Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, АСПЕКТ написа:

Как така не дават финала на Super Bowl. Излагат се. Очаквах по БНТ или поне по бТВ.

Е, отделят средства единствено за пропаганда... и то от най-примитивен тип.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 4 минути, communismatic написа:

Е, отделят средства единствено за пропаганда... и то от най-примитивен тип.

Явно няма комерс като при кастрацията на деца, за да си въобразяват че са принцеси. Да ги тъпчат с хапове и да ги водят на лекари.

преди 22 минути, NovakJ написа:

Мен не ме споменавай защото аз не лъжа, хората в този форум ме познават от двадесет години... и няма да ти помогна, оправяй се сам! 

Чшшш, кой лъже ве? Аз просто не обичам да ме завличат и обикновено си събирам дължимото. Сам! Сега сме квит... приблизително. Приблизително, щото шапшалът тогава 'зе да се гърчи, само и само да не пише 3 пъти "аз съм лъжец". 

Цитат

Имаш 3 възможности:

1. Цитираш "умопомрачителното заключение", съдържащо елементите от цитирания по-горе преразказ.  Разбираш, че тук от особена важност е словосъчетанието "голяма престъпност", защото само престъпност (без "голяма"), и ти, и родата ти (от здраве да се не куртулишете), доколкото разбрах, сте съгласни, че е имало;

2. Пишеш 3 пъти "аз съм лъжец" Не вярвам това да те затрудни или депресира, най-малкото защото ти си го знаеш;

3. Опитваш се да се изхлузиш, с което попадаме отново в хипотезата на 2.

преди 1 час, communismatic написа:

Понеже оня ден коментирахме свободата на словото у нас...
2222.jpg

Скандализира те сумата? Btv това го изкарва с 2 мин. рекламно време в праймтайм. 

Смяташ ли, да спреш, да ме цитираш? Щото не желая дискусия с човек, който отговаря на въпроси, само когато му отърва... И тая сума е само официалната, освен това има и още други парични потоци, дето преминават от там... Пак от "Америка за България"...

Смяташ ли, да спреш, да ме цитираш? Щото не желая дискусия с човек, който отговаря на въпроси, само когато му отърва... И тая сума е само официалната, освен това има и още други парични потоци, дето преминават от там... Пак от "Америка за България"...

Ко стаа ве малкия? Дай си ми куклите - на си ти парцалите!

Това тук не  е концерт по желание. Като не искаш да те цитират ... друм и да те няма.

преди 1 минута, jhoro написа:

Ко стаа ве малкия? Дай си ми куклите - на си ти парцалите!

Това тук не  е концерт по желание. Като не искаш да те цитират ... друм и да те няма.

Тоя па... Я по-спокойно само, лоботомиран. 😆

Има "Фризер " / Блокирани потребители .

Набутваш ги там и праскаш вратата .   Нищо повече не виждаш от тях , все едно ги няма . 

Ето така

Екранна снимка (165).png

преди 8 минути, Inana.. написа:

Набутваш ги там и праскаш вратата .   Нищо повече не виждаш от тях , все едно ги няма . 

Това също е вариант, но ... рискуваш накрая да си говориш сам/а!

преди 1 минута, jhoro написа:

Това също е вариант, но ... рискуваш накрая да си говориш сам/а!

Във Фризера поставям само потребители , които не искам да чета !

Такива , с малоумни провокации и такива , които ме ръчкат да им обърна внимание какво да е ! 

Смяташ ли , че всички отговарят на тези условия ???

Та щял да дойде момента видите ли , да си говоря сама ?!

Аз лично приветствам тази опция , понеже , ако я нямаше трябваше да ги шамаря непрекъснато дебилите и кретените .

А така не ги виждам като ме цитират и заминават в канала на хисторито .

преди 26 минути, communismatic написа:

Тоя

Инана ти показва списъка на хората от които е ставала за смях.... яла е шамари... 😂

И то не веднъж де... ще видиш... ще свикнеш! 😂

преди 3 минути, NovakJ написа:

Инана ти показва списъка на хората от които е ставала за смях.... яла е шамари... 😂

май и аз съм във фризера 

а и казвам важни неща 

не иска да приеме реалността 

така става 

преди 23 минути, Inana.. написа:

Ето така

Екранна снимка (165).png

леле и аз се мъча да и отварям очите ....

току-що, Banesc написа:

май и аз съм във фризера 

а и казвам важни неща 

не иска да приеме реалността 

така става 

Лично аз нямам нищо против да ме блокира който си иска... 🙂 

Всеки сам си преценя кой да чете и кой не иска да чете.... 🙂 

А и затова я има тази опция... всеки може да се възползва от нея... 🙂

преди 5 минути, NovakJ написа:

Ти затуй ли ме слагаш във фризера периодично?

Та ча и прайш ритуални сепукота?

Ма нидей съди по себе си за другите, бре орхидейо повехнала...

Намерил се кой да са хвали, че биел шамари и правел некого за смях...

Най-големият смешник в този форум....

току-що, Banesc написа:

щом е така и аз я слагам във фризера  няма какво да и чета глупотевините 

То реално ако и видиш коментарите... мамо миа... страшни са! 😂 

Иначе ни биела шамари... 

laughing-declan-donnelly.gif

Сънува жената... 

Мисли се за някакъв фактор, но не е нищо повече от фейсбук зависима... и такава ще си остане с илюзиите на фейсбук! 😁

преди 9 часа, NovakJ написа:

Лично аз нямам нищо против да ме блокира който си иска... 🙂 

Всеки сам си преценя кой да чете и кой не иска да чете.... 🙂 

А и затова я има тази опция... всеки може да се възползва от нея... 🙂

Хубавото тук е - за разлика от Фейсбук - че блокирането е едностранно.

преди 16 часа, andiay написа:

Кипърската война става, след като в Кипар се извършва преврат с помощта на гръцки военни и новите управляващи заявяват, че ще присъединят Кипър към Гърция...

Турците в се бият в Кипър реално с гръцката армия...

Като в Украйна. Армията на Украйна реално се бие с руската в Донбас, но руснаците да замажат положението строят "Алея на ангелите" и такива рибета като @ivottoshev кълват здраво.

преди 16 часа, andiay написа:

Но военните действия са между Турция и Гърция, като реално Гърция извършва преврата в Кипър го припознава като своя територия...

Като в Крим. Руснаците си организираха фалшиви избори, защото си го припознаха за техен, а повода уж беше Евромайдана, където украинските граждани извършиха преврат, изпреварвайки руснацте.

преди 23 минути, БаалБек написа:

Като в Украйна. Армията на Украйна реално се бие с руската в Донбас, но руснаците да замажат положението строят "Алея на ангелите" и такива рибета като @ivottoshev кълват здраво.

Като в Крим. Руснаците си организираха фалшиви избори, защото си го припознаха за техен, а повода уж беше Евромайдана, където украинските граждани извършиха преврат, изпреварвайки руснацте.

За пореден път доказваш, че освен вяра, друго не притежаваш, душице....

Твой избор...

преди 18 минути, andiay написа:

За пореден път доказваш, че освен вяра, друго не притежаваш, душице....

Тази дума "вяра" е насочена към русофилските и комунистически мисирки, муцка...

преди 21 минути, БаалБек написа:

Тази дума "вяра" е насочена към русофилските и комунистически мисирки, муцка...

Тцъ...

Насочена е към всички като теб, отказващи да мислят самостоятелно, без значение дали са "русофилски" или "русофобски", "комунистически" или "антикомунистически" мисирки, душице....

Мисирката не е идеологическо понятие, а понятие за ментално състояние...

От теб щеше да излезе чудесен комсомолски активист....

Е, сега си па активист на "новия комсомол"...

Твой избор, съчетан с природния такъв...

преди 7 минути, andiay написа:

Насочена е към всички като теб, отказващи да мислят самостоятелно

Каза моделът(архетипът) описвайки себе си с думите "Българинът първи се напива, последен изтрезнява" ;)

току-що, БаалБек написа:

Каза моделът(архетипът) описвайки себе си с думите "Българинът първи се напива, последен изтрезнява" ;)

Тцъ...

Ти си тази, която описва себе си, ползвайки чужди образи....

Никога не ми се е налагало да изтрезнявам, защото не се напивам... дет са вика, знам си мярката...

А ти... при теб махмурлука е перманентен и имаш нужда от нова глътка, която да подсилва блаженството от опиянението и да тушира болезнената реалност...

Затова и си избрала да си просто рупор...

И когато някой като мен ти покаже реалността, ти затваряш очи и сръбваш новата глътка...

И вярваш, че истината не е в реалността, а в изкривената през чашата "реалност"....

Нещо за Г-20?

Или това вече е потулено в забравата чрез чашата?

А за историята?

Пак чашата....

А за ... и т.н., и т.н., и т.н....

"Истината" за теб е в чашата, а всичко освен нея дори и не щеш да знаеш...

Чудна комсомолка....

преди 38 минути, andiay написа:

И когато някой като мен ти покаже реалността, ти затваряш очи и сръбваш новата глътка...

И вярваш, че истината не е в реалността, а в изкривената през чашата "реалност"....

Нещо за Г-20?

Или това вече е потулено в забравата чрез чашата?

Муцка...освен манипулации и насочване в грешна посока на мисирките (комунета и русофили) друго не си показал.

Само за пример: прословутата статистика БВП пер капита, с която се опитваш да вмениш колко сме билЕ развити по соца. И как тя е светая светих за статистиката и няма нищо освен нея.

Тази статистика не дава пълна и точна информация за икономическото състояние на една държава. Тя може да даде изкривена представа, защото стойността е осреднена и измерва общото икономическо производство (БВП), разделено на населението, като дава груба оценка на средния доход и производителност.

Не показваш статистика от Индекса за човешко развитие(HDI), също така от Паритета на покупателната способност (ППС).

Високият БВП на глава от населението може да прикрие неравенство в доходите. Не отчита неплатената работа (напр. полагане на грижи и беплатния труд по соца), сивата икономика (напр. домашното производство по соца и работата на частно, пак по соца). Нивото на корупция също не е включено и т.н.

С две думи БВП на глава от населението сам по себе си е недостатъчен. Но ти го навираш на всички в опит да изпъкнеш. Освен с невежеството си с друго не успя.

преди 18 часа, communismatic написа:

Намираш се във форум. Потърси какво означава. 

Между другото, ти няколко пъти се заричаш, че няма да си играеш с нас и да пишеш повече тук, 'щото било ниско нивото, а вече набичи 1600 поста за два месеца.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.