Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 30 минути, AAUUXX написа:

Мен 3 март не ме разделя с никого ,също и 24 май ,но 3 март е като рожденна дата за държавата ,затова е национален празник. Обществото винаги ще се рзделя по един или друг повод - вярваш ли че 6  милиона могат да мислят като 1 ? Важно е какво иска и какво мисли мнозинството ,все пак това е част от демокрацията.

Не, не е рожденна дата.

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 37 минути, bigiadri написа:

3 март ни разделя ,а 24 май ни обединява! Това е смисъла на даване на приоритет  на 24 май за да се обедини обществото , а то е разединено, защото сегашната рассия е един агресор , а руснаците са убийци,рушители ,изнасилвачи и мародери в една европейска държава. Как да се кланяме на тези хора ?

Не. 3-ти март не ни разделя. Разделят ни шепа соросоиди, които заради събитията в Украйна видяха възможност да плюят още повече по Русия. Замисли се. Сложи си ръка на сърцето и кажи дали си имал нещо против 3-ти март преди пет години примерно.

На 3-ти март не празнуваме руската победа над османците, както се опитват да ти внушат. Празнуваме нашето Освобождение и появата ни на картата след пет вековно отсъствие, което по стечение на обстоятелствата е станало благодарение на Русия. По същият начин щяхме да го празнуваме и ако освободители бяха англичани, кравари, габонци или извънземни. От това по-достоен ден за национален празник не виждам как може да има.

току-що, ivottoshev написа:

Не. 3-ти март не ни разделя. Разделят ни шепа соросоиди, които заради събитията в Украйна видяха възможност да плюят още повече по Русия. Замисли се. Сложи си ръка на сърцето и кажи дали си имал нещо против 3-ти март преди пет години примерно.

На 3-ти март не празнуваме руската победа над османците, както се опитват да ти внушат. Празнуваме нашето Освобождение и появата ни на картата след пет вековно отсъствие, което по стечение на обстоятелствата е станало благодарение на Русия. По същият начин щяхме да го празнуваме и ако освободители бяха англичани, кравари, габонци или извънземни. От това по-достоен ден за национален празник не виждам как може да има.

https://www.facebook.com/vekovniPozdravi100godiniLevski/videos/5020141824776882/?ref=embed_video&t=21

току-що, ivottoshev написа:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Какви 5 години? Преди няколко месеца лайнаха техните господари, и тия приеха опорките и дружно залаяха! Лумпени!

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Какви 5 години? Преди няколко месеца лайнаха техните господари, и тия приеха опорките и дружно залаяха! Лумпени!

Не забравяй, че са и ТВОИ ГОСПОДАРИ! Няма ли да мрете вече, а?

току-що, чичо Сашо написа:

За това избрах период от преди това. Ако има глава на раменете, ще се замисли че допреди да стане модерно да се плюе колкото се може повече по Русия, той проблеми с 3-ти март не е имал, следователно разделението идва от едно определено Посолство, а не от самият 3-ти март.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

За това избрах период от преди това. Ако има глава на раменете, ще се замисли че допреди да стане модерно да се плюе колкото се може повече по Русия, той проблеми с 3-ти март не е имал, следователно разделението идва от едно определено Посолство, а не от самият 3-ти март.

На тебе пък какъв ти е проблема. Какво му е на 24 ти май ?

Да не би да викаш за Русия ?

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Не забравяй, че са и ТВОИ ГОСПОДАРИ! Няма ли да мрете вече, а?

Събери племето на бакшишите-копърки от Студентски и почвай наред. 

Само преди това ми кажи що кат сте толкоз яки, вече втори месец не можете да изгоните нормалните бакшиши, които ви превзеха стоянката пред "клуб 35" :bubblegum:

И от кога се празнува 3-ти март ? мислим, не ?  :) 

И нещо важно - имало ли е истинска историческа дискусия за това ?

Защото аз колкото и предавания и мнения на историци да съм гледал, нещо все странят и те от тази дата.

История.бг по К1 мисля е добър пример за такива дискусии.

Или мнението на 80% ивотошевчета... пардон...ивохристовчета от народа и напомпаните с фейк-история е по важно ?

току-що, Реджеп Иведик написа:

не бе, той никога не е викал за русия :) Той е неутрален :)  

току-що, Реджеп Иведик написа:

На тебе пък какъв ти е проблема. Какво му е на 24 ти май ?

А какво му е на рожденият ден на България - 3-ти март?

Викам против световните жандарми - краварите. Същите дето наложиха маски, ваксини, либерастия, джендърство...

преди 2 минути, miro20 написа:

И от кога се празнува 3-ти март ? мислим, не ?  :) 

И нещо важно - имало ли е истинска историческа дискусия за това ?

Защото аз колкото и предавания и мнения на историци да съм гледал, нещо все странят и те от тази дата.

Нека позная. В тези предавания все едни и същи двама-трима историци се появяват, нали? 

преди 4 минути, miro20 написа:

Той е неутрален :)  

Не съм неутрален. Аз съм против тези, които се стремят да управляват целият сват и затриват цели народи ако не са съгласни с налагането на "демокрация" в страните им. 

преди 22 минути, ivottoshev написа:

А какво му е на рожденият ден на България - 3-ти март?

Викам против световните жандарми - краварите. Същите дето наложиха маски, ваксини, либерастия, джендърство...

Нищо, просто не е много български за разлика от 24 май или 22 септември.

Ако трябва да сме по-точни България се появява на картата едва след решението на Берлинският конгрес.

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Същите дето наложиха маски

В 25 от 50 щата. В другите 25 нямаше маски и ограничения.

А Касапинът Путлер наложи маски в цяла Русия измисли ваксина Спутник и ги ваксинира насила.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Нищо, просто не е много български за разлика от 24 май или 22 септември.

Ако трябва да сме по-точни България се появява на картата едва след решението на Берлинският конгрес.

Не, след манифеста на Фердинанд се появява на картата като независима държава.

Но 22 септември пък ватенките няма да го искат, щото сами сме се освободили, а те искат Русия да ни е освободила.

Затуй най добре 24 ти май. И вълка сит и агнето цяло.

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Я покажи как точно в половината щати не е имало маски и ограничения, че ми стана интересно. Кажи поне един такъв щат :)

преди 41 минути, Реджеп Иведик написа:

А Касапинът Путлер наложи маски в цяла Русия измисли ваксина Спутник и ги ваксинира насила.

Споко. Скоро се канят от САЩ отново да надяват маските и да си дупчат задните части с разни естременти. В България някакви 1.5 милиона нови ваксини ще получим да се дупчи целокупното население. Даже и бебетата ще ваксинират бе. Няма да ревете нъл тъй?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 5 минути, nikssi написа:

Споко. Скоро се канят от САЩ отново да надяват маските и да си дупчат задните части с разни естременти. В България някакви 1.5 милиона нови ваксини ще получим да се дупчи целокупното население. Даже и бебетата ще ваксинират бе. Няма да ревете нъл тъй?

Няма да ги получите, а ще ги купита - т.е платите! Ако искате ги ползвайте

преди 46 минути, Реджеп Иведик написа:

Не, след манифеста на Фердинанд се появява на картата като независима държава.

Но 22 септември пък ватенките няма да го искат, щото сами сме се освободили, а те искат Русия да ни е освободила.

Затуй най добре 24 ти май. И вълка сит и агнето цяло.

Абе вие пумаците, много "разбирате"... Гледай си там у село, какво се случва и остави политиката на "външните хора".

преди 1 минута, *S197* написа:

Абе вие пумаците, много "разбирате"... Гледай си там у село, какво се случва и остави политиката на "външните хора".

А гагаузите? :) 

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Я покажи как точно в половината щати не е имало маски и ограничения, че ми стана интересно. Кажи поне един такъв щат :)

Това са препоръки. Не открих информация за "половината" щати, Факт е, че във всеки щат си има свои закони.

преди 15 минути, NewRedDragon написа:

Не, тези са християни.

преди 37 минути, *S197* написа:

Абе вие пумаците

Пума -  голяма котка, която се среща в Северна, Централна и Южна Америка.

Пумаци - явно за теб са човеко-котки, които се срещат в определени области на България.

Помаци - известни в България и като българи мохамедани.

Благодаря за вниманието!

:hush:

преди 43 минути, NewRedDragon написа:

Няма да ги получите, а ще ги купита - т.е платите! Ако искате ги ползвайте

Те са вече платени. Остава да ви набият субстанциите. Прочем ти къф си ,че ще казваш кой как ще кара влака? 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Флорида, Тексас и още 23.

Общо в 25 щата нямаше ковид истерия.

Докато в цяла Русия Касапина Путлер въведе драконови мерки и ваксинираше хората насила.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

От Варна ли е този малоумник ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.