Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 17 минути, Proshark написа:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/gaz-rusiya/33275141.html

Screenshot.png

Аз само да питам-руския газ не беше ли .."забранен" в ЕС!?

И то още в началото на СВО-И ТОЧНО В ЕС!?

Това сега значи ли,че някои..по-по-най държави от другите, са ползвали руски газ,плащали са както им кажат,и хич не им пука за забраната !?

Това значи ли,че сме балъците в ЕС,като им играем по свирката(по правилно е -правим свирки)и си пре.аваме икономиката,щото на някои това им е кеф!?

А аз някъде да съм казал, че в Европа не влиза руски газ?

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 5 минути, NovakJ написа:

Не се хранят с щурци и хлебарки, само с луксозни стоки които сами си произвеждат...

Изпълнен си със щурци и хлебарки....и мислиш като тях....Ти си за бисерите-120%....

Автомобилите им са луксозни, с всички екстри лада и москвич, карат се само от най-богатите магнати с най-многото пари. Все пак това са ретро автомобили за които простия и обикновен западнал западняк не може дори да си представи. А новите им автомобили лада и москвич са ненадминати в технологиите, дори не могат да запалят, то не че е необходимо де, те нямат системи като ABS и Аирбаг защото не са необходими, премахнати са за да не пречат на водачите когато летят в небето... :party4:

току-що, parmobil написа:

А аз някъде да съм казал, че в Европа не влиза руски газ?

Сега ще се въртим като танцьорка на бели денс ли!?

В Европа винаги е влизал и ще влиза руски газ...при едно условие-тарикатите си ползват-идиотите като нас,спазват европейски наредби...наведени...

преди 1 минута, communismatic написа:

Кво влияние, бе, неандерталец? Руснаците са на зор, понеже трябва да притикват газа си, Европа е на зор, понеже танкерите с втечнен й еб*ха майката... появява се Ердоган на политическата сцена и останалото е ясно. Тук не става дума за влияние, а за правилна политика. Кво общо има влиянието с това, че сме ку*вата на САЩ?

И точно тогава ли Ердоган стана фактор?

Те руснаците и с петрола са на зор. Едни танкери си кибичат пред Китай и Индия, ама не ги изпомпват, защото скоро се гласува нов пакет санкции.

преди 1 минута, Proshark написа:

В Европа винаги е влизал и ще влиза руски газ...при едно условие-тарикатите си ползват-идиотите като нас,спазват европейски наредби...наведени...

Колко влизаше преди и колко влиза сега?

преди 19 минути, teo-glavata написа:

На мен ми е добре

Е, колко пък да ти е добре, след като сам признаваш че има случаи в които ти свършва нет-а 😁

Да вадя ли цитатите?

преди 21 минути, teo-glavata написа:

Ако комшията не ми харесва, ще ходя и на 100 км да си купя от друг

На теб ти е лесно - палиш копърката и отиваш.

В този смисъл - тази нощ около 2-3 ще ми трябва такси от Студентски до кв. Лозенец. Бих рискувал с нелегална копърка кат теб, вместо с нормално такси, само защото сме колеги-съфорумци и нямам нищо против да ти дам едни 10-15лв. за да не ти се налага утре да се чудиш дали да си дадеш печалбата за да си платиш нет-а, или да смениш менюто си от леб и лютеница с почерпка в ''Мръвката''. Пиши ЛС

преди 1 минута, parmobil написа:

И точно тогава ли Ердоган стана фактор?

Те руснаците и с петрола са на зор. Едни танкери си кибичат пред Китай и Индия, ама не ги изпомпват, защото скоро се гласува нов пакет санкции.

Ъхъ... Значи водим правилна политика. Ясно... И? Кво печелим?

току-що, communismatic написа:

Ъхъ... Значи водим правилна политика. Ясно... И? Кво печелим?

Какво печелихме когато наливахме пари на русия?

преди 28 минути, Proshark написа:

https://www.svobodnaevropa.bg/a/gaz-rusiya/33275141.html

Screenshot.png

Аз само да питам-руския газ не беше ли .."забранен" в ЕС!?

И то още в началото на СВО-И ТОЧНО В ЕС!?

Не, не беше. Но вие все така лъгахте че сме го направили, с опит да излъжете, че ние сами сме си спрели правослваната евтина газ, вместо Газпром да ни врътне кранчето. После едно лъгане, че ще ни съдят яко, но поне с това се спряхте и думичка не обелвате вече :) 

След като отговорих, може ли да питам, що лъжете? 

преди 7 минути, NovakJ написа:

Колко влизаше преди и колко влиза сега?

Ако беше умен,нямаше да ми задаваш подобен въпрос...можеше и сам да си отговориш за чия сметка....

току-що, Proshark написа:

Ако беше умен,нямаше да ми задаваш подобен въпрос...можеше и сам да си отговориш за чия сметка....

Той съвсем сериозно ме пита, какво сме печелили, когато сме купували руският газ... 😆

преди 1 минута, Proshark написа:

Не съм твърдял, че съм умен...

От спирането на руския газ губи продавача, а не купувача! :grimace:

Вие затова ревете, ако не беше така нямаше всеки ден да повдигате въпроса...

преди 2 минути, communismatic написа:

Той съвсем сериозно ме пита, какво сме печелили, когато сме купували руският газ... 😆

Ти съвсем сериозно не можеш да отговориш... не че нещо, но май при теб това е редовно и вече свикнахме! :getout:

преди 3 минути, NovakJ написа:

То и ние не го твърдим... 😆

преди 3 минути, NovakJ написа:

От спирането на руския газ губи продавача, а не купувача! 

Логически великан! 😆

току-що, communismatic написа:

Логически великан! 😆

Така е, благодаря! :P

преди 7 минути, NovakJ написа:

От спирането на руския газ губи продавача, а не купувача! :grimace:

Вие затова ревете, ако не беше така нямаше всеки ден да повдигате въпроса...

Аха..."ние" ревем...пък в Германия закриват и фалират заводи....Имаш логика на сварен картоф...Продавача ще намери къде да си продаде стоката,но ако ти (като последния идиот)си отказал изгодна сделка..щото си заголен гъ...картоф...после ще купуваш на двойна цена през посредници...

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Не, не беше. Но вие все така лъгахте че сме го направили, с опит да излъжете, че ние сами сме си спрели правослваната евтина газ, вместо Газпром да ни врътне кранчето. После едно лъгане, че ще ни съдят яко, но поне с това се спряхте и думичка не обелвате вече :) 

След като отговорих, може ли да питам, що лъжете? 

Май не си много в час...и се пускаш по пързалката...по голо д.у.пе...Искаш руски газ ли!?...Както казах-нека танците да започнат-сега...

току-що, Proshark написа:

Аха..."ние" ревем...пък в Германия закриват и фалират заводи....Имаш логика на сварен картоф...Продавача ще намери къде да си продаде стоката,но ако ти (като последния идиот)си отказал изгодна сделка..щото си заголен гъ...картоф...после ще купуваш на двойна цена през посредници...

Май не си много в час...и се пускаш по пързалката...по голо д.у.пе...Искаш руски газ ли!?...Както казах-нека танците да започнат-сега...

Май нямаш какво да кажеш и почваш да спамиш глупости, че да не излезеш, че си по голо дупе. 

преди 22 минути, parmobil написа:

Руснаците нали и сега си го прибират. И нали вече правим хранилище?

Тцъ, и аз мислех, че правим хранилище за ядрено гориво, но се оказа, че не е така...

Хранилището е за други опасни, но по-малко радиоактивни отпадъци...

А и варианта с хранилище е тотално неизгоден от всякаква гледна точка, еле па в малка по територия държава като България....

Дори САЩ се отказаха от това и предпочитат да плащат на Русия, за да го взима за преработка...

Русия все още го взима от нас, но докато горивото е руско като е по договор, макар че по едно време май имаше некви проблеми със вземането...

Американското нема да го взимат, освен ако не се разберем срещу заплащане...

А и що за диверсификация е от пълна зависимост от един доставчик да преминеш в пълна зависимост от друг доставчик, при това при многократно по-неизгодни условия?

А когато или ако, Уестингхаус оборудва новите блокове в Козлодуй, ще търсим ли пак диверсификация или тогиз вече не е зависимост?

Ти поне си умен мъж...

преди 33 минути, Proshark написа:

Хайде сега с думи с прости ми обясни защо газът който купуваме от азерите е по-евтин от руския такъв. Нали и той е руски?!

преди 3 минути, Proshark написа:

Освен че спамиш и обиждаш! Нас Българите уважаема копейка ни е през оная работа в Германия дали са закрили някаква фира или са открили друга...

Единствения идиот който се тресе за това, че Украйна спряла руския газ си ти и твоите съратници/сънародници руснаците!

Ние тук ви се смеем на акъла, че вместо да обвинявате вожда на злото, който е виновен за абсолютно всичко, за всеки ваш провал, вие на нас ревете... 😂 Досетих се защо е така, защото той ви е забранил на него да се сърдите и да го обвинявате... Затова сме ви виновни ние въпреки, че нямаме нищо общо с рузкия газ.... :lol6:

Ужас.... ши падна от смях...

a young girl wearing a shirt that says just hug is smiling

преди 10 минути, NovakJ написа:

Освен че спамиш и обиждаш! Нас Българите уважаема копейка ни е през оная работа в Германия дали са закрили някаква фира или са открили друга...

Кът бисерната орхидея нема друга....

Ич не ги интересува българите кво е състоянието на икономиката в Германия, ма хич....

Тя икономиката на България ваобще не зависи от тази в Германия....

Кво толкоз, че и германските заводи у нас затварят, ний сме "Булгар, Булгар"....

И оная ти работа е безполезна кът туй дет ти е на раменете, щот прекарваш през нея все неща не по предназначение....

Бива простотия, бива, ма дзверската орхидея ша са пръсне веч от нея....

преди 37 минути, andiay написа:

Тцъ, и аз мислех, че правим хранилище за ядрено гориво, но се оказа, че не е така...

Хранилището е за други опасни, но по-малко радиоактивни отпадъци...

А и варианта с хранилище е тотално неизгоден от всякаква гледна точка, еле па в малка по територия държава като България....

Дори САЩ се отказаха от това и предпочитат да плащат на Русия, за да го взима за преработка...

Русия все още го взима от нас, но докато горивото е руско като е по договор, макар че по едно време май имаше некви проблеми със вземането...

Американското нема да го взимат, освен ако не се разберем срещу заплащане...

А и що за диверсификация е от пълна зависимост от един доставчик да преминеш в пълна зависимост от друг доставчик, при това при многократно по-неизгодни условия?

А когато или ако, Уестингхаус оборудва новите блокове в Козлодуй, ще търсим ли пак диверсификация или тогиз вече не е зависимост?

Ти поне си умен мъж...

С всичко друго съм съгласен освен с последното изречение.

преди 3 минути, M.Николов написа:

С всичко друго съм съгласен освен с последното изречение.

Всеки има право на собствено мнение...

преди 4 минути, andiay написа:

По принцип е така, но хайде обясни ми следното:

преди 52 минути, parmobil написа:

Хайде сега с думи с прости ми обясни защо газът който купуваме от азерите е по-евтин от руския такъв. Нали и той е руски?!

Може ли умен човек да напише нещо подобно?

преди 11 минути, andiay написа:

Яд ли те е че съм те блокирал и игнорирал?

Гърч комуне... :grimace:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.