Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Исторически факти за втората световна война

Featured Replies

Да не си пиян бре?

Та не можеш да схванеш кое е фалшиво в статията ти.

• Отговори 442
  • Прегледи 68,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Йоло Денев
    Йоло Денев

А, ето какво липсва! Тема със заглавие "Митът за Холокоста". След като има за плоската Земя, защо логично да не последва и това?

• Джугашвили
    Джугашвили

Истината е, че Европа не се управлява от европейци, а от евреи!!! Нямам какво друго да добавя!!!

• А какво друго, освен неизбежно, е станалото? Заповядай да го промениш. Обещавам веднага да ти се възхитя ако го направиш.

Публикувани изображения

преди 10 минути, M.Николов написа:

Да не си пиян бре?

Та не можеш да схванеш кое е фалшиво в статията ти.

Не. Цитирай :hush:

преди 1 час, miro20 написа:

Aхааа бил легитимен.

И как става легитимен съд, за който конституцията е със статут на тоалетна хартия?

Питай Николофффф :giggle1: Толкова се пъне да неглижира да оправдае едни зверства че накрая пак се изложи :) 

50 000 за отрязана глава на партизанин? Че с тези пари в онази им стойност, е можело да си построиш нова къща!

А откъде властите са имали толкова пари?

Аз съм..............безмълвна....................

А наглостта на наследниците на нацистките престъпници е отвратителна! Вместо да се засрамят, че имат убийци в рода си, че са искали да избият евреите, те искат да пренапишат историята!

Е, като падне Борисов от власт, трябва да направим нещо, да поискаме създаването на закон, с който да криминализираме отричането на Народния съд! Да видим тогава нацистките наследници колко ще са смели!

Мразя ги! Това не са хора, а болни от антисемитизъм и омраза чудовища!

Трябват затвор до 20 години и 1 00 000 лева глоба, да видим кой после ще посмее да отрича историята и да се гаври с жертвите на нацистите!

Ей, съвсем побеснях! Да ми е пред очите един такъв ****** , с радост ще го ****** !

Ясно значи наследниците на нацистите откъде имат пари и хубави имоти. ******  ****** !:angry22:

Редактирано от Гост
Излишна грубост (преглед на промените)

на 8.02.2021 г. в 15:13, Anne написа:

50 000 за отрязана глава на партизанин? Че с тези пари в онази им стойност, е можело да си построиш нова къща!

А наглостта на наследниците на нацистките престъпници е отвратителна! Вместо да се засрамят, че имат убийци в рода си, че са искали да избият евреите, те искат да пренапишат историята!

Е, като падне Борисов от власт, трябва да направим нещо, да поискаме създаването на закон, с който да криминализираме отричането на Народния съд! Да видим тогава нацистките наследници колко ще са смели!

Трябват затвор до 20 години и 1 00 000 лева глоба, да видим кой после ще посмее да отрича историята и да се гаври с жертвите на нацистите!

Ей, съвсем побеснях! Да ми е пред очите един такъв ****** , с радост ще го ****** !

Ясно значи наследниците на нацистите откъде имат пари и хубави имоти. ****** ****** !:angry22:

О да, как бленувате да ви се даде власт и да трепете хора....

Редактирано от darkterminal
Излишна грубост в цитата (преглед на промените)

на 8.02.2021 г. в 23:19, miro20 написа:

Това не са хора, а ****** ****** , готови да продадат душата си на дявола за 50 000 лева! За тези ****** човешкият живот не е бил ценен и за тях хората със социалистически убеждения не са хора!

А вие не сте никакъв елит, а сбирщайн от ****** ****** ****** същества, за които парите са единствената ценност на света. Вие сте ужасно назадничави и ****** и искате да върнете класовата система и монархията от 19 век.

****** онези, които предават България и разграждат морално обществото ни. ****** онези, които слугуват на чужди държави и нацисти, като теб например!

Щото пък и вие не трепете невинни хора - още помним подпалените живи невинни хора в Одеса! Вие сте ****** !

Редактирано от Гост
Излишна грубост (преглед на промените)

Ясно значи наследниците на нацистите откъде имат пари и хубави имоти. ****** ****** !:angry22:

Пий си хаповете че пак почна да ги пляскаш едни :)

на 8.02.2021 г. в 23:19, miro20 написа:

Абе тия власт няма да видят ама нека си помечтае няма лошо

Да рече човек "Анка пак изтрещя", ма тя милата, кога НЕ е така.

на 9.02.2021 г. в 7:26, sound написа:

Да рече човек "Анка пак изтрещя", ма тя милата, кога НЕ е така.

Жертва на пропагандата. Нека се отнесем със съчувствие.

на 9.02.2021 г. в 4:28, Anne написа:

Това не са хора, а ****** ****** , готови да продадат душата си на дявола за 50 000 лева! За тези ****** човешкият живот не е бил ценен и за тях хората със социалистически убеждения не са хора!

А вие не сте никакъв елит, а сбирщайн от ****** ****** ****** същества, за които парите са единствената ценност на света. Вие сте ужасно назадничави и ****** и искате да върнете класовата система и монархията от 19 век.

****** онези, които предават България и разграждат морално обществото ни. ****** онези, които слугуват на чужди държави и нацисти, като теб например!

Щото пък и вие не трепете невинни хора - още помним подпалените живи невинни хора в Одеса! Вие сте ****** !

Аз не знам някой да иска да връща "класовата система  и монархия от 19 век" .

"трепете такива като мен" ? 

А ти познаваш ли ме ? осъзнаваш ли всичко което съм те опровергавал и теб и всичкие фейкомети лъжци в десетки теми ?

Защо искаш "да ме трепеш" ?? Наистина не разбирам.

За подпалените хора в Одеса  почети малко повече. Кой и как провокира и  ескалира ситуацията.

В темата за Украйна съм цитирал много подробна информация. Която не е никак в интерес на рашистите фейкомети .

И на теб.

Знаеш ли кое ме най грозното във цялата тази твоя пропаганда и субективно промито отношение , гледана най общо ... Че тези които защитаваш, на които си им фенка, най бързо и без скрупули биха  се разправили с теб .

:hush:

преди 22 часа, miro20 написа:

Знаеш ли кое ме най грозното във цялата тази твоя пропаганда и субективно промито отношение , гледана най общо ... Че тези които защитаваш, на които си им фенка, най бързо и без скрупули биха  се разправили с теб .

Ами тя се е назобила яко с пропаганда та едва ли ще получиш адвекатен отговор

Ква пропаганда бълнувате, бе? Вие сте тези, назобените със синята пропаганда!

И от националната телевизия не се спряха! Представете си, моля, в следващото издание на предаването "История.BG", ще говорят за пропагандния и тъп парцал "Демокрация", който не излиза от доста отдавна. А сещате ли се кой пребоядисан политик е работил в него?

Аз съм направо отвратена, че от едни 10 години, откакто любимеца ви мухоБойко е на власт, се опитват да ни припомнят отвратителните 90 - те години на 20 век. когато наистина народа беше масово жертва на синята пропаганда. Лично на мен ми беше много неприятно, когато се върна и модата от 90 - те в един момент - клиновете и чокърите, които бяха много модерни тогава. То не, че не си купих хубави клинове и един чокър, но просто спомените за онова време са ми горчиви. Да, бях дете тогава, но помня как политиците най - нагло лъжеха, че правят всичко, в името на нас, децата и нашето бъдеще. Даже имаше някакъв малък предизборен митинг - концерт в нашия град и някакъв политик ги беше говорил тези неща. А ние, децата, развявахме сините знаменца и се радвахме...............То нямаше нищо за радване, всичко беше фалш и лъжа - уж има свобода и сме свободни да правим каквото си искаме (както все ни повтаряха от сутрин до вечер в медиите), а се оказа, че нямам право да уча желания английски език, нито обществото позволява на момичета с увреждания и проблеми в ученето да се занимават с модерен балет, народни танци или да станат мажоретки. Уж щеше да има интеграция на хората с увреждания в обществото - оказа се една голяма лъжа. Уж имахме право да пътуваме където си искаме - оказа се, че не е точно така. Уж САЩ са държава за пример, а също не се оказа точно така. Уж сме свободна и независима държава, а нямаме право на собствена политика и защита на националните си интереси. Уж ни рекламираха по медиите и магазините хубавите стоки - оказва се, че са скъпи и не са за всеки. 

И още ли се чудите защо съм социалистка по убеждения?

преди 7 часа, Anne написа:

Ква пропаганда бълнувате, бе? Вие сте тези, назобените със синята пропаганда!

И от националната телевизия не се спряха! Представете си, моля, в следващото издание на предаването "История.BG", ще говорят за пропагандния и тъп парцал "Демокрация", който не излиза от доста отдавна. А сещате ли се кой пребоядисан политик е работил в него?

Аз съм направо отвратена, че от едни 10 години, откакто любимеца ви мухоБойко е на власт, се опитват да ни припомнят отвратителните 90 - те години на 20 век. когато наистина народа беше масово жертва на синята пропаганда. Лично на мен ми беше много неприятно, когато се върна и модата от 90 - те в един момент - клиновете и чокърите, които бяха много модерни тогава. То не, че не си купих хубави клинове и един чокър, но просто спомените за онова време са ми горчиви. Да, бях дете тогава, но помня как политиците най - нагло лъжеха, че правят всичко, в името на нас, децата и нашето бъдеще. Даже имаше някакъв малък предизборен митинг - концерт в нашия град и някакъв политик ги беше говорил тези неща. А ние, децата, развявахме сините знаменца и се радвахме...............То нямаше нищо за радване, всичко беше фалш и лъжа - уж има свобода и сме свободни да правим каквото си искаме (както все ни повтаряха от сутрин до вечер в медиите), а се оказа, че нямам право да уча желания английски език, нито обществото позволява на момичета с увреждания и проблеми в ученето да се занимават с модерен балет, народни танци или да станат мажоретки. Уж щеше да има интеграция на хората с увреждания в обществото - оказа се една голяма лъжа. Уж имахме право да пътуваме където си искаме - оказа се, че не е точно така. Уж САЩ са държава за пример, а също не се оказа точно така. Уж сме свободна и независима държава, а нямаме право на собствена политика и защита на националните си интереси. Уж ни рекламираха по медиите и магазините хубавите стоки - оказва се, че са скъпи и не са за всеки. 

Айде айде не е каакто да не помним кой беше до 97 на власт и после се пребодияса и нарои :) И ние ядем бонбонки тик так и пушим кент :) Между другото тогава можеше да се пътува в Европа хехе та кого лъжеш?

И не си никаква социалиста а националсоциалистка стига се кри :)

преди 16 часа, Anne написа:

Аз да. Не би трябвало, АКО осъзнаеш фактите които субективно тълкуваш за цоциалистите и системата, както и новата ни история.

Необяснимо е за мен.

Даа,  и после ще се събудиш 😆

на 11.02.2021 г. в 4:51, Anne написа:

Е, ние си те знаеме,  че малко буташ масло по принцип.. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.