Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, M.Николов написа:

Ха-ха, Бъбрече умираш си да цитираш кадри на БКП!

И..?

Автоматично отпада това, което е написал. Хахахаха....

И ти и @andiay сте от един дол дренки. Когато нямате контрааргументи се насочвате към личността. Така и той ме "оборвал" и показвал "глупостите'...СмеХ..

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 13 минути, maxthon написа:

Да разбирам ли, че ти си ги прочела?

Разбирай че, съветското воено оборудване не струва. Реакторите им също не струват... 

Не разбирам защо толкова много държиш на всичко съветско след като има къде, къде по-добро и качествено от руски бараки? 

преди 3 минути, maxthon написа:

Е затова те и попитах дали може да смяташ. Да разделиш 3.5 млрд. долара на 20 броя самолети за да получиш цената на един брой не е трудна задача.

Чехите купиха 24 броя за 6.6 млрд долара преди година. 

Ама там поддръжката е още по-скъпа от на Ф16

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 7 минути, БаалБек написа:

Няма да ти отговори.

Ставаше дума за самолетите придобити от Гърция сравнени с тези от България. Отговрено е.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е затова те и попитах дали може да смяташ.

Е затова и аз написах, че няма да отговориш, колко струва в момента един Ф35.

току-що, БаалБек написа:

Питай го и за поддръжката на Ф35, че от там тръгна разговора

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Тези, които взехме не са на 30 години спокойно. Това е един от най-модерните самолети с авионика почти същата като на Ф35. Колко струва в момента един Ф35?

Ей ти за 2020, 2021 и 2022...

Цитат

Ф-35А, най-разпространената версия на самолета, ще е с цена 82,4 милиона долара през 2020 г., 79,17 милиона долара през 2021 г. и 77,9 милиона долара през 2022 г., обявиха от Пентагона.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Опитваш се, но безуспешно. То само с фолософстване не става. Трябват и факти, а при теб освен фалшиви спомени и елементарни опити за манипулации, друго няма.

И пак голи твърдения, душице...

Дай пример за кое не съм посочил факти....

А и може да се опиташ да аргументираш с факти това си заключение...

Цитат
преди 14 часа, БаалБек написа:

При социалистическата система финансовите проблеми се решават чрез вътрешни механизми, като например контрол върху цените, централно планиране, дефицит на стоки и прочее соцпохвати за замазване на гафовете.

преди 11 минути, Gaming_Solutions написа:

Ние произвеждаме повече амуниции и боеприпаси от цяла Европа, мислиш ли че не праскаме през чорапогащниците? Бедна ти е фантазията. Сори, че ти падам на нивото, но не ми се влиза в спорове кой кого преевал и кой колко за какво платил

Я, като си такъв експерт нивомер дай пример, кой сме изработили освен украинците?

За тях е ясно- във война са, няма как да мърдат.

Други?

Ти на това ли отговори с "Глупости"? Май ставаше въпрос за самолетите на Гърция и тези нашите? Та купиха ли гърците Ф35 на цена близка до нашите Ф16?

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Това за него са мокри цифри...

преди 3 минути, БаалБек написа:

И..?

И ти и @andiay сте от един дол дренки. Когато нямате контрааргументи се насочвате към личността. Така и той ме "оборвал" и показвал "глупостите'...СмеХ..

Защо пак описваш себе си?

Ти си просто рупор....

Не си внушавай, че някой оборва теб...

Оборвам тъпите пропаганди с които си се набълбукала и ретранслираш в невежеството си....

И точно ти си тази, която насочва всичко към личността...

Нормално...

преди 6 минути, maxthon написа:

Ти на това ли отговори с "Глупости"? Май ставаше въпрос за самолетите на Гърция и тези нашите? Та купиха ли гърците Ф35 на цена близка до нашите Ф16?

Ама това е въпрос на договорки, естествено, че ще направят и отстъпка за количества. Ф35 е самолет, който е с още по-скъпа поддръжка. На нас ни трябват самолети за да си изпълняваме ангажиментите по еарполисинг, защото в момента не можем. А и както казах по-назад, аз бях за Грипен

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 10 минути, maxthon написа:

Давай и обясни как Асошиейтед Прес и Капитал пишат глупости? Руакият бот в момента в стаята при теб ли е? Ще го питаш ли дали има вземане-даване с въпросните две медии?

Аз гледам какво пишеш ти. И като евтин руски трол не спираш да повтаряш лъжи. Договoра не е само за самолети както се опитвате всички ватенки да внушните.

преди 4 минути, maxthon написа:

Та купиха ли гърците Ф35 на цена близка до нашите Ф16?

Твърдо не! 

Защото в покупката има клаузи, но ти упорито отказваш да ги назовеш. Аз знам и затова продължавам да твърдя, че пишеш глупости на килограм, но опитваш да ги представиш като верни с линкове, които показват крайната цена, без подробностите.

:popcorn2:

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Е то разговора тръгна за това как Гърция си е купила самолети Ф35 на цена почти като нашите Ф16, на което се отговори с глупости. И се оказва, че първите 20 поръчани са дори на по-ниска цена. Опционално ако се стигне до покупка на 40 самолета ще са на цена с 10 млн. долара по-скъпи от нашите Ф16. А това отговаря ли на въпроса дали са купени на цена почти като нашите? Поддръжката е вече друга тема.

току-що, maxthon написа:

Е то разговора тръгна за това как Гърция си е купила самолети Ф35 на цена почти като нашите Ф16, на което се отговори с глупости. И се оказва, че първите 20 поръчани са дори на по-ниска цена. Опционално ако се стигне до покупка на 40 самолета ще са на цена с 10 млн. долара по-скъпи от нашите Ф16. А това отговаря ли на въпроса дали са купени на цена почти като нашите? Поддръжката е вече друга тема.

Един приятел ми каза че акото мирише.

преди 4 минути, andiay написа:

Защо пак описваш себе си?

Ти си просто рупор....

И пак се оказах права...

преди 15 минути, БаалБек написа:

Когато нямате контрааргументи се насочвате към личността.

:lol6:

Твърдо не! 

Защо не?

преди 2 минути, БаалБек написа:

без подробностите

А тези подробности има ли ги налични и в двата договора нашия и този на Гърция? Обучения на обслужващ персонал и т.н.

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Ама това е въпрос на договорки, естествено, че ще направят и отстъпка за количества. Ф35 е самолет, който е с още по-скъпа поддръжка. На нас ни трябват самолети за да си изпълняваме ангажиментите по еарполисинг, защото в момента не можем. А и както казах по-назад, аз бях за Грипен

Пич, ясно ми е, че си фен на пеперугите (без да се обиждаш, ама са ми адски противни), ама тия покупки за въпросните ф16-ки са абсолютна далавера, както и да го погледнеш. И аз не виня изобщо американците, а единствено и само нашите слуги. Ама извинявай много... не е ли нормално американците, да ни компенсират за това забавяне?! Съвсем отделен е въпроса, че ние изобщо нямаме нужда от никакви самолети. И да вземем 20, ние нищо няма да направим при евентуална военна интервенция срещу нас. Компренде?

преди 10 минути, БаалБек написа:
преди 14 минути, M.Николов написа:

Ха-ха, Бъбрече умираш си да цитираш кадри на БКП!

И..?

И.....забелязвам някакво противоречие в отговорите ти.

Веднъж обвиняваш за всички беди в страната БКП и наследниците им, а друг път уверено цитираш именно бивши кадри на БКП или наследниците им!

Не смяташ ли, че леко си противоречиш?

:wub:

преди 6 минути, BANKATA написа:

И като евтин руски трол не спираш да повтаряш лъжи.

Да не би току що да определи Капитал и Асошиейтед Прес като разпространители на лъжи?

преди 9 минути, Gaming_Solutions написа:

отстъпка за количества

Това никога не е бил фактор при определянето на цената на самолета за различните държави.

преди 2 минути, communismatic написа:

Съвсем отделен е въпроса, че ние изобщо нямаме нужда от никакви самолети.

преди 1 час, В. Велев написа:

При социализма имахме 130 мига а сега цели 16 ф16.

:handshake:

преди 3 минути, M.Николов написа:

Веднъж обвиняваш за всички беди в страната БКП и наследниците им, а друг път уверено цитираш именно бивши кадри на БКП или наследниците им!

Не смяташ ли, че леко си противоречиш?

Кое е противоречието?

току-що, БаалБек написа:

И пак се оказах права...

преди 16 минути, БаалБек написа:

Когато нямате контрааргументи се насочвате към личността.

:lol6:

И какъв контраргумент очакваш, при положение че единствено и само коментираш личността ми?

Душице, да беше мъж, тогава поне щеше да имаш възможност да си права, докато се облекчаваш по "малка нужда"...

Сега и тази възможност немаш...

Емотикона ти  отива - казвал съм ти го...

Поведение на бебе или на сенилен възрастен....

преди 1 минута, andiay написа:

И какъв контраргумент очакваш, при положение че единствено и само коментираш личността ми?

Душице, да беше мъж, тогава поне щеше да имаш възможност да си права, докато се облекчаваш по "малка нужда"...

Сега и тази възможност немаш...

Емотикона ти  отива - казвал съм ти го...

Поведение на бебе или на сенилен възрастен....

Много добри контрааргументи. Направи ме за "кашмер" както казва един "експерт".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.