Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ако сам си ги ремонтираш...

не са отваряни просто при техниката е въпрос на късмет за всякаква важи

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Ми за чий тогава ревеш за тогава бе, некомунисте.

Рева, щото тогава имаше по-малко клеветници от колкото са сега. Лошо беше, много лошо- но не чак колкото сега. Ей те на тебе, ти си жив пример - ревал съм бил. А всеки който е попрочел, кво съм писал, ще му стана ясно, че разсъждавам, а не рева. И се аргументирам, с неща които могат да се установят със сигурност. И не лъготя тъпо, с постоянния мерак да клеветя.

Ти себе си не уважаваш, не друго. Човек, който уважава себе си, щеше да си озапти мерака да клевети. Погледнете се - кого хвалите? Кого хвалите, бе антикомунистите? Хвалите днешната власт и днешната идеология. През комунизма и най-големите подлеци имаха срам и поне се поприкриваха, кога се подамазваха. Вас всички ви виждат.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Като е сдал багажа преди 1 година, гаранцията признаха  ли я

да признаха я и си го ремонтираха безплатно

преди 4 минути, gringos написа:

Погледнете се - кого хвалите? Кого хвалите, бе антикомунистите? Хвалите днешната власт и днешната идеология. През комунизма и най-големите подлеци имаха срам и поне се поприкриваха, кога се подамазваха. Вас всички ви виждат.

Не че ги хваля, ама поне не ми викат народен враг, като работя със западняци. И не ме стрелят в гръб на границата. И мога да притежавам нещо повече от компютър Правец. И имам нет.

Сев. корейците и туй нямат. Брейка тъкмо ги похвали с последния си клип.

преди 3 минути, gringos написа:

Рева, щото тогава имаше по-малко клеветници от колкото са сега. Лошо беше, много лошо- но не чак колкото сега. Ей те на тебе, ти си жив пример - ревал съм бил. А всеки който е попрочел, кво съм писал, ще му стана ясно, че разсъждавам, а не рева. И се аргументирам, с неща които могат да се установят със сигурност. И не лъготя тъпо, с постоянния мерак да клеветя.

Ти себе си не уважаваш, не друго. Човек, който уважава себе си, щеше да си озапти мерака да клевети. Погледнете се - кого хвалите? Кого хвалите, бе антикомунистите? Хвалите днешната власт и днешната идеология. През комунизма и най-големите подлеци имаха срам и поне се поприкриваха, кога се подамазваха. Вас всички ви виждат.

Клеветници, доносници съсипващи съдби, знаем кога имаше, другите ти полюции и рев няма да чета, че не казваш нищо в чаршафите си.

преди 5 минути, gringos написа:

Да хваля днешното на фона на властта на комунистическата партия, забележки имам огромни, към управлението дирижирано от ДС и Кремъл.

Дори скалата на радиата за запечатвали, правели обиски за неразрешена музика, инак много хубаво живеели. Всичко забранено!

преди 1 час, IvanKirov написа:

Дори скалата на радиата за запечатвали, правели обиски за неразрешена музика, инак много хубаво живеели. Всичко забранено!

У ред ли си? Защото нямаше такива изпълнения. Единственото, което да се е случвало е някой да са го подстригали че имал прическа тип бийтълс в училище, но след 70-та и това се толерираше.

С промити мозъци и най-вече залупени сте младите. 

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Знам. Щом са взели тебе, ясно, че вземат кьораво и сакато. Но белки не изпадам толкова.

Турция минават покрай богати. Другите са в ЕС. Трол, написа, че Швейцария има бедни съседи. Кои? Лъжецо.

Стигнахме консенсус, умните сме добре. Вас мислим, че оревахте каква мизерия е сега и къв глад ви мори.

Само Франция и Германия са богати. Какъв лъжец? Това написах. Чакай България да стане Швейцария на Балканите.

https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=169&WorkID=4968&Level=1

🤔

преди 1 час, IvanKirov написа:

Дори скалата на радиата за запечатвали

Мхм, как се запечатва скала на радио :ohmy:

Завръзват кордата на скалата на радио хоризонт или ? Кат не съм инж. от къде да ги знам тез раути.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Да хваля днешното на фона на властта на комунистическата партия

Прав си ,тогава ядяхме пържоли и кебапчета ,а са ше ядем щурци и червеи щот сме били европейци :D

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Прав си ,тогава ядяхме пържоли и кебапчета

До там ли си го докарал, че вече не можеш да си ги позволиш?

преди 4 минути, БаалБек написа:

До там ли си го докарал, че вече не можеш да си ги позволиш?

Ето още един не разбрал какъв е контекстът - тогава думата менте не съществуваше и всичките продукти за ядене бяха истински без боклуци в тях. Даже и кренвиршите, даже и шунката!

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Прав си ,тогава ядяхме пържоли и кебапчета ,а са ше ядем щурци и червеи щот сме били европейци :D

Ти колко изяде досега? Рашките ларви от мухи нещо не те дразнят.

преди 3 минути, MZ/X написа:

тогава думата менте не съществуваше и всичките продукти за ядене бяха истински без боклуци в тях.

А тогава с какво си ги сравнявал, че правиш това ГЕНЕРАЛНО умозаключение? :popcorn2:

току-що, БаалБек написа:

А тогава с какво си ги сравнявал, че правиш това ГЕНЕРАЛНО умозаключение? :popcorn2:

че имаше БДС  и той се спазваше 

преди 1 минута, novaki написа:

че имаше БДС  и той се спазваше 

И затова тичахте при мама и баба на село да ви пълнят москвичите и ладите с буркани, че са домашни, защото онези са много хубави - по БДС :lol6:

преди 5 минути, БаалБек написа:

А тогава с какво си ги сравнявал, че правиш това ГЕНЕРАЛНО умозаключение? /cdn-cgi/mirage/c4ef96284a4358968053203f9fe17a27574f68b7106d1b2c5217279848e0b9e3/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_popcorn2.gif

Истинския салам през соца издържаше няколко дни ,правеше се от месо без добавяне на Е-та ,без добавяне на свински протаин,оцветители и др. химия.

Хайде да ме убедиш ,че хранта е по качествена сега от тогава и след това да ме убедиш в това защо да вярвам ,че през соца е било по лошо от сега.

По времето на соца салама се правеше от месо и струваше 3.20лв

преди 9 минути, MZ/X написа:

Ето още един не разбрал какъв е контекстът - тогава думата менте не съществуваше и всичките продукти за ядене бяха истински без боклуци в тях. Даже и кренвиршите, даже и шунката!

Айде айде, да не бяхм ходили по месокомбинати на бригада, да не бяхме видели кви боклуци мешат...

преди 18 минути, AAUUXX написа:

Прав си ,тогава ядяхме пържоли и кебапчета ,а са ше ядем щурци и червеи щот сме били европейци

Ако е написано на етикета аз проблем не виждам.

преди 22 минути, AAUUXX написа:

Мхм, как се запечатва скала на радио :ohmy:

Завръзват кордата на скалата на радио хоризонт или ? Кат не съм инж. от къде да ги знам тез раути.

Пломбират да не може показалецът да ходи до Свободна Европа. И заглушители имаше. Тогавашната модерация.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Ти колко изяде досега? Рашките ларви от мухи нещо не те дразнят.

Не се чувтвам европеец и не си падам по този тип храна.

Руснаците не ги мисли ,те от санкциите не страдат ,не ядат ни щурци ,ни червей :D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Истинския салам през соца издържаше няколко дни ,правеше се от месо без добавяне на Е-та ,без добавяне на свински протаин,оцветители и др. химия.

Хайде да ме убедиш ,че хранта е по качествена сега от тогава и след това дс ме убедиш в това защо да вярвам ,че през соца е било по лошо от сега.

По времето на соца салама се правеше от месо и струваше 3.20лв

Като не си имал тогава база за сравнение няма как да си обективен. Всичко е било една голяма измама. И сега я виждаш с руската дезинформация и пропаганда. Но сега можеш с нещо да сравниш, а тогава всичко по калъп. Еднакво облъчени...

преди 9 минути, БаалБек написа:

И затова тичахте при мама и баба на село да ви пълнят москвичите и ладите с буркани, че са домашни, защото онези са много хубави - по БДС :lol6:

едното беше безплатно а другото с пари 

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Пломбират да не може показалецът да ходи до Свободна Европа. И заглушители имаше. Тогавашната модерация.

Глупости и абсолютно неверни неща! Поне плащат ли за лъжите? 

преди 19 минути, MZ/X написа:

Строят само беше менте, изборите, икономиката, свободата, победата на социализма също. Прав си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.