Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 22 минути, insec написа:

Не клипче, а адрес на клиника за ушни заболявания ти трябва, но не ги знам - питай си личния лекар.

Ясно. Не можеш да подкрепиш думите си с доказателства :)

преди 29 минути, NewRedDragon написа:

И за да не питаш, кои сме ние - тези, които имаме готовност да взривим МОЧА за няколко часа - ама копейкин трябва да етам....случайно, де

Те за т'ва нормалните бакшиши ви превзеха стоянката пред "клуб 35"- щото сте много яки и можете всичко и на дела, а не само на думи :D

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 43 минути, ivottoshev написа:

Не можеш да подкрепиш думите си с доказателства

Щот пък ти ги подкрепи сигурно. :getout: 

преди 20 минути, insec написа:

Щот пък ти ги подкрепи сигурно. :getout: 

Как да ти покажа нещо, което го няма?!? Ако съществуваше, ти отдавна щеше да си го показал вместо цяла вечер да шикалкавиш, ама нема баце.

На ти първите резултати които връща Гугъл, пък ти ако можеш намери някъде другаде, където да се споменава от кой или от какво ни е освободил на 3-ти март:

мухоБойко '21ва

Цитат

На днешния тържествен ден, в който отбелязваме 143-тата годишнина от Освобождението на България, честваме възстановяването на българската държавност и дълбоко се прекланяме пред героичната саможертва на всички, които дадоха живота си за свободата на Отечеството.

ето го '16 та

Цитат

Нека на този ден да си спомним отново, че свободата се постига с много труд, усилия и битки.

Кирчоикокорчо '22-ра

Цитат

Преди 144 години българският народ прави решителна крачка към свободата, към възстановяване на държавността, утвърждаване на България като суверенна държава.

Може и новините на централните телевизии от тези дати да включиш в търсенето. До колкото си спомням и там водещите не си позволяват своеволието да кажат нещо по въпроса. Също стигат само до "честваме Освобождението" и запецват по въпроса "кой" и "от какво точно"

Не мога да разбера ,защо е това викане от русоробите. Доколкото разбирам 3март  като празник ще си остане и който иска да си прави някакви демонстрации и манифестации да си ги прави. Дава се приоритет  на 24 март ,който е НАЙ_БЪЛГАРСКИЯТ ПРАЗНИК, още повече че този празник е през НАЙ-ХУБАВИЯ МЕСЕЦ ,месецът на надеждата . НЕ е  НЕОБХОДИМО въобще да се подмазваме на една престъпна в момента държава ,начело на която стои един военнопрестъпник и масов убиец,на чиято съвест стои смъртта и осакатяване на милиони хора.

преди 5 часа, ivottoshev написа:

и запецват по въпроса "кой" и "от какво точно"

Щото имаме спор. Не искат да си загубят електората. Ако спечелят тебе, ще загубят мене и обратно.

Коцето как ни загуби, като се определи като ядрена ватенка ?

Затуй най добре е празник, по който нямаме спор и не се предизвиква разделяне на нацията.

преди 8 часа, bigiadri написа:

Не мога да разбера ,защо е това викане от русоробите. Доколкото разбирам 3март  като празник ще си остане и който иска да си прави някакви демонстрации и манифестации да си ги прави. Дава се приоритет  на 24 март ,който е НАЙ_БЪЛГАРСКИЯТ ПРАЗНИК, още повече че този празник е през НАЙ-ХУБАВИЯ МЕСЕЦ ,месецът на надеждата . НЕ е  НЕОБХОДИМО въобще да се подмазваме на една престъпна в момента държава ,начело на която стои един военнопрестъпник и масов убиец,на чиято съвест стои смъртта и осакатяване на милиони хора.

Аз също не мога да разбера какво ти пречи да е 3 март да не е официален празник ? Който иска може да си прави манифестации на 24 май.

Защо не попитат дали народа иска да бъде заменен 3 март с 24 май ?

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Защото знаят отговора, както с еврото. Ще направят всичко възможно да спрат референдумите. Както и за истанбулската конвенция. Европа ни натиска  да узаконим еднополовите бракове! Конституцията го забранява, затова ще я променят, и още много неща, защото са си дали задниците и така им налагат от американското посолство! 

Прав е Константинов, това са родоизменници и предатели! Интересно как още не са намесили и Путин? Че нали се знае, че на българина винаги нещо пречи, но не той самия или държавата, правителство и т.н. а винаги някой от вън ни е виновен, никога ние самите!

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Защото знаят отговора, както с еврото. Ще направят всичко възможно да спрат референдумите. Както и за истанбулската конвенция. Европа ни натиска  да узаконим еднополовите бракове! Конституцията го забранява, затова ще я променят, и още много неща, защото са си дали задниците и така им налагат от американското посолство! 

Прав е Константинов, това са родоизменници и предатели! Интересно как още не са намесили и Путин? Че нали се знае, че на българина винаги нещо пречи, но не той самия или държавата, правителство и т.н. а винаги някой от вън ни е виновен, никога ние самите!

Хайсе да не се изказваш по теми, от които не разбираш.

преди 21 минути, Hristo52 написа:

Прав е Константинов, това са родоизменници и предатели!

За Пламен Константинов ли става дума?

image.png

Пише, че е посрещач. Би ли пратил линк или видео, където говори за предатели и родоизменници, моля! :newspaper:

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Аз също не мога да разбера какво ти пречи да е 3 март да не е официален празник ? Който иска може да си прави манифестации на 24 май.

3 март ни разделя ,а 24 май ни обединява! Това е смисъла на даване на приоритет  на 24 май за да се обедини обществото , а то е разединено, защото сегашната рассия е един агресор , а руснаците са убийци,рушители ,изнасилвачи и мародери в една европейска държава. Как да се кланяме на тези хора ?

преди 13 минути, bigiadri написа:

3 март ни разделя ,а 24 май ни обединява! Това е смисъла на даване на приоритет  на 24 май за да се обедини обществото , а то е разединено, защото сегашната рассия е един агресор , а руснаците са убийци,рушители ,изнасилвачи и мародери в една европейска държава. Как да се кланяме на тези хора ?

Мен 3 март не ме разделя с никого ,също и 24 май ,но 3 март е като рожденна дата за държавата ,затова е национален празник. Обществото винаги ще се рзделя по един или друг повод - вярваш ли че 6  милиона могат да мислят като 1 ? Важно е какво иска и какво мисли мнозинството ,все пак това е част от демокрацията.

преди 1 час, jhoro написа:

Хайсе да не се изказваш по теми, от които не разбираш.

Защо? Ти ли разбираш а? До вчера с жълто около устата, станал разбирач! Аман от такива като вас бе! Раснал и станал човек по онова време, и сега плюе. "Дете идиотче на родители активисти". Ако ти е вярна годината на раждане, дето си писал, че като те чета и слушам разсъжденията ти, хич не ми чиниш на толкова години! Или си я сложил да се направиш на голям а? 

преди 2 минути, чичо Сашо написа:

Защо? Ти ли разбираш а?

Защо се занимаваш с тия. То няма два грама мозък...И тоя е от "разбирачите" дето вероятно в реалния живот е едно нищо!

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Защо се занимаваш с тия.

Нагъл бе! Той разбирал. А и онова кифлето и то оригиналничи.

току-що, чичо Сашо написа:

Нагъл бе! Той разбирал. А и онова кифлето и то оригиналничи.

Хич ми е през оная работа. Кифлата е отдавна блокирана и не и чета глупостите. То и тоя е блокиран ама беше го цитирал , та видях. Я..... дреме ми! Нека си пишат, те освен да плюват друго не знаят!

току-що, Hristo52 написа:

Хич ми е през оная работа. Кифлата е отдавна блокирана и не и чета глупостите. То и тоя е блокиран ама беше го цитирал , та видях. Я..... дреме ми! Нека си пишат, те освен да плюват друго не знаят!

Може би си прав. Трябва да се науча да ги игнорирам всичките тия...

току-що, NewRedDragon написа:

За всяко прасе, идва коледа! Не го збравяй!

Я виж ти! Пропадналия американец! Копърката! :giggle1: Нема ли пак да ходиш по Америка? Или викаш, там търсят само кадърни! :giggle1:

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Я виж ти! Пропадналия американец! Копърката! :giggle1: Нема ли пак да ходиш по Америка? Или викаш, там търсят само кадърни! :giggle1:

Я се скрий, бе мумия! Как не измряхте вече, бе!? Май ще трябва да помагаме, аЧ! Внимавай!

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Я се скрий, бе мумия!

Щастлив си че не те познавам! Да ти обясна нещо за мумиите! Лайно!

току-що, чичо Сашо написа:

Зарежи го бре. А че е такъв, такъв е!

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Винаги съм бил щастлив, когато червените кратуни, пускат пяна и беснеят! Ти наистина ли се мислиш за Шотландски боец? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.