук изтрещелите са банално добри, умни... Дори са защитници и разобличители на злото, на злите и токсичните, на насилниците и хищниците - дето  премахват, подчиняват, поглъщат или поробват... и прочее наивизми от детските и народните приказки.

Колко още да си заседнал сред консервата от тийн-годините си? И не че е важно за някого какво ти е в главата, но дали се сещаш колко проповеди, уверения, утвърждения и духовно театро си изписал манипулативно и лицемерно, вживявайки се на някой, който не си и никога няма да бъдеш извън филма си? И това е вече толкова години...

преди 1 час, _ramus_ написа:

Вместо някой поне мъничко да използва възможността да научи нещо, да вникне повече - се почва характерното комплексарско и кръчмарско дуене.

преди 11 минути, _ramus_ написа:

Кукуруку - :) пак параноичните и военните сценарии са налегнали няколкото изтрещели ника

Без коментар

преди 3 минути, Just a Stranger написа:

Без коментар

:lol6:Нали идеята на форума е  - в твоето си каре, с твоя избран ник, да си напишеш твоите думички?

Ти от твои думички направо утрепа - и темата, и раздела... Посредствеността, когато напира да се изиграе на гениална, величава, силна, духовна, стабилна, добра... някои я наричаме само "комплексарщина". 

преди 20 минути, _ramus_ написа:

Кукуруку - :) пак параноичните и военните сценарии са налегнали няколкото изтрещели ника. Пак робство, хищници, жертви, пречки... пак са налице насилници и жертвички. Пак са добри и лоши, полицаи и бандити, стражари и апаши, ангели и демони, богове и дяволи, грешници и праведници, истина и лъжа...

ама ти си мислиш, че робството е останало в историята?
ами не, просто е придобило друга форма
основното е че "пчеличките трябва да хранят царицата"
било е, сега е и ще бъде

преди 2 часа, дръндю написа:

ама ти си мислиш, че робството е останало в историята

Не съм писал това, не си го и "мисля". Елементарността и примитивността (които са контекста на явлението "робство" ) си шестват навсякъде из хорския свят и за тях "историята" е само относително понятие.

За съвсем други неща съм писал.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.