Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Ние, Българския народ, искаме да го взривим и да не остане камък върху камък.

И @Гражданин така си мислеше. Беше убеден че след като неговото мнение е такова, това означава че повечето хора са на същото мнение и за това пусна тази анкета с убеждението че тя ще покаже резултатите които му се иска. Да, ама не. С тази анкета си вкара чист автогол, при това от другото наказателно.

Същото е и при теб. Приемаш желаното за реално. Алоооу, слез на земята бре. Според теб при един референдум колко процента от българският народ ще си даде гласа за събарянето на паметника? Дали ще е  много по-голям от мизерният процент в тукашната анкета?

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

Ако правилно преброих, до сега общо взето 18 гласа са за бутане, а 23 – за оставяне.

Формулировката на тезите за гласуване е направена пед-стически, сигурно от пед-сче.
Не мога да избера някоя от тях, иначе съм против преместването на паметника, нека си стои.

преди 5 часа, nikssi написа:

Това означава ли,че ще махате и паметника на Шипка , панорамата в Плевен също ... ще изровите костниците ? 

Те не са от фалшивото "освобождение" 44та. Нямат нищо общо !

преди 44 минути, ivottoshev написа:

И @Гражданин така си мислеше. Беше убеден че след като неговото мнение е такова, това означава че повечето хора са на същото мнение и за това пусна тази анкета с убеждението че тя ще покаже резултатите които му се иска. Да, ама не. С тази анкета си вкара чист автогол, при това от другото наказателно.

Същото е и при теб. Приемаш желаното за реално. Алоооу, слез на земята бре. Според теб при един референдум колко процента от българският народ ще си даде гласа за събарянето на паметника? Дали ще е  много по-голям от мизерният процент в тукашната анкета?

Стига с тези проценти в темата? Ясно е че темата е с цел дебат, да се види кой какви аргументи има за и против ! Има сега голям референдум наречен парламентарни избори, където се решават нещата!

преди 17 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Стига с тези проценти в темата? Ясно е че темата е с цел дебат, да се види кой какви аргументи има за и против ! Има сега голям референдум наречен парламентарни избори, където се решават нещата!

Защо "стига"? Щото не ти харесват ли?

Ако не е искало проценти пед... ъъъ... афтурчито, да не е слагало анкета.
Или па да я изтрие, ако има такава възможност. Или да я подправи...

преди 2 минути, Аралампи написа:

Ако не е искало проценти пед... ъъъ... афтурчито, да не е слагало анкета?

Процентите му покачват напрежението и може да протече на късо.

преди 9 минути, Аралампи написа:

Или да я подправи...

А дали не е? Кой знае колко фейк профили отваряни от различни устройства, но които са само на един, или на различни хора но...Примерно, някое ай-ти гейпросащесср трололо, колко му е. Че може да създава фейк профили и през компютри на свои клиенти, които поддържа. Няма как да се засече от системата че подлогата на сащ/есср е само един. Освен, ако не се издаде нарочно, или неволно.

преди 8 минути, Coco1 написа:

Zaщо си такъв

А ти кво искаш, да е едносричен като теб ли. Трудно се пада толкова ниско.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

А ти кво искаш, да е едносричен като теб ли. Трудно се пада толкова ниско.

Соц боте-Слидерум, що не се вземете да си многосричате в една стая, във  Мосейково

преди 1 час, ivottoshev написа:

Според теб при един референдум колко процента от българският народ ще си даде гласа за събарянето на паметника?

Ти тролиш. На всички е ясно, че над 80 % от българите сме за братска славянска Украйна.

То се вижда по масовостта на мероприятията.

Виж колко човека излизат на шествията в подкрепа на братския славянски украински народ, и колко трудно изкарахте две шепи лумпени да фърлят боя и запъртъци по сградата на общината.

Май ти приемаш желаното за действително.

Ще ти стане ясно, като освободим Крим. Може и тогава да не ти стане ясно. На вас ватенките трудно ви става ясно.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

7e6g7j.jpg

Ма той симпатичен Реджебчо, бей?

преди 10 часа, gagodrago написа:

Аглайке-евроталибанке, забравяш, че през тези 45 години, когато ви е владяла руската армия, България е станала регионална сила, и уважавана от всички държава, с която всички околни съседи са се съобразявали... 

А сега, когато сте завладяни от американската армия, станахте последна дупка на кавала - даже македонците почнаха да се еб@ват с вас и да ви скачат на бой. :laughing5:А пък американската армия направо ви взема парите и ви пробутва рисунки на несъществуващи самолети. Да не говорим за другите унижения на които сте подложени...

Да не си @valkiria1 ?:ohmy: Тя така се изразява. Впрочем, тя къде изчезна? Трябва да коментира гаврата с паметниците от нейна гледна тока, понеже е еврейка.

Има мъдри хора, на които им се чува гласа в обществото! Е, някои НЕсвободни ще се озлобят, други ще му ровят в личния живот и т.н. :cool:

/dnevnik.bg/

"Доскоро си въобразявах, че няма нищо по-несвободно от тоталитарния човек. Сега съм убеден, че има - следтоталитарният."

Това написа в профила си във фейсбук писателят Захари Карабашлиев. Коментарът му обобщава настроенията сред част от българското общество, чиито представители развяха руски знамена на националния празник - 3 март, направиха жива верига, за да пазят Паметника на Съветската армия от пренасяне в музея, подкрепят агресията на Путин срещу независима Украйна и се подписват под референдуми за "спасяване на лева" и "опазването на децата от джендъри".

преди 10 часа, nikssi написа:

Само този паметник в София ли ще събаряте или всички паметници примерно на Альоша в България ?

Ще ги бутат ли и тях и кой ще плаща масрафа? 

Ти, аз , а и всички кат*или тук - също. И хич няма да е евтино!

преди 13 минути, БаалБек написа:

Има мъдри хора, на които им се чува гласа в обществото! Е, някои НЕсвободни ще се озлобят, други ще му ровят в личния живот и т.н. :cool:

/dnevnik.bg/

"Доскоро си въобразявах, че няма нищо по-несвободно от тоталитарния човек. Сега съм убеден, че има - следтоталитарният."

Това написа в профила си във фейсбук писателят Захари Карабашлиев. Коментарът му обобщава настроенията сред част от българското общество, чиито представители развяха руски знамена на националния празник - 3 март, направиха жива верига, за да пазят Паметника на Съветската армия от пренасяне в музея, подкрепят агресията на Путин срещу независима Украйна и се подписват под референдуми за "спасяване на лева" и "опазването на децата от джендъри".

Балбука, ми той тоя писател като му погледнах произведенията които е изакал, същинска гейпросащесср трололинка бе. Как да не го дадеш за пример.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Балбука, ми той тоя писател като му погледнах произведенията които е изакал, същинска гейпросащесср трололинка бе. Как да не го дадеш за пример.

Изходи се един от двадесетте почитатели на НЕконвертируеми монети! ;)

преди 10 минути, БаалБек написа:

Изходи се един от двадесетте почитатели на НЕконвертируеми монети! ;)

Виж ся, нали не ти преча да си 12% сива.

преди 3 часа, Аралампи написа:

Ако не е искало проценти пед... ъъъ... афтурчито, да не е слагало анкета.
Или па да я изтрие, ако има такава възможност. Или да я подправи...

Абе мен не ме бъркат, ако ще да викните всички другари да гласувате. Казвам , че на изборите е важно как се гласува и от там произтичат решенията, тука само чешим клавиатурите само!

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Абе мен не ме бъркат

Добре, така че след като няма опасност да бъдеш наранен и да рониш крокодилски сълзи от моят вот, реших и аз да го дам, въпреки че не харесвам как е написан отговорът, който маркирах.

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

..моят вот..

Нещо си сЪ объркал! Нямам интерес и не се интересувам от нещастни и мега комплексирани лузъри, търсищи утеха във форумите!

Много интересен коментар за тази снимка. Но защо пише по този начин? Някаква подигравка ще да е.

bta.png

Скъпи носители на табела "образцоф дом", едва сега се връщаме морни от тешката битка с фацизъмъ около МОЧА. Там бдяхме и слухтяхме с истинска жива верига да не додат и го съборат гадовете - не че некой се бе засилил, ма ний се борим със зъби, нокти, френски ботуше и так далее. Бръзаме да се пофалим, че народа както винаги е плътно с назе - веднага се виждат на фотките илядите, стотиците иляди, милеоните спонтанно дошле да бранят скъпия ни паметник с който дръжим да изказваме своята русская душевнос и принадлежнос. Докладвахме на тавариш палковник мутрофанова редовно - през 4-5 минуте - и следвахме нейните указания и команде. Бе, много сме, злобни сме, яки сме, изопщо чугунени сме си пукуление слет пукуление. Ма се уморихме от бдение, па и уикендо доде, та се врънахме по домовете си да побанкетуваме. Но бдителноста не требва да се занижава, щоту коварния враг не спи, та за тва ви призовавем-заповедваме да поемете щафетата ни и поквартално да одите и непрестанно да праите жива стена срещу багерете дет ги нема и нема да додат. Ма вий задължително бдете, че фацизмъ се надига, както сподели една наша отговорна дрогарка по талавизора.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.